Ξεκινάει μια εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις κι ανατροπές, ιδιαίτερα για τα σταθερά ζώδια, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου. Η επιθυμία για αλλαγή θα γίνει έντονη, οδηγώντας σε ριζικές αποφάσεις, ακόμα και αν αυτές προκαλέσουν αντιδράσεις. Εάν νιώθετε εγκλωβισμένοι σε μια κατάσταση που δεν σας ταιριάζει, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε το μεγάλο βήμα και να απελευθερωθείτε.

Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου την ίδια μέρα φέρνει σταθερότητα και ουσιαστικές εξελίξεις, κυρίως στα ζώδια της γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) του δεύτερου δεκαημέρου.

Σχέσεις και γνωριμίες που θα γίνουν τώρα έχουν βάθος και διάρκεια, ενώ ίσως φέρετε στο προσκήνιο το ενδεχόμενο μιας μόνιμης δέσμευσης.

Αυτή η εβδομάδα θα φέρει ταραχή στα σταθερά ζώδια, ωστόσο, οι αλλαγές που θα φέρει θα είναι προς όφελός τους. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφραστεί και να κυνηγήσει τα όνειρά του, χωρίς φόβους και αναστολές!

 

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, έρχεται το κατάλληλο συμβάν που θα σας δώσει ευκαιρία συμφιλίωσης, ένωσης και επανασύνδεσης. Ανοίγεται δίοδος επικοινωνίας με πρόσωπο που, τον τελευταίο καιρό, υπήρχε συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας και αυτή τη φορά θα βρείτε λύση σε θέματα που σας κρατούσαν χώρια. Έρχονται επανεκτιμήσεις και μια πολύ όμορφη ερωτική κατάληξη!

Επανασύνδεση. Με τυχαία μεσολάβηση ενός φιλικού σας προσώπου, εσείς και ένα πρώην ερωτικό σας ταίρι, θα βρεθείτε σε προσωπικό τετ α τετ. Οι συγκύριες θα είναι ευνοϊκές, τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν άνοιγμα συχνών συναντήσεων και από εκεί και πέρα θα είναι καθαρά στο χέρι σας αν θα προχωρήσετε προς την επανασύνδεση ή όχι. Θα υπάρξει αμοιβαίο ερωτικό ενδιαφέρον, μην το αγνοήσετε.

Νέα γνωριμία. Έλξη και έντονη οικειότητα θα είναι τα πρώτα συναισθήματα που θα νιώσετε, τη στιγμή που θα σας συστήσουν με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα υπάρξουν πολλά κοινά στοιχεία τόσο στη συμπεριφορά σας, όσο και στο χαρακτήρα σας και αν δεν περιορίσετε τον αυθορμητισμό σας, τότε πολύ γρήγορα θα φτάσετε σε κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σχέση- γάμος. Τώρα θα βρεθεί λύση σε περίπτωση που μέσα στη σχέση σας αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ή ζήτημα που σας δημιουργεί στασιμότητα. Ένα τυχαίο συμβάν θα αλλάξει τις συνθήκες, θα καταλαγιάσει τις εγωιστικές τάσεις και περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης και συναισθηματικής ισορροπίας. Ένα πολύ ευχάριστο μαντάτο θα ανανεώσει αισθήματα και στόχους.

 

Ταύρος

Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να ακολουθήσετε νέες κατευθύνσεις και τα γεγονότα θα δημιουργήσουν το κατάλληλο άνοιγμα για να κινηθείτε αποφασιστικά. Η τύχη θα σας δώσει την ευκαιρία να απομακρυνθείτε από ό, τι σας πλήγωσε ή σας οδήγησε σε στασιμότητα και στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε δίπλα σας μόνο ό, τι σας δίνει δύναμη και ζωντάνια για ζωή.

Επανασύνδεση. Θα γίνει το μεγάλο βήμα της επανασύνδεσης και μάλιστα με κινήσεις που θα προκύψουν από δική σας πρωτοβουλία. Η δυναμικότητά σας θα σας βοηθήσει να διεισδύσετε και πάλι στη ζωή του προσώπου που σκέπτεστε κι αυτή τη φορά η εξέλιξη θα είναι τελείως διαφορετική. Καταλήγετε σε έντονη ερωτική σμίξη με προοπτική δεσμευτικής σχέσης.

