Στις 20/4 ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο βοηθώντας μας να ξεπεράσουμε ζητήματα που μας απασχολούν εδώ και καιρό με πρωτότυπες και πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις. Παράλληλα, αποκαλύπτονται συμπεριφορές στον χώρο της δουλειάς που αρχικά θα μας απογοητεύσουν όμως θα έχουμε την δυνατότητα να τις διαχειριστούμε ισορροπημένα ξαφνιάζοντας το περιβάλλον που κινούμαστε με την συμπεριφορά μας. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να αξιολογήσουμε τα πρόσωπα που εμπιστευόμαστε και να επαναπροσδιορίσουμε το περιβάλλον που έχουμε στον χώρο της δουλειάς.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στις 21/4 καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο αναδεικνύοντας ανασφάλειες και καταπιεσμένους φόβους που μας προβληματίζουν έντονα. Πιθανό είναι να μπούμε σε μια διαδικασία κυριαρχίας και εξουσιαστικής συμπεριφοράς που θα ενοχλήσουν έντονα πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε σε οικονομικό επίπεδο ή τον σύντροφό μας. Είναι προτιμότερο να μην παραστηθούμε από αρνητικές σκέψεις και φοβίες και να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις γιατί η πιθανότητα αντιπαραθέσεων και ρήξεων είναι αυξημένη.

 

Κριός

Κριάρι μου, το μεγάλο σου άγχος αυτή τη βδομάδα θα είναι τα λεφτά κυρίως γιατί καταλήγεις, χωρίς να το καταλάβεις, να ξοδεύεις περισσότερα απ’ όσα βγάζεις. Κι ενώ προσπαθείς να βάλεις την τσέπη σου σε μια τάξη, κάνεις καλό και σ’ άλλους τομείς της ζωής σου, όπως το να στοχεύσεις πιο προσεκτικά στα όνειρά σου ώστε να βρεις τον στόχο και να τα κάνεις πραγματικότητα. Ένα απ’ αυτά τα όνειρα αφορούν τις σχέσεις με τοyς γύρω σου. Θες να υπάρχει καλή διάθεση ανάμεσα σε σένα και τους συναδέλφους σου, θες να νιώθεις καλά με την οικογένειά σου και φυσικά, να κάνεις ένα ερωτικό παιχνίδι που θ’ αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο, είτε είσαι σε σχέση ή μόνος σου.

Αυτό που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή για τη σχέση σου, αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά να τη βελτιώσεις, είναι να δείξεις ενδιαφέρον στις καθημερινές ευθύνες που έχεις αφήσει πάνω στο άλλο σου μισό γιατί βαριέσαι ν’ ασχοληθείς. Αν πάρεις λίγο από το βάρος πάνω από τους ώμους του, θα δεις και τη συμπεριφορά του απέναντί σου ν’ αλλάζει άρδην και φυσικά, να έρχεστε πιο κοντά. Μερικές φορές τα αυτονόητα βγάζουν περισσότερο νόημα σε μια σχέση, γι’ αυτό μην τα έχεις ως δεδομένα, αλλά χρησιμοποίησέ τα υπέρ σου όταν χρειάζεται. Δε θέλει κόπο, τρόπο θέλει.
Σε περίπτωση που θέλεις να βρεις επιτέλους τον έρωτα, πρώτα ξεκαθάρισε ό,τι εκκρεμότητα έχεις και μετά κάνε την κίνησή σου. Η βδομάδα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία που μπορεί να θελήσεις να κρατήσεις κρυφή για λίγο, γιατί φαίνεται too good to be true. Αλλά αν κουβαλάς άχρηστα μπαγκάζια από το παρελθόν, δε θα έχεις κανένα ερωτικό μέλλον.

Pillowfight: Σε ξαφνιάζει ευχάριστα ο Υδροχόος.

Goodnight: Βαριέσαι με τον Αιγόκερω.

