Σε σκέψεις θα μας βάλουν τα απρόβλεπτα γεγονότα που θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα. Συναντήσεις με πρώην και συζητήσεις ίσως να μας αλλάξουν γνώμη σχετικά με το αν θέλουμε αυτή την επιστροφή ή όχι. Καλό θα είναι να αποφύγουμε να δώσουμε άμεσες απαντήσεις για την ώρα, αφού η εβδομάδα χρειάζεται μια πιο διπλωματική στάση. Νέες γνωριμίες ενδεχομένως να κάνουν την καρδιά μας να διχαστεί. Μπορεί να γνωρίσουμε ένα νέο άτομο και η επαφή να κυλήσει όμορφα, όμως στο αρχικό στάδιο θα υπάρξουν μπερδέματα που θα δημιουργήσουν διλήμματα. 

 

Κριός

Συναντήσεις και ξαφνικά ραντεβού θα σας ανοίξουν δρόμο για νέες και πολύ ευχάριστες περιπέτειες, γεγονός που θα ανανεώσει τον τρόπο σκέψης σας και θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε τα παλιά. Θα σας βγουν σε καλό οι αλλαγές που θα προκύψουν, γιατί θα ενδυναμώσουν την ψυχολογική σας διάθεση και θα σας κατευθύνουν σε πράξεις που τελικά θα έχουν απόλυτη επιτυχία.

Επανασύνδεση. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για επανασύνδεση κι αν είστε σίγουροι ότι έχετε ακόμα αισθήματα για το παλιό σας ταίρι, τότε καλό θα είναι να μη χάσετε άλλο χρόνο. Θα σας παροτρύνω να κινηθείτε χωρίς φοβίες και χωρίς ανασφάλειες, γιατί η τύχη θα είναι με το μέρος σας φέρνοντας το πρόσωπο που σκέπτεστε τυχαία στο χώρο σας. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία.

Νέα γνωριμία. Έρχεται κεραυνοβόλος έρωτας που μάλλον θα υποκύψετε άνευ αντίστασης, γιατί ο δυνατός ενθουσιασμός δε θα σας αφήσει περιθώριο σκέψης. Θα την πατήσετε την μπανανόφλουδα του έρωτα και σας φανερώνω εκ των πρότερων πως δε θα απογοητευτείτε. Ακολουθείστε άφοβα την καρδιά σας, αυτός ο έρωτας θα γίνει σταθμός που δε θα ξεχαστεί.

Σχέση- γάμος. Ευχάριστα γεγονότα θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα οδηγήσουν τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά. Καμία διαφωνία δε θα κλονίσει τα αισθήματά σας και η αμοιβαία εμπιστοσύνη που θα υπάρξει, θα σας επιτρέψει να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον που δε θα βρουν εμπόδια. Ένα μεγάλο σας όνειρο θα μπει σε λειτουργία, έρχεται χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση.

 

Ταύρος

Λύνονται εμπόδια, δίνονται εξηγήσεις και βγαίνουν στο φως αλήθειες που θα ταχτοποιήσουν παρεξηγήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις. Ένα συμβάν ξαφνικό και απρόοπτο θα σας πείσει να αλλάξετε πλεύση ως προς τις απόψεις σας και θα κάνουν την εμφάνισή τους συναισθήματα που θα δώσουν φως στην καρδιά σας και μια σταθερή σχέση αγάπης στη ζωή σας.

Επανασύνδεση. Θα αποδειχθεί λάθος ο τρόπος που αντιμετωπίσατε το παλιό σας ταίρι. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας ανοίξουν τα μάτια και θα είστε πλέον σε θέση να κατανοήσετε πως πρέπει να υποχωρήσει η αυστηρότητα και να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία. Δεχτείτε την πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβετε από το πρώην ταίρι σας, στα λόγια του θα υπάρξει ειλικρίνεια και στην καρδιά του συνειδητή αγάπη

Νέα γνωριμία. Έντονο ενθουσιασμό θα σας δημιουργήσει το αεράτο και δυναμικό παρουσιαστικό που θα έχει το πρόσωπο που οι συνθήκες θα το οδηγήσουν δίπλα σας για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Ένα ζήτημα θα σας φέρει σε συνομιλία τετ α τετ και από εκεί και πέρα θα είναι καθαρά στη δική σας επιλογή αν θα αφήσετε την αμοιβαία σας έλξη να κατευθύνει τη γνωριμία σας προς μια δυνατή ερωτική αρχή.

