Το Σάββατο φέρνει σε πρώτο πλάνο την τακτοποίηση και την οργάνωση της ζωής μας, αλλά και τη διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών, που μπορεί να φαίνονται ασήμαντες όμως καταφέρνουν να μας δημιουργούν προβλήματα που μας εκνευρίζουν.

Ταυτόχρονα, την Κυριακή, το πάθος ενισχύεται, όπως κι ο αισθησιασμός, ενώ δε θα διστάσουμε ν’ απομακρύνουμε από τη ζωή μας πρόσωπα, που δεν εξυπηρετούν πλέον τις ανάγκες μας ή που λειτουργούν ως βαρίδια και δε μας αφήνουν να προχωρήσουμε. Βεβαίως, δε θα διστάσουμε να πλησιάσουμε το αντικείμενο του πόθου μας, να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και να το διεκδικήσουμε δυναμικά! Γινόμαστε κτητικοί κι απόλυτοι στα αισθηματικά μας, τα θέλουμε όλα ή τίποτα, ενώ δεν αποκλείεται να επικρατήσει κι ένας ανταγωνισμός στις σχέσεις μας.

 

Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Κριαράκι, ενδεχομένως να μην είναι και το πιο ερωτικό της ζωής σου. Οι όψεις του Σαββατοκύριακου θα σε αναγκάσουν ν ασχοληθείς με κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, με εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί, ενώ κι ορισμένα έκτακτα γεγονότα θα απαιτήσουν αρκετό από τον χρόνο σου, προκειμένου να βάλεις μια τάξη. Όλα αυτά μαζί θα σου δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό, είτε έχεις σχέση, είτε όχι.

Βεβαίως, αν στους δεσμευμένους μάλλον θα σου βγει σε καλό το ότι δε θα έχεις αρκετό χρόνο για να αφιερώσεις στο ταίρι σου, γιατί αλλιώς, το Σάββατο η πιθανότητα να τσακωθείτε, θα ήταν πολύ μεγάλη. Φρόντισε λοιπόν τον έστω και λιγοστό χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου να περάσεις μαζί του, να τον αξιοποιήσεις για να περάσετε καλά, αφού αν το καλοσκεφτείς, μόνο το ταίρι σου μπορεί να σε ξεκουράσει και να σε χαλαρώσει. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, καλύτερα στον ελεύθερο χρόνο σου να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς, γιατί τα φλερτ μάλλον δε θα σου βγουν.

 

Ταύρος

Αγαπημένο μου Ταυράκι, μάλλον ανήκεις στα τυχερά ζώδια αυτού του σαββατοκύριακου. Ειδικά το Σάββατο, αν υπάρχει ήδη μια σχέση στη ζωή σου θα μπορέσεις ν’ απολαύσεις μια ρομαντική, αλλά κι αισθησιακή βραδιά με το ταίρι σου που θα σας μείνει αξέχαστη, αφού το φλογερό πάθος θα κυριαρχεί.

Όσο για σένα που είσαι ακόμα ελεύθερος/η, εσύ ξέρεις, το νιώθεις ότι η γοητεία σου είναι στα ύψη, αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου με θαυμασμό! Αξιοποίησε την ακτινοβολία σου για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν υπάρχει ήδη κάποιο άτομο που σ’ ενδιαφέρει, μη διστάσεις να το πλησιάσεις και να το διεκδικήσεις, όμως κάνε το με διακριτικότητα, για να μην το τρομάξεις και να μη φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θες.

 

Δίδυμος

Αγαπημένο Διδυμάκι μου, οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα έρθουν στο προσκήνιο και θα πρέπει ν’ ασχοληθείς επειγόντως μαζί τους. Από την άλλη όμως, το μυαλό σου είναι αλλού! Νιώθεις πως έχεις βουλιάξει στη ρουτίνα και θέλεις να φέρεις αλλαγές στη ζωή σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου όμως, πρόσεξε, γιατί αυτές οι αλλαγές μπορεί να συμπεριλαμβάνουν και το ταίρι σου. Μη λειτουργείς παρορμητικά, αλλά σκέψου καλά τι θέλεις. Μη χαλάσεις για ψύλλου πήδημα μια σχέση που σε καλύπτει, γιατί αργότερα μπορεί να το μετανιώσεις!

Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να νοιώθεις πως η γοητεία σου είναι στα ύψη και πως η επικοινωνιακή σου δεινότητα στο φόρτε της. Μπορείς να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο βάλεις στο ερωτικό σου στόχαστρο. Όμως πρόσεξε, γιατί οι επιλογές σου αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να μην είναι και οι καλύτερες.

 

 

Καρκίνος

Αγαπημένο μου Καρκινάκι, αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα ρομαντικό κι αισθησιακό για σένα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν κρύβει και κάποιες παγίδες- ιδιαίτερα το Σάββατο! Έτσι, από τη μια ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και αν ανήκεις στους δεσμευμένους μπορείς να περάσεις φλογερές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, από την άλλη όμως μπορεί να επικρατεί και μια ασυνεννοησία μεταξύ σας, που θα φέρει παρεξηγήσεις, αν δεν προσέξεις.

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, με την ενισχυμένη γοητεία σου θα κάνεις αρκετές νέες γνωριμίες, ενώ τα φλερτ θα σε ξεσηκώσουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συναντήσεις και κάποιο άτομο που πραγματικά θα σε ενθουσιάσει και θα σε βάλει στη διαδικασία να το διεκδικήσεις με σθένος, όμως πριν το κάνεις σκέψου αν πραγματικά μπορείς μαζί του να προχωρήσεις και να έχεις μέλλον. Αλλιώς, στην πορεία θα απογοητευτείς.

 

Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Λιονταράκι, θα φέρει στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα. Αυτό θα σου προκαλέσει μια ανασφάλεια, που εύκολα θα μεταφερθεί και στα αισθηματικά σου. Έτσι, μπορεί να εκδηλώσεις μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου, αλλά και μια πιεστική συμπεριφορά που θα προκαλέσει τις αντιδράσεις του, αν το παρατραβήξεις. Πρόσεξε λοιπόν και συγκρατήσου, αν δε θέλεις να προκαλέσεις ρήξεις στη σχέση σου στα καλά καθούμενα και χωρίς ουσιαστικό λόγο! Βρες άλλους τρόπους να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και μη ζητάς την επιβεβαίωση από το ταίρι σου, που έτσι κι αλλιώς ξέρεις ότι σ’ αγαπάει!

Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η καλό θα είναι να μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες από μια νέα γνωριμία και φυσικά, μην αφήσεις την ανασφάλειά σου να φανεί. Φρόντισε να μη δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει προβάλλοντας την πλευρά του εαυτού σου που διψά γι’ αναγνώριση, αλλά δείξε την μεγαλοπρέπεια και τη γενναιοδωρία που σε χαρακτηρίζουν. Μην ξεχνάς ότι η γοητεία και η ακτινοβολία σου είναι πάντα ενεργές!

 

Παρθένος

Αγαπημένε μου Παρθένε, αυτό το σαββατοκύριακο θα περάσεις από ψιλό κόσκινο τις προσωπικές σου σχέσεις κι ίσως να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές ή να απομακρύνεις κάποια πρόσωπα, με τα οποία ενδεχομένως δε συμβαδίζεις πλέον. Αν είσαι δεσμευμένος, σ’ αυτή τη διαδικασία θα υποβάλεις και το ταίρι σου, όμως μη βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις, ακόμα κι αν νιώθεις πως η σχέση σου δε σε καλύπτει απόλυτα. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, ίσως να νιώσεις ενθουσιασμό για κάποιο άτομο, που έχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον δικό σου. Πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις μαζί του όμως, σκέψου αν στην πορεία θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου.

