Το Σάββατο μας ωθεί στο να στραφούμε εσωτερικά μέσα μας, να δούμε βαθύτερα συναισθήματα και ψυχολογικούς παράγοντες, να ασχοληθούμε ενεργά με ό,τι ανακουφίζει την ψυχή μας. Μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε έντονα σε ό,τι αφορά τον εσωτερισμό, την τέχνη, το διαλογισμό. Ερωτικά, θα χτυπήσει λίγο η μοναξιά την πόρτα, ενώ όσοι έχουν σχέση ίσως χρειαστεί να κάνουν δύσκολες συζητήσεις.

Η Κυριακή μας κάνει να δίνουμε πολύ όμορφες συμβουλές και να γινόμαστε το κεντρο της προσοχής. Βέβαια θα μπορούσαμε εκείνη τη μέρα να βοηθήσουμε πολύ ένα πρόσωπο που μας έχει ανάγκη, αφού από το απόγευμα και μετά, θα δίνουμε μεγάλη βάση στις ανάγκες των άλλων. Επιπλέον, το συναίσθημα και η λογική θα κοντραριστούν.

 

Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ το διήμερο αυτό πρέπει να φερθείς διπλωματικά. Όχι για να μη μαλώσεις με το ταίρι σου αλλά γιατί αν έχεις μια άκαμπτη συμπεριφορά ενδέχεται να πεισμώσει και το πρόσωπο που αγαπάς απέναντί σου. Γενικά θα πρέπει να ακούσεις και τις επιθυμίες που έχει το ταίρι σου.

Για εσένα Κριέ μου, το Σαββατοκύριακο αυτό έχει πολλά να σου προσφέρει στην ερωτική σου ζωή. Αυτό που θα σου έλεγα να προσέχεις είναι την παρόρμησή σου. Αν θες να πλησιάσεις ερωτικά ένα πρόσωπο να ακούς τα λεγόμενά του και την γενικότερη στάση του απέναντι στη ζωή- μη γίνεις απόλυτος-η με τις απόψεις σου.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι κάπως αντιφατικό. Χρειάζεται, για να μην πω είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσεις τις ισορροπίες και να είσαι πάνω από όλα ήρεμος-η. Εκμεταλλεύσου όσο μπορείς το εξάγωνο που σου φέρνει λύσεις στη σχέση σου, δείξε κατανόηση αν ακούσεις και κάτι που δε σου αρέσει.

Για εσένα Ταύρε μου, που δεν έχεις μια σχέση, το διήμερο αυτό, για να αποδειχθεί ένα πολύ τυχερό Σαββατοκύριακο, εξαρτάται καθαρά από τη δική σου διάθεση να κρατήσεις τις ισορροπίες. Από τη μια σε βοηθά να αναδείξεις τα ταλέντα σου το Σάββατο, μπορείς να αποσπάσεις θετικά σχόλια και να αποδεχθείς το φλερτ, όμως αν αισθανθείς για κάποιο λόγο έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό τότε κάνε λίγο πίσω μέχρι να περάσει η μπόρα.

 

Δίδυμος

Δίδυμέ μου, το διήμερο αυτό είναι αρκετά όμορφο, κοινωνικό και χαλαρό. Αν σκοπεύεις να πάς κάπου με τη σχέση σου δε θεωρώ ότι θα πάτε μόνο οι δυο σας, ως ζευγάρι αλλά θα έχετε πολύ κόσμο να συναντήσετε και να γελάσετε. Επιφυλάσσει αστεία και χαρούμενες εξελίξεις, αλλά μπορείς να δεις το ταίρι σου και με ένα διαφορετικό μάτι, να γίνει από ερωτικός σύντροφος η καλύτερή σου παρέα.

Πάμε σε σένα Δίδυμε που δεν έχεις μια σχέση, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι πραγματικά πολύ – πολύ όμορφο και κυρίως κοινωνικό. Η Κυριακή απλά σε ευνοεί αλλά σε καθιστά και ως ένα από τα πιο τυχερά ζώδια του διημέρου. Μέσα από την παρέα και τα γέλια μπορείς να κερδίσεις το πρόσωπο που σου αρέσει πολύ.

 

 

Καρκίνος

Αγαπημένε μου Καρκίνε, είναι σίγουρο ότι αυτό το σαββατοκύριακο τα αισθηματικά σου θα πάνε περίφημα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αξιοποίησε το ρομαντισμό και την τρυφερότητα που σου χαρίζει το σαββατοκύριακο, για να οργανώσεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα με το ταίρι σου που θα επιτρέψει και στους δυο σας να εκδηλώσετε το συναίσθημά σας και να εκφράσετε την αγάπη σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα φίλων και συγγενών! Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά και θα φουντώσει το πάθος μεταξύ σας!

Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ακόμα, η λέξη-κλειδί είναι η επικοινωνία! Μια συζήτηση με κάποιο πρόσωπο που τώρα συναντάς, θα ξεσηκώσει το συναίσθημά σου και θα νοιώσεις πως μαζί του σε δένουν πολλά! Όμως, την Κυριακή, μη βιαστείς να επενδύσεις, μέχρι να βεβαιωθείς ότι αξίζει την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου!

 

Λέων

Το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Λέοντα, η δημιουργικότητά σου και η πρωτοτυπία σου θα είναι στα ύψη. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια έκπληξη στο ταίρι σου, που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και θα ανανεώσει τη σχέση σας, αναζωπυρώνοντας το πάθος μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η και ωραίος/α, μην αφήσεις τον μαγνητισμό και τη γοητεία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό να πάνε χαμένα!

Την Κυριακή το σκηνικό αλλάζει, καθώς φέρνει στο προσκήνιο υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας που θα σε κουράσουν και ίσως σε εκνευρίσουν. Αυτό θα έχει αντίκτυπο και στα αισθηματικά σου, οπότε αν έχεις σχέση καλό θα ήταν να εξασφαλίσεις λίγο χρόνο για να δεις το ταίρι σου, μιας και θα μπορέσει να σε ηρεμήσει με τον τρόπο που μόνο εκείνο ξέρει!

 

Παρθένος

Αγαπημένε μου Παρθένε, αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον η γνωστή σου εξωστρέφεια θα περιοριστεί λίγο και θα δώσει τη θέση της στην περισυλλογή! Ίσως μάλιστα να μπεις στη διαδικασία να εξετάσεις τις μέχρι τώρα επιλογές σου και να κάνεις τον απολογισμό σου! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό μπορεί να σου προκαλέσει μια συναισθηματική ένταση, που φυσικά ο καλύτερος τρόπος να την εκτονώσεις είναι στο κρεβάτι με το ταίρι σου!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνο, μην μέσα να κλαις τη μοίρα σου! Να ξέρεις πως ο έντονος συναισθηματισμός σου θα σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικ και τα φλερτ θα σε πολιορκούν, θες δε θες! Και βεβαίως, επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, αν ακολουθήσεις τη συμβουλή μου και βγεις, σύντομα θα επανέλθουν η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου! Αξιοποίησέ τις, για να προσεγγίσεις δυναμικά το άτομο που σου αρέσει!

 

 

Ζυγός

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, θα σε απασχολήσουν κυρίως θέματα της καθημερινότητας ή ακόμα κι επαγγελματικές εκκρεμότητες, αλλά θα βρεις τον τρόπο να τα φέρεις όλα εις πέρας! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δε θα παραμελήσεις ούτε την αισθηματική σου ζωή! Βεβαίως, αν είσαι δεσμευμένος, ίσως να χρειαστεί να υποστείς μια μικρή γκρίνια από τον σύντροφό σου, που μάλλον είχε κάποια σχέδια για το διήμερο, τα οποία δεν μπορεί να πραγματοποιήσει επειδή εσύ έχεις δουλειές, όμως και πάλι θα καταφέρετε να διασκεδάσετε μαζί και να περάσετε καλά!

Άλλωστε το Σάββατο, έχεις όλη την καλή διάθεση να αποζημιώσεις το ταίρι σου για την υπομονή του! Όσο για σένα που είσαι μόνος, καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου θα απολαμβάνεις το φλερτ, ενώ νέες γνωριμίες θα προκύπτουν! Αν μάλιστα υπάρχει κάποιο πρόσωπο που ήδη σ’ ενδιαφέρει, το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει τα εφόδια να το σαγηνέψεις και να το αποπλανήσεις, με τον συναισθηματισμό και τη γοητεία σου!

 

Σκορπιός

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Σκορπιέ, είσαι ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια στον τομέα των αισθηματικών σου! Το σαββατοκύριακο, ανεβάζει τον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό σου στα ύψη και μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο διήμερο με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Ένα δείπνο υπό το φως των κεριών είναι σίγουρο πως θα λειτουργήσει ως αφροδισιακό και η κατάληξη θα είναι ένα φλογερό και παθιασμένο κρεβάτι, που θα σας θυμίσει τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, αυτό το διήμερο μη χάσεις την ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, γιατί μέσα από το φιλικό σου κύκλο θα προκύψει μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει και θα κάνει την αυτοπεποίθησή σου να χτυπήσει κόκκινο! Και με την ενισχυμένη διαίσθηση και τη φαντασία που σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό, είναι σίγουρο πως κι εσύ θα καταφέρεις να μαγέψεις όποιο άτομο βάλεις στο μάτι!

