Το διήμερο αυτό, έχει και θετικές όψεις αλλά και κάποιες που θα πρέπει να προσέξουμε την άκαμπτη συμπεριφορά μας. Στα θετικά είναι το Σάββατο, που υπόσχεται καλή παρέα και φίλους και η Κυριακή που μας βοηθά να περάσουμε από το όνειρα στις πράξεις. Γενικά αυτό το διήμερο, θέλει προσοχή γιατί δεν θα μας αρέσει να ακούμε το όχι αλλά και γενικότερα με το παραμικρό θα «φορτώνουμε».

 

ΚΡΙΟΣ

Για εσένα Κριέ μου, το διήμερο αυτό είναι πραγματικά μια μικρή γιορτή, σου δημιουργεί μια όμορφη ανάγκη να περάσεις με το ταίρι σου ανάλαφρες και παιχνιδιάρικες στιγμές. Μιλάμε λοιπόν για ένα εκρηκτικό Σαββατοκύριακο που μπορείς να επενδύσεις στην καλή επικοινωνία με το ταίρι σου αλλά και στο να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Αν δεχθείς πρόταση για μίνι απόδραση χωρίς να ξέρεις τον προορισμό, μην τολμήσεις και πεις όχι. Θα περάσεις τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σου.

Αγαπημένε μου Κριέ αυτό το διήμερο για εσένα που δεν διαθέτεις μια σχέση να θυμάσαι πως δεν πρόκειται να νιώσεις λεπτό μόνος/η. Το Σάββατο σου χαρίζει ένα αφοπλιστικά έξυπνο χιούμορ που σαγηνεύει ακόμη και τον πιο δύσκολο ερωτικό στόχο. Εκμεταλλεύσου τις δυο αυτές ημέρες για να κάνεις μια νέα αξιόλογη γνωριμία ή και να δημιουργήσεις μια σχέση στην οποία δεν θα βαρεθείς με τίποτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το διήμερο αυτό γίνεται κάπως τρυφερό, συναισθηματικό ή και ακόμη πιο δεσμευτικό από ότι είναι τώρα. Μέσα σου υπάρχει μια μεγάλη και απόλυτα φυσιολογική ανάγκη, να γνωρίζεις τι νιώθει ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου. Ζητάς διαβεβαιώσεις και με έναν πιο έμπρακτο τρόπο να αισθανθείς την αγάπη του-της προς εσένα.

Για εσένα Ταύρε μου που δεν έχεις μια σχέση, το διήμερο αυτό έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις κάτι πολύ όμορφο σε ερωτικό επίπεδο είτε με ένα νέο πρόσωπο που η μοίρα μπορεί να σας φέρει κοντά με έναν παράδοξο τρόπο, είτε με πρόσωπο από το παρελθόν σου που τυχαία μπορείς να συναντήσεις. Έρχεστε κοντά με έναν πιο τρυφερό και λιγότερο παθιασμένο τρόπο, αλλά το σμίξιμο σας αυτό μπορεί να κρατήσει για πολύ μεγάλο διάστημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσένα Δίδυμε που έχεις μια σχέση το διήμερο αυτό αναμένετε καυτό! Για τον καιρό δεν παίρνω όρκο αλλά για την ανεβασμένη σου διάθεση μπορώ να πω πολλά με σιγουριά. Σίγουρα θα διακρίνεις τη μεγάλη αλλαγή, θες να βγεις, να διασκεδάσεις να κάνεις πράγματα που πριν δεν μπορούσες. Έχεις μια διάθεση να παρασύρεις το ταίρι σου και να κάνετε την οποιαδήποτε τρέλα σας έρθει στο κεφάλι. Είναι ένα Σαββατοκύριακο πολύ διαφορετικό και πολύ διασκεδαστικό.