 

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, μάλλον παθαίνεις ένα μικρό σοκ αυτή τη βδομάδα κι από εκεί που νόμιζες πως είχες βρει τι θες από τη ζωή, σχίζεις όλες τις λίστες σου κι αρχίζεις να κάνεις νέα σχέδια και να βάζεις νέους στόχους, πανικόβλητος λες κι έχεις χάσει τη γη κάτω από τα πόδια σου. Καταρχάς, ηρέμησε λιγάκι. Με το να κάνεις σαν τρελός δε βγάζεις τίποτα και το μόνο που καταφέρνεις είναι να διώχνεις από κοντά σου όποιον τολμήσει να σου προσφέρει βοήθεια, με την υστερία σου. Ναι, μπορεί να είναι εκνευριστικό να συνειδητοποιείς πως δεν ξέρεις τι θες πραγματικά, αλλά τουλάχιστον έχεις ανθρώπους τριγύρω σου που μπορούν να σε βοηθήσουν ουσιαστικά, αν τους αφήσεις, να βρεις το δρόμο σου. Αυτό να θυμάσαι, μόνος σου μπορείς να χαθείς περισσότερο.

Με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σου, τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μερικές σοβαρές συζητήσεις με το άλλο σου μισό, για πράγματα που μπαίνουν ανάμεσά σας και σας απομακρύνουν, χωρίς εκείνο να το καταλαβαίνει. Ευτυχώς έχεις τον τρόπο να μπορέσεις να του εξηγήσεις τι σε πικραίνει, αλλά να είσαι έτοιμος ν’ ακούσεις κι εσύ τα δικά του παράπονα, που δε θα είναι και λίγα. Το καλό είναι πως δεν έχεις όρεξη για καβγάδες και πείσματα κι αυτό θα λειτουργήσει καταλυτικά στο να λυθούν τα προβλήματά σας χωρίς δυσκολία. Αν είσαι μόνος σου, επικοινωνιακά αυτή τη βδομάδα θα είσαι στα καλύτερά σου κι αυτό σημαίνει πως μπορείς να δείξεις τον χαρισματικό σου χαρακτήρα και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Θα κάνεις νέες γνωριμίες αλλά δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον σου να κερδίσει ένα άτομο στο κοντινό σου περιβάλλον, που καιρό τώρα δεν τολμούσες καν να πλησιάσεις γιατί δεν ήξερες τι μέρος του λόγου ήταν. Καιρός να μάθεις, αν το τολμήσεις.

Pillowfight: Ναι στον Παρθένο, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Goodnight: Ξανασκέψου σοβαρά την περίπτωση του Λέοντα. Δε σου ταιριάζει.

 

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, μια δυσκολία στο να συγκεντρωθείς θα την έχεις αυτή τη βδομάδα και θα σου κάνω άνω κάτω την καθημερινότητά σου. Δε νομίζω να υπάρξει τομέας στη ζωή σου που να μη σου δημιουργήσει πανικό ή δυσκολία στο να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει πρακτικά. Στη δουλειά σου μπορεί να κάνεις λάθη που μετά θα δυσκολευτείς να διορθώσεις, αλλά εκεί που χρειάζεται να προσέξεις, είναι στις σχέσεις σου. Θα ξεχνάς ραντεβού, άλλα θα σου λένε κι άλλα θα καταλαβαίνεις ενώ δεν αποκλείεται και να υπάρξουν παρεξηγήσεις από το πουθενά που θα σου κάνουν την καθημερινότητα δύσκολη. Θα ταλαιπωρηθείς λιγάκι, αλλά δε θα κρατήσει για πάντα. Προσπάθησε να δίνεις βάση σε αυτά που σου λένε, για αρχή, κι όλα θα πάνε καλά.

