Αυτό το διήμερο δε θ’ αφήσει κανέναν παραπονεμένο στον αισθηματικό τομέα. Προβλέπεται πως τα ζώδια της Γης και του Νερού θα καλοπεράσουν! Ας μην ξεχνάμε πως το Σάββατο ενισχύει το συναίσθημα αλλά και τον αισθησιασμό και βάζοντας κι αυτή το λιθαράκι της στις σχέσεις, τόσο τις ήδη υπάρχουσες όσο κι αυτές που τώρα θα δημιουργηθούν!

Από την άλλη, η Κυριακή, έρχεται να ενισχύσει τη λάμψη, αλλά και την επικοινωνιακή δεινότητα των ζωδίων του Αέρα και της Φωτιάς! Όπως αντιλαμβάνεστε η αρμονική επικοινωνία θα δώσει λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν σε μια σχέση, ενώ θα βοηθήσει τους αδέσμευτους να φλερτάρουν με πνευματώδη τρόπο! Η Κυριακή μπορεί μεν να ενισχύει τον αισθησιασμό, ωστόσο μπορεί να μη φέρει τις αναμενόμενες εξελίξεις στις σχέσεις, καθώς δημιουργεί αυταπάτες, παραπλανητικό κλίμα κι ίσως επιφανειακά συναισθήματα! Παράλληλα, το έντονο πάθος που προκαλεί, μπορεί να οδηγήσει μελλοντικά σε απογοητεύσεις.

 

Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ, μάλλον ανήκεις στα τυχερά ζώδια αυτού του σαββατοκύριακου. Ειδικά το Σάββατο, αν υπάρχει ήδη μια σχέση στη ζωή σου, θα μπορέσεις να απολαύσεις μια περιπετειώδη, διασκεδαστική, αλλά κι αισθησιακή βραδιά με το ταίρι σου που θα σας μείνει αξέχαστη, αφού το πάθος θα κυριαρχεί. Μην αφήσεις τους άλλους να σε εκνευρίσουν και να σου χαλάσουν το διήμερο, αλλά διατήρησε αυτό το ερωτικό κλίμα και την Κυριακή!

Όσο για σένα που είσαι ακόμα ελεύθερος, εσύ ξέρεις, το νιώθεις ότι η γοητεία σου είναι στα ύψη, αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου με θαυμασμό! Αξιοποίησε την ακτινοβολία σου για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν υπάρχει ήδη κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μη διστάσεις να το πλησιάσεις και να το διεκδικήσεις, όμως κάνε το με διακριτικότητα και χωρίς πολύ θόρυβο, γιατί αλλιώς θα φέρεις τ’ αντίθετα αποτελέσματα.

 

Ταύρος

Οι όψεις του σαββατοκύριακου, αγαπημένε μου Ταύρε, μπορεί να προκαλέσουν έναν εκνευρισμό, μια συναισθηματική σύγχυση και γενικότερα διαφωνίες με τα συγγενικά σου πρόσωπα. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να μην αφήσεις αυτές τις εντάσεις να επηρεάσουν τα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Προσπάθησε να κρατήσεις το ταίρι σου μακριά από τις διενέξεις, για να μπορέσει κι εκείνο με τη σειρά του να σου συμπαρασταθεί και να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.

Όσο για σένα που είσαι ελεύθερος κι ωραίος, καλό θα είναι αυτό το σαββατοκύριακο να προσέχεις με τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, τόσο το Σάββατο, με τις δύσκολες όψεις όσο και την Κυριακή. Μπορεί δηλαδή ο εκνευρισμός σου να μη σου επιτρέψει να αξιολογήσεις σωστά κάποιο άτομο και να χάσεις μια σημαντική ευκαιρία ή αντίθετα, μπορεί να ενθουσιαστείς υπερβολικά, αλλά καθώς η γνωριμία θα εξελίσσεται, να ανακαλύψεις ότι έκανες λάθος επιλογή.

