g121

Η εβδομάδα μας ξεκινάει με τον Ερμή να γυρνάει σε ανάδρομη πορεία, κάτι που θα μας ταλαιπωρήσει για σχεδόν ένα μήνα. Μέχρι λοιπόν τις 10 Μαρτίου θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί σε όσα λέμε, στα μηνύματα και e-mails που στέλνουμε, να αποφύγουμε να υπογράψουμε συμβόλαια και να κάνουμε συμφωνίες, να μην αγοράσουμε ηλεκτρικές κι ηλεκτρονικές συσκευές, να προσέχουμε πολύ όταν ταξιδεύουμε και να δώσουμε πολύ μεγάλη προσοχή στη γενικότερη επικοινωνία μας. Βέβαια από την άλλη, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να έρθουμε κοντά με το παρελθόν μας, να επιστρέψουμε σε μια σχέση, να δούμε φίλους από τα παλιά ή να κάνουμε αγορές από δεύτερο χέρι. Επίσης, μπορούμε να ψάξουμε για κάτι που έχουμε χάσει, μιας κι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες τώρα να το βρούμε.

 

Κριός

Με τη νέα Σελήνη που θα γίνει στις 23 του μήνα σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή και τα δύο στο δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, σε πιάνει μια εσωστρέφεια και μια περισυλλογή κι αρχίζεις να εξερευνάς τι έχει πάει λάθος στη ζωή σου σε σχέση με παρελθοντικές καταστάσεις, σε όλους τους τομείς. Ψάχνεις να βρεις πού έκανες λάθος, πού έκαναν λάθος οι άλλοι και να τα ζυγιάζεις όλα. Μ’ αυτό βέβαια θα μπορέσεις να πάρεις τα κατάλληλα μαθήματα και να προχωρήσεις πιο ανάλαφρος στη ζωή σου ή να γυρίσεις πίσω μετανιωμένος με μια ειλικρινή συγνώμη. Το ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις, το ξέρει καλύτερα η καρδιά σου.

 

Ταύρος

Σε βλέπω Ταυράκι μου να βγαίνεις εκτός πορείας τώρα με τον ανάδρομο Ερμή. Αλλιώς τα υπολογίζεις κι αλλιώς σου έρχονται. Οπότε η δική μου συμβουλή είναι να έχεις και κάποιο εναλλακτικό σχέδιο από πριν, ώστε να έχεις σχέδιο διαφυγής σε περίπτωση ανάγκης. Επιπλέον, άτομα που είναι δίπλα σου θα περάσουν από έλεγχο και θα αναθεωρήσεις το ρόλο τους στο πλάι σου. Ίσως ήρθε η ώρα να βγάλεις από τη ζωή σου άτομα που δεν είναι όπως φαίνονται, είτε στο φιλικό είτε στον επαγγελματικό είτε ακόμα και στον ερωτικό τομέα. Μια αλήθεια θα βγει στο φως που αγνοούσες και θα σε κάνει να αλλάξεις απόψεις για πολλούς και για πολλά.

 

Δίδυμος

Με τον δικό σου κυβερνήτη, τον Ερμή, να είναι σε ανάδρομη πορεία, θα χάσεις τ’ αυγά και τα πασχάλια. Εάν κάποιον θα τον χτυπήσει περισσότερο αυτή η κατάσταση, αυτός είσαι εσύ. Πλήρης ασυνεννοησία σε όλους τους τομείς. Κάτι δεν καταλαβαίνεις σωστά εσύ, κάτι δε σου λένε σωστά ή -ακόμα χειρότερα- σού κρύβουν πράγματα κι έχεις έτοιμο έναν πύργο της Βαβέλ. Προσπάθησε να μη μιλάς πολύ, να διπλοτσεκάρεις τα πάντα πριν βγάλεις συμπεράσματα, ξαναδιάβασε τα μηνύματά σου πριν τα στείλεις για να μετριάσεις τη ζημιά. Και μην ξεχνάς, ένας μήνας είναι, θα περάσει. Προσπάθησε να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

 