Έρωτας δίχως πείσματα δεν έχει νόημα, λένε κάποιοι, αλλά εγώ διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως γιατί τα πείσματα μόνο κακό μπορούν να κάνουν σε μια σχέση κι εσύ θα το νιώσεις στο πετσί σου, αυτές τις μέρες. Θα καταλάβεις πόσο δίκιο έχω όταν αρχίσεις να κάνεις τα δικά σου και να θυμώνεις χωρίς λόγο, φέρνοντας τον σύντροφό σου στα άκρα ουκ ολίγες φορές. Καταλαβαίνεις βέβαια πως τέτοιου είδους ανωριμότητες δεν κάνουν καλό σε κανέναν, γι’ αυτό φρόντισε να τις κόψεις μαχαίρι πριν τις ξεκινήσεις καν. Έχεις βαρεθεί τη μοναξιά κι είναι απόλυτα κατανοητό, αλλά το να πιέζεις καταστάσεις και να προσπαθείς να πείσεις το αντικείμενο του πόθου σου πως σώνει και καλά πρέπει να είναι μαζί σου, μάλλον σε κάνει να φαίνεσαι περίεργος κι έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Άσε τις πιέσεις και πιάσε το σωστό φλερτ, εκείνο που θα κάνει το άτομο απέναντί σου να μη θέλει να περνάει δευτερόλεπτο μακριά σου, αν θες να δεις προκοπή. Γιατί όσο πιέζεις, τόσο περισσότερο θα μένεις μόνος σου.

Pillowfight: Ο φευγάτος Τοξότης σ’ εξιτάρει πολύ.

Goodnight: Βαριέσαι τον Ζυγό που παραδίνεται εύκολα.

 

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, σε περιμένει μια ενδιαφέρουσα και καλή εβδομάδα γιατί θα έχεις μια καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους στο περιβάλλον σου, ενώ η καλή σου διάθεση θα είναι ικανή να διώξει μακριά κάθε αρνητικό συναίσθημα. Βέβαια, κάτι γκρίνιες στην οικογένεια, κάτι παράπονα που μπορεί να σε τσιγκλίσουν για τα καλά, θα υπάρξουν. Σιγά μην τη γλίτωνες εντελώς. Το θέμα είναι να μην πέσεις στην παγίδα κανενός και να μπορέσεις να αποφύγεις καβγάδες που δε θα έχουν κανένα νόημα και που το μόνο που θα κάνουν είναι να σου χαλάσουν την ωραία ατμόσφαιρα που χτίζεις. Απλώς λοιπόν, γυρνάς στην πλάτη στον αρνητισμό και κάνεις το δικό σου παιχνίδι.

Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλή φάση αυτόν τον καιρό κι αυτό γιατί έχεις τη διάθεση να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου, για τα πάντα, ανεξαιρέτως. Μπορείτε να βρείτε ακόμα περισσότερα κοινά σημεία μεταξύ σας και μαζί να κάνετε σχέδια για το μέλλον που μπορεί ν’ αφορούν από ένα ταξίδι μαζί, μέχρι και να περάσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Μαζί μπορείτε να καταφέρετε πολλά γι’ αυτό και δε θα φοβηθείς να μπλέξεις τα δικά σου θέλω με τα δικά του. Κι αυτό, φίλε μου, κάνει μια σχέση πετυχημένη. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, δεν αποκλείεται αυτή τη βδομάδα να κάνεις μια γνωριμία που θα σου αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία όσον αφορά τον έρωτα. Δε λέω πως θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου, αλλά σαφώς θα δεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά και θα σου ανοίξουν νέοι δρόμους στον έρωτα που μπορεί αργότερα να σου φέρουν τη σχέση που τόσο καιρό ονειρεύεσαι.

Pillowfight: Η σιγουριά που σου προσφέρει ο Αιγόκερως σου αρέσει πολύ.

Goodnight: Δεν αντέχεις τον Δίδυμο, μία κρύο, μία ζέστη. Όχι.