Σχέση- γάμος. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή που θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξη. Φανερώστε τα θέλω σας, εκδηλώστε τις ανάγκες σας και μη φοβηθείτε να περάσετε σε τολμηρές προτάσεις. Σε ό,τι προσφέρετε, θα λάβετε την ανάλογη ανταπόκριση και σε ό,τι προτείνετε θα πάρετε θετική απάντηση. Διεκδικήστε αυτό που αναζητάτε, προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς.

 

Δίδυμος

Έρχονται δυνατές και ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες που θα είναι ικανές να γράψουν ιστορία και να φέρουν μόνιμα αποτελέσματα. Ευχάριστη έκβαση θα έχει ένα συναισθηματικό σας ζήτημα και ταυτόχρονα θα ανοιχτεί ένα ολοκαίνουργιο ερωτικό μονοπάτι για εσάς, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επιτρέψετε στην καρδιά σας να το παίξει σε διπλό ταμπλό.

Επανασύνδεση. Μια συνάντηση και μια πολύ θερμή συνομιλία ανάμεσα σε εσάς και σε μια παλιά σας αγάπη, θα σας αποδείξουν πως αυτή η σχέση τελικά δεν τέλειωσε ποτέ. Τα συμβάντα θα στρώσουν το δρόμο για μια ακραία και πολύ τολμηρή συναισθηματική κουβέντα, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν δυνατά αισθήματα και

Νέα γνωριμία. Και να θέλετε να την αποφύγετε την έναρξη ενός νέου έρωτα, δε νομίζω πως θα τα καταφέρετε, γιατί η τυχαία γνωριμία που θα προκύψει θα περικυκλώσει για τα καλά την καρδιά σας. Προσωπικότητα δυναμική, στυλ γοητευτικό, με ταπεραμέντο δυνατής αυτοπεποίθησης, θα είναι τα χαρακτηριστικά του προσώπου που θα αντικρίσετε και θα είναι αδύνατον να το σνομπάρετε.

Σχέση- γάμος. Φλόγα ανανέωσης θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, με αποτέλεσμα να αποφασίσετε να ξεχάσετε κόντρες, θύμους και πείσματα. Ένα ξαφνικό γεγονός θα ανατρέψει τις βαρετές συνθήκες της καθημερινότητάς σας και σε συνδυασμό με την ανεβασμένη λίμπιντο που θα σας διακατέχει, θα ανάψει η ερωτική σας φλόγα για τα καλά.

 

Καρκίνος

Αυθορμητισμός και παρορμητικότητα θα είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά σας. Θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τα νέα γεγονότα που θα προκύψουν και τελικά θα καταφέρετε να χτυπήσετε το κατεστημένο, αλλάζοντας τα δεδομένα. Έρχονται ευχάριστες περιπέτειες, η καθημερινότητά σας θα πάρει νέα τροπή, μπαίνουν καινούργιες βάσεις στη ζωή σας.

Επανασύνδεση. Στην παρούσα φάση, θα διακατέχεστε από ανυπομονησία, η υπομονή σας θα είναι περιορισμένη, γι’ αυτό και δε θα έχετε καμία διάθεση να κάθεστε άπραγοι και να περιμένετε. Με δική σας πρωτοβουλία, θα κινηθείτε προς την επανασύνδεση, σας ενθαρρύνω να δράσετε αποφασιστικά και γρήγορα, γιατί το “ναι”.

Νέα γνωριμία. Ξαφνική θα είναι η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου σε δικό σας χώρο και η γοητεία του θα σας τραβήξει την προσοχή από την πρώτη στιγμή που θα το αντιληφθείτε. Σας συμβουλεύω να μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, γιατί αυτή η γνωριμία θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει ολόκληρο το ερωτικό σας μέλλον και δεν πρέπει να την αφήσετε να πάει χαμένη.

Σχέση – γάμος. Σωστή θα είναι η επιλογή σας να βάλετε μπροστά τον ερωτισμό σας και όχι το πείσμα σας. Τα καβγαδάκια θα υποχωρήσουν, θα υπάρξει ανεβασμένη ερωτική λίμπιντο, με αποτέλεσμα η δυνατή έλξη που θα προκύψει να σας γλυτώσει από κόντρες ή θυμούς. Απολαύστε τη θερμότητα και το κλίμα συμφιλίωσης που θα δημιουργηθεί, αφεθείτε στα αισθήματα που θα νιώσετε.