Την Κυριακή το σκηνικό βελτιώνεται. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, οι αμφιβολίες κι οι ανασφάλειες εξαφανίζονται, ξαναβρίσκεις τον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό σου, ενώ η libido σου ανεβαίνει στα ύψη. Όσο για σένα που είσαι μόνος, μη διστάσεις να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, καθώς με την ακαταμάχητη γοητεία σου καθόλου δε θα δυσκολευτείς να το κατακτήσεις!

 

 

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ, μάλλον σε περιμένει ένα διήμερο εσωστρέφειας. Η επικοινωνία δεν είναι το φόρτε σου, ενώ μπορεί να σε χαρακτηρίζει και μια καχυποψία απέναντι σε όλα και σε όλους. Κι αυτό συμπεριλαμβάνει και το ταίρι σου, αφού ξαφνικά θα το βλέπεις με μισό μάτι, λόγω της ανασφάλειας που θα σε χαρακτηρίζει. Μην αφήσεις όμως το πλανητικό σκηνικό να προκαλέσει ρωγμές στη σχέση σου και προσπάθησε να του εξηγήσεις με σαφήνεια κι ηρεμία το πώς αισθάνεσαι, χωρίς να οδηγήσεις τη συζήτηση σε καβγά.

Το ίδιο θα πρέπει να θυμάσαι κι εσύ που είσαι αδέσμευτος. Μπορεί να κάνεις κάποιες νέες γνωριμίες, άλλωστε και η Κυριακή ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, αλλά και την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων από το παρελθόν. Όμως, καλό θα είναι να μη βιαστείς να αποφασίσεις και να μη δεσμευτείς, γιατί σύντομα μπορεί να αλλάξεις γνώμη και τελικά να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

 

Σκορπιός

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Σκορπιέ, θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, να ανανεώσεις τα πάντα και να γυρίσεις σελίδα! Αυτή σου η ανάγκη βεβαίως, συμπεριλαμβάνει και τα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους λοιπόν, υπάρχει ο κίνδυνος να λειτουργήσεις εγωιστικά και να μην αξιολογήσεις σωστά τη σχέση σου, ρίχνοντας στο ταίρι σου τις ευθύνες για ό,τι δε σου αρέσει στη ζωή σου. Πριν το κάνεις όμως, και πριν φέρεις μια οριστική ρήξη μεταξύ σας, βάλε κάτω τη λογική σου και σκέψου αν αξίζει να καταστρέψεις έναν δεσμό που σε καλύπτει απόλυτα, μόνο και μόνο για να νιώσεις μια απατηλή ελευθερία!

Από την άλλη, εσύ που είσαι ελεύθερος, να ξέρεις πως τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται. Αξιοποίησε τη γοητεία σου για να βγεις, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς! Βεβαίως, καλό θα είναι να μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες από ένα πρόσωπο που μόλις γνώρισες, γιατί αργότερα μπορεί να απογοητευτείς. Μην ξεχνάς πως οι σχέσεις θέλουν τον χρόνο τους για να εξελιχθούν.

 

Τοξότης

Παρ’ όλο που είναι σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Τοξοτάκι, εσένα θα σ’ απασχολήσουν κυρίως τα επαγγελματικά σου και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, με αποτέλεσμα να μη σου μένει αρκετός χρόνος για ν’ ασχοληθείς με τον αισθηματικό σου τομέα. Παράλληλα, το Σάββατο σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θα πρέπει να υποστείς την γκρίνια του/της συντρόφου σου, που δικαίως θα σου παραπονεθεί ότι τον/την παραμελείς. Γι’ αυτό λοιπόν, φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες και μην αμυνθείς μέσω της επίθεσης, γιατί κι άδικο θα έχεις, και ρήξεις μπορεί να προκαλέσεις.