 

 

Λέων

Λιονταράκι μου, είναι φανερό πως τελευταία δεν είσαι στα καλύτερά σου, αλλά ήρθε ο καιρός που θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου και για τις σχέσεις σου με κάποια άτομα που το μόνο που σου δίνουν, είναι αρνητική ενέργεια. Αυτές τις μέρες θα μπορέσεις να βάλεις τα πράγματα κάτω και να βρεις τι είναι αυτό που σ’ ενοχλεί πραγματικά. Θα καταφέρεις να πάρεις αποφάσεις που θα σου τονώσουν την αυτοπεποίθηση ενώ είναι η καλύτερη στιγμή να κάνεις ένα reboot και να ξεκινήσεις από την αρχή, έχοντας στο πλευρό σου άτομα που ξέρεις πως αξίζουν την προσοχή σου. Στηρίξου πάνω τους, χωρίς φόβο. Δείξε τους κι εσύ από την πλευρά σου, πως μπορείς να είσαι εκεί για εκείνους και πως μαζί μπορείτε να κάνετε ωραία πράγματα.

Συναισθηματικά είσαι λίγο ασταθής αυτές τις ημέρες αλλά δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση ν’ αφήσεις αυτή την αστάθεια να κάνει κακό στη σχέση σου. Το οφείλεις στον εαυτό σου να σκέφτεσαι καλά πριν μιλήσεις γιατί οι καβγάδες που θα δημιουργήσεις μπορεί να είναι έντονοι και να φέρουν μεγαλύτερες ρήξεις από το πουθενά. Ψυχραιμία θέλει. Είναι δύσκολο να μπορείς να ελέγξεις αυτό που νιώθεις όταν όλα σου φαίνονται υπερβολικά δύσκολα, αλλά μπορείς να το καταφέρεις. Βαθιές ανάσες και σκέψου πως δε θες να καταστρέψεις μια σχέση που σε κάνει χαρούμενο. Στροφή προς το παρελθόν κάνεις, εσύ που είσαι μόνος σου, αφού η μελαγχολία σε αναγκάζει να σκεφτείς μια σχέση ή έναν ανεκπλήρωτο έρωτα από τα παλιά. Δεν είμαι σίγουρη πως θα σου κάνει καλό να επιστρέψεις σε παλιές κακές, κατά κύριο λόγο συνήθειες, αλλά εσύ θα το αποφασίσεις αυτό. Πάντως, ένα πισωγύρισμα αυτόν τον καιρό, μόνο καλό δε θα σου κάνει.

Pillowfight: Χρειάζεσαι την τρυφερότητα και την αισιοδοξία του Καρκίνου.

Goodnight: Δεν αντέχεις τον αρνητισμό του Ιχθύ.

 

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, μπορεί το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας να σε ζόρισε λιγάκι, αλλά επανέρχεσαι δυναμικότερος αυτές τις ημέρες και βρίσκεις ξανά τον καλό σου εαυτό και τις δυνάμεις σου. Βάζεις προτεραιότητες και σκέφτεσαι σοβαρά προτάσεις που σου γίνονται, όχι μόνο επαγγελματικές αλλά και προσωπικές. Σκοπός σου είναι να κάνεις ό,τι θεωρείς καλύτερο για σένα και το μέλλον σου ώστε ν’ αποκτήσεις τη συναισθηματική, οικονομική κι επαγγελματική σταθερότητα που ονειρεύεσαι. Μπορεί να φανείς σκληρός απέναντι σε κάποιους αλλά στην τελική, το δικό σου μέλλον μετράει περισσότερο από κάθε τι. Προσοχή, όμως, γιατί τα φαινόμενα μπορεί και να απατούν, οπότε σκέψου διπλά πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση.

Αυτό που καταφέρνεις αυτή τη βδομάδα, όσον αφορά τη σχέση σου, είναι να πάρεις τις στιγμές έντασης με το άλλο σου μισό και να τις μετατρέψεις σε πρόσφορο έδαφος για να κάνετε μαζί όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Δεν αφήνετε καμία στιγμή τους καβγάδες να καθορίσουν το κοινό σας μέλλον όσο θυμωμένοι κι αν είστε εκείνη τη στιγμή, ενώ δεν αποκλείεται αυτή η βδομάδα να είναι καθοριστική για να πάτε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα. Γενικά, μπορεί να μοιάζετε με βόμβες έτοιμες να σκάσουν, αλλά πάντα τελευταία στιγμή η αγάπη σας θα νικάει. Αν είσαι μόνος σου, η βδομάδα αυτή θα φέρει νέες γνωριμίες κι ίσως μία από αυτές να σε ταρακουνήσει τόσο όσο να θελήσεις να την κυνηγήσεις για να γίνει σχέση. Δύσκολα συγκινείσαι από φλερτ, αλλά να που αυτή τη φορά θα την πάθεις τη ζημιά. Απόλαυσέ το!

