10 χρόνια pillowfights, 10 χρόνια στα πούπουλα!

10 χρόνια που μας αγκαλιάζετε και μας δείχνετε την αγάπη σας γι’ αυτό κι εμείς, τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου, σας στέλνουμε στο Παρίσι, την πιο ερωτική πόλη του κόσμου!

 

Paris Love GIF - Paris Love Eiffel Tower - Discover & Share GIFs

 

10 χρόνια είναι αυτά και δε γινόταν να μη δοθεί ένα δώρο αντάξιό σας! Έτσι, το pillowfights.gr σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο myblossomtravel στέλνει 1 από εσάς με το ταίρι του, το φιλαράκι του, τον wanna be έρωτά του στη μαγευτική πόλη του φωτός για 4 ημέρες, αεροπορικά + διαμονή για 2 άτομα!

Ναι, καλά άκουσες! 4 ημέρες με το ξενοδοχείο σου και τα αεροπορικά σου, όλα πληρωμένα, σε συνεργασία με το My blossom travel, που σε προσκαλεί να επισκεφθείς τα places-to-be ανά τον κόσμο και να ζήσεις αξέχαστες εμπειρίες!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by pillowfights.gr (@pillowfights.gr)

 

Οι όροι του διαγωνισμού είναι εξαιρετικά απλοί: 

1. Μπαίνεις στο instagram μας pillowfights.gr και βρίσκεις το post του διαγωνισμού (θα το καταλάβεις, αν και στο βάλαμε κι ακριβώς από πάνω για να μην το χάσεις με τίποτα)

2. Κάνεις LIKE στο post!

3. Μετά ρίχνεις ένα FOLLOW στο pillowfights.gr και το myblossomtravel

3. Τέλος, ταγκάρεις το άτομο με το οποίο θα ήθελες να πας

 

Τίποτα άλλο! Μάλιστα, μπορείς για να αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις, αν ταγκάρεις ακόμα και τη γιαγιά σου από το χωριό, τον καθηγητή σου από τα Αγγλικά, κι εκείνο το γκομενάκι που μπάνισες χθες στο κλαμπ. Εμείς δεν κρίνουμε!

🥐Ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσα από τα stories μας στις 14/2 στις 11:59 το βράδυ, μέσω πιστοποιημένης εφαρμογής.

Kαλή επιτυχία και bon voyage!