 

Δίδυμος

Αγαπημένε μου Δίδυμε, αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα ρομαντικό κι αισθησιακό για σένα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν κρύβει και κάποιες παγίδες! Έτσι, από τη μια ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη κι αν ανήκεις στους δεσμευμένους μπορείς να περάσεις φλογερές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, από την άλλη όμως μπορεί να επικρατεί και μια ασάφεια μεταξύ σας, που θα φέρει παρεξηγήσεις, αν δεν προσέξεις.

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος, με την ενισχυμένη γοητεία σου θα κάνεις αρκετές νέες γνωριμίες, ενώ τα φλερτ θα σε ξεσηκώσουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συναντήσεις και κάποιο άτομο που πραγματικά θα σε ενθουσιάσει και θα σε βάλει στη διαδικασία να το διεκδικήσεις με σθένος, όμως πριν το κάνεις σκέψου αν πραγματικά μπορείς μαζί του να προχωρήσεις και να έχεις μέλλον. Αλλιώς, στην πορεία μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις.

 

 

Καρκίνος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Καρκίνε, φέρνει στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα, ιδιαίτερα το Σάββατο. Αυτό θα σου προκαλέσει μια ανασφάλεια, που εύκολα θα μεταφερθεί και στα αισθηματικά σου. Έτσι, μπορεί να εκδηλώσεις μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου και μια πιεστική συμπεριφορά, που θα προκαλέσει τις αντιδράσεις του, αν το παρατραβήξεις. Πρόσεξε λοιπόν και συγκρατήσου, αν δε θέλεις να προκαλέσεις ρήξεις στη σχέση σου στα καλά καθούμενα και χωρίς ουσιαστικό λόγο! Βρες άλλους τρόπους να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και μη ζητάς την επιβεβαίωση από το ταίρι σου, που έτσι κι αλλιώς ξέρεις ότι σ’ αγαπάει!

Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος καλό θα είναι να μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες από μια νέα γνωριμία και φυσικά, μην αφήσεις την ανασφάλειά σου να φανεί. Φρόντισε να μη δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει προβάλλοντας την πλευρά του εαυτού σου που διψά για αποδοχή, αλλά δείξε τη γοητεία και τον αισθησιασμό που σε χαρακτηρίζουν. Μην ξεχνάς ότι ο μαγνητισμός κι η ακτινοβολία σου είναι πάντα σε ισχύ!

 

Λέων

Προσοχή χρειάζεται ο αισθηματικός σου τομέας αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Λέοντα! Μπορεί το Σάββατο να σου προκαλέσει μια συναισθηματική σύγχυση και μια αναστάτωση, που θα φέρουν εκνευρισμό. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου λοιπόν, φρόντισε να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου και βεβαίως να μην αφήσεις τις παρεξηγήσεις να δημιουργήσουν ρωγμές στο δεσμό σου. Ευτυχώς την Κυριακή, επαναφέρει (ίσως και με υπερβολικό τρόπο) την αισιοδοξία σου και την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου και σε βοηθά να ανακτήσεις τον παλιό, καλό σου εαυτό, που όλοι αγαπήσαμε!

Αντίστοιχα, εσύ που είσαι ακόμα ελεύθερος κι ωραίος, με τη γοητεία που σου χαρίζει η Σελήνη από το ζώδιό σου θα ακτινοβολείς και θα έλκεις τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες σαν μαγνήτης. Όμως πρόσεξε τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσεις κάποιο άτομο που θα σ’ ενδιαφέρει, γιατί δε θα είναι καθόλου δύσκολο να παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σου και να δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις για σένα και τον χαρακτήρα σου.

 

Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Παρθένε, σε περιμένει ένα διήμερο εσωστρέφειας. Η επικοινωνία δεν είναι το φόρτε σου, ενώ μπορεί να σε χαρακτηρίζει και μια καχυποψία απέναντι σε όλα και σε όλους. Κι αυτό συμπεριλαμβάνει και το ταίρι σου, αφού ξαφνικά θα το βλέπεις με μισό μάτι, λόγω της ανασφάλειας που θα σε χαρακτηρίζει. Μην αφήσεις το πλανητικό σκηνικό να προκαλέσει ρωγμές στη σχέση σου όμως και προσπάθησε να του εξηγήσεις με σαφήνεια κι ηρεμία πώς αισθάνεσαι, χωρίς να οδηγήσεις τη συζήτηση σε καβγά.