Καρκίνος

Με τον Ερμή ανάδρομο στο φιλικό σου ζώδιο των Ιχθύων και στο ίδιο ζώδιο τη νέα Σελήνη, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να σου έρθει μια νέα αρχή σε θέματα που είχαν μείνει στάσιμα ή ακόμη, είχαν τελειώσει –ή έτσι πίστευες- στο παρελθόν σου. Θέλεις μια επανασύνδεση με ένα πρώην ταίρι σου; Θα έχει μια πολύ καλή νέα πορεία. Θέλεις να βρεθείς με παλιούς συνεργάτες και να ξεκινήσετε κάτι νέο; Έχει όλα τα φόντα να πετύχει. Επίσης μπορεί να ξαναβρεθείς με φίλους από το παρελθόν και να ξαναπιάσετε τη φιλία σας από την αρχή και να περάσετε υπέροχες στιγμές. Γενικότερα, μη φοβηθείς το παρελθόν που θα σου χτυπήσει την πόρτα ή του τη χτυπήσεις εσύ.

 

Λέων

Εσύ Λιονταράκι μου θα βγάλεις στην επιφάνεια όλα τα απωθημένα σου, τις κρυμμένες επιθυμίες σου, όλα όσα ήθελες και δεν έχεις καταφέρει να πετύχεις κι αυτό θα σε ρίξει πολύ ψυχολογικά. Βέβαια, υπάρχει ο κίνδυνος όλο αυτό να βρει αποδέκτη κάποιον κοντινό σου άνθρωπο, να τον κατηγορήσεις δηλαδή για όσα εσύ δεν έχεις κάνει˙ γονέα, σύντροφο, φίλο. Δε σου φταίνε όμως εκείνοι. Στο δικό σου χέρι είναι να φτιάξεις τη ζωή σου. Ευκαιρία είναι λοιπόν, τώρα που βρήκες τι σου λείπει να βρεις και τρόπο να το κάνεις πράξη. Έχεις τον τρόπο, η θέληση σου λείπει μόνο.

 

Παρθένος

Αναθεωρείς όλες σου σημαντικές σχέσεις˙ με το ταίρι σου, με τους γονείς ή τα αδέρφια σου, με τους κοντινούς σου φίλους. Κι όλο αυτό θα σε κάνει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το ποιος αξίζει να είναι δίπλα σου και ποιος θα πρέπει ν’ αποχωρήσει. Όχι, δε θα είναι εύκολο να τους αποχωριστείς, αλλά θα είναι για το καλό σου. Ειδικά τοξικές σχέσεις και σχέσεις που μόνο κακό σου κάνουν, θα τους κουνήσεις το μαντίλι. Επιπλέον, η τσέπη σου προβλέπεται να δει δύσκολες μέρες. Καλύτερα λοιπόν κάνε τώρα μια μικρή αποταμίευση γιατί αύριο δεν ξέρεις τι γίνεται.

 

Ζυγός

Πολλά πέρα-δώθε, πολλές μετακινήσεις, τον ποπό σου δεν πρόκειται να τον βάλεις κάτω. Δεν είναι όμως όλα για διασκέδαση. Τα περισσότερα είναι υποχρεώσεις που δεν μπορείς να καθυστερείς άλλο, ίσως γιατί ήδη τις έχεις αναβάλει στο παρελθόν και τώρα ήρθε η ώρα να κλείσεις τα ανοιχτά θέματα. Τράπεζες, εφορίες, ΙΚΑ κι άλλα παρόμοια θα σε βάλουν σε μια διαρκή μετακίνηση. Από την άλλη βέβαια, με όλο αυτό το τρέξιμο, τα νευράκια σου δε θα είναι και στην καλύτερή τους κατάσταση και μάλλον σε βλέπω να τα ξεσπάς σε λάθος πρόσωπα. Πάρε μια ανάσα, ζήτησε βοήθεια από κάποιον και προσπάθησε να βρεις και λίγο χρόνο για σένα κι όσα εσένα σε χαλαρώνουν.

 

Σκορπιός

Εσύ θα είσαι από τους τυχερούς της εβδομάδας. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τη δύναμη και την τύχη να κυνηγήσεις ένα όνειρο που έχεις εδώ και καιρό. Μπορεί να βρεις το κουράγιο να μιλήσεις στο πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει, μπορεί να πεις στο αφεντικό σου για μια αύξηση ή να πεις σε κάποιον που σε στεναχώρησε, πώς νιώθεις. Από την άλλη, υπάρχει η πιθανότητα να γυρίσει ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου. Εάν είναι single, θα μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς την επιστροφή. Εάν όμως δεν είσαι, υπάρχει πιθανότητα για μια παράλληλη ιστορία που δε θα έχει όμως αίσιο τέλος. Να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί μόλις ο Ερμής γυρίσει στην κανονική του πορεία, θα βρουν όλα στο φως.