Αισθάνεσαι ότι θες να βγεις έξω και να αρχίσεις να μιλάς σε όλο τον κόσμο; Κάπως έτσι θα έπρεπε να νιώθεις η αλήθεια είναι. Και το να κάνεις μια νέα, έξυπνη και με πολύ παιχνιδιάρικο τρόπο γνωριμία είναι όχι απλά σίγουρο αλλά δεδομένο. Σημασία για εσένα αυτό το διήμερο δεν είναι η εξωτερική εμφάνιση αλλά αυτό το άτομο που θα καταφέρει να διεγείρει το μυαλό σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε μου Καρκίνε, μπορεί αυτό το διήμερο να μην έχει πολλές εντάσεις, ανατροπές και πάθη όμως έχει αυτό ακριβώς που έχεις ανάγκη, πολύ ξεκούραση. Το Σάββατο σας δημιουργεί την ανάγκη να περάσετε χαλαρά με το ταίρι σας, να πάτε ένα θέατρο ή σε ένα πολύ ρομαντικό δείπνο. Αυτό που κυριαρχεί στο Σαββατοκύριακο σου αυτό είναι να αισθάνεσαι στην ατμόσφαιρα την αμοιβαιότητα στην αγάπη σας και ευτυχώς δεν θα έχεις κανένα παράπονο.

Εσύ Καρκινάκι μου, που είσαι μόνο/η, αυτό το διήμερο η Σελήνη θα ζήσεις ένα τρυφερό ρομάντζο σε οδηγεί να το αναζητήσεις κάπου εκεί έξω. Δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα το βρεις, επειδή θα μπεις στην προσπάθεια όμως να το κάνεις, αυξάνει τις πιθανότητες σου κατά πολύ. Το μόνο που θα σου εφιστούσα την προσοχή είναι να μην γυρνούσες σε έναν παλαιό σου έρωτα, δεν θα αξίζει τον κόπο.

 

ΛΕΩΝ

Δύο καταπληκτικές ημέρες σε περιμένουν που αλλάζουν η διάθεση σου εντελώς. Σε διακατέχει μια παρορμητικότητα, παιδικότητα και ανάγκη για δράση. Το ταίρι σου σίγουρα θα σε κοιτάζει απορημένο «που την βρίσκει τόση ενέργεια», ενώ δεν αποκλείεται να σου την βαρέσει να φύγεις ένα μίνι ταξιδάκι. Ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις, το Σαββατοκύριακο προμηνύεται άκρως ερωτικό και γεμάτο ένταση.

Για εσένα Λιοντάρι που είσαι μόνο/η ερωτικά, καταφτάνει ένα από τα πιο ερωτικά Σαββατοκύριακα, τώρα μιλάμε για ένα από τα κοινωνικά διήμερα. Πάρα πολλές νέες γνωριμίες, σπάνιες στιγμές και πολύ έξυπνο φλερτ σε οδηγούν στο να αρχίσει η καρδιά σου να σκιρτά δυνατά! Αν θες να δημιουργήσεις μια νέα και σταθερή σχέση, τώρα είναι η μεγάλη σου ευκαιρία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με ανεβασμένη διάθεση και απέραντη αισιοδοξία σε βρίσκει το διήμερο αυτό. Με μια τέτοια αλλαγή δεν θα μπορούσες παρά να συμπαρασύρεις το ταίρι σου και μετά από το διήμερο αυτό να αντιμετωπίζεις τη ζωή με άλλο μάτι. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο που σε βγάζει από το πρόγραμμα σου και δεν σε νοιάζει αυτό καθόλου, έχεις μια χαρά που δεν έχει σημασία καθόλου να ψάξεις γιατί και πως ήρθε, έχεις στο πλάι σου την αληθινή αγάπη και αυτό είναι το πιο σημαντικό όλων.

