Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά στα άτομα που τα κάνουν αξιαγάπητα ή πιο απόμακρα. Φημολογείται πως ο Τοξότης ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Στα άτομα που είναι εξαιρετικά αξιαγάπητα, από την πρώτη στιγμή που θα τα συναντήσεις. Eίναι η αύρα τους, λένε μερικοί. Είναι ο δυναμισμός τους, λένε άλλοι. Είναι βαθιά ερωτικοί, ακούς από τρίτους. Το μόνο σίγουρο είναι ένα. Μέσα σε λίγα λεπτά από μια συνομιλία, θα βρεθείς συναρπασμένος με την ενέργειά τους και θα σε ενθουσιάσει το ποιοι πραγματικά είναι.

Είναι το πνεύμα της περιπέτειας ή ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να μιλήσουν ειλικρινά για οποιοδήποτε θέμα που τους καθιστά τόσο γοητευτικούς;
Μια ματιά σε αυτό το ζώδιο και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του μπορούν να αποκαλύψουν γιατί ο Τοξότης μπορεί να γοητεύσει σχεδόν οποιονδήποτε:

 

 

Είναι γενναιόδωρος

Ο Τοξότης δίνει πολλά σε όλες τις προσωπικές του σχέσεις, ακόμη και σε ξένους. Απολαμβάνει να είναι γενναιόδωρος για τους άλλους λόγω της ευγενικής του φύσης. Αγαπάει να δίνει αντί να παίρνει και θα κάνει οτιδήποτε μπορεί για να σε κάνει να χαμογελάσεις. Δε θα κάτσει να δει τι έχεις να του προσφέρεις, θα το κάνει πρώτος και με ευκολία, αβίαστα και χωρίς σκέψη. Είναι έμφυτη η ανάγκη του για να βοηθήσει κι αυτό σίγουρα του δίνει πόντους.

 

Είναι ειλικρινής

Ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του Τοξότη είναι η ειλικρίνειά του. Δε χρειάζεται ποτέ ν’ αναρωτηθείς εάν είναι γνήσιοι, είναι πάντα. Αυτό που τους κάνει υπέροχους είναι επίσης το να δίνουν πολύ καλές συμβουλές για τα πάντα, από τις σχέσεις έως τι ρούχα να φορέσεις. Ενώ είναι πάντα ειλικρινείς, ταυτόχρονα εκφράζονται με διακριτικό τρόπο. Ένας Τοξότης θα σου πει αυτό που θέλει, χωρίς να πληγώσει τα συναισθήματά σου.

 

Είναι τρομερά κοινωνικός

Ο Τοξότης είναι ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια κι έχει τη μοναδική ικανότητα να συνδέεται με όλους όσους συναντά άμεσα κι αυτόματα. Κανείς δεν είναι ξένος για έναν Τοξότη. Θα σε κάνει να νιώσεις σαν να τον γνωρίζεις εδώ και χρόνια, ακόμα κι αν τον συνάντησες πριν από πέντε λεπτά. Αυτό τον καθιστά απίστευτα γοητευτικό σε όλους γύρω του καθώς προκαλεί μια αίσθηση οικειότητας που κάνει τους ανθρώπους να ανοίγονται και να πλησιάζουν. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε κάποιον που τον κάνει να νιώθει ευπρόσδεκτο και αποδεκτό;

 

Έχει μια απίστευτη αίσθηση του χιούμορ

Ένας Τοξότης μπορεί να κάνει τον καθένα να γελάσει κι είναι το άτομο που θες όταν δεν αισθάνεσαι καλά. Είναι φοεβά αστείος και πολλές φορές ξεκαρδιστικός, με λεπτό χιούμορ που παίζει με το μυαλό και τις αισθήσεις. Η γρήγορη εξυπνάδα του τού επιτρέπει να επινοήσει αστεία επί τόπου και να σε κάνουν να γελάς με την ψυχή σου. Επίσης γίνεται αυτόματα το κέντρο της προσοχής χωρίς να το προσπαθήσει, αφού με τον πνευματώδη λόγο του τραβάει τους ανθρώπους κοντά του και τον ακούν με ευχαρίστηση.

 

Έχει πάντα θετική στάση

Ζει τη ζωή με θετική στάση και πνεύμα. Αυτή η στάση του είναι συχνά μεταδοτική κι οδηγεί όσους βρίσκονται γύρω του να αισθάνονται πιο χαρούμενοι κι ήρεμοι. Είναι ένα ανθρώπινο αντιστρες μπαλάκι ο Τοξότης. Δεν μπορείς να κάνεις παρέα με έναν Τοξότη και να μη βλέπεις τη φωτεινή πλευρά της ζωής!

 

Πηγή

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!