Το Σάββατο, το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στην οικογένεια και σε θέματα που αφορούν οικεία πρόσωπα. Σημαντική μπορεί να είναι η κυκλοθυμία και η μεταβαλλόμενη διάθεση, καθώς ο συναισθηματισμός είναι έντονος και δεν αποκλείεται να έρθουν στο μυαλό μας καταστάσεις του παρελθόντος που θα μας φορτίσουν ψυχολογικά. Είναι ιδιαίτερη η ανάγκη να βρεθούμε με δικά μας πρόσωπα και το σύντροφό μας, να νιώσουμε ασφάλεια και τρυφερότητα και αυτό μπορεί να μας ωθήσει να έρθουμε σε επαφή με τις ρίζες μας. Προσοχή μόνο γιατί πιθανά να γίνουμε ιδιαίτερα χειριστικοί θέλοντας να επηρεάσουμε το ταίρι μας και αυτό να προκαλέσει αστάθεια στις σχέσεις.

Την Κυριακή οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες, ενοχές, απωθημένα και εσωτερικές συγκρούσεις και δεν αποκλείεται να προκληθούν έντονες αντιπαραθέσεις λόγω κακής διάθεσης αφού μπορούμε να γίνουμε έντονα εριστικοί και απόλυτα ελεγκτικοί με το σύντροφο ή με πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Είναι σημαντικό να εκτονώσουμε αυτή την τόσο έντονη ενέργεια σε πάθος, ερωτισμό και έξαψη για όχι σε ατέρμονες προστριβές που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Ας θυμόμαστε ότι τα σκοτεινά παιχνίδια δεν ευνοούν τις ξεκάθαρες και υγιείς σχέσεις και τουλάχιστον ας τολμήσουμε να εκφράσουμε τους φόβους μας στο σύντροφο, καθώς αυτό θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία μας.

 

 

Κριός

Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, η γοητεία σου χτυπάει κόκκινο, ενώ κι η επικοινωνιακή και παιχνιδιάρικη διάθεσή σου σε κάνει αξιολάτρευτο/η! Βεβαίως, δεν αποκλείεται να σε χαρακτηρίζει και μια κυκλοθυμική διάθεση, που θα μπερδέψει τα πρόσωπα που σε περιβάλουν, όμως είναι στο χέρι σου να την ελέγξεις. Έτσι, μπορείς να περάσεις ένα τέλειο κι αισθησιακό weekend με το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αρκεί την Κυριακή, να μην παρασυρθείς από έναν εκνευρισμό που μπορεί να σου προκαλέσουν κάποια οικονομικά θέματα!

Αλλά ακόμα κι αν είσαι μόνος/η, αυτό το διήμερο δε θα σε αφήσει παραπονεμένο! Τα φλερτ κι οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν, ενώ δεν αποκλείεται να σε πλησιάσει κι ένα πρόσωπο από τα παλιά, με ανανεωμένες διαθέσεις, ζητώντας να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Όπως και να έχει, είναι στο χέρι σου να περάσεις καλά αυτό το σαββατοκύριακο, αρκεί να μη δώσεις υποσχέσεις σε κάποιο άτομο, που δεν σκοπεύεις να τηρήσεις.

 

Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ταύρε, ίσως αρχικά να πιστέψεις πως δεν είναι και το πιο αισθησιακό της ζωής σου! Το Σάββατο θα σε χαρακτηρίζει μια εσωστρέφεια, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στη σκέψη σου κάποια γεγονότα που σε στενοχώρησαν στο παρελθόν και σου δημιούργησαν απωθημένα στη σχέση σου. Αν ανήκεις λοιπόν στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα πρέπει να βρεις τρόπο να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες και την καχυποψία, αλλιώς, δε θα αποφύγεις τους καβγάδες και τις εντάσεις με το ταίρι σου. Ωστόσο την Κυριακή θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μια παθιασμένη και φλογερή μέρα με το ταίρι σου!