Pillowfight: Δεν μπορείς ν’ αντισταθείς στον Σκορπιό, όσο κι αν το παλεύεις.

Goodnight: Γυρνάς την πλάτη στον Υδροχόο, με ευκολία.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, ένα πράγμα θα σ’ απασχολήσει πολύ αυτή τη βδομάδα κι αυτό είναι η υγεία σου. Θέλεις επιτέλους να νιώσεις καλά ψυχολογικά και σωματικά γι’ αυτό και θα επικεντρωθείς εκεί, με πάθος. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να κόψεις κακές συνήθειες που τόσο πολύ αγαπάς, όπως το να βγαίνεις και να διασκεδάζεις κάθε μέρα, να τρως παχυντικά φαγητά, αλλά και να επιστρέφεις σε άτομα το παρελθόντος που θα έπρεπε να είχες ξεχάσει, αλλά και να φλερτάρεις με τους πάντες και ν’ αφήνεις ανθρώπους να ελέγχουν τη ζωή σου. Εδώ σε θέλω, να δω πώς θα καταφέρεις να πεις ένα ηχηρό όχι σ’ αυτά τα άτομα. Υπάρχουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και σχέσεις κι εσύ καλείσαι να πάρεις άμεσες αποφάσεις για το μέλλον σου.

Μια ωραία ατμόσφαιρα επικρατεί ανάμεσα σε σένα και το άλλο σου μισό και φυσικά θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου αυτές τις μέρες για να μη βρεθεί το παραμικρό να τη χαλάσει. Γενικά, δίνεις την απαραίτητη σημασία σε ό,τι θέλει και χρειάζεται το ταίρι σου ενώ βρίσκεις τρόπους να ρίχνεις αλατοπίπερο στην καθημερινότητά σας, ώστε να κρατιέται το ενδιαφέρον και να μη βαριέστε. Αν μη τι άλλο, ξέρεις πώς να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ακόμα περισσότερο και φυσικά, θα το κάνεις κι αυτή τη βδομάδα. Αν δεν αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, τότε καλύτερα μην προσπαθήσεις να κυνηγήσεις μια νέα σχέση γιατί είναι καταδικασμένη ν’ αποτύχει, αφού πάντα θα κοιτάς προς τα πίσω. Καλύτερα να τα βρεις με τον εαυτό σου πρώτα, και να μπορέσεις να διαγράψεις το παρελθόν, πριν αφεθείς στα χέρια ενός νέου έρωτα.

Pillowfight: Το Λιοντάρι μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις και τ’ όνομά σου.

Goodnight: Μακριά από την γκρίνια του Ταύρου. Δεν αντέχεται.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιουδάκι μου, η εβδομάδα αυτή θα είναι ενδιαφέρουσα για σένα αλλά θα σου προκαλέσει και στρες, λες και δεν είχες ήδη αρκετό στη ζωή σου. Μπορεί να νιώσεις δημιουργικός κι εμπνευσμένος, κάτι που χρειάζεσαι γιατί εδώ και καιρό έχεις βαλτώσει, αλλά παρ’ όλ’ αυτά, δε θ’ αποφύγεις να πέσεις στην παγίδα που βάζεις εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου. Κοινώς, οι αμφιβολίες για το αν είσαι καλός κι αποδοτικός, θα κάνουν πάρτι αλλά μην τις αφήσεις να νικήσουν γιατί ξέρεις πως οι δυνατότητές σου είναι πολλές και μπορείς σιγά σιγά να σπάσεις τα όριά σου. Ίσως να νιώσεις πως δεν μπορείς να συνεννοηθείς με τον περίγυρό σου αυτόν τον καιρό, αλλά η αλήθεια είναι πως απλώς δεν έχεις την απαραίτητη συγκέντρωση για να κάνεις σοβαρές συζητήσεις. Ξεκαθάρισέ το κι άφησέ τις για άλλη μέρα.