 

Λέων

Άνθρωποι του παρελθόντος θα σας βάλουν να αναρωτηθείτε ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες. Μην προσπαθήσετε να καμουφλάρετε τις επιθυμίες σας, γιατί θα καταλήξετε σε λάθος αποτελέσματα. Αναλογιστείτε τι θέλετε και τολμήστε να το διεκδικήσετε.

Επανασύνδεση. Θα στριφογυρίζει έντονα στη σκέψη σας η επιθυμία της επανασύνδεσης και προς έκπληξή σας, θα σας δοθεί σε ανυποψίαστο χρόνο η ευκαιρία να ξανασμίξετε με το παλιό σας ταίρι. Αν εκφράσετε ελεύθερα τα αισθήματά σας και φανείτε ειλικρινείς και προς εσάς και προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Νέα γνωριμία. Θα υπάρξει πρόσωπο που θα σας πλησιάσει με ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά το θέμα είναι τι είδους διαθέσεις θα έχετε εσείς. Η εξέλιξη των συνομιλιών σας θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θέλετε να κάνετε μια νέα ερωτική αρχή στη ζωή σας ή όχι. Τώρα θα σας δοθεί το έναυσμα να συνειδητοποιήσετε αν θέλετε να ξεφύγετε από το παρελθόν ή αν θέλετε να παραμείνετε στην ελπίδα της επανασύνδεσης.

Σχέση- γάμος. Αυτή τη φορά, θα τολμήσετε να κάνετε το βήμα να διεκδικήσετε αυτό που επιθυμείτε, όμως μην κάνετε το λάθος και επιλέξετε τον έμμεσο τρόπο έκφρασης. Αν θέλετε να φτάσετε στην επιτυχία, τότε το κλειδί θα είναι η άμεση ειλικρίνεια. Ξεκαθαρίστε στο ταίρι σας τι ακριβώς θέλετε και ζητήστε το με λόγια απλά, χωρίς ασάφειες

 

Παρθένος

Ένα γεγονός θα σας βάλει σε σκέψεις, θα περάσετε σε διαδικασία εξακρίβωσης και δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στην καρδιά σας διλήμματα. Θα σας δώσω τη συμβουλή να σκεφτείτε ανεπηρέαστοι από προκαταλήψεις και να μη φοβηθείτε να τεστάρετε αισθήματα και πρόσωπα. Έρχονται συμπεράσματα που θα δώσουν νέα ώθηση στη ζωή σας.

Επανασύνδεση. Η επανασύνδεση είναι μια προοπτική που μπορεί να αποτελέσει γεγονός, αρκεί να αποφασίσετε να την κάνετε πράξη, χωρίς να θεωρήσετε πως ρίχνετε τα μούτρα σας. Εφόσον είστε σίγουροι πως έχετε αισθήματα για τον παλιό σας έρωτα, αξίζει να εκτεθείτε.

Νέα γνωριμία. Για όσους από εσάς έχετε σκοπό να προχωρήσετε σε ένα νέο ερωτικό οικοδόμημα, χτίζοντας μέλλον με καινούργιο πρόσωπο, τότε θα σας φανερώσω πως θα το πετύχετε και μάλιστα με αποτέλεσμα που θα αναπληρώσει κενά προηγούμενων σχέσεων. Θα προκύψει νέα γνωριμία στη ζωή σας, που από τις πρώτες σας επαφές θα διαπιστώσετε πως αυτό το πρόσωπο θα μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή σας.

Σχέση – γάμος. Θα καταφέρετε να εντοπίσετε το σημείο που δημιουργεί δονήσεις στη σχέση σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος στις αλλοπρόσαλλες καταστάσεις. Με λίγα λόγια, θα μπορέστε να βάλετε τάξη σε αισθήματα, αντιδράσεις και επιθυμίες, καταλήγοντας σε συνεννόηση και συναισθηματική ισορροπία. Φανείτε ξεκάθαροι και μιλήστε με ειλικρίνεια.