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, σε μια ανάλογη φάση βρίσκεσαι κι ενδεχομένως το Σάββατο να βλέπεις με καχυποψία όποιο άτομο σε πλησιάζει και σε φλερτάρει! Χαλάρωσε κι ευχαριστήσου το, άσε τις νέες γνωριμίες να ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου και δε θα χάσεις! Αρκεί βέβαια, να μη βιαστείς να δεσμευτείς και να μη δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον, γιατί, από Δευτέρα μπορεί να αλλάξεις γνώμη.

 

Δίδυμος

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, φρόντισε να μην παραμελήσεις το ταίρι σου για χάρη τους, γιατί αλλιώς δε θα γλιτώσεις τις δικαιολογημένες γκρίνιες και τα παράπονα από την μεριά του! Άσε που μια έξοδος με φίλους μόνο, μπορεί να φέρει στο δρόμο σου και πειρασμούς, στους οποίους θα δυσκολευτείς να αντισταθείς. Επειδή όμως τίποτα δε μένει κρυφό, μη χαλάσεις τη σχέση σου για χάρη μιας εφήμερης περιπέτειας, γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει θεματάκια!

Εσύ όμως που είσαι αδέσμευτος/η, δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν αφεθείς σε αυτούς τους πειρασμούς που προαναφέραμε! Μπες δυναμικά στο παιχνίδι του φλερτ, όμως φρόντισε να ξεκαθαρίσεις από την αρχή τις προθέσεις σου στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Έτσι, φρόντισε να μη βρεθείς κι εκτεθειμένος/η στο τέλος.

 

Καρκίνος

Παρ’ όλο που είναι σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Καρκίνε, εσένα θα σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου και η καριέρα σου, τουλάχιστον το Σάββατο! Όμως, αν ασχοληθείς μόνο με αυτά, μην απορήσεις αν το ταίρι σου αρχίσει να σου γκρινιάζει και να σου παραπονιέται, θα έχει απόλυτο δίκιο! Κράτα λοιπόν μια ισορροπία και μην ξεχνάς πως η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. Χρειάζεσαι κι εσύ ξεκούραση αλλά και διασκέδαση!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες σου για φλερτ και νέες γνωριμίες ακόμα και στη δουλειά. Άλλωστε, ο αισθησιασμός σου δεν κρύβεται εύκολα και δε θα χάσεις τη δυνατότητα να κάνεις ευχάριστα διαλείμματα φλερτάροντας! Πρόσεξε όμως, να μη σε αποσπάσουν από τις υποχρεώσεις σου! Ξεμπέρδεψε με τις δουλειές σου το Σάββατο, ώστε να μπορέσεις να απολαύσεις την Κυριακή δεόντως!

 

Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Λέοντα, ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο! Επιτέλους ξαναβρίσκεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση, το δυναμισμό και τη γοητεία σου, ενώ κι η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το διήμερο θα σου δώσει την ευκαιρία να βγεις με φίλους, να διασκεδάσεις να φλερτάρεις απροκάλυπτα και να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο μάτι. Και δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση που θα διαθέτει όλα τα φόντα να πετύχει και να αποδειχτεί σταθερή και μακροχρόνια!

Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μη χάσεις την ευκαιρία να πάρεις το ταίρι σου και να επισκεφτείτε φίλους και συγγενείς ή να οργανώσετε μια μικρή απόδραση, μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας, που θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα φουντώσει το πάθος! Βεβαίως, λίγη προσοχή χρειάζεται την Κυριακή, γιατί μπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία και μια εκνευριστική ασάφεια. Όμως, είμαι σίγουρος πως είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι, με την ακτινοβολία σου θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε πλανητικό εμπόδιο αναίμακτα!

 

Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο μάλλον δε θα είναι και το πιο ανέμελο που έχεις περάσει, αγαπημένε μου Παρθένε, γιατί οι όψεις του σαββατοκύριακου φέρνουν στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος, που μπορεί μεν να σχετίζονται περισσότερο με τα οικονομικά σου, δεν παύουν να επηρεάζουν όμως και τα αισθηματικά σου με κάποιο τρόπο. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους καλό θα είναι να προσέχεις τα λόγια σου, αλλά και τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου.

