Βγήκατε, μιλήσατε, γελάσατε, αγγίξατε «τυχαία» ο ένας τον άλλο. Και ήρθε η ώρα της καληνύχτας . Σκέφτεσαι: «Θα με φιλήσει; Ποιος από τους δυο μας θα κάνει το πρώτο βήμα»; Μάθε τι να περιμένεις στον επίλογο του πρώτου ραντεβού και αν χρειαστεί να αναλάβεις εσύ την πρωτοβουλία του πρώτου σας φιλιού.

 

Κριός

Ο Κριός εκπέμπει δυναμισμό ακόμη και στο φιλί του που είναι παθιασμένο και έχει μεγάλη διάρκεια. Είναι όμως κυνηγός, που έχει μάθει να «ρίχνει», και όχι να «πέφτει». Αν θέλεις, λοιπόν, να σε φιλήσει, να θυμάσαι: μη σουφρώσεις τα χείλη σου, κλείσεις τα μάτια και προχωρήσεις, αφού, αν κάνεις το πρώτο βήμα εσύ, θα εξαφανιστεί.

 

Ταύρος

Μπορεί να περάσουν και πέντε ραντεβού χωρίς να σε φιλήσει. Μην ερμηνεύσεις αυτή του τη στάση σαν ένδειξη ότι δεν του αρέσεις. Ο Ταύρος απλά θέλει τον χρόνο του μέχρι να διαπιστώσει και να σιγουρευτεί ότι αυτό που νιώθει είναι αμοιβαίο. Αν περιμένεις, θα διαπιστώσεις ότι το φιλί του είναι αργό, χωρίς δύναμη και ένταση αλλά με πολύ ρομαντισμό και με τρυφερότητα.

 

Δίδυμος

Ο Δίδυμος μπαίνει κατευθείαν στο ψητό. Θα σε φιλήσει παθιασμένα τόσο γρήγορα, που θα αναρωτηθείς εάν όντως θέλει εσένα πολύ, ή αν απλά θέλει να περάσει την ώρα του. Είναι εγκεφαλικός τύπος, αν λοιπόν του κάνεις κλικ τότε δεν υπάρχει περίπτωση να του ξεφύγεις.

 

Καρκίνος

Εδώ, λόγω ανασφάλειας τα πράγματα δυσκολεύουν. Αν θες πολύ έναν Καρκίνο, τόλμησε να κάνεις το πρώτο βήμα. Όχι μόνο δε θα παρεξηγηθεί, αλλά θα τον βγάλεις από τη δύσκολη θέση. Φίλησε τον με τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση, και εκείνος θα φροντίσει για τη συνέχεια.

 

Λέων

Τα ένστικτα του αρχηγού Λέοντα, άγρια και ζωώδη, θα δώσουν τον παλμό στο πρώτο σας κιόλας φιλί. Αν υπάρχει έλξη μεταξύ σας, θα σε κολλήσει στον τοίχο και το παθιασμένο του φιλί θα το θυμάσαι για καιρό.

 

Παρθένος

Ο Παρθένος φοβάται να κάνει την πρώτη κίνηση. Ίσως γι΄ αυτό πιει ένα δυο ποτάκια πριν τολμήσει να σε φιλήσει. Αν δεις ότι κάνει απεγνωσμένα την κίνηση, ακόμη το σκέφτεται, μπορείς να πάρεις πρωτοβουλία, για να τον βγάλεις από τη δύσκολη θέση. Αν και το πρώτο βήμα είναι δύσκολο για αυτόν, ο Παρθένος θα αποδείξει ότι άξιζε να περιμένεις.

 

Ζυγός

Εδώ είναι αρκετά ξεκάθαρα τα πράγματα. Εάν ο Ζυγός σε θέλει και νιώσει ότι τον θέλεις κι εσύ, θα έρθει και θα σε φιλήσει. Γίνεται κυνηγός όταν θέλει κάτι πολύ και το χαρακτηριστικό του φιλί, με διάρκεια και φλόγα, θα σου το δώσει εκεί που δεν το περιμένεις.

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα κλείσει τη βραδιά με ένα παθιασμένο και διαρκές φιλί, για να ελέγξει αν ταιριάζετε και ερωτικά και για να διαπιστώσει αν υπάρχει έκρηξη και φλόγα ανάμεσά σας. Ακολούθησε το πάθος του και θα κερδίσεις σίγουρα μια δυνατή εμπειρία.

 

Τοξότης

Σπάνια κάνει το πρώτο βήμα ερωτικά, αλλά όταν το τολμήσει, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί άλλο χωρίς εσένα και τότε θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό, αφού το φιλί του είναι υπερπαραγωγή. Είναι, ίσως, μια από τις πιο ερωτικές και καυτές κινήσεις που χαρακτηρίζει έναν Τοξότη και σίγουρα, θα σε καθηλώσει.

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ανασφαλής, ειδικά στο πρώτο ραντεβού. Ιδιαίτερα στον τομέα «φιλί», διστάζει, σκέφτεται και αναβάλλει. Αν λοιπόν σε γοητεύει, φρόντισε να τον πλησιάσεις αρκετά, κοιτάζοντας τον στα μάτια, ώστε να νιώσει τόσο μεγάλη έλξη που, χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα, να σε φιλήσει εκείνος αυθόρμητα.

 

Υδροχόος

Θεωρεί γρουσουζιά να μην κλείσει τη βραδιά με ένα φιλί τουλάχιστον, από το πρώτο κιόλας ραντεβού και το φιλί του έχει πάθος και μυστήριο. Μη σου φανεί περίεργο το γεγονός ότι θα τραβηχτεί και λίγο κατά τη διάρκεια του φιλιού. Θα το κάνει, προκειμένου να διαπιστώσει αν το απολαμβάνεις κι εσύ.

 

Ιχθύς

Θέλει το φιλί να είναι η κατάληξη μιας ερωτικής, αλλά πάνω από όλα, τρυφερής συνάντησης. Ο Ιχθύς στο φιλί του, που πάντα θέλει να συνοδεύεται από μια σφιχτή αγκαλιά, θα βάλει συναίσθημα και τρυφερότητα.

 

Πηγή