 

Ζυγός

Επικεντρωθείτε στο στόχο σας, εστιάστε με ισχυρή θέληση στις επιθυμίες σας και θα βγείτε κερδισμένοι, διότι διανύετε χρονική περίοδο που οι ευκαιρίες θα στραφούν υπέρ σας. Αν αξιοποιήσετε τη θετική πλευρά των γεγονότων που θα συμβούν, τότε θα υπάρξει γρήγορη επίτευξη στόχου, γι’ αυτό βάλτε τα δυνατά σας, αποτινάξτε τον αρνητισμό και ετοιμαστείτε να λάβετε χαρές.

Επανασύνδεση. Μια ξαφνική αποκάλυψη θα στρώσει το δρόμο για επανασύνδεση με το παλιό σας ταίρι, όμως η κατάληξη προϋποθέτει πως θα κινηθείτε και δε θα αδρανήσετε. Η πληροφορία που θα λάβετε θα είναι απολύτως αληθινή, στηριχτείτε σε αυτό το γεγονός και πλησιάστε με ειλικρίνεια το πρόσωπο που προσμένετε, η ανταπόκριση του θα σας εκπλήξει.

Νέα γνωριμία. Η εμφάνισή του θα σας εντυπωσιάσει κι ο χαρακτήρας του θα σας ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό, γι’ αυτό θα είναι λάθος αν χρονοτριβήσετε ή αν αποφύγετε το κάλεσμα του. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να δώσει φως στην ερωτική σας ζωή και να σας απαλλάξει από την παρούσα στασιμότητα, καθώς κι από το αρνητικό παρελθόν σας.

Σχέση – Γάμος. Σε περίπτωση που έχετε αρπαχτεί με το αγαπημένο σας ταίρι, σας φανερώνω πως θα περάσετε σε στάδιο αμοιβαίων υποχωρήσεων, γιατί θα βγουν στο φως στοιχεία που και οι δυο σας είχατε παρερμηνεύσει. Με αφορμή ένα τυχαίο συμβάν και κάποιες διαφωτιστικές κουβέντες, θα δοθούν μεταξύ σας εξηγήσεις που πολύ γρήγορα θα μετατραπούν σε όρκους που θα τηρηθούν.

 

Σκορπιός

Εξουσιαστής και κυρίαρχος της ζωής σας θα είστε εσείς, οι δικές σας αποφάσεις θα είναι αυτές που θα οδηγήσουν τα συμβάντα, γι’ αυτό σκεφτείτε τι ακριβώς αναζητάτε και δράστε με τόλμη και ισχυρή θέληση. Αν αναζητάτε μια σταθερή σχέση θα την έχετε, τα γεγονότα θα σας δώσουν το άνοιγμα και το αποτέλεσμα θα στηριχτεί αποκλειστικά και μόνο στις πράξεις σας.

Επανασύνδεση. Ήρθε η ώρα να κάνετε τη σκέψη δράση, για όσους από εσάς επιθυμείτε την επιστροφή του παλιού ερωτικού σας συντρόφου, τότε μην κάθεστε καθόλου και κινηθείτε δυναμικά προς την επανασύνδεση. Οι κινήσεις σας θα βρουν την αναμενόμενη ανταπόκριση κι αν ακολουθήσετε τους νόμους της καρδιάς και εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, τότε ετοιμαστείτε για το ξεκίνημα μια στεριωμένης σχέσης.

Νέα γνωριμία. Δυναμικότητα θα απαιτεί η τυχαία γνωριμία σας με πρόσωπο που θα συναντήσετε σε χώρο που κινείστε πολύ συχνά. Τα συμβάντα θα τοποθετούν με τέτοιο τρόπο που θα υπάρξει μεγάλο περιθώριο δράσης, γι’ αυτό δεν θα έχετε τη δικαιολογία πως δεν προλάβατε να κινηθείτε. Επειδή αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα σας εντυπωσιάσει τόσο όσο θα το εντυπωσιάσετε, γι’ αυτό το νου σας να μην το χάσετε.

Σχέση – γάμος. Σε περίπτωση που επιδιώκετε αλλαγές μέσα στη σχέση σας, να ξέρετε πως τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δράσετε με επιτυχία. Θα είστε καταρτισμένοι με δύναμη και με ώριμη διορατικότητα και παράλληλα το ταίρι σας θα νιώθει εμπιστοσύνη και κατανόηση, γι’ αυτό αξιοποιήστε τις συνθήκες και μην αφήσετε το χρόνο να φύγει ανεκμετάλλευτος.