 

Τοξότης

Κι εσένα σε βλέπω να μπλέκεις σε ερωτικά μπερδέματα Τοξοτάκι μου. Η Αφροδίτη από τον Κριό σε τετράγωνο με τον Δία από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να μπλέξεις σε καταστάσεις που εσύ θα βγεις ο φταίχτης, ειδικά στο κομμάτι των ερωτικών σου σχέσεων. Τα θέλεις όλα, και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο, αλλά όπως πολύ καλά ξέρεις, αυτό δεν γίνεται. Διαλέγεις και παίρνεις. Θα μπεις σε διλήμματα αλλά θα πρέπει να κάνεις την επιλογή σου, αλλιώς σε βλέπω να τρως ξύλο. Κι όσο έχεις το μυαλό σου στα ερωτικά, δεν υπάρχει χώρος για τίποτα άλλο, οπότε παραμελείς λίγο δουλειά και φίλους.

 

Αιγόκερως

Με όλους τους δύσκολους πλανήτες στο δικό σου ζώδιο, Άρη, Κρόνο και Πλούτωνα, έχεις λίγο ζοριστεί. Ο Δίας όμως προσπαθεί, όχι με πολύ μεγάλη επιτυχία βέβαια, να ρίξει λίγο τους ρυθμούς και την πίεση. Από την άλλη, ο ανάδρομος Ερμής πιθανόν να σου φέρει πίσω ένα ταίρι που σου λείπει ακόμα και δεν έχεις κλείσει ακόμα τους λογαριασμούς σου μαζί του. Εάν γίνει αυτό, να ξέρεις πως θα έρθει γιατί κι εκείνου του έλειψες κι ίσως να έχουν λυθεί τα προβλήματα που σας απασχόλησαν όταν ήρθε ο χωρισμός. Οπότε, δες το με ψυχραιμία κι αποφάσισε αυτό που σου λέει η καρδιά σου.

 

Υδροχόος

Τόσους εχθρούς δεν έχεις ξαναδεί ποτέ στη ζωή σου. Ειδικά στον επαγγελματικό και φιλικό σου κύκλο. Σε ζηλεύουν και σου σκάβουν ένα λάκκο που δεν μπορείς καν να το φανταστείς. Θα πρέπει λοιπόν να είσαι πολύ προσεκτικός σε ποιον μιλάς, τι του λες και τι εκμυστηρεύεσαι γιατί πιθανόν να τους δώσεις όπλα που θα τα χρησιμοποιήσουν εναντίον σου κάποια στιγμή στο μέλλον. Βέβαια δεν είναι λόγος αυτός να τους περνάς όλους από κόσκινο, ούτε όλοι θέλουν το κακό σου. Βάλε τη λογική σου και το ένστικτό σου να λειτουργήσουν και θα δεις ποιος είναι ποιος.

 

Ιχθύς

Λίγο ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου, λίγο η νέα Σελήνη, πάλι επάνω σου, είσαι ο πρωταγωνιστής των ημερών. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά, προσέχεις πολύ όλα όσα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία σου και την τεχνολογία. Μπορεί να στείλεις ένα μήνυμα που δε θα πάει ποτέ ή μπορεί να σου χαλάσει το κινητό. Βέβαια, το παρελθόν είναι σχεδόν βέβαιο πως θα σου χτυπήσει την πόρτα. Είτε είναι ερωτικό, είτε επαγγελματικό, είτε φιλικό. Μη βιαστείς όμως να πάρεις τώρα τις αποφάσεις σου. Άκου τι έχει να σου πει κι όταν ορθοδρομήσει ο Ερμής, βλέπεις πώς θα πράξεις.

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Ποτέ ξανά το φλερτ δεν είχε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον!

Μάθε πώς να κάνεις το αντικείμενο του πόθου σου να καίγεται για σένα!