Νέα γνωριμία. Εντυπωσιακή και επιβλητική θα είναι η παρουσία του προσώπου που θα στριφογυρίζει δίπλα σας και επειδή πάντα σας ιντριγκάρει το δυναμικό στυλ, γι’ αυτό μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει, μένοντας με σταυρωμένα χέρια. Θα σας δοθεί το πράσινο φως και όσο πιο γρήγορα ανταποκριθείτε, τόσο πιο σύντομα θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού με πολύ ευχάριστες εξελίξεις.

Σχέση – γάμος. Μικροεντάσεις θα εμφανιστούν στη σχέση σας και ίσως στην αρχή να έχετε τη διάθεση να εμπλακείτε σε συζητήσεις με υψηλούς τόνους, ωστόσο πολύ γρήγορα θα κυριαρχήσουν τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας και η αυτοσυγκράτησή σας θα διαπρέψει. Θα έχετε τη δύναμη να λήξετε θέματα που σας ταλαιπωρούν και θα καταφέρετε να προωθήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

 

Δίδυμος

Ευχάριστα γεγονότα θα κλείσουν με επιτυχία μια συγκεκριμένη ερωτική σας υπόθεση. Ξανασμίγετε με πρόσωπο που κάποιος λόγος σας είχε δημιουργήσει συναισθηματική απόσταση. Μια συνάντηση και μια συνομιλία σοβαρών διαστάσεων, θα σας βοηθήσουν να σβήσετε κακές στιγμές, να συγχωρήσετε λάθη και να ανοίξετε πορεία σταθερού ερωτικού δεσμού.

Επανασύνδεση. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανασυνδεθείτε με μια παλιά σας αγάπη. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας φέρει αντικριστά και θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να περάσετε σε ξεκαθαρίσματα, να δώσετε εξηγήσεις και να κλείσετε παλιές συναισθηματικές πληγές. Αν επιθυμείτε να τα ξαναβρείτε, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείξετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε.

Νέα γνωριμία. Συγκεκριμένη αιτία θα σας οδηγήσει σε χώρο, που σε τελείως ξαφνική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο εντυπωσιακό. Θα σας τραβήξει την προσοχή, από την πρώτη στιγμή που θα κοιταχτείτε και επειδή τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν άνοιγμα επαφών, γι’ αυτό μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει μέσα από τα χέρια. Προμηνύεται ξεκίνημα ερωτικής σχέσης με αμοιβαία αισθήματα.

Σχέση- γάμος. Αν είστε σε στάδιο αναμονής και περιμένετε κάποια απάντηση, κάποιο άνοιγμα ή κάποια αλλαγή, να ξέρετε πως θα συμβεί και μάλιστα με τρόπο που θα σας φέρει χαρά και πολύ έντονο ενθουσιασμό. Με λίγα λόγια, θα συμβεί κάτι που περιμένετε εδώ και πολύ καιρό και το αποτέλεσμα θα φέρει ικανοποίηση που δεν αποκλείεται να φτάσει και σε όρια ευτυχίας.

 

Καρκίνος

Αν κάποιες αμφιβολίες σας προβλημάτιζαν και δεν σας άφηναν να απελευθερώσετε τα αισθήματά σας, τώρα θα διαλυθούν και θα μπουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Θα λάβετε πληροφορίες, θα βγάλουν στο φως αλήθειες που θα αποκαταστήσουν τη σχέση σας με πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας. Έρχεται συμφιλίωση, δυνατή ένωση και δεσμός μεγάλης διάρκειας.

Επανασύνδεση. Θα αναβιώσει ξανά στη σκέψη σας η ελπίδα της επανασύνδεσης, θα προκύψει συνάντηση με συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τη γνώμη που έχετε για το παλιό σας ταίρι. Θα αναθεωρήσετε απόψεις και η επιθυμία σας να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας, θα φέρει ευχάριστο αποτέλεσμα. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση, ζητήστε την ξεκάθαρα.

Νέα γνωριμία. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα εμφανιστεί μπροστά σας σε τυχαία χρονική στιγμή και η θερμή του στάση θα σας ανοίξει ενδεχόμενο προσωπικής συνάντησης. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, γιατί αυτό το πρόσωπο θα έχει τα προσόντα να δώσει καινούργιο νόημα στην ερωτική σας ζωή και μάλιστα με την προοπτική σταθερού μακροχρόνιου δεσμού.

