Υποδεχόμαστε τον Ιούλιο με τον Ερμή να μετακινείται στον Λέοντα στις 2/7 και να επικεντρώνει την προσοχή μας στην αισθηματική μας ζωή και τη διασκέδαση. Απολαμβάνουμε να εκφραζόμαστε και να μοιραζόμαστε τα συναισθήματά μας με το πρόσωπο που αγαπάμε. Όμως δεν είναι δύσκολο να παρασυρθούμε σε υπερβολές και αμετροεπείς συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε ή τον σύντροφό μας. Συμφωνίες που σχετίζονται με ταλέντα και δημιουργικές πλευρές του εαυτού μας θα δώσουν άλλη αίσθηση στα πράγματα.

Στις 3/7 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες βοηθώντας να σταθεροποιηθούμε συναισθηματικά και οικονομικά. Αναγνωρίζουμε ότι το ταίρι μας δημιουργεί μία στέρεη βάση για τη ζωή μας και αυτό είναι αρκετό για να νιώσουμε ασφάλεια και αισιοδοξία μαζί του.

Την ίδια μέρα ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο που μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές συμπεριφορές και λεγόμενα. Καλά θα κάνουμε να αποφύγουμε τις αντιπαραθέσεις με το πρόσωπο που αγαπάμε γιατί είναι εύκολο να γίνουμε επικριτικοί και δεικτικοί μαζί του προσπαθώντας να τον πληγώσουμε. Ακόμα δεν αποκλείεται να δεχτούμε ανάλογες συμπεριφορές που καλό είναι να αποκρούσουμε με ψυχραιμία.

Στις 5/7 ο Άρης από τον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να κλείσουμε κεφάλαια του παρελθόντος που επηρεάζουν οικονομικά και ψυχολογικά.

Η νέα σελήνη στον Καρκίνο στις 6/7 δημιουργεί ευκαιρίες για να ανοίξουμε τα φτερά μας μακριά από την πατρική εστία επουλώνοντας τραύματα και απωθημένα που ακόμα μας ταλαιπωρούν. Η δημιουργία της δικής μας οικογένειας είναι μια επιλογή που δε θα διστάσουμε να πάρουμε καθώς νιώθουμε ότι η στιγμή να προχωρήσουμε σε κάτι καινούργιο και εξελικτικό με το πρόσωπο που αγαπάμε. Πιθανό είναι ακόμα να προχωρήσουμε στη δημιουργία της δικής μας δουλειάς που θα μας δώσει τη δυνατότητα να ανεξαρτητοποιηθούμε σε όλα τα επίπεδα.

 

Κριός

Κριέ μου, μπαίνεις στην εβδομάδα με άγρια ένστικτα που δε θα αφήσουν κανέναν όρθιο στο διάβα σου. Δεν υπάρχει κάτι που να σε σταματήσει απ’ το να περάσεις καλά είτε είσαι στο γραφείο ή στο σπίτι. Αποφεύγεις τα εμπόδια με γέλια κι όχι νεύρα. Η καλή σου διάθεση θα είναι μεταδοτική και φυσικά δε θα περάσεις απαρατήρητος ούτε από εκείνους που σε εξετάζουν προσεκτικά τον τελευταίο καιρό στα επαγγελματικά σου, αλλά ούτε από εκείνους που σ’ έχουν βάλει στο μάτι ερωτικά. Γιατί τέτοιος δυναμισμός και τέτοιο χαμόγελο, δεν πάνε χαμένα για κανέναν λόγο!

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, μοιρασμένη θα είναι η εβδομάδα σου που θα ξεκινήσει δυναμικά με τους στόχους σου να υλοποιούνται και τα όνειρά σου να παίρνουν σάρκα κι οστά. Γιατί όταν βάζεις στο νου σου κάτι, δε σταματάς μέχρι να το πετύχεις κι αυτή η επιμονή σου φέρνει αποτελέσματα. Ωστόσο, επειδή ενθουσιάζεσαι λιγάκι παραπάνω απ’ όσο πρέπει, καλό θα ήταν να μην αρχίζεις να σκορπάς ό,τι έχεις στην άκρη επειδή είσαι σίγουρος πως θα βγάλεις άλλα. Πολύ φοβάμαι πως ίσως να μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που έβαλες το χέρι τόσο βαθιά στην τσέπη. Μην πεις πως δε σε προειδοποίησα!