 

Τοξότης 

Φωτεινά γεγονότα θα ομορφύνουν τη ζωή σας και θα δώσουν πνοή έντονης αισιοδοξίας στη σκέψη σας και κατ’ επέκταση και στην ψυχολογία σας. Ένα πρόσωπο έρχεται να βάλει γερές βάσεις στην αισθηματική σας ζωή και θα προκύψει έρωτας που δεν θα ξεθωριάσει τόσο εύκολα, όσο ενδεχομένως να πιστέψετε. Αφήστε τον εαυτό σας να χαρεί και εμπιστευτείτε την τύχη σας.

Επανασύνδεση. Τυχαία και πολύ ευχάριστη θα είναι η συνάντησή σας με ένα πρόσωπο από τα παλιά και θα σας ομολογήσω πως από την πρώτη σας συνομιλία, θα δημιουργηθεί άνοιγμα για επανασύνδεση. Αν μπείτε στον κόπο να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, τότε θα διαπιστώσετε πως η σχέση σας μπορεί να πέρασε από μια διακοπή, όμως τα αισθήματά σας δεν διακόπηκαν ποτέ.

Νέα γνωριμία. Ενθουσιασμό και αισιοδοξία θα σας φέρει η παρουσία ενός προσώπου που η προσιτή σας στάση θα του δώσει το άνοιγμα να σας πλησιάσει. Από ευχάριστο και οικείο διάλογο θα ξεκινήσει η συνομιλία σας και μέχρι ποιο σημείο ακριβώς θα φτάσει, θα είναι καθαρά στην δική σας απόφαση. Φανείτε ζεστοί και αυθόρμητοι, γιατί αυτή τη φορά το καμπανάκι θα χτυπήσει για εσάς.

Σχέση – γάμος. Έρχεται συμφιλίωση σε διαφωνίες και λύση σε αδιέξοδα, γι’ αυτό μη βιαστείτε να μπλεχτείτε σε λαβύρινθο απαισιόδοξων προβλέψεων. Ευχάριστες πληροφορίες θα ανανεώσουν τον τρόπο σκέψης σας και ένα συμβάν θα φέρει το ξεκίνημα μιας σειράς επιτυχημένων γεγονότων που θα αλλάξουν οριστικά τη ζωή σας προς το καλύτερο.

 

Αιγόκερως

Θα είστε στη χρονική στιγμή που θα καταφέρετε να διεισδύσετε στην ερωτική σας ζωή τις αλλαγές που επιθυμείτε. Τολμήστε να περάσετε σε δραστικές κινήσεις και κάντε πράξη αυτό ακριβώς που σκέπτεστε, γιατί η επιτυχία θα είναι με το μέρος σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να αποχτήσετε τη σχέση που αναζητάτε και μάλιστα με την κατάληξη που εσείς επιθυμείτε.

Επανασύνδεση. Το γεγονός της επανασύνδεσης το μόνο που θα απαιτεί θα είναι αποφασιστικότητα από την πλευρά σας. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την αφορμή να συναντηθείτε με το παλιό σας ταίρι και το αν η κατάληξή σας θα είναι ένωση ή παρατεταμένος χωρισμός, αυτό θα το ορίσουν οι λέξεις σας. Αποκαλύψτε τα συναισθήματά σας, εκφράστε αυτό που επιθυμείτε, η τύχη θα είναι με το μέρος σας!

Νέα γνωριμία. Σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή σε κάπως περίεργο χώρο, θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει όλη σας την προσοχή. Μην παραξενευτείτε αν από την επόμενη κιόλας μέρα, το μόνο που θα σας απασχολεί θα είναι το πότε θα ξανασυναντηθείτε. Τα γεγονότα θα φέρουν επανωτές επαφές, ανοίγοντας προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σχέση – γάμος. Η στασιμότητα που αρχίζει να σας κουράζει, θα σας αναγκάσει να αναλάβετε τα ηνία της σχέσης σας και θα τα πάτε μια χαρά. Αν δείξετε αποφασιστικότητα ως προς τα θέλω σας, τότε πολύ γρήγορα θα υπερισχύσουν οι δικές σας απόψεις και θα καταφέρετε να οδηγήσετε τη σχέση σας σε ένα πολύ πιο δυνατό και δεσμευτικό επίπεδο. Διεκδικήστε σταθερά τις αλλαγές που επιθυμείτε.