Σχέση- γάμος. Συναισθηματικές μπόρες λαμβάνουν τέλος και πλέον περνά αισιοδοξία στην ψυχολογία σας. Θα σας ανεβάσει τη διάθεση μια πολύ ανοιχτή και ξεκάθαρη συζήτηση που θα έχετε με το ταίρι σας, θα ειπωθούν λόγια καρδιάς χωρίς υπεκφυγές και ψέματα. Περνάτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας και αυτή τη φορά θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν μεταξύ σας δυνατά αισθήματα αγάπης.

 

Λέων

Άστατη θα είναι και η γνώμη σας και η στάση σας και η σκέψη σας. Στην παρούσα φάση, μάλλον δεν θα ξέρετε τι ακριβώς θέλετε, ωστόσο τα γεγονότα θα σας δώσουν καινούργια ανοίγματα και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε σε αλλαγές και σε διαφορετικές διεκδικήσεις. Θα κάνουν την εμφάνισή τους παλιά αλλά και νέα πρόσωπα, η κατάληξη θα είναι καθαρά στο χέρι σας.

Επανασύνδεση. Εσείς συνειδητοποιείστε κατά πόσο θέλετε να επιστρέψει το πρώην ταίρι σας στη ζωή σας και τα υπόλοιπα θα κυλήσουν από μόνα τους. Θα σας πλησιάσει η παλιά σας αγάπη, θα ακούσετε άμεση πρόταση επανασύνδεσης, όμως αν δεν θέλετε να βιώσετε τον ίδιο κύκλο αποτυχίας, τότε θα πρέπει να είστε ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό σας και ξεκάθαροι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Νέα γνωριμία. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να γυρίσετε στα παλιά ή αν θέλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, γιατί σε περίπτωση που επιλέξετε το διπλό ταμπλό, τότε δυστυχώς δεν θα σας βγει σε καλό. Τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε προσωπικό ραντεβού με ένα καινούργιο πρόσωπο, το νου σας να μην μπερδέψετε τα αυγά με τα καλάθια γιατί θα πέσετε σε διπλή απογοήτευση.

Σχέση – γάμος. Θα διακατέχεστε από ψυχική ανησυχία, με αποτέλεσμα να νιώσετε την ανάγκη να συμβούν αλλαγές μέσα στη σχέση σας και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε σε σταθερή και συνειδητοποιημένη δράση. Η στιγμή θα είναι κατάλληλη για να σπρώξετε τις υποθέσεις σας προς τα εκεί που εσείς επιθυμείτε, γι’ αυτό εκφράστε στο ταίρι σας τις ανάγκες σας και κινηθείτε αποφασιστικά.

 

Παρθένος

Περνάτε σε περίοδο δημιουργική, οι κόποι σας θα καρποφορήσουν, οι προσπάθειές σας θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα. Προχωρήστε σε ουσιαστικές προτάσεις, κάντε τολμηρά βήματα, δεν θα υπάρξει καμία απογοήτευση. Μια συνάντηση και μια πολύ ευχάριστη συζήτηση θα κλείσουν ανοιχτές ερωτικές υποθέσεις, καταλήγοντας σε συναισθηματική ισορροπία.

Επανασύνδεση. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας, κάντε το πρώτο βήμα και θα δείτε πως η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι πολύ παραπάνω από ικανοποιητική. Σας συμβουλεύω να ρίξετε τον σπόρο της ένωσης, θα καλλιεργηθούν αισθήματα που αυτή τη φορά, θα έχουν κατάληξη όχι μόνο την απλή επανασύνδεση αλλά τη μακροχρόνια δεσμευτική σχέση.

Νέα γνωριμία. Προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης θα σας ανοίξει η νέα γνωριμία που θα προκύψει, γι’ αυτό φανείτε δεκτικοί στις προτάσεις που θα λάβετε. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα είναι πολύ κοντά στις προτιμήσεις σας και στους στόχους σας και επειδή η έλξη θα είναι αμοιβαία, γι’ αυτό μην κάνετε το λάθος να κρύψετε το ενδιαφέρον σας. Εκδηλωθείτε άφοβα χωρίς αναστολές!