 

Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Τοξότη, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένειά σου. Αυτό το Σάββατο ίσως να σου προκαλέσει έναν εκνευρισμό, που αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να εκτονώσεις στο σύντροφό σου. Πριν το κάνεις όμως, καλύτερα να σκεφτείς τις συνέπειες που μπορεί να έχει ένας καβγάς μαζί του και να συγκρατηθείς! Άλλωστε, με τις θετικές όψεις της Κυριακής, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να περάσεις καλά, είναι να περάσεις το διήμερο αγκαλιά με το ταίρι σου στο κρεβάτι!

Εσύ που είσαι αδέσμευτος, αυτό το διήμερο καλό θα είναι να δείξεις φλερτάρεις διακριτικά, για να μην εκτεθείς! Οι νέες γνωριμίες δε θα λείψουν, αλλά πρόσεξε να μη γίνεις πιεστικός απέναντι σε κάποια από αυτές! Άλλωστε, η Κυριακή ενισχύει τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου! Δε θα μείνεις παραπονεμένος, με τις κατακτήσεις που θα προκύπτουν εκεί που δεν τις περιμένεις!

 

Αιγόκερως

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, ιδιαίτερα επικοινωνιακό προβλέπεται αυτό το σαββατοκύριακο για σένα! Αν έχεις ήδη μια σχέση, θα απολαύσεις με το ταίρι σου την παρέα κοινών φίλων, που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας ανανεώσει! Και φυσικά, αυτή η ανανέωση θα εκφραστεί και στο κρεβάτι σας, όπου με τις ευνοϊκότατες όψεις της Κυριακής, η φαντασία θα πάρει το πάνω χέρι!

Από την άλλη, εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, ίσως αυτή η κοινωνικότητα που σε διακρίνει, να σε ωθεί να κάνεις αδιάκριτες ερωτήσεις σε κάποιο άτομο που μόλις γνώρισες και που σε ενδιαφέρει. Να ξέρεις όμως πως αυτό δε θα εκτιμηθεί και μάλλον θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που επιδιώκεις! Γι’ αυτό μη φυτρώνεις εκεί που δε σε σπέρνουν και κράτα το φλερτ σε κόσμιο επίπεδο! Άλλωστε, με την τόσο έντονη γοητεία και την ακτινοβολία σου, δε θα χρειαστεί να κάνεις και πολλά για να εντυπωσιάσεις!

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, το διήμερο αυτό, μην περιμένεις τρυφερά και ρομαντικά τετ α τετ με το ταίρι σου. Θες να δεις κόσμο, να περάσεις όμορφες και αστείες στιγμές, να συναντήσεις φίλους ή να περάσεις στιγμές με το ταίρι σου που θα σας κάνουν να αισθάνεστε σαν φίλοι. Από Κυριακή και έπειτα μόνο θέλω να προσέξεις τα νεύρα ή την παρόρμηση σου γιατί δε θα σε βοηθήσει κάπου.

Τα καλά νέα για εσένα Υδροχόε μου είναι πως μιλάμε για ένα πολύ μα πάρα πολύ κοινωνικό Σαββατοκύριακο. Παρέες, γέλια και πλάκες συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύ αισιόδοξου διημέρου. Μπορείς αν το επιθυμήσεις να δημιουργήσεις τις ιδανικές συνθήκες για μια ερωτική περιπέτεια και όχι μόνο. Την Κυριακή θα ήθελα να μου την προσέξεις γιατί μπορεί να σου φέρει ένταση και εκνευρισμό.

 

Ιχθύς

Πολυαγαπημένε μου Ιχθύ, το διήμερο αυτό σε βοηθά με ανέλπιστο τρόπο να λύσεις τα όποια θέματα είχες μέχρι τώρα με το ταίρι σου. Επιζητάς μέσα από τις κουβέντες σας να υπάρχει απόλυτη ειλικρίνεια και εξωστρέφεια, να πείτε όλα όσα νιώθετε και να μην υπάρχουν σκιές πάνω από το δεσμό σας.

Ενώ για εσένα Ιχθύ μου που δεν έχεις μια σχέση και επιθυμείς να αποκτήσεις, να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσένα. Το σαββατοκύριακο αυτό σε ωθεί να προβάλεις σωστά τον εαυτό σου, να τον διαφημίσεις, να πας μπροστά στα φώτα και γιατί όχι να φλερτάρεις με πιο ξεκάθαρο τρόπο. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που θα έχεις.

 

Πηγή: e zwdia