Αυτό που είναι σίγουρο για σένα και τον σύντροφό σου, είναι πως κι οι δύο έχετε την καλή διάθεση να λύσετε οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν ανάμεσά σας, με ωριμότητα, αποφεύγοντας καβγάδες κι εντάσεις. Επίσης, έχετε κι οι δύο τάσεις φυγής οπότε θα το εκμεταλλευτείτε αυτό για να μπορέσετε να φύγετε από την καθημερινότητά που σας βαραίνει και να περάσετε χρόνο οι δυο σας, για να φουντώσει η φλόγα του έρωτά σας. Έχετε κι οι δύο το ίδιο σκεπτικό, όσον αφορά τη σχέση σας, αν κάτι είναι καλό, δεν το χαλάς, το κάνεις όμως καλύτερο. Εσύ που δεν έχεις βρει τον έρωτα, θα πρέπει να είσαι εντελώς ανέραστος ή τυφλός αν αγνοήσεις το φλερτ, αυτές τις ημέρες. Ο ερωτισμός είναι εκεί, δυνατός, ενώ έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά χωρίς δεσμεύσεις αν το θελήσεις ή να κυνηγήσεις τον απόλυτο έρωτα που έρχεται μια φορά στο τόσο.

Pillowfight: Αιγόκερως, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.

Goodnight: Κριός, απλώς εφιάλτης.

 

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, αυτή τη βδομάδα θέλεις να νιώσεις σιγουριά και ζεστασιά γι’ αυτό θα επικεντρωθείς μόνο σ’ αυτό που έχει απόλυτη σημασία, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Καιρό τώρα σκέφτεσαι πως πρέπει να βρεις τρόπο να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου κι ήρθε η στιγμή να το κάνεις. Εστιάζεις στα άτομα που είναι πιο σημαντικά για σένα και φροντίζεις να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να τους δείξεις πόσο νοιάζεσαι για εκείνα. Έτσι, θα νιώσεις κι εσύ καλά με τον εαυτό σου. Μόνο πρόσεξε, μπορεί να έχεις πάρει για δεδομένα μερικά άτομα και να υποτιμάς την αφοσίωσή τους σε σένα, με αποτέλεσμα να τα πληγώσεις. Όταν κάνεις τον απολογισμό σου σε ό,τι έχεις δώσει κι έχεις πάρει, κάν’ το με ωριμότητα κι όχι με εγωισμό.

Είναι ευκαιρία αυτές τις ημέρες να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό, αφού αισθάνεσαι πως σου προσφέρει όσα χρειάζεσαι, και ν’ αναθερμάνετε τη σχέση σας. Μαθαίνεις πώς να δίνεις αντί να παίρνεις μόνο κι αυτό λειτουργεί καταλυτικά υπέρ σας, γιατί δείχνεις πως ενδιαφέρεσαι πραγματικά και για τη δική του ευτυχία. Έχετε την ευκαιρία να δείξετε ο ένας στον άλλον πράγματα που αγαπάτε, να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι μαζί, αλλά και να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας απελευθερώσει από το άγχος της καθημερινότητας. Ένα νέο ερωτικό παιχνίδι ξεκινάει, για σένα που είσαι μόνος, μ’ ένα άτομο που γνωρίζεις καιρό, αλλά δεν είχες δει ποτέ ξανά ερωτικά. Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις από την αρχή τις προθέσεις σου ώστε να ξέρει κι εκείνο τι θες πραγματικά, γιατί παίζει να μην κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Ωστόσο, το φλερτ από μόνο του είναι ικανό να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου, κάτι που χρειάζεσαι πολύ, αυτόν τον καιρό.

