Το Σάββατο είναι πιθανό να απομακρυνθούμε από το σύντροφό ή τυχόν νέα γνωριμία, καθώς μπαίνουμε σε μία έντονα απαισιόδοξα διάθεση, κατήφεια ή αρνητική σκέψη και αυτό οδηγεί σε εσωστρέφεια, θεωρώντας ίσως ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της ερωτικής μας ζωής ή της σχέσης μας. Ας μην αφήσουμε την απαισιοδοξία και τις αρνητικές σκέψεις να καταβάλουν τη διάθεση μας και ας προσπαθήσουμε έστω μέσω των κοινωνικών συναναστροφών μας να περάσουμε μία όμορφη μέρα προσπαθώντας να μην μπούμε στο άγχος και την πίεση που οι ευθύνες της καριέρας μπορεί να μας επιφορτίζουν.

Την Κυριακή, η διάθεση αλλάζει. Είναι ξεκάθαρο ότι μπαίνουμε σε μια διαδικασία να ασχοληθούμε με τις επαγγελματικές μας ευθύνες, την καριέρα μας και τις υποχρεώσεις στο κοινωνικό σύνολο και μας αφαιρούν τη διάθεση για να επικοινωνήσουμε και να διασκεδάσουμε. Προσοχή επίσης σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να εκτοξεύσουν την ένταση και να μη διστάζουμε να την εκτονώσουμε στο ταίρι μας προκαλώντας έντονα προβλήματα. Καλό είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, να επιδιώξουμε να ακούμε τους άλλους, να μην είμαστε απόλυτοι για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε πως πρέπει να κινηθούμε έτσι ώστε οι επιπτώσεις να μην είναι τέτοιες που τελικά θα πληγώσουν κι εμάς τους ίδιους.

 

Κριός

Αυτό το Σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Κριέ, μάλλον θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα επαγγελματικά σου και δεν αποκλείεται να εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες, ιδιαίτερα το Σάββατο. Ωστόσο, αν είσαι αδέσμευτος/η, θα βρεις την ευκαιρία να φλερτάρεις ακόμα και στον χώρο της δουλειάς σου, όπου οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις, θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου. Αν όμως ανήκεις στους δεσμευμένους, καλό θα είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες και να βρεις χρόνο για το ταίρι σου, αλλά και για να ξεκουραστείς, ώστε να αποφύγεις τις γκρίνιες και τα προβλήματα.

Την Κυριακή, ο φιλικός σου κύκλος μπορεί να σε προβληματίσει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μη μεταφέρεις στη σχέση σου αυτά τα προβλήματα, ούτε και να αφήσεις τους φίλους σου να χώσουν τη μύτη τους στον δεσμό σου με αδιακρισία. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα άτομο με τη μεσολάβηση ενός φίλου, κάτι σαν προξενιό ας πούμε. Καλό θα ήταν να μη βιαστείς να ξεκινήσεις μια σχέση τώρα που ο Ερμής κινείται ανάδρομος.

 

Ταύρος

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι κάπως περίεργο για σένα, αγαπημένε μου Ταύρε. Το Σάββατο προβλέπεται ιδιαίτερα θετικό για τα αισθηματικά σου, αφού το πάθος θα κυριαρχεί και αν ήδη έχεις σχέση, θα ζήσεις υπέροχες, αισθησιακές και φλογερές στιγμές με το ταίρι, που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, με τη γοητεία σου μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να φλερτάρεις και να δεις το αισθηματικό σου μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Την Κυριακή το σκηνικό αλλάζει. Είναι πολύ πιθανόν να σε απασχολήσουν κάποια επαγγελματικά θέματα, που πιέζουν για επίλυση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις το ταίρι σου μακριά από αυτά, αλλιώς το άγχος που έχεις θα μεταφερθεί και στη σχέση σου, προκαλώντας εντάσεις και διενέξεις. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, καλό θα ήταν να αποφύγεις τα φλερτ με τα άτομα που συνεργάζεσαι, γιατί θα εκτεθείς!