Σχέση- γάμος. Θα φανεί επιτυχία που θα δώσει καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Οι προσπάθειές σας έπιασαν τόπο, η επιμονή σας τώρα θα αποδειχθεί ευεργετική. Ευχάριστο μαντάτο θα δημιουργήσει ευτυχισμένο γεγονός, ίσως να είναι πρόταση γάμου, ίσως να είναι ερχομός νέου μέλους, το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει συμβάν που θα νιώσετε την ανάγκη να το γνωστοποιήσετε.

 

Zυγός

Απρόοπτα και πολύ ευχάριστα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Έρχονται αισιόδοξα και ελπιδοφόρα γεγονότα που θα σας δώσουν άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση, χωρίς ανασφάλειες και χωρίς εμπόδια. Θα βιώσετε έντονο συναισθηματικό δέσιμο με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να γίνει ταίρι ζωής.

Επανασύνδεση. Τώρα θα σας αποδειχτεί πως η επιθυμία της επανασύνδεσης δεν κυριαρχεί μόνο στη δική σας σκέψη και αλλά και στου προσώπου που σκέπτεστε. Θα σας προσεγγίσει με κινήσεις άμεσες και δεν θα υπάρξει κανένας λόγος να κρύψετε αυτό που πραγματικά αισθάνεστε. Αν νιώθετε αγάπη, τότε μην τρενάρετε άλλο την κατάσταση, δείξτε τα αισθήματά σας και περάστε άφοβα στην επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία. Με πολύ θερμό και οικείο τρόπο θα σας πλησιάσει ένα πρόσωπο που από την πρώτη στιγμή, θα νιώσετε πως αυτή η γνωριμία δεν πρόκειται να είναι περαστική. Η διαίσθησή σας δεν θα σας προδώσει, θα υπάρξουν αμοιβαία αισθήματα και έντονη ερωτική έλξη που θα φέρουν ευχάριστη πορεία. Εσείς οι δυο θα ξεκινήσετε με θερμό έρωτα και θα καταλήξετε σε σταθερή αγάπη.

Σχέση – Γάμος. Μια αποκάλυψη θα συμβεί, ίσως να είναι εξομολόγηση, ίσως ένα τυχαίο συμβάν, το σίγουρο είναι πως θα φανερωθεί μια αλήθεια που θα λύσει αμφισβητήσεις και αρνητικές υποψίες. Εσείς και το αγαπημένο σας ταίρι περνάτε σε συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και ξεκινά περίοδος εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης.

 

Σκορπιός

Στην παρούσα φάση, θα χτυπηθείτε από δυνατό έρωτα και δεν θα έχει σημασία αν το πρόσωπο που θα ανάψει φλόγα στην καρδιά σας ανήκει στο παρελθόν ή έρχεται από το μέλλον. Η ουσία είναι ότι θα σας δοθεί άνοιγμα σταθερής ερωτικής σχέσης και μάλιστα με τόσο δυνατά αισθήματα που θα αξίζει να τα ζήσετε χωρίς αναστολές.

Επανασύνδεση. Μην μπείτε στον κόπο να αποτινάξετε την ελπίδα που τρέφετε για επανασύνδεση, γιατί το παλιό σας ταίρι θα σας ξαναπλησιάσει. Θα βρει τρόπο να κάνει την εμφάνισή του και μάλιστα αιφνιδιαστικά και πολύ απρόοπτα. Διατηρήστε τη γοητεία σας, κρατήστε ακμαία τη διάθεσή σας, έρχεται με εκμυστηρεύσεις και εξομολογήσεις που θα δώσουν νέα εξέλιξη στη σχέση σας.

Νέα γνωριμία. Σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί άτομο που θα απορροφήσει το βλέμμα σας και θα εξιτάρει την καρδιά σας. Αυτό το πρόσωπο θα σας θυμίσει τι πάει να πει “ερωτεύομαι” και δεν αποκλείεται να καταφέρει να αιχμαλωτίσει τη σκέψη σας. Αυτή την φορά, εις το όνομα του έρωτα, θα είστε σε θέση να αλλάξετε συνήθειες, απόψεις, αρχές, ακόμα και στόχους ζωής!

Σχέση- γάμος. Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στην ερωτική σας σχέση και η θερμότητα που θα νιώσετε πολύ γρήγορα θα μετατραπεί σε έντονο ερωτισμό. Θα υπάρξει ανεβασμένη λίμπιντο που όχι μόνο θα σας ανεβάσει ερωτικά, αλλά θα σας βάλει και στη διαδικασία νέων μελλοντικών στόχων. Με κοινή σας απόφαση, θα περάσετε σε ουσιαστικές αλλαγές, που όλες θα σας βγουν σε καλό.