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, δε θα είναι κακή αυτή η βδομάδα για σένα, αν και δε θα τρελαθείς κι απ’ τη χαρά, επίσης. Σίγουρα οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν απ’ το πουθενά μπορεί να σε βγάλουν εκτός πορείας αλλά αν δε χάσεις την ψυχραιμία σου, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κανένα μεγάλο κακό. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην πέσεις ψυχολογικά εξαιτίας μερικών ανούσιων εμποδίων και μερικών ανούσιων σχολίων από κάποιους που θα χαρούν να σε δουν να πατάς λιγάκι φρένο. Μην τους κάνεις τη χάρη, τσίτα τα γκάζια. Τα εμπόδια είναι για να τα πηδάμε.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, εκεί που ξεκινά να ξεκαθαρίζει το τοπίο στα επαγγελματικά σου και λες πως θα πάρεις μία ανάσα, έρχονται άλλα προβλήματα στον οικογενειακό τομέα να πάρουν τη χαρά σου και να την κάνουν χίλια κομμάτια. Εντάξει, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο αυτή η καταπίεση που νιώθεις εξαιτίας του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, αλλά ίσως τώρα ήρθε η ώρα να πεις ένα ηχηρό «φτάνει πια» και να βάλεις όρια. Έχεις κι εσύ τη ζωή σου, τα όνειρά σου, τους στόχους σου. Έτσι όπως στηρίζεις εσύ εκείνους, πρέπει να μάθουν να στηρίζουν κι εκείνοι εσένα.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να μάθεις να συγκρατείς την επιθετικότητά σου. Είσαι κουρασμένος κι αυτό είναι απόλυτα κατανοητό, όμως πρέπει να διοχετεύσεις αυτήν την κούραση κάπως αλλιώς, γιατί με τα νεύρα τσίτα και με καβγάδες και προσβολές, δεν μπορεί κανείς να πάει μπροστά. Συγκεντρώσου στα πλάνα σου για το καλοκαίρι, πήγαινε για ψώνια –προσοχή όμως στις σπατάλες–, βγες με φίλους και διασκέδασε, αλλά –προς Θεού– μην ενδίδεις σε προκλήσεις γιατί δε σε βλέπω καλά. Κάνε γιόγκα… λένε είναι καλή για τα νεύρα!

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, αυτή την εβδομάδα θα βάλεις σε πλήρη εφαρμογή την πρακτικότητά σου και τον άψογο προγραμματισμό σου. Έχεις όνειρα για διακοπές κι έχεις ανάγκη για λίγη σπατάλη αφού όλο το χειμώνα πιέστηκες τρομερά, γι’ αυτό βγάζεις μπλοκάκια και κομπιουτεράκια κι αρχίζεις τους υπολογισμούς γιατί αυτό το ταξιδάκι θες να το κάνεις οπωσδήποτε. Όπως θες κι εκείνο το ρούχο που έχεις δει στη βιτρίνα. Κάτω η καταπίεση. Με αυτό το σκεπτικό θα κινηθείς αυτή την εβδομάδα, αλλά με απόλυτο προγραμματισμό για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Αυτό που ξέρεις να τα κάνεις όλα με μέτρο και να το ευχαριστιέσαι, πολύ το θαυμάζω…

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, ακόμα κι όταν όλα πάνε στραβά, αν εσύ θες να περάσεις καλά και να τραβήξεις τα βλέμματα, το κάνεις και δε λογαριάζεις τίποτα. Μπορεί αυτή την εβδομάδα να μην καταφέρεις να συνεννοηθείς με κανέναν, αλλά αυτό δε θα σε σταματήσει απ’ το να γίνεις η ψυχή της παρέας. Βέβαια με το να επικεντρώνεσαι στην κοινωνική σου ζωή, για μία ακόμη φορά ξεχνάς τις υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σου, με αποτέλεσμα βέβαια να σε στραβοκοιτάζει το αφεντικό σου. Εντάξει, κάνε κι εσύ τα δικά σου τα διπλωματικά και θα τον ρίξεις κι αυτόν!