Pillowfight: Ο παθιασμένος Κριός μπορεί να σε απογειώσει.

Goodnight: Σου βάζει αλυσίδες ο Ταύρος.

 

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, πετάς μακριά οτιδήποτε σε πιέζει αυτή τη βδομάδα κι αφήνεις τη φαντασία να πάρει το πάνω χέρι στις ερωτικές σου σχέσεις. Δίνεις βάση στην οικογένειά σου, φροντίζοντας μεν να είναι στις προτεραιότητές σου αλλά να μη σου τρώει όλη την ενέργεια, ώστε να μπορέσεις να έρθεις κοντά με τ’ άτομα που την απαρτίζουν, χαρίζοντας ταυτόχρονα αρκετό χρόνο στις δικές σου απολαύσεις. Γενικά οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για να περάσεις καλά και κανείς δε θα σε παρεξηγήσει αν φερθείς λιγάκι εγωιστικά και δώσεις περισσότερη βάση στα θέλω σου. Έτσι κι αλλιώς, καιρό τώρα, δούλευες σκληρά για να φτάσεις σ’ αυτό το σημείο. Το αξίζεις θα έλεγα, γι’ αυτό μην έχεις καθόλου τύψεις. Πέρνα καλά γιατί όταν έχεις όρεξη κι είσαι χαρούμενος, μπορείς να κάνεις θαύματα.

Αν είσαι σε σχέση αυτές οι μέρες σου δίνουν την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με το άλλο σου μισό και να κάνετε πράγματα μαζί, που θα σας φέρουν κοντά ξανά. Αφήστε έξω από το σπίτι τα προβλήματα που αφορούν τη δουλειά ή άτομα του περιβάλλοντός σας κι επικεντρωθείτε σε εσάς. Μιλήστε για ό,τι θέλετε να ζήσετε μελλοντικά μαζί και κάντε σχέδια χωρίς φόβο. Είναι καλή περίοδος για να δείτε καθαρά τι μπορείτε να κάνετε ώστε να φτάσετε το τέλειο, όπως το ονειρεύεστε, αλλά και να βάλετε τη σχέση σας σε ακόμα πιο γερές βάσεις. Μέσω φίλων μπορεί να έρθει ένας νέος έρωτας, για σένα που είσαι μόνος σου, αλλά εξαρτάται από σένα για το τι θα συμβεί. Εκμεταλλεύσου τη γοητεία και τη φαντασία σου, μη φοβηθείς να φλερτάρεις και να ανοίξεις τα χαρτιά σου, γιατί έχεις τη δυνατότητα να γευτείς τον έρωτα ξανά. Τόλμησέ το κι αν αποτύχεις, δεν έγινε και κάτι, θα έχεις κερδίσει μια ωραία εμπειρία.

Pillowfight: Ναι στον Παρθένο, το τέλειο άλλο σου μισό.

Goodnight: Ηχηρό όχι στον Υδροχόο, δε σας δένει το παραμικρό.

 

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι μου, η εβδομάδα αυτή για σένα θα είναι αρκετά δύσκολη αφού θα πρέπει πάντα να βρίσκεις χρόνο για ν’ ασχολείσαι με τα προβλήματα άλλων, κυρίως της οικογενείας σου, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι πως πνίγεσαι γιατί δε σου μένει καθόλου χρόνος για σένα. Θες να ξεσκάσεις, θες να ασχοληθείς με όσα πράγματα σε κάνουν ευτυχισμένο, αλλά δεν καταφέρνεις ποτέ να ηρεμήσεις. Φυσικά όλη αυτή η κατάσταση θα φέρει μεγάλο εκνευρισμό και δεν αποκλείεται και καβγάδες, αφού πιέζεσαι τρομερά και θες να ξεσπάσεις. Σαφώς κι έχεις δίκιο, αλλά θα πρέπει να αναλογιστείς αν κι εσύ χωρίζεις σωστά τον χρόνο σου κι αν γίνεσαι λιγάκι δραματικός γιατί απλώς, δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με πράγματα που σε στεναχωρούν. Εσύ ξέρεις την απάντηση κι εσύ είσαι εκείνος που θα βρει τη λύση.