Το ίδιο θα πρέπει να θυμάσαι κι εσύ που είσαι αδέσμευτος. Μπορεί να κάνεις κάποιες νέες γνωριμίες, ιδιαίτερα την Κυριακή. Όμως, καλό θα είναι να μη βιαστείς να αποφασίσεις και να μη δεσμευτείς, γιατί σύντομα μπορεί ν’ αλλάξεις γνώμη και τελικά να βρεθείς εκτεθειμένος.

 

Βρίσκεσαι στη σωστή σχέση;

Απάντησε 100 ερωτήσεις στο ψυχολογικό μας τεστ και μάθε!

 

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ, το Σάββατο μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό, που τελικά μάλλον κακό θα κάνει στις φιλικές σου σχέσεις! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο λοιπόν, είναι να αφοσιωθείς στο ταίρι σου και να περάσεις το διήμερο μαζί του. Άλλωστε, αυτό το διήμερο, ανεβαίνει η libido σου στα ύψη. Αν αποφασίσεις λοιπόν ν’ ακολουθήσεις τη συμβουλή μου, είναι σίγουρο πως θα περάσεις ένα καυτό σαββατοκύριακο, που θα θυμάσαι για καιρό, τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος, αυτό το σαββατοκύριακο ίσως να νιώσεις μια ανεξήγητη έλξη για ένα πρόσωπο που ανήκει στο φιλικό σου περιβάλλον. Καλό θα είναι να αντισταθείς και να στρέψεις την προσοχή σου στις νέες γνωριμίες, που δε θα σου λείψουν! Και βεβαίως, καλό θα είναι να περιφρουρήσεις την προσωπική σου ζωή και να μην αφήσεις τους φίλους σου να χώσουν τη μύτη τους σ’ αυτή, γιατί μπορεί να σ’ επηρεάσουν αρνητικά και να χάσεις μια καλή ευκαιρία.

 

Σκορπιός

Παρ’ όλο που είναι σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Σκορπιέ, εσένα θα σ’ απασχολούν κυρίως τα επαγγελματικά σου κι οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, με αποτέλεσμα να μη σου μένει αρκετός χρόνος για ν’ ασχοληθείς με τον αισθηματικό σου τομέα. Παράλληλα, οι όψεις του Σαββάτου σου δυσκολεύουν την επικοινωνία γενικότερα, έτσι αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θα πρέπει να υποστείς την γκρίνια του συντρόφου σου, που δικαίως θα σου παραπονεθεί ότι τον παραμελείς. Γι’ αυτό λοιπόν, φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες και μην αμυνθείς μέσω της επίθεσης, γιατί κι άδικο θα έχεις, και ρήξεις μπορεί να προκαλέσεις.

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος μπορεί να νιώθεις επιτακτική την ανάγκη να φλερτάρεις, για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου εν μέσω των πολλών υποχρεώσεων που θα έχεις, ειδικά την Κυριακή, αλλά να ξέρεις ότι τα φλερτ με συνεργάτες και συναδέλφους αυτό το σαββατοκύριακο δε θα σου βγουν σε καλό. Πέραν του ότι θα σου αποσπάσουν την προσοχή από τη δουλειά, μπορεί και να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα!

 

Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ το πώς θα περάσεις, αγαπημένε μου Τοξότη. Το Σάββατο ενισχύει την κοινωνικότητά σου, ενώ οι όψεις της Κυριακής, σε ωθούν να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και την ρουτίνα. Μπορείς να εκμεταλλευθείς αυτό το πλανητικό σκηνικό για να περάσεις ένα καυτό διήμερο με το ταίρι σου, αναζωπυρώνοντας το πάθος μεταξύ σας αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ή να βγεις με φίλους, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς, αν ανήκεις στους αδέσμευτους!