 

Δίδυμος

Το Σαββατοκύριακό σου, αγαπημένε μου Δίδυμε, μπορεί να σου προκαλέσει μια ανεξήγητη αναστάτωση, όμως ταυτόχρονα θα ανεβάσει τον αισθησιασμό και θα ξεσηκώσει το πάθος σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου. Αν τα καταφέρεις, είναι σίγουρο πως θα περάσεις μια φλογερή βραδιά πάθους με το ταίρι σου, που θα τη θυμάστε και οι δυο για καιρό! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, βγες να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! Μια γνωριμία που θα κάνεις, μπορεί να σου χαρίσει παθιασμένες στιγμές, αλλά μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά σε αυτή.

Την Κυριακή, η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείς εσύ που είσαι ελεύθερος/η, για να κάνεις νέες γνωριμίες και να περάσεις καλά, χωρίς όμως να βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις. Όσο για σένα που έχεις σχέση, ίσως να νιώσεις την ανάγκη να δεις τους φίλους σου μόνος/η ή ακόμα και να νιώσεις νοσταλγία για ένα άτομο από το παρελθόν και να επιδιώξεις μια συνάντηση μαζί του. Μην πεις κάποιο ψέμα στο ταίρι σου για να το καταφέρεις, γιατί σύντομα θα αποκαλυφθεί.

 

 

Καρκίνος

Αυτό το Σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Καρκίνε, χρειάζεται λίγη προσοχή από μεριάς σου στον αισθηματικό τομέα. Το Σάββατο θα νιώθεις το πάθος σου να ξεχειλίζει, και αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις φλογερές στιγμές με το ταίρι σου στο κρεβάτι, γεγονός που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά, ενώ κι εσύ θα νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στο πλάι του. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος, δεν αποκλείεται αυτή τη μέρα να συναντήσεις ένα άτομο, που όχι μόνο θα σε ξεσηκώσει, αλλά θα πληροί και τις προϋποθέσεις να γίνει το άλλο σου μισό!

Η Κυριακή θα ενισχύσει την ανασφάλειά σου, ενώ η διαίσθησή σου μπορεί να σου στέλνει λανθασμένα μηνύματα, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις στα αισθηματικά σου. Καλύτερα, λοιπόν, να πάρεις αποστάσεις από το ταίρι σου ή από μια νέα γνωριμία που σε ενδιαφέρει, γιατί αλλιώς μπορεί να πεις πράγματα, που θα μετανιώσεις.

 

Λέων

Μάλλον δε θα είναι και το πιο ρομαντικό Σαββατοκύριακο της ζωής σου αυτό, αγαπημένε μου Λέοντα. Το Σάββατο ίσως να σε κυριέψει ο εκνευρισμός και η ένταση που δε θα σου επιτρέψουν να κρίνεις τις σχέσεις σου αντικειμενικά, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι.

Την Κυριακή, το σκηνικό είναι λίγο ως πολύ παρόμοιο. Μπορεί να θολώσει την κρίση σου και να σε οδηγήσει σε καβγάδες κι εντάσεις με το ταίρι σου ή σε μια εντελώς λανθασμένη επιλογή, αν είσαι αδέσμευτος/η. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, λοιπόν, είναι να θυμηθείς τη γενναιοδωρία και την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου για να διασκεδάσεις με το ταίρι σου ή να φλερτάρεις, αφήνοντας τα σοβαρά θέματα, αλλά και τις υψηλές προσδοκίες στην άκρη!

 

Παρθένος

Το Σαββατοκύριακό σου ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο στα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Παρθένε, αφού το Σάββατο ανεβαίνει στα ύψη η αισιοδοξία σου, αλλά και ο αισθησιασμός σου! Το πάθος θα κυριαρχεί στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, και το κρεβάτι σας θα πάρει φωτιά, γεγονός που θα κάνει τον δεσμό σας ακόμα πιο ισχυρό! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, θα απολαύσεις τα φλερτ, ενώ μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να νιώσεις έντονα συναισθήματα και δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση!