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, αυτή την εβδομάδα θα συνειδητοποιήσεις κάτι που ίσως σου αλλάξει τη ζωή και την ιδιοσυγκρασία σου. Ο μεγαλύτερος εχθρός σου είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Ναι, καλά διάβασες. Αν υπάρχει κάτι που σε κρατάει πίσω είναι το γεγονός πως δεν πιστεύεις στις ικανότητές σου και πως αφήνεις την κακή σου διάθεση να παίρνει το πάνω χέρι και να σε κρατάει πίσω. Επικεντρώσου στη δημιουργικότητά σου που είναι στα ύψη αυτή την εβδομάδα, και στους στόχους σου που θα δεις να υλοποιούνται από εδώ κι έπειτα με μεγάλη επιτυχία. Και χαμογέλα, βρε, τι σου ζητάμε;

 

Τοξότης

Τοξότη μου, αυτή η βδομάδα θα είναι λιγάκι ζόρικη για σένα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα καλυτερέψει Με τη διαφορά όμως πως για να καλυτερέψει, θα πρέπει να αλλάξεις κι εσύ τρόπο αντίδρασης σε άσχημες και ζόρικες καταστάσεις. Νιώθεις πως έχεις πέσει σ’ ένα τέλμα απ’ το οποίο δεν μπορείς να βγεις αλλά αντί να κάνεις μία προσπάθεια να αλλάξεις ό,τι σε ενοχλεί, κάθεσαι και γκρινιάζεις λες κι είσαι δέκα χρονών. Αντί να μουτρώνεις και να περιμένεις τα πράγματα να πάρουν άλλη τροπή από μόνα τους, καλό θα ήταν να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Όχι να γκρινιάζεις πάντως. Κάτι άλλο, ουσιαστικό.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, αυτή την εβδομάδα αποφασίζεις πως για να είσαι καλά πρέπει πάνω απ’ όλα να επέλθει μία ισορροπία στη ζωή σου. Μπορεί να αγαπάς τη δουλειά σου, μπορεί να τη βρίσκεις με το να προσπαθείς με όλο σου το είναι να σκαρφαλώσεις στην κορυφή, αλλά αυτό που θες αυτόν τον καιρό είναι να περνάς καλά, χωρίς να βάλεις στην άκρη τους στόχους σου. Κι επειδή έχεις να ανάγκη να γελάσει λιγάκι το χειλάκι σου, βρίσκεις τη χρυσή τομή ανάμεσα σε δουλειά και διασκέδαση με μεγάλη επιτυχία. Εγώ πάντως θα σε συμβουλέψω αυτή τη χρυσή τομή να την κρατήσεις για πάντα κι όχι μόνο για τώρα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, η βδομάδα δε θα είναι κακή για σένα φτάνει να μην την αφήσεις εσύ να γίνει κακή. Τι εννοώ; Είναι απλά τα πράγματα. Συγκράτησε τον είρωνα εαυτό σου όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο, όπως επίσης και το δυνάστη εαυτό σου όταν προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Μερικές φορές γίνεσαι αφόρητος κι αν θες αυτή η εβδομάδα να κυλήσει χωρίς καβγάδες κι εντάσεις, τότε φρόντισε αντί να γίνεσαι επιβλητικός, να ακούς τι έχει να σου πει ο άλλος και να μην ειρωνεύεσαι κάθε άποψη διαφορετική απ’ τη δική σου. Αλλιώς προβλέπω να τελειώνεις τη βδομάδα με μαυρισμένο μάτι.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, αυτό που έχεις ανάγκη αυτή την εβδομάδα είναι οι κοινωνικές συναναστροφές που θα σε κάνουν να ξεχαστείς από προβλήματα άνευ ουσίας που έχουν όμως τη δυνατότητα να σου χαλάσουν το κέφι και να σε κάνουν να μελαγχολήσεις. Αυτά τα άτομα που θα γνωρίσεις μπορεί να σου δώσουν κι αναπάντεχες λύσεις για ό,τι σε απασχολεί και να σε ανακουφίσουν συναισθηματικά. Βέβαια, το νου σου, γιατί ανάμεσα σε ευεργέτες μπορεί να βρεθούν κι εκείνοι που θα θελήσουν να σε εκμεταλλευτούν. Πρόσεξε ποιον αφήνεις να σε πλησιάσει γιατί στην κατάσταση που βρίσκεσαι τώρα, είσαι αρκετά ευάλωτος.

 

Πηγή: My astro