 

Τοξότης

Μοιραία γεγονότα έρχονται να κλείσουν ανοιχτές υποθέσεις, διαλύονται ανήσυχες και ανασφαλείς σκέψεις και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα γίνει σταθμός στην ερωτική σας ζωή. Συναντήσεις, συζητήσεις και προτάσεις, έρχονται να δώσουν νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας πορεία με κατάληξη ένα πολύ δυνατό και ευτυχισμένο γεγονός.

Επανασύνδεση. Τώρα θα σας αποδειχτεί πως η απομάκρυνση με το πρώην ταίρι σας δεν ήταν οριστικός χωρισμός, αλλά απλά και μόνο ένα μεταβατικό στάδιο. Η απόσταση ενδυνάμωσε τα αισθήματά σας, θα επιστρέψετε ο ένας στον άλλον με τις ίδιες ανάγκες και αυτή τη φορά με τις ίδιες επιθυμίες. Δείξτε εμπιστοσύνη στην αγάπη που θα υπάρξει μεταξύ σας και κινηθείτε άφοβα προς τη δέσμευση.

Νέα γνωριμία. Αν είστε από αυτούς που δεν πιστεύουν πως καμιά φορά το συμπάν συνωμοτεί, τώρα θα εμφανιστεί το συμβάν που θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη. Μια σειρά τυχαίων απροόπτων γεγονότων θα σας φέρουν αντικριστά με πρόσωπο που θα το νιώσετε σαν το άλλο σας μισό. Πείτε “ναι” στις προτάσεις που θα λάβετε και δείξτε εμπιστοσύνη στην αμοιβαία σας έλξη, αυτή η γνωριμία θα είναι καρμική και μοιραία!

Σχέση – Γάμος. Τώρα θα είναι η καταλληλότερη στιγμή να προχωρήσετε σε τολμηρά σχέδια και να πάρετε αποφάσεις που διαρκώς τις τρενάρετε. Τολμήστε να κάνετε το μεγάλο βήμα που θα απαιτεί η συγκεκριμένη πρόταση που θα λάβετε. Για όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε, έρχεται επίσημη πρόταση, με αποτέλεσμα που δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει ούτε στο παρόν, αλλά ούτε και στο μέλλον.

 

Αιγόκερως

Καλό θα είναι πριν κατασταλάξετε σε ριζικές αποφάσεις, να το κοιτάξετε το θέμα σφαιρικά και μη σταθείτε μόνο σε υποψίες ή σε προσωπικά συμπεράσματα. Ένα απρόοπτο γεγονός θα σας αποδείξει πως αυτή τη στιγμή η κρίση σας είναι λανθασμένη, γι’ αυτό μην προβείτε σε πράξεις ανυπομονησίας και μη βιαστείτε να δράσετε. Ο χρόνος που θα κυλήσει θα αποδειχτεί υπέρ σας.

Επανασύνδεση. Σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή είστε κάπως αρνητικοί στο θέμα της επανασύνδεσης, να ξέρετε πως σε λίγο θα λάβετε πληροφορίες που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας. Για την ώρα, υπάρχουν κρυμμένες καταστάσεις που θολώνουν το τοπίο, όμως, στο επόμενο στάδιο, θα βγουν στο φως αλήθειες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Νέα γνωριμία. Αλλού το γυρεύετε το πρόσωπο που θέλετε να σας εξιτάρει και τελικά αλλού θα το βρείτε. Μπαινοβγαίνει σε χώρους που κινείστε άτομο που έχει τα προσόντα να αναστατώσει την καρδιά σας, ωστόσο μάλλον δεν το έχετε πάρει χαμπάρι. Θα εμφανιστεί μπροστά σας σε ανυποψίαστη στιγμή, για την ώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φανείτε λίγο πιο παρατηρητικοί.

Σχέση – Γάμος. Προσοχή στα μεγάλα λόγια και στις απειλητικές σας διαθέσεις, γιατί μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Μη δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις, θα υπάρξει κίνδυνος να βγείτε εκτεθειμένοι. Αφήστε το ταίρι σας να σας εξηγήσει, περιορίστε τις ανυπόστατες εικασίες και για την ώρα στηριχτείτε μόνο στα αποδεδειγμένα γεγονότα.

