Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται αστρολογικά από τις όψεις του Ερμή από τον Ταύρο που δίνουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε ευκαιρίες σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο.

Αρχικά στις 28/5 το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τους Ιχθύες αναδεικνύει σημαντικές ευκαιρίες ώστε να κλείσουμε υποθέσεις του παρελθόντος που μας ταλαιπωρούν. Μπορούμε να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και χρέη προχωρώντας σε διακανονισμούς που μας ευνοούν και αυτό θα είναι αρκετό για να ηρεμήσουμε και να αποβάλλουμε το άγχος και την ανασφάλεια. Παράλληλα δεν αποκλείεται να μας επιστραφούν χρήματα που έχουμε δανείσει κλείνοντας ένα κύκλο συναλλαγών με πρόσωπα που μπορεί να μας είχε προβληματίσει έντονα.

Στην προσωπική μας ζωή έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε ανησυχίες και αμφιβολίες που μπορεί να μας ταλαιπωρούν σε βαθύτερο επίπεδο. Αφήνουμε στην άκρη το πείσμα και την αδιαλλαξία και δείχνουμε στον άνθρωπο που έχουμε στο πλευρό μας τα πραγματικά μας συναισθήματα αλλά και όσα μας φοβίζουν και μπορεί να επηρεάζουν την σχέση μας.

Στις 31/5 ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο βοηθώντας μας να πάρουμε πρωτοβουλίες μέσω ξαφνικών ευκαιριών που έρχονται στη ζωή μας. Ο Ουρανός απαιτεί ρίσκο και δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε αποφάσεις που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Καλό είναι να εμπιστευτούμε την διορατικότητα και την ευρηματικότητά μας γιατί είναι βέβαιο ότι θα μας κατευθύνουν προς την καλύτερη δυνατή επιλογή για εμάς.

Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικές ευκαιρίες που θα δώσουν την δυνατότητα να διεκδικήσουμε καλύτερους οικονομικούς όρους. Απαραίτητο είναι όμως να μην εγκλωβιστούμε στον εκνευρισμό και την αλαζονεία που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε. Στην προσωπική μας ζωή η έκφραση των συναισθημάτων μας μπορεί να αιφνιδιάσει τους γύρω μας καθώς δείχνουμε με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό ότι νιώθουμε. Προσοχή όμως σε ξεσπάσματα και άδικες επιθέσεις προς τον άνθρωπό μας που μπορεί να έχουν αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου, ν’ αναμένεις μια εβδομάδα με αισιοδοξία, νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, καινούριες συμφωνίες στα επαγγελματικά σου αλλά και μια σημαντική νέα γνωριμία. Για σένα του β΄ δεκαημέρου το ξεκίνημα του μήνα προβλέπεται άκρως θετικό με πολλές συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους, αλλά και πρόσωπα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Οι απότομες εναλλαγές στη διάθεσή σου εξακολουθούν, όμως, να σε πιέζουν, όπως και οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, που δεν είναι πάντοτε θετικές. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου παραμένεις επικεντρωμένος στα οικονομικά σου, προσπαθώντας να βρεις τον τρόπο αλλά και τις πηγές που θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις αρκετές από τις υποχρεώσεις σου. Αισθηματικά ένας πρώην μπορεί να κάνει την εμφάνισή του για να σου προσφέρει ερωτικές στιγμές, που όμως φαίνεται να είναι μόνο παροδικές.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου, ο τομέας της ζωής που έχει τα φόντα να πάρει την ανιούσα είναι τα οικονομικά σου. Ευκαιρίες θα προκύψουν είτε μέσω μιας δεύτερης δουλειάς είτε μέσω αύξησης των αποδοχών σου, με αποτέλεσμα να βλέπεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει. Αρκεί να μην ενεργείς παρορμητικά, αγγίζοντας αλλά και πολλές φορές ξεπερνώντας το όριο της καταναλωτικής μανίας. Για σένα του β΄ δεκαημέρου που πραγματικά έχεις δει τους τελευταίους μήνες τη ζωή σου ν΄ αλλάζει, χωρίς ακόμη να μπορείς να συνειδητοποιήσεις το μέγεθος αυτών των αλλαγών, η νέα εβδομάδα στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου, κάτι που σαφώς δεν το λες και κακό, επειδή κάποιες ευκαιρίες επέκτασης αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου είσαι και ο πρώτος υποψήφιος για ερωτικές επιστροφές αυτή την εβδομάδα, θα πάρεις μια μεγάλη ανάσα, καθώς η επικοινωνία ξεκινά ν΄ αποκαθίσταται αλλά και κάποια σχέδιά σου αρχίζουν επιτέλους να τίθενται σε εφαρμογή.