Για εσένα Παρθένε μου που είσαι μόνος-η αυτό το διήμερο μπορούν να αλλάξουν πολλά στην ερωτική σου ζωή. Αφήνεις κατά ένα περίεργο λόγο την λογική στο σπίτι, με το συναίσθημα και την καρδιά θα αποδειχθεί ότι έχεις να κερδίσεις πολλά παραπάνω. Μπορείς λοιπόν με ένα απλό χαμόγελο σου, να ανάψεις το πράσινο φως σε μια νέα γνωριμία που πραγματικά αυτή την περίοδο (ευνοϊκή) για να έχει διάρκεια μεγάλη.

 

ΖΥΓΟΣ

Λατρεμένε μου Ζυγέ, το διήμερο αυτό για εσένα είναι πραγματικά μια απέραντη όαση. Το Σάββατο σε βοηθά απίστευτα να εκφράσεις τα συναισθήματα σου αλλά και να δείξεις με κάθε τρόπο πως νιώθεις απέναντι σου ταίρι σου. Επίσης, το Σαββατοκύριακο αυτό βγαίνεις πολύ από τα όρια σου, θες δράση και πάθος και αυτό να ξέρεις κάνει το ταίρι σου να μένει λίγο με το στόμα ανοιχτό. Σου πάει πολύ να τσαλακώνεσαι και να είσαι ο εαυτός σου.

Προσοχή Ζυγέ μου, σε εσένα που παραπονιέσαι ότι είσαι μόνος/η εδώ και καιρό μιλάω. Το Σάββατο δεν έχεις καμία δικαιολογία από εδώ και πέρα. Το διήμερο αυτό έχεις πάρα πολλές ευκαιρίες όχι μόνο να κάνεις μια νέα γνωριμία αλλά και σχέση σοβαρή. Φυσικά και δεν αναφέρομαι σε μια απλή γνωριμία που θα πρέπει να πεις ναι λόγω μοναξιάς, εδώ μιλάμε για καρμική γνωριμία και μεγάλο έρωτα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου γεια σου, πως μου είσαι; Να σου πω εγώ καλύτερα πως θα είσαι αυτό το διήμερο; Οι τόνοι στην σχέση σου πέφτουν και ζείτε ανάλαφρες, ξεκούραστες και χωρίς σκοτούρες στιγμές. Θες να ακούσεις το ταίρι σου, να το βοηθήσεις και να συμπαρασταθείς αν χρειαστεί. Μιλάμε για ένα πολύ διαφορετικό αλλά πολύ πιο αγνό και ατόφιο σε αισθήματα διήμερο, απόλαυσε το τώρα που τα πράγματα είναι ήρεμα.

Γα εσένα Σκορπιέ μου που είσαι μόνος/η σου, θα σου έλεγα να αποφύγεις τις γνώριμες αγκαλιές και να φροντίσεις τη συναισθηματική σου φόρτιση και ανάγκη να την διοχετεύσεις σε μια νέα γνωριμία. Πιστεύω πως είσαι σε μια ευάλωτη θέση αλλά μια επανασύνδεση δεν θα σου ωφελούσε μελλοντικά παρά μόνο για λίγο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ποιος σε πιάνει Τοξότη μου αυτό το διήμερο! Το Σάββατο σου χαρίζει ενέργεια και δράση, αν σκοπεύεις να φύγεις για να πας να ψηφίσεις κάπου θα συνδυάσεις διακοπές και θα κάνεις και το πολιτικό σου χρέος ταυτόχρονα. Το διήμερο αυτό για εσένα και το ταίρι σου είναι μια μικρή γιορτή και θα το απολαύσεις με όλο σου το είναι. Θα σε διακρίνει μια άκρως ερωτική εξωστρέφεια την οποία θα χαρεί πολύ και ο-η σύντροφός σου μαζί σου.