 

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, αγάλι – αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι, με λίγα λόγια, το θέμα θα χρειαστεί υπομονή και μεθοδικότητα. Εκ των προτέρων σας φανερώνω πως θα γίνει αυτό που αναμένετε, θα φέρετε την ερωτική κατάληξη που επιθυμείτε, όχι όμως άμεσα ή γρήγορα. Θα χρειαστεί χρόνος, γι’ αυτό αποβάλετε τάσεις ανυπομονησίας, αποφύγετε πιεστικές κινήσεις.

Επανασύνδεση. Δεν είναι κατάλληλη ώρα για να γίνει τελεσίδικη επανασύνδεση ανάμεσα σε σας και το πρώην ταίρι σας. Για την ώρα, θα υπάρξουν επαφές που όμως θα βρίσκονται σε στάδιο δοκιμασίας, γι’ αυτό μην κάνετε το λάθος να προκαθορίσετε τα γεγονότα και μη βιαστείτε να απογοητευτείτε. Κρατείστε θετική στάση, δείξτε ειλικρίνεια, το επόμενο στάδιο θα σας δικαιώσει.

Νέα γνωριμία. Ίσως στην παρούσα φάση να μην υπάρξει κατάληξη ερωτικής σχέσης, όμως θα υπάρξει μια γνωριμία με την προοπτική να αλλάξει τα ερωτικά σας δεδομένα. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα αναπτυχθεί έντονη συμπάθεια μεταξύ σας και το αν θα καταλήξετε σε σχέση, φιλική ή ερωτική, θα είναι αποτέλεσμα που θα φανεί στην πάροδο του χρόνου.

Σχέση – γάμος. Αν υπάρχουν στα σκαριά υποθέσεις που απαιτούν αλλαγές ή αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε νέο κατεστημένο μέσα στη σχέση σας, τότε μείνετε σε θέση αναμονής, καλλιεργείστε την υπομονή σας, γιατί το αποτέλεσμα που επιδιώκετε θα προκύψει με πολύ αργό ρυθμό. Για την ώρα, ανταποκριθείτε στις θερμές ερωτικές στιγμές που θα υπάρξουν, και όλα τα άλλα αφήστε τα απλά στον χρόνο.

 

Ιχθείς

Απρόσμενα θετικά γεγονότα θα ηρεμήσουν τις αντιδράσεις σας και περιορίζοντας την αυστηρότητα στην κριτική σας, θα σας βάλουν στην ευχάριστη θέση να απολαύσετε θερμές ερωτικές επαφές. Θα σας δοθεί άνοιγμα με κατάληξη μια δυνατή σχέση αγάπης και στήριξης. Για την ώρα, μη βιαστείτε να δράσετε και δείξτε εμπιστοσύνη στη ροή των γεγονότων.

Επανασύνδεση. Αν αγαπάτε το πρώην ταίρι σας, τότε καλά θα κάνετε να κρατήσετε τα συναισθήματά σας ζεστά, γιατί θα σας αποκαλύψω πως είναι έτοιμο να περάσει δυναμικά στη ζωή σας, με πρώτη κίνηση να παραδεχτεί τα λάθη που έκανε. Ακολουθήστε τα αισθήματά σας, θα αποδειχτούν σωστός οδηγός και θα σας φέρουν πολύ θερμά αποτελέσματα.

Νέα γνωριμία. Θα σας παροτρύνω να κρατήσετε θετική στάση στο ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας εκδηλώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα είναι πολύ κοντά στα ερωτικά σας γούστα, αλλά δεν θα κάνει το μεγάλο βήμα, αν πρώτα δεν σιγουρευτεί πως η έλξη είναι αμοιβαία. Αν δεν θέλετε να χάσετε την ευκαιρία μιας όμορφης σχέσης, τότε ανταποκριθείτε στο άμεσο ενδιαφέρον που θα σας δείξει.

Σχέση – γάμος. Στην παρούσα φάση, θα σας αποδειχτεί πως το ταίρι σας είναι ικανό να σταθεί δίπλα σας ως σταθερός συμπαραστάτης και δυνατό στήριγμα. Τα συμβάντα θα φέρουν αρμονία στη στάση σας, συμμαχία στις αποφάσεις σας και θα περάσετε σε περίοδο συναισθηματικής ισορροπίας. Έρχονται δυνατά αισθήματα αγάπης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

 

Πηγή: e-zwdia