Δίκοπο μαχαίρι θα είναι αυτές οι μέρες για σένα και το σύντροφό σου αφού η ασταθής συναισθηματική σου κατάσταση μπορεί να φέρει τον όλεθρο για τη σχέση σας ή ακριβώς το αντίθετο- να σας φέρει πιο κοντά. Αυτό εξαρτάται καθαρά από το πώς θα αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν κι αν το ταίρι σου είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις μεταπτώσεις της διάθεσής σου, αφού θα γίνει κι ο στόχος των νεύρων σου. Θέλει προσοχή πώς θα διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Αν είσαι μόνος σου, σίγουρα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες που μπορεί να σε τονώσουν ερωτικά, αλλά το θέμα είναι να ξέρεις τι ακριβώς θες για να μην επικεντρωθείς σε πράγματα κι άτομα που δεν έχουν καμία ουσία. Μην αφήσεις το εκθαμβωτικό περιτύλιγμα να σε τυφλώσει, επικεντρώσου λίγο και στο εσωτερικό.

Pillowfight: Το Λιοντάρι λάμπει αλλά, είναι αληθινός χρυσός!

Goodnight: Άνθρακας ο Παρθένος.

 

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, έχεις στόχους κι αυτή τη βδομάδα δε θ’ αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε κρατήσουν μακριά από το να τους πετύχεις. Τι κι αν θα αντιμετωπίσεις αρνητισμό από άτομα του περιβάλλοντός σου, εσύ εκεί, δεν παίρνεις τα μάτια μακριά απ’ όλα εκείνα που θες να πετύχεις και καλά κάνεις. Θα σε βοηθήσει η καλή σου διάθεση να πλησιάσεις άτομα που καιρό θες να δεις και να φτιάξεις, αν γίνεται, τις σχέσεις σου μαζί τους. Η αυτοπεποίθησή σου θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα αυτόν τον καιρό και καλά θα κάνεις να τη χρησιμοποιήσεις ως όπλο σου για να μπορέσεις να κάνεις όλα όσα θέλεις. Γενικά, όλη τη βδομάδα θα βρεθείς μπροστά σε πολλές εκπλήξεις που οι περισσότερες θα είναι ευχάριστες, γι’ αυτό προετοιμάσου για τα πάντα.

Μια ωραία περίοδος είναι αυτή για σένα και το ταίρι σου. Θα έρθετε πιο κοντά γιατί έχετε κι οι δύο την ανάγκη για περισσότερη συντροφικότητα. Ήδη αισθάνεσαι ευτυχία με το άλλο σου μισό και δε θες με τίποτα να χαλάσεις αυτό το καλό κλίμα. Γι’ αυτό, μαζί, θα δουλέψετε σκληρά αυτές τις μέρες για να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Δεν έχω κάτι κακό να πω, αν δε βάλετε εσείς τρικλοποδιά στον εαυτό σας, τίποτα δε θα μπορέσει να σας κλονίσει. Αν είσαι μόνος σου, ένας ξαφνικός έρωτας δεν αποκλείεται να σε στείλει στα σύννεφα και να μη θες να κατέβεις από εκεί, γιατί θα νιώθεις υπέροχα. Πρόσεξε μην μπερδέψεις την πραγματικότητα με τη φαντασία και καταλήξεις να πληγωθείς. Πάντως, δε θα λείψει καθόλου το φλερτ που θα κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει και που τόσο πολύ έχεις ανάγκη γιατί χωρίς αυτό η ζωή σου δεν έχει νόημα.

Pillowfight: Με τον Τοξότη κάνεις υπέροχα ερωτικά ταξίδια.

Goodnight: Ο Κριός μπορεί να γίνει δυνάστης σου.

Πηγή: myastro