Για εσένα που δεν έχεις μια σχέση αυτό το διάστημα, να θυμάσαι πως πρόκειται για τη μέγιστη ευκαιρία να αποκατασταθείς ερωτικά. Μιλάμε για ένα άκρως τυχερό και ευνοϊκό διήμερο. Το νου σου τα πρόσωπα που θα γνωρίσεις μέσα στο διήμερο είναι πραγματικά πολύ σημαντικά για το μέλλον σου και όχι μόνο το ερωτικό σου αύριο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσένα αγαπημένε μου Αιγόκερε το διήμερο αυτό σε κάνει πολύ ρομαντικό, πράγμα που σημαίνει πως ενώ βγαίνεις από τα νερά σου, είναι μια διαδικασία την οποία την χαίρεσαι πολύ και ακόμη πιο πολύ το ταίρι σου, που σε βλέπει με μια άλλη πτυχή του εαυτού σου. Δεν είσαι αυτό το διήμερο πιστό παιδί της λογικής αλλά ένα τρυφερός και δοτικός χαρακτήρας που ζητάς με κάθε τρόπο να ευχαριστήσεις την σχέση σου.

Για εσένα Αιγόκερε μου, που δεν είσαι σε κάποια σχέση αυτό το διάστημα, να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό μπορεί να σταθεί ως μια καλή αφορμή για να περάσεις πολύ όμορφες και συναισθηματικές στιγμές με κάποιο πρόσωπο. Δεν ξέρω αν είναι γνωστό σου ή όχι αλλά θα σας ενώσει κάτι πολύ οικείο και ζεστό και θα σας φέρει πάρα πολύ κοντά. Και το κοντά που σου αναφέρω μπορεί να είναι και μια σχέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, το διήμερο αυτό αναμένεται πολύ ξεχωριστό και απρόσμενο θα έλεγα, κρύβει εκπλήξεις και έναν αλλιώτικο αέρα. Η σχέση σου ανανεώνεται πάρα πολύ και τίποτε δεν είναι ίδιο από εδώ και στο εξής. Βρίσκεις απίστευτες ιδέες για το πώς και που θα πάτε με το ταίρι σου και δεν αποκλείεται καθόλου να φύγετε κάπου μακριά. Η Κυριακή σου αλλάζει πάρα πολύ τη διάθεση και αυτό αρέσει τόσο σε εσένα όσο και στο ταίρι σου.

Ένα απέραντο και ατελείωτο party θα είναι το διήμερο αυτό για εσένα, σε βλέπω ανάμεσα σε πολύ κόσμο και μάλιστα με νέες ανατρεπτικές γνωριμίες. Θα σου τάξω και μια αξιόλογη νέα γνωριμία με ερωτική διάθεση αλλά επειδή βλέπω να διχάζεσαι πάρα πολύ στο να αποφασίσεις πιο άτομο σου ταιριάζει δεν θα στο υποσχεθώ.

 

ΙΧΘΥΣ

Το διήμερο αυτό χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό, αγάπη και φροντίδα. Σκοπεύεις με λίγα λόγια να δείξεις στον/στη σύντροφό σου όλη σου την αγάπη και το έμπρακτο ενδιαφέρον σου. Μπορείς λοιπόν να ετοιμάσεις ένα πολύ όμορφο δείπνο για το ταίρι σου, να κανονίσεις να πάτε μια ρομαντική βόλτα ακόμη και στο σπίτι να επιλέξετε να καθίστε, θα περάσετε από τις πιο χαλαρές στιγμές.

Για σένα Ιχθύ μου που δεν είσαι μέσα σε μια σχέση, το διήμερο αυτό, θα μπορούσες να ακούσεις με απίστευτη υπομονή ένα πρόσωπο. Είτε πρόκειται για γνωστό είτε για κάποια νέα γνωριμία η διάθεση σου να ακούσεις ή και να συμπάσχεις στο πρόβλημα του/της σε καθιστά ως ένα πολύ ερωτικό χαρακτήρα. Αν επιθυμήσεις να κάνεις μια νέα σχέση λοιπόν αρκεί μόνο το αυθεντικό χάδι και τα μάτια σου γεμάτα κατανόηση.

Πηγή