Την Κυριακή φεύγεις από το ευχάριστο διάλειμμα του Σαββάτου και αρχίζουν να σε απασχολούν και πάλι τα επαγγελματικά σου ή οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ωστόσο, φρόντισε να μην τσακωθείς με το ταίρι σου, αν θέλει να πάτε μια βόλτα στη θάλασσα, ενώ εσύ θέλεις να ασχοληθείς με δουλειές του σπιτιού -για παράδειγμα-, επειδή από τη Δευτέρα δε θα προλαβαίνεις να τις κάνεις. Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η, μην παρασυρθείς από μια νέα γνωριμία και αφήσεις τις υποχρεώσεις σου σε εκκρεμότητα, γιατί δε θα σου βγει σε καλό!

 

 

Ζυγός

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι μάλλον δύσκολο στον αισθηματικό σου τομέα, αγαπημένε μου Ζυγέ. Το Σάββατο εξακολουθεί να σε κρατά σε μια ψυχολογική αναστάτωση, ενώ κάποια απωθημένα του παρελθόντος συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Ίσως μάλιστα να προσπαθήσεις να τα συζητήσεις με το ταίρι σου, όμως θα το κάνεις με τόσο λανθασμένο τρόπο, που πολύ εύκολα μπορεί να μετατρέψεις τη συζήτηση σε καβγά! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος, μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να εξομολογηθείς κάποια πολύ προσωπικά σου θέματα σε μια νέα γνωριμία. Μην το κάνεις, όμως, γιατί μπορεί να πεις περισσότερα απ’ όσα πρέπει.

Και η Κυριακή χρειάζεται προσοχή, καθώς όχι μόνο θα θολώσει την ορθότητα της κρίσης σου, αλλά θα δυσκολέψει και την επικοινωνία σου προκαλώντας παρεξηγήσεις, ενώ μπορεί να σε κάνει και ιδιαίτερα απαιτητικό από το ταίρι σου ή από κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Φυσικά, ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επιδιώκεις.

 

Σκορπιός

Το Σαββατοκύριακό σου ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο, αγαπημένε μου Σκορπιέ! Αξιοποίησε την όψη του Σαββάτου για να βγεις με το ταίρι σου μια βόλτα που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Επίσης, ένα ρομαντικό δείπνο μπορεί να αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας, γεγονός που θα κάνει το κρεβάτι σας να πάρει φωτιά. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος, βγες με φίλους, γιατί μέσα από τον φιλικό σου κύκλο μπορεί να ξεπηδήσει ένα φλερτ που θα σε ενθουσιάσει!

Ό,τι και να κάνεις πάντως, ευχαριστήσου την ημέρα του Σαββάτου, γιατί την Κυριακή τα πράγματα αλλάζουν! Θέματα του σπιτιού θα σε απασχολήσουν, ενώ ένα κλίμα ασάφειας θα επικρατεί στα προσωπικά σου που χρειάζεται προσοχή. Η μέρα είναι παραπλανητική, τα ψέματα δίνουν και παίρνουν, όπως και τα μεγάλα λόγια! Τον νου σου, λοιπόν, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι!

 

Τοξότης

Το Σάββατο ενδεχομένως να μην είναι και η καλύτερη μέρα για τα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Τοξότη, αφού δε σε αφήνει ακόμα να δεις τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου ξεκάθαρα. Δεν αποκλείεται μάλιστα το πλανητικό σκηνικό να σου δημιουργήσει μια ανασφάλεια, που θα μεταφερθεί και στη σχέση σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ενώ αν είσαι ελεύθερος, ίσως χάσεις ένα μέρος της γνωστής σου αυτοπεποίθησης.