Ευτυχώς όμως, την Κυριακή μπορείς να λύσεις τις όποιες διαφορές έχεις με το ταίρι σου στο κρεβάτι, αφού ο αισθησιασμός και η libido σου θα είναι στα ύψη. Αλλά και σ’ εσένα που είσαι μόνος/η, η Κυριακή σού υπόσχεται νέες γνωριμίες και φλερτ, αν αποφασίσεις να εγκαταλείψεις τον καναπέ σου. Και δεν αποκλείεται με κάποια από αυτές τις γνωριμίες να ζήσεις και στιγμές έντονου και φλογερού πάθους, ακόμα κι αν δεν υπόσχεται μέλλον.

 

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ, αυτό το Σάββατο θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, θα σου κλέψει λίγη από τη γνωστή σου εξωστρέφεια και θα σε κάνει σπιτόγατο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους όμως, αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς θα βρεις τρόπο να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και ν’ αποκαλύψεις τη φαντασία σου, αλλά και τον αισθησιασμό σου. Άλλωστε, την Κυριακή, η διάθεσή σου θα ανέβει ενώ θα σου δοθεί κι η δυνατότητα να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία, με την οποία από την αρχή θα νοιώσεις μια πρωτόγνωρη οικειότητα. Πρόσεξε όμως, γιατί το Σάββατο, το κλίμα μπορεί να είναι παραπλανητικό. Καλύτερα να μην ανοιχτείς περισσότερο από όσο πρέπει και να μην αποκαλύψεις προσωπικά θέματα, που μπορεί να σε εκθέσουν! Περίμενε τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή, που τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν.

 

Σκορπιός

Κάπως δύσκολα ξεκινά αυτό το διήμερο, αγαπημένε μου Σκορπιέ, καθώς παρ’ όλο που είναι σαββατοκύριακο εσύ θα έχεις να ασχοληθείς με υποχρεώσεις της καθημερινότητας, επαγγελματικές εκκρεμότητες που πιέζουν για τακτοποίηση και γενικότερα με δουλειές που πρέπει να γίνουν χτες! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αντιλαμβάνεσαι πως αυτό θα φέρει γκρίνιες κι εντάσεις μέσα στη σχέση σου, αφού το ταίρι σου θα ζητάει να του αφιερώσεις περισσότερο χρόνο, και με το δίκιο του!

Τα πράγματα βεβαίως είναι κάπως πιο αισιόδοξα για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, καθώς εσύ μπορεί να συνδυάσεις δουλειά με διασκέδαση, αφού δε θα σου λείψουν οι ευκαιρίες για φλερτ, ακόμα και την ώρα που θα ασχολείσαι με κάτι εντελώς πεζό! Και φυσικά, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι, μην ξεχνάς πως η Κυριακή ενισχύει τον αισθησιασμό σου και να σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου, ή για να φέρει μια νέα γνωριμία, που έρχεται για να μείνει!

 

Τοξότης

Ένα άκρως κοινωνικό, επικοινωνιακό κι αισθησιακό Σαββατοκύριακο σε περιμένει, αγαπημένε μου Τοξότη! Νιώθεις αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση κι έχεις αποφασίσει να ασχοληθείς μόνο με ό,τι σε ευχαριστεί, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες. Αυτό βεβαίως, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, να είσαι σίγουρος/η ότι θα το ευχαριστηθεί και το ταίρι σου, αφού προβλέπεται ότι θα περάσετε μαζί ένα διασκεδαστικό, αλλά και παθιασμένο διήμερο, που θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναζωπυρώσει τη φλόγα του πάθους μεταξύ σας. Βέβαια, λίγη προσοχή χρειάζεται την Κυριακή, γιατί μπορεί να φέρει στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, αλλά και τον ανάλογο εκνευρισμό!

Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, σίγουρα δε θα πλήξεις καθόλου αυτό το διήμερο. Ξέρεις ότι η γοητεία σου είναι στα ύψη, όπως και η θετική σου διάθεση, έτσι δε θα δυσκολευτείς καθόλου να φλερτάρεις και να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Άσε που το Σάββατο είναι πολύ πιθανό να θελήσει να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο υπάρχουν ακόμη ανοιχτοί λογαριασμοί, γεγονός που θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση!