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να νιώθεις επιτακτική την ανάγκη να φλερτάρεις, για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου εν μέσω των πολλών υποχρεώσεων που θα έχεις. Όμως να ξέρεις ότι τα φλερτ με συνεργάτες και συναδέλφους αυτό το σαββατοκύριακο δε θα σου βγουν σε καλό. Πέραν του ότι θα σου αποσπάσουν την προσοχή από τη δουλειά, μπορεί και να σ’ εκθέσουν ανεπανόρθωτα!

 

Αιγόκερως

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Αιγοκεράκι, θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις το περιβάλλον σου από τα άτομα που δεν καλύπτουν πλέον τις ανάγκες σου και δεν μπορούν να συμβαδίσουν μαζί σου. Αυτή η διαδικασία αφορά κυρίως στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην εμπλέξεις το ταίρι σου σ’ αυτήν, για να μη δημιουργήσεις προβλήματα κι εντάσεις μεταξύ σας.

Ωστόσο, για σένα που είσαι ελεύθερος τα πράγματα είναι καλύτερα στα αισθηματικά σου. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις το άλλο σου μισό, και μάλιστα με τη διαμεσολάβηση ενός φιλικού σου προσώπου, που θα σας φέρει σε επαφή και θα οργανώσει τη γνωριμία σας. Βεβαίως, ναι μεν αυτή η γνωριμία θα έχει τα φόντα να μακροημερεύσει, αλλά μη βιαστείς να ενθουσιαστείς και να δεσμευτείς.

 

Υδροχόος

Είναι γεγονός, αγαπημένε μου Υδροχόε, πως η Κυριακή, σου δημιουργεί μια συναισθηματική αναταραχή, σε μπερδεύει και σε φέρνει σε μια κατάσταση να μην ξέρεις τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα, καθώς και το Σάββατο, βάζει κι αυτό το λιθαράκι του στο κλίμα ασυνεννοησίας που επικρατεί… Δύσκολο λοιπόν το διήμερο, όχι τόσο για σένα, όσο για το ταίρι σου, που θα πρέπει να αντιμετωπίσει την κυκλοθυμία σου και τα… νεύρα σου. Αν θέλεις λοιπόν να παραμείνεις στην κατηγορία των δεσμευμένων του ζωδίου, καλύτερα να αποφύγεις τις βαθυστόχαστες συζητήσεις και να εκτονώσεις την ένταση στην κρεββατοκάμαρα, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την Κυριακή, που ανεβάζει τη libido σου στα ύψη!

Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μπορεί αυτό το διήμερο να περιστοιχίζεσαι από… θαυμαστές, αφού η γοητεία σου έτσι κι αλλιώς δεν κρύβεται. Όμως πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που θα φλερτάρεις, για να μη δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις, και φυσικά, πρόσεξε και τις επιλογές σου, γιατί αλλιώς, όταν θα ανακαλύψεις πως δεν σε καλύπτουν, θα είναι… αργά!

 

Ιχθύς

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου νιώθεις την ανάγκη να ανανεώσεις τη σχέση σου, θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνεις αλλαγές. Αυτές τις αλλαγές όμως, καλό θα είναι να τις κάνεις σε συνεννόηση με το ταίρι σου και να μην πάρεις αποφάσεις μόνος σου, γιατί αλλιώς θα προκύψουν εντάσεις, διαφωνίες, ακόμα και ρήξεις! Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, για να μη φέρεις τη ρήξη στη σχέση σου!

Όσο για σένα που είσαι μόνος, αυτό το σαββατοκύριακο αντιλαμβάνεσαι την ενισχυμένη γοητεία σου και την εκμεταλλεύεσαι για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, και πολύ καλά κάνεις! Οι θαυμαστές σε περικυκλώνουν κι εσύ δεν έχεις παρά να ακούσεις τη φωνή της διαίσθησής σου για να κάνεις την πιο σωστή επιλογή. Αξιοποίησε λοιπόν το διήμερο αυτό για να βγεις, να περάσεις καλά, να φλερτάρεις και –γιατί όχι– να ξεκινήσεις μια νέα σχέση!

Πηγή, συγγραφέας: Ορφέας Δούκας

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!