Την Κυριακή ξαναπαίρνεις τα πάνω σου, γίνεσαι πιο κοινωνικός και βγαίνεις να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! Και αυτό είναι πολύ καλό αν είσαι αδέσμευτος, αφού οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ πάνε κι έρχονται! Μην ξεχνάς όμως πως η Κυριακή κράτα μικρό καλάθι, γιατί κάποιο άτομο μπορεί να σου τάξει λαγούς με πετραχήλια για να σε κατακτήσει! Πέρνα καλά, αλλά μη βιαστείς να δεσμευτείς και να δώσεις υποσχέσεις. Όσο για σένα που ήδη έχεις σχέση, καλύτερα να μείνεις μακριά από τους πειρασμούς που θα σε πολιορκούν, γιατί το ταίρι σου δε θα αργήσει να καταλάβει ότι ξενοκοιτάζεις!

 

Αιγόκερως

Αυτό το Σαββατοκύριακο μάλλον δε θα είναι και το καλύτερο της ζωής σου στον αισθηματικό τομέα, αγαπημένε μου Αιγόκερε. Παρ’ όλο που το Σάββατο θα σου δημιουργήσει μια κυκλοθυμική διάθεση μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ο τρόπος που θα πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει μάλλον θα είναι θορυβώδης και θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς.

Την Κυριακή είναι πολύ πιθανό να νιώσεις μια ανασφάλεια που θα πηγάζει από τον οικονομικό σου τομέα, αλλά δε θα αργήσει να επεκταθεί και στον αισθηματικό. Δεν αποκλείεται να νιώσεις πως το ταίρι σου δεν μπορεί ή δε θέλει να καλύψει τις συναισθηματικές σου ανάγκες, όμως μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να πάρεις αποφάσεις. Αλλά ούτε κι εσύ που είσαι αδέσμευτος πρέπει να βιαστείς να επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία, γιατί μπορεί να αποδειχτεί άνθρακας ο θησαυρός.

 

Υδροχόος

Αυτό το Σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, δεν ξεκινά και με τον καλύτερο τρόπο για σένα. Το Σάββατο σού δημιουργεί ένα ανεξήγητο άγχος, αλλά και ανασφάλεια για την πορεία σου γενικότερα, αλλά και στα αισθηματικά σου ειδικότερα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό θα ήταν να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου τις ανησυχίες σου, γιατί μόνο εκείνο θα καταφέρει με τον τρόπο του να σε καθησυχάσει και να σε χαλαρώσει. Αν όμως είσαι αδέσμευτος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να μεγεθύνει την ανασφάλειά σου, καθώς μπορεί ο έντονος συναισθηματισμός σου να σου δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες.

Η Κυριακή μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου, ταυτόχρονα όμως θα ενισχύσει και τον εγωκεντρισμό σου, ενώ μπορεί να θολώσει την κρίση σου. Αυτό θα πρέπει να το προσέξεις, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε καβγάδες με το ταίρι σου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Καλύτερα να εκτονώσεις την ενέργειά σου στο κρεβάτι, όπου μπορείς να κάνεις θαύματα! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η καλό θα είναι να μην ενθουσιαστείς με μια νέα γνωριμία και να μη δώσεις υποσχέσεις, για τις οποίες αύριο μπορεί να μετανιώσεις.

 

Ιχθύς

Το δικό σου Σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Ψαράκι, προβλέπεται ιδιαίτερα ρομαντικό, αλλά και παθιασμένο, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου! Αλλά και εσύ που δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα, θα έχεις την ευκαιρία να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς, αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, βλέμματα θαυμασμού θα σε ακολουθούν! Σε κάθε περίπτωση, αξιοποίησε την εύνοια της μέρας, για να περάσεις καλά, γιατί την Κυριακή, το σκηνικό αλλάζει.

Η Κυριακή, δυσκολεύει την επικοινωνία σου και μπερδεύει τα πράγματα στις σχέσεις σου, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι. Έτσι, οι ανασφάλειές σου ενισχύονται, ενώ και κάποια δύσκολα στον χειρισμό τους συναισθήματα σε ταλαιπωρούν. Βεβαίως, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η καχυποψία που θα έχεις απέναντι στο ταίρι σου μπορεί και να μην είναι εντελώς αβάσιμη, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η, μη βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα γνωριμία που σου τάζει λαγούς με πετραχήλια!

 

Πηγή: e-zwdia