Άλλο ένα διήμερο με τα αστρολογικά του φαινόμενα να μας ασκούν την επιρροή τους. Το Σάββατο ενισχύει το συναίσθημα και την ερωτική διάθεση, ωστόσο απαιτεί μια κάποια προσοχή, αφού μπορεί να μας κάνει αυταρχικούς, χειριστικούς κι επιθετικούς ως προς την έκφραση των συναισθημάτων μας, κάτι που τα άτομα που μας περιβάλλουν δε θα δουν με πολύ καλό μάτι! Η Κυριακή μάς βάζει στη διαδικασία να οργανώσουμε με περισσότερη μεθοδικότητα κάποια επαγγελματικά θέματα που μας απασχολούν, ν’ ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και τα πρόσωπα που αγαπάμε, να σταθεροποιήσουμε τις σχέσεις μας -προσωπικές κι επαγγελματικές- και να νιώσουμε ικανοποίηση κι ασφάλεια. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη σχέση τους και να περάσουν χρόνο με το ταίρι τους. 

 

Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ, αυτό το σαββατοκύριακο θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας! Έτσι, δε θα ήταν άσχημη ιδέα να ορίσεις με το ταίρι σου μια κοντινή απόσταση για τρέξιμο ή περπάτημα που θα ανανεώσει και τους δυο. Αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, κανένα πρόβλημα! Μια κοινή δραστηριότητα θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας!

Όσο για σένα που είσαι μόνος, αυτό το σαββατοκύριακο θα απολαύσεις τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν! Η γοητεία σου έλκει τα φλερτ σαν μαγνήτης και είναι πολύ πιθανό κι εσύ με τη σειρά σου να γοητευτείς από ένα πρόσωπο αρκετά διαφορετικό από σένα και να σε εξιτάρει! Αφέσου χωρίς ενδοιασμούς στο ερωτικό παιχνίδι, ειδικά το σαββατόβραδο, γιατί την Κυριακή ίσως σε απασχολήσουν θέματα καριέρας και αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά.

 

Ταύρος

Αγαπημένε μου Ταύρε, το συναίσθημα παίρνει το πάνω χέρι αυτό το σαββατοκύριακο. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα απολαύσεις ένα διήμερο γεμάτο πάθος. Ένα ρομαντικό δείπνο μόνο για δυο μπορεί να ανεβάσει τη διάθεσή σου στα ύψη, κάτι που θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα διώξει κάθε συννεφάκι που μπορεί να σκίαζε την ευτυχία σας!

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, ένας κεραυνοβόλος έρωτας σε ξεσηκώσει και θα σε κάνει να γράψεις νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. Μη χάσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρει το σύμπαν, γιατί παρουσιάζονται μόνο μια φορά!

 

Δίδυμος

Αγαπημένε μου Δίδυμε, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το Σάββατο είναι ιδανική μέρα να ανανεώσεις τη σχέση σου και να περάσεις με το ταίρι σου μια υπέροχη μέρα, διασκεδαστική και ερωτική! Θα ενθουσιαστεί με την πρωτοτυπία σου και θα ανταποκριθεί θετικά ακόμα και στην πιο τρελή σου ιδέα, κάτι που σίγουρα θα φουντώσει το πάθος μεταξύ σας! Την Κυριακή καλό θα ήταν να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις, γιατί η επικοινωνία δε θα είναι το δυνατό σου σημείο.

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, η ακτινοβολία σου θα είναι στα ύψη και είναι σίγουρο ότι θα φέρεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών, αφού τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου!

 

Καρκίνος

Αγαπημένε μου Καρκίνε, αυτό το σαββατοκύριακο τα αισθηματικά σου θα είναι προτεραιότητα για σένα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ο συναισθηματισμός και η ευαισθησία σου θα πάρουν το πάνω χέρι και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα που θα οδηγήσει σε ανομολόγητες στιγμές πάθους με το ταίρι! Ωστόσο, καλό θα ήταν το Σάββατο να προσέξεις λίγο, γιατί ίσως έρθουν στο προσκήνιο κάποιες ανασφάλειες που θα κουράσουν το ταίρι σου!