Από την άλλη, οι όψεις του Σαββατοκύριακου μπορεί να βάλουν εμπόδια στην επικοινωνία σου και να δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό, που θα θέλεις να τον ξεσπάσεις σε κάθε ευκαιρία. Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία, αν θέλεις να μη διαταράξεις τις σχέσεις σου και να μην απομονωθείς. Με αυτό λοιπόν το παράξενο πλανητικό σκηνικό, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι στο χέρι σου το τι θα αφήσεις να υπερισχύσει, τον εκνευρισμό ή τον αισθησιασμό! Διαλέγεις και παίρνεις!

 

Αιγόκερως

Είναι γεγονός, αγαπημένε μου Αιγόκερε, πως αυτό το σαββατοκύριακο σου δημιουργεί μια συναισθηματική αναταραχή, σε μπερδεύει και σε φέρνει σε μια κατάσταση να μην ξέρεις τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα. Δύσκολο λοιπόν το διήμερο, όχι τόσο για σένα, όσο για το ταίρι σου, που θα πρέπει να αντιμετωπίσει την κυκλοθυμία σου και τα νεύρα σου. Αν θέλεις λοιπόν να παραμείνεις στην κατηγορία των δεσμευμένων του ζωδίου, καλύτερα να αποφύγεις τις βαθυστόχαστες συζητήσεις και να εκτονώσεις την ένταση με λίγη γυμναστική.

Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μπορεί αυτό το διήμερο να περιστοιχίζεσαι από θαυμαστές, αφού η γοητεία σου έτσι κι αλλιώς δεν κρύβεται, όμως πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που θα φλερτάρεις, για να μη δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις. Και φυσικά, πρόσεξε τις επιλογές σου, γιατί αλλιώς, όταν θα ανακαλύψεις πως δε σε καλύπτουν, θα είναι αργά!

 

Υδροχόος

Οι σχέσεις σου παίζουν τον πρώτο ρόλο στη ζωή σου αυτό το Σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου λοιπόν, φρόντισε να εκτονώσεις την ένταση που θα αισθάνεσαι βρίσκοντας τρόπους να αναζωπυρώσεις το πάθος ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, αφού στην κρεβατοκάμαρα θα περάσετε πολύ καλύτερα, απ’ ό,τι αν αναλωθείτε σε ατέρμονες συζητήσεις και διαφωνίες, που δε θα οδηγήσουν πουθενά.

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, αυτό το σαββατοκύριακο καλό θα είναι να προσέξεις τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσεις κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάνε ξεκάθαρες τις προθέσεις σου, αλλά δείξε και τι ακριβώς ψάχνεις να βρεις και μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε επιλογές, που αύριο θα έχεις μετανιώσει. Όπως και να έχει πάντως, το σίγουρο είναι πως θα διασκεδάσεις και θα περάσεις καλά!

 

Ιχθύς

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Ψαράκι, μάλλον δε θα είναι και το πιο αισθησιακό της ζωής σου. Οι όψεις του Σαββατοκύριακου θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς με κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, με εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί, ενώ κι ορισμένα έκτακτα γεγονότα θα απαιτήσουν αρκετό από τον χρόνο σου, προκειμένου να βάλεις μια τάξη. Όλα αυτά μαζί θα σου δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό, είτε έχεις σχέση, είτε όχι.

Βεβαίως, αν στους δεσμευμένους μάλλον θα σου βγει σε καλό το ότι δε θα έχεις αρκετό χρόνο για να αφιερώσεις στο ταίρι σου, γιατί αλλιώς η πιθανότητα να τσακωθείτε θα ήταν πολύ μεγάλη, ειδικά το Σάββατο. Φρόντισε λοιπόν τον έστω και λιγοστό χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου να περάσεις μαζί του, να τον αξιοποιήσεις για να περάσετε καλά μαζί, αφού αν το καλοσκεφτείς, μόνο το ταίρι σου μπορεί να σε ξεκουράσει και να σε χαλαρώσει. Όσο για σένα που είσαι μόνος, καλύτερα στον ελεύθερο χρόνο σου να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς, γιατί τα φλερτ μάλλον δε θα σου βγουν.

 

Πηγή, συγγραφέας: Ορφέας Δούκας