 

Αιγόκερως

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, θα βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, όπου μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες εντάσεις και διαφωνίες με συγγενικά πρόσωπα. Ωστόσο, θα βρεις τον τρόπο να τα ξεπεράσεις βρίσκοντας τις καλύτερες λύσεις, ενώ θα έχεις σύμμαχό σου και το ταίρι σου, που θα σου συμπαρασταθεί και θα σε βοηθήσει. Αυτή η συμπεριφορά του θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά και θα σας δέσει περισσότερο, αναζωπυρώνοντας την αγάπη μεταξύ σας. Ιδιαίτερα την Κυριακή, είναι βέβαιο ότι το πάθος θα κυριαρχήσει μεταξύ σας και το κρεβάτι σας θα πάρει φωτιά, ενώ και οι αμοιβαίες ερωτικές εξομολογήσεις μεταξύ σας, θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά στην αγκαλιά του!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται αυτό το διήμερο να συναντήσεις ένα πρόσωπο, που θα μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά σου. Τώρα μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, που θα βασίζεται όχι μόνο στην αμοιβαία εκτίμηση, αλλά και στο δυνατό πάθος! Γι’ αυτό λοιπόν, μη μείνεις κλεισμένος μέσα, αλλά βγες να συναντήσεις το άλλο σου μισό!

 

Υδροχόος

Αγαπημένε μου Υδροχόε, αυτό το διήμερο δε σκοπεύεις να μείνεις λεπτό μέσα στο σπίτι! Η επικοινωνιακή σου διάθεση, αλλά και η αισιοδοξία που αισθάνεσαι, θα σε ωθήσουν να πάρεις τους δρόμους και να συναντήσεις φίλους και συγγενείς, να βγεις βόλτα στα μαγαζιά, να δεις κόσμο και να περάσεις καλά. Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, σε όλα αυτά θέλεις να έχεις μαζί σου και το ταίρι σου, που με τη γοητεία που σε χαρακτηρίζει, δε σκοπεύει να σου χαλάσει κανένα χατίρι, έτσι ένα άκρως διασκεδαστικό διήμερο προβλέπεται για εσάς, που θα σας κάνει να ερωτευτείτε από την αρχή!

Αλλά ούτε κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η έχεις σκοπό να περάσεις το διήμερό σου κλεισμένος/η στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου! Θα βγεις, θα διασκεδάσεις και θα κάνεις πολλές κι ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Και με τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, είναι σίγουρο ότι τα φλερτ θα είναι άφθονα. Αν μάλιστα υπάρχει κάποιο άτομο από το παρελθόν που ακόμα σε απασχολεί, μη διστάσεις να κάνεις μια κίνηση για να το πλησιάσεις. Ωστόσο, την Κυριακή καλό θα είναι να προσέξεις λίγο, γιατί θα έχεις την τάση να εκνευρίζεσαι εύκολα!

 

Ιχθύς

Είναι στο χέρι σου, αγαπημένε μου Ιχθύ, να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο αισθησιακό και παθιασμένο! Μπορεί το Σάββατο να φέρνει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά θέματα που πιέζουν για επίλυση, όμως είναι δική σου επιλογή το αν θα τα αφήσεις να δημιουργήσουν ανασφάλεια και στον αισθηματικό σου τομέα. Τι εννοώ με αυτό; Ότι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να επιτρέψεις στον εαυτό σου να υιοθετήσει μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου ή ξαφνικά οι τσέπες σου να γεμίσουν καβούρια και να αναγκάσεις τον/τη σύντροφό σου να μείνει μέσα, για να μη βγείτε και χαλάσετε λεφτά! Άσε λοιπόν το ταίρι σου έξω από τα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν κι αξιοποίησε την Κυριακή, για να του αποδείξεις την αγάπη σου. Έτσι κι αλλιώς καμία σχέση με λεφτά δεν έχει αυτό.

Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείς να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αρκεί να αποφασίσεις να παρατήσεις τους λογαριασμούς στο συρτάρι και να βγεις έξω, να διασκεδάσεις με φίλους! Είναι σίγουρο πως τα φλερτ θα σε πολιορκούν, θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις λίγο από τις έγνοιες σου!

 

Πηγή: e zwdia