Από την άλλη, για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, η διάθεσή σου θα είναι στα ύψη, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, γεγονός που θα φέρει φλερτ και γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Αφέσου στο παιχνίδι και απόλαυσέ το, όμως μη βιαστείς να δεσμευτείς, να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον ή να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα γνωριμία. Άσε τον χρόνο να δείξει αν αξίζει την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου!

 

Λέων

Το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Λέοντα, η δημιουργικότητά σου και η πρωτοτυπία σου θα είναι στα ύψη. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια έκπληξη στο ταίρι σου, που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και θα ανανεώσει τη σχέση σας, αναζωπυρώνοντας το πάθος μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η και ωραίος/α, μην αφήσεις τον μαγνητισμό και τη γοητεία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό να πάνε χαμένα!

Την Κυριακή το σκηνικό αλλάζει, καθώς φέρνει στο προσκήνιο υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας που θα σε κουράσουν και ίσως σε εκνευρίσουν. Αυτό θα έχει αντίκτυπο και στα αισθηματικά σου, οπότε αν έχεις σχέση καλό θα ήταν να εξασφαλίσεις λίγο χρόνο για να δεις το ταίρι σου, μιας και θα μπορέσει να σε ηρεμήσει με τον τρόπο που μόνο εκείνο ξέρει!

 

Παρθένος

Αγαπημένε μου Παρθένε, το σαββατοκύριακο δεν ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις για σένα, αφού κάποια οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν. Ευτυχώς όμως, η Κυριακή θα ενισχύσει τη λογική σου σκέψη και θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα και να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Έτσι, η διάθεσή σου θα ανέβει, και μαζί και η αυτοπεποίθησή σου, η κοινωνικότητά σου και η γοητεία σου! Η Κυριακή, λοιπόν, προβλέπεται άκρως αισθησιακή, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους, είτε στους αδέσμευτους του ζωδίου!

Αν έχεις ήδη σχέση, καλό θα ήταν να προσέξεις λίγο και να μην αφήσεις μια παρεξήγηση με το ταίρι σου να δημιουργήσει εντάσεις! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αφέσου στα φλερτ που σε πολιορκούν κι άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο κατάλληλο άτομο! Θα περάσεις υπέροχα!

 

Ζυγός

Το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, πιθανόν να σε απασχολήσουν κάποια οικογενειακά θέματα που θα ζητούν άμεση επίλυση! Την Κυριακή θα τα καταφέρεις περίφημα και θα βρεις τις καλύτερες λύσεις, όμως έτσι ίσως αφήσεις την αισθηματική σου ζωή λίγο πίσω. Γι’ αυτό, μη χάσεις την ευκαιρία που θα σου προσφέρει το Σάββατο να ανανεώσεις τη σχέση με το ταίρι σου και να ενισχύσεις το πάθος μεταξύ σας!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, την Κυριακή καλό θα ήταν να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς ή να οργανώσεις την εβδομάδα που έρχεται. Η μέρα δεν ευνοεί την επικοινωνία και δε θα σε βοηθήσει να εξελίξεις κάποιες νέες γνωριμίες ή να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει.

 

Σκορπιός

Το σαββατοκύριακό σου δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αγαπημένε μου Σκορπιέ. Το Σάββατο φέρνει μια οικονομική ανασφάλεια που θα μεταφερθεί και στα αισθηματικά σου, αφού θα ρίξει τη διάθεσή σου. Ευτυχώς την Κυριακή, έρχονται γεγονότα που σε ανεβάζουν ψυχολογικά, που βελτιώνουν τις σχέσεις σου και τονώνουν και την κοινωνικότητά σου! Η μέρα θα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι σίγουρο πως θα περάσεις πολύ όμορφα και ρομαντικά με το ταίρι σου, ανανεώνοντας την αγάπη σας!

Ωστόσο, μην ξεχνάς πως η Κυριακή απαιτεί προσοχή από μεριάς σου. Ενώ θα έχεις έντονη διάθεση για επικοινωνία, μπορεί να προκύψουν κάποιες παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, που στην ουσία θα είναι άνευ λόγου! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, μπορεί μεν να ακτινοβολείς και να γοητεύεις, αλλά ίσως να μην μπορέσεις να συνεννοηθείς απόλυτα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γι’ αυτό λοιπόν δώσε λίγη παραπάνω προσοχή!