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου, τα νέα ξεκινήματα αφορούν στη ζωή σου, στην εμφάνισή σου, στην προσωπική σου ταυτότητα γενικότερα. Ήρθε η ώρα να κλείσεις ένα κύκλο ζωής και να προχωρήσεις μπροστά στο καινούριο, που είναι και αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Αυτές τις μέρες, σκέψου, νιώσε, σχεδίασε και μετά βάλε τα σχέδιά σου σε εφαρμογή. Εσύ του β΄ δεκαημέρου θα έχεις κάποιες ευνοϊκές εξελίξεις στη δουλειά σου, που πρόκειται να σε ανακουφίσουν, με αποτέλεσμα να βρεις περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς και με την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι δεσμευμένος πες όχι σε κρυφές αδιέξοδες σχέσεις. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας η πίεση και το στρες είναι έντονο και προέρχεται κυρίως από το επικοινωνιακό μπλακ άουτ που βιώνεις κυρίως στο χώρο της δουλειάς σου. Όμως σε λίγο το κλίμα αλλάζει, η επικοινωνία αποκαθίσταται και ζητήματα που είχαν κολλήσει παίρνουν και πάλι μπρος. Από την άλλη κάποια φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος ενδέχεται να κάνουν την επανεμφάνισή τους.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου, κλείνεις την πόρτα σ΄ ένα παρελθόν που δεν έχει μέλλον, διώχνοντας κυρίως από μέσα σου τα φαντάσματα, που δημιουργούσαν τις φοβίες που δε σε άφηναν μέχρι τώρα ν’ ονειρευτείς και να ζήσεις το καινούριο. Εσύ του β΄ δεκαημέρου ενδέχεται να έχεις μια επαφή με ένα πρόσωπο που για σένα αποτελεί απωθημένο. Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεχε πολύ την εμπλοκή σου σε μια παράνομη σχέση, που θα θέσει σε κίνδυνο την υπάρχουσα. Από την άλλη δεν αποκλείονται οι ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες για τους ελεύθερους. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου ενδέχεται να δεχθείς μηνύματα από πρόσωπα του παρελθόντος αλλά και να επανασυνδεθείς με φίλους που το τελευταίο διάστημα είχατε χαθεί. Από την άλλη προς τα μέσα της εβδομάδας οι επαφές με το κοινωνικό σου περιβάλλον και η επικοινωνία αποκαθίσταται, ενώ ξεκινάς να βάζεις σε εφαρμογή πολλά απ΄ τα επαγγελματικά σου σχέδια.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου,  ευνοείσαι στον τομέα της φιλίας, της συντροφικότητας, της ομαδικής δουλειάς και συνεργασίας. Πολλές και θετικές αλλαγές πρόκειται να σε ανανεώσουν, να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου και να ενισχύσουν την ελπίδα σου για το αύριο. Δες φίλους, βγες έξω και τόλμησε ν΄ αγγίξεις αυτό που μέχρι τώρα φάνταζε ουτοπία. Εσύ του β΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να βιώνεις αλλαγές και να δέχεσαι επιπλέον ανατροπές σε βασικούς τομείς της ζωής σου, που δε χαρακτηρίζονται πάντοτε αρνητικές. Αισθηματικά φαίνεται να εκπληρώνεται μια ερωτική σου επιθυμία ή στόχος. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου που εξακολουθείς να δέχεσαι πιέσεις από τη πανσέληνο που προηγήθηκε αλλά και να αντιμετωπίζεις κάποιες προκλήσεις στην οικογένεια και στην καριέρα, αυτές τις μέρες θα πάρεις μια σημαντική ανάσα. Όμως ο χρόνος δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτος. Χρειάζεται να κουβεντιάσεις με τον εαυτό σου και να κατανοήσεις τα μαθήματα που έχεις πάρει μέχρι τώρα από τις καταστάσεις που βίωσες, κυρίως στην προσωπική σου ζωή. Και μια φιλική συμβουλή. Τοποθέτησε το παρελθόν σου στη θέση που του αρμόζει.