 

Υδροχόος

Ζωτικότητα και ευστροφία θα είναι τα δύο στοιχεία που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία και αν τα χρησιμοποιήσετε, σε συνδυασμό με αυτοσυγκράτηση, τότε θα φέρετε τις ερωτικές σας υποθέσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Θα προσκολληθεί επάνω σας ταίρι που θα νιώσει για εσάς δυνατή ερωτική έλξη ακόμα και θαυμασμό, φροντίστε να το διατηρήσετε δίπλα σας.

Επανασύνδεση. Ίσως να υπάρξει μια μικρή διαμάχη ανάμεσα στη λογική και στην καρδιά σας αλλά τελικά θα νικήσουν τα αισθήματα. Θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε το βήμα να πλησιάσετε το παλιό σας ταίρι και σας λέω ανεπιφύλακτα πως θα σας βγει σε καλό. Η συνειδητοποίηση πως κάποια πράγματα δεν μπορούν να σβηστούν, θα είναι η βάση για να στηριχτεί επιτυχώς η επανασύνδεσή σας.

Νέα γνωριμία. Σπανίως καταφέρνετε να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό σας κι αυτή τη φορά θα σας παροτρύνω να μην μπείτε στον κόπο να τον περιορίσετε, γιατί αυτό το πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει θα αξίζει πολλά. Θα μπει στη διαδικασία να σας φανερώσει το ενδιαφέρον του και τις βλέψεις του, το νου σας να μη χάσετε την ευκαιρία, γιατί προμηνύεται για εσάς τους δύο μέλλον λαμπρό.

Σχέση – γάμος. Σε περίπτωση που τις τελευταίες μέρες δεν καταφέρατε να τα πάτε πολύ καλά με το ταίρι σας και υπήρξαν καβγαδάκια και κοντραρίσματα, τότε η λύση είναι στο να αναλάβετε το μερίδιο της ευθύνης σας και να περάσετε εμπράκτως στις αλλαγές που επιδιώκετε. Θα είστε καταρτισμένοι με ενέργεια και δυνατό ερωτισμό, αξιοποιήστε αυτά τα δύο δυνατά στοιχεία και πράξτε αναλόγως.

 

Ιχθείς

Στην παρούσα φάση τα ηνία θα τα κρατάτε εσείς, η δράση σας θα έχει μεγάλη και θετική επιρροή στο ερωτικό πρόσωπο της ζωής σας. Τώρα θα έχετε τη δύναμη να διευθετήσετε ζητήματα που σας κοντράρουν και να καταλαγιάσετε τα πνεύματα. Θα γίνει πράξη μια μεγάλη σας επιθυμία και θα καταφέρετε να οδηγήσετε τη σχέση σας στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

Επανασύνδεση. Αναρωτηθείτε αν επιθυμείτε την επανασύνδεση και προχωρήστε σε δράση, γιατί τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή να φέρετε πίσω το ταίρι της καρδιάς σας. Επιστρατεύστε τη γοητεία σας, χειριστείτε την ερωτική σας δύναμη και θα δείτε πως η επιστροφή του αγαπημένου σας προσώπου, όχι μόνο θα είναι σίγουρη, αλλά θα αποτελέσει και βάση για ένα σταθερό και ολοκληρωμένο μέλλον.

Νέα γνωριμία. Αν έχετε την ανάγκη να ανοίξετε νέους ερωτικούς δρόμους στη ζωή σας, τότε κινηθείτε και θα τα καταφέρετε. Θα συμβεί νέα γνωριμία και η εξέλιξη θα βασιστεί αποκλειστικά και μόνο στις πρωτοβουλίες σας. Κάντε το πρώτο βήμα και θα βρείτε άμεση ανταπόκριση, θα διαπιστώσετε αμοιβαίο ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα που δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

Σχέση- γάμος. Ξεκάθαρα και έξυπνα θα είναι τα επιχειρήματα που θα θέσετε, γι’ αυτό θα στριμώξουν συναισθηματικά το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να το πείσουν πως έπραξε εσφαλμένα. Το δίκιο περνά στο δικό σας μέρος και αν προκύψει εκνευρισμός ή θυμός να ξέρετε πως θα είναι εντελώς περαστικός και χωρίς απώλειες. Κρατηθείτε στο ύψος σας, η επιτυχία θα σταθεί στο πλάι σας.

 

Πηγή: e-zwdia