 

Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Τοξότη, η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου θα είναι στα ύψη, ενώ η γοητεία σου δε θα αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! Αν είσαι αδέσμευτος/η, τα φλερτ θα σε πολιορκούν, ενώ εσύ που έχεις ήδη σχέση, τώρα έχεις τη δυνατότητα να την ανανεώσεις και να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί απ’ την αρχή. Είτε είσαι μόνος είτε όχι, το σίγουρο είναι πως το σαββατόβραδό σου θα είναι καυτό, γι’ αυτό φρόντισε να το απολαύσεις!

Την Κυριακή το σκηνικό αλλάζει και θα σε απασχολήσουν οικονομικά θέματα. Καλό θα ήταν να μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα αισθηματικά αν ανήκεις στους δεσμευμένους και να αποφύγεις τους καβγάδες με το ταίρι σου για χρηματικά ζητήματα, γιατί μπορεί να φέρουν ρήξη μεταξύ σας.

 

Αιγόκερως

Ένα ιδιαίτερα ερωτικό σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι αυτό για σένα, αγαπημένε μου Αιγόκερε! Η γοητεία σου ενισχύεται, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το ταίρι σου θα σε κάνει να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά! Με την αυξημένη σου διάθεση, είναι σίγουρο πως θα περάσεις καυτές στιγμές μαζί του! Το Σάββατο θέλει λίγη προσοχή, αλλά με λίγη ψυχραιμία δεν πρόκειται να σε δυσκολέψει ιδιαίτερα!

Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους, είναι πολύ πιθανό αυτό το διήμερο να αλλάξεις κατηγορία! Η γοητεία σου δεν κρύβεται όπως και η κοινωνικότητά σου και έχεις την ικανότητα να μαγεύεις τους άλλους! Απόλαυσε το φλερτ και άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο άτομο που θα σε κάνει να εγκαταλείψεις τη μοναχική ζωή! Ωστόσο, πρόσεξε λίγο την Κυριακή, ώστε να μην εκδηλώσεις υπερβολικά εγωκεντρική στάση, δίνοντας λανθασμένες εντυπώσεις για τον εαυτό σου.

 

Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, σε φέρνει στο προσκήνιο και στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω σου! Η επικοινωνιακή σου διάθεση και η κοινωνικότητά σου σε ωθούν να φλερτάρεις αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Για σένα, λοιπόν, προβλέπεται ένα καυτό σαββατόβραδο, καθώς δε θα δυσκολευτείς να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει! Την Κυριακή ενδεχομένως να κάνεις κάποιες δεύτερες σκέψεις, αλλά μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Το ίδιο ισχύει και για σένα που έχεις ήδη σχέση! Η διασκέδαση με το ταίρι σου δεν έχει όρια το Σάββατο, ενώ με το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό τώρα να ανανεώσεις τη σχέση σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος μεταξύ σας. Την Κυριακή ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει σενάρια που δεν ισχύουν και να μην εκδηλώσεις μια κτητική στάση απέναντι στον σύντροφό σου, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις απόσταση μεταξύ σας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

 

Ιχθύς

Αυτό το σαββατοκύριακο, μπορεί να σε απασχολήσουν κάποια επαγγελματικά θέματα, αγαπημένε μου Ιχθύ! Αν είσαι δεσμευμένος/η βάζεις προτεραιότητα τη σχέση σου που ίσως τελευταία είχες παραμελήσει. Με τον αισθησιασμό που σε διακρίνει, καταφέρνεις να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά, ενώ το πάθος μεταξύ σας ξεχειλίζει, κάνοντας το κρεβάτι σας να πάρει φωτιά! Μπορεί η κοινωνικότητα που σε διακρίνει να σε ωθεί να συνομιλήσεις με φίλους, όμως δε θα αφήσεις το ταίρι σου απ’ έξω. Έτσι, όχι μόνο θα περάσεις τέλεια, αλλά θα κάνεις ακόμα πιο ισχυρό τον δεσμό σου!

Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα φλερτάρεις και θα ερωτευτείς. Μέσα στα πολλά φλερτ που σε πολιορκούν, κρύβεται ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπάει πιο δυνατά. Μη χάσεις, λοιπόν, την ευκαιρία να συνομιλήσεις με το άλλο σου μισό. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να το ξεχωρίσεις!

 

Πηγή: e zwdia