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου,  επικεντρώνεσαι περισσότερο στην καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα. Ευνοούνται νέα ξεκινήματα στον τρόπο που προβάλλεις την προσωπική σου ταυτότητα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο. Είσαι μοναδικός και γίνεσαι περισσότερο ορατός και αναγνωρίσιμος στους άλλους. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου επικεντρώνεσαι περισσότερο στην οικογένεια και την καριέρα, καθώς φαίνεται ότι στους τομείς αυτούς δέχεσαι και τις περισσότερες εξελίξεις, που είναι θετικές. Αισθηματικά η κατάσταση που βιώνεις είναι ουδέτερη, χωρίς αυτό να σε πτοεί ιδιαίτερα. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας έχεις αρκετές πιθανότητες για ερωτικές επιστροφές, επικοινωνίες και επανασυνδέσεις με παρελθοντικούς έρωτες. Έπειτα το κλίμα αλλάζει, το επικοινωνιακό μπλακ άουτ αποκαθίσταται και ξεκινάς να βάζεις σε εφαρμογή επαγγελματικά σχέδια που είχαν τεθεί στον αυτόματο πιλότο.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου, τα δικά σου νέα ξεκινήματα θ’ αφορούν στις επικοινωνίες και μετακινήσεις σου, σε θέματα σπουδών κι εκπαίδευσης, αλλά και σχεδίων για το μέλλον. Ενδεχομένως θελήσεις ν’ αλλάξεις τον τρόπο που αλληλεπιδράς με το περιβάλλον σου, κάτι που θα προσφέρει κι έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σου γενικότερα. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται έντονη καθώς συχνά θα βρίσκεσαι αντιμέτωπος με αρνητικές συμπεριφορές είτε των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεσαι είτε και του συντρόφου σου. Από την άλλη θα υπάρξουν και νέες γνωριμίες που θα σε ανανεώσουν, ενώ δεν αποκλείεται να ΄χεις και μια επικοινωνία ή συνάντηση με έναν παρελθοντικό έρωτα που θα σε ενθουσιάσει. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να βιώνεις αναποδιές και καθυστερήσεις στα οικονομικά σου, όπου κι έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου. Αγχώνεσαι και πιέζεσαι, όμως από το μέσα της εβδομάδας και μετά θα δοθούν λύσεις που θα σε ανακουφίσουν.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου, σου προσφέρονται οι ευκαιρίες αλλά και η θέληση να εστιάσεις περισσότερο στον εσωτερικό σου εαυτό, να ενδώσεις σε μορφές θεραπείας μέσω της τέχνης και ν΄ αφουγκραστείς τις ανάγκες σου όσον αφορά στη σ3ξουαλική ένωση με τον πολύτιμο Άλλο της ζωής σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου παρόλο που οι πιέσεις που έχεις δεχθεί το τελευταίο διάστημα είναι εξαιρετικά έντονες οι μέρες αυτές προβλέπονται άκρως ερωτικές. Ωστόσο τα προβλήματα στον οικονομικό τομέα εξακολουθούν να σε πιέζουν, όμως οι λύσεις βρίσκονται κοντά και δεν πρέπει να απογοητεύεσαι. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να βιώνεις δυσκολίες στην επικοινωνία σου με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, αλλά και πολλές καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σου σχέδια. Όμως από τα μέσα της εβδομάδας το κλίμα ξεκινά σιγά-σιγά να αποκαθίσταται, ενώ παράλληλα προσωπικές σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες μπαίνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου, κλείνεις κύκλους στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και αφήνεις πλέον χώρο ανοιχτό και πεντακάθαρο για να εισέλθουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου, που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο είτε σε ατομικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν είσαι δεσμευμένος και ικανοποιημένος απ’ τη σχέση σου κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές προβλέπονται άκρως δημιουργικές και αναζωογονητικές. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται και η λαχτάρα σου για διασκέδαση και καλοπέραση γενικότερα αυξάνεται. Αισθηματικά η σχέση σου με τον σύντροφό σου δυναμώνει, ενώ εάν είσαι αδέσμευτος μπαίνεις και πάλι δυνατά στο παιχνίδι του φλερτ με την επιτυχία βέβαιη. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου φαίνεται να έχεις κατά κάποιο τρόπο παραμελήσει την προσωπική σου ζωή, επειδή τα ευτράπελα στη δουλειά και ο φόρτος εργασίας δε σου αφήνουν οποιοδήποτε περιθώριο να πράξεις διαφορετικά. Από τα μέσα της εβδομάδας η κατάσταση αλλάζει. Ανακτάς και πάλι τη χαμένη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου, οι προκλήσεις με τη θετική, όμως, έννοια, που πρόκειται να αντιμετωπίσεις στον εργασιακό σου χώρο θα σε ωθήσουν να αναλάβεις νέους ρόλους κι ευθύνες που θ’ αναδείξουν τα ταλέντα σου αλλά και τον τρόπο να καταφέρνεις όλα όσα έχεις προσεκτικά σχεδιάσει. Η καθημερινότητά σου αλλάζει και ένας αέρας ανανέωσής σου προσφέρει τη χαμένη σου αισιοδοξία. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου αντιμετωπίζεις μια σχετικά δύσκολη εβδομάδα με αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά, που μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, χωρίς να σου αφήνουν περιθώριο ν΄ ασχοληθείς έστω και για λίγο με την προσωπική σου ζωή. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου από τα μέσα της εβδομάδας κι έπειτα θα ξεκινήσεις ν’ αντιλαμβάνεσαι τις προοπτικές εξέλιξης μιας επανασύνδεσης που ενδεχομένως πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα, ενώ τα όποια επικοινωνιακά προβλήματα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θ’ αρχίσουν να αποκαθίστανται και το κλίμα ανάμεσά σας να γίνεται περισσότερο ήπιο κι ευχάριστο.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου, η διασκέδαση, οι προσωπικές απολαύσεις, ο έρωτας, η δημιουργικότητα και τα παιδιά έρχονται σε πρώτο πλάνο. Η πίστη στον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου σε όλους τους τομείς επανέρχεται κι αυτή τη φορά είναι πολύ δυνατή και ικανή να σε οδηγήσει σε νέα μονοπάτια, περισσότερο ελκυστικά. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές προβλέπονται θετικές με την επικοινωνία να παίζει το σημαντικότερο ρόλο, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις πολλούς απ’ τους στόχους σου, είτε επαγγελματικούς είτε προσωπικούς. Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αισθάνεσαι ότι κάτι αλλάζει και κάτι θετικό πρόκειται να συμβεί. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, που ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα η ζωή σου πέρασε από σαράντα κύματα, αισθάνεσαι τόσο εξουθενωμένος και πραγματικά δεν αντέχεις ν’ αντιμετωπίσεις ο,οτιδήποτε άλλο συμβεί. Απ’ αυτή την εβδομάδα το κλίμα χαλαρώνει. Καλείσαι, όμως, ν’ αναλογιστείς τα μαθήματα που ‘χεις πάρει μέχρι τώρα απ’ όλα όσα έχεις βιώσει.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου, θα σε κάνει να αναρωτηθείς κατά πόσο αισθάνεσαι ασφαλής και ικανοποιημένος στην οικογενειακή σου ζωή. Υπάρχει κάτι που πρέπει ή θέλεις εσύ ο ίδιος ν΄ αλλάξεις; Αξίζει να δώσεις κι άλλη ευκαιρία σε σχέσεις που έχουν διαρραγεί ή χρειάζεται να τις αφήσεις πίσω σου και ν΄ αφιερωθείς στο καινούριο. Ό,τι κι αν αποφασίσεις, να ξέρεις ότι θα αποβεί προς όφελός σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου από το ξεκίνημα της εβδομάδας αισθάνεσαι εσωτερική ανασφάλεια και αστάθεια στη ζωή σου και στα οικονομικά σου. Η αλήθεια είναι ότι τα έξοδά σου ενδέχεται να αυξηθούν, για αυτό και πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου σε προσωπικό επίπεδο διανύεις μια θετική περίοδο, ενώ παράλληλα από τα μέσα της εβδομάδας και για το επόμενο διάστημα θα ασχοληθείς με αρκετά ζητήματα και σχέδια που ‘χαν μπλοκάρει. Επικοινωνιακά λύνεις τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν στη σχέση σου με οικεία πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις μια μετακίνηση, ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους.