Μια όμορφη, αποκαλυπτική κι ενδιαφέρουσα Πανσέληνος έρχεται κατά το δεύτερο μισό του Μάη στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζοντας τα πρώτα δεκαήμερα των ζωδίων και κυρίως τους μεταβλητούς (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς). Κορυφώνεται στις 23 Μαΐου κι η ισχύς της είναι αισθητή ως και τις 6 Ιουνίου, με την ολοκλήρωση της Νέας Σελήνης. Ως προς το τι θα φέρει, να περιμένετε ολοκληρωτικές αλλαγές, διότι η όψη της με τον Πλούτωνα δίνει το κουράγιο να εξελιχθούμε όπως πραγματικά έχουμε ανάγκη. Πάμε να δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο.

 

Κριός

Η Πανσέληνος θα φέρει μια εποχή δυναμικών αλλαγών για το ζώδιο του Κριού, προσφέροντας τη δύναμη και την ενέργεια για διακριτικές αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και επιδιώκει τους στόχους του. Είναι πιο ανοιχτός σε νέες ιδέες και προοπτικές, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αντιμετωπίσει τους φόβους και τις ανασφάλειές του με αποφασιστικότητα και θάρρος. Όλα αυτά γίνονται με την περίεργη νότα του ζωδίου του Τοξότη, χαρίζοντας νέους τρόπους εκφραστικότητας ώστε να επιδιώξει την προσωπική του εξέλιξη με πάθος και αποφασιστικότητα.

 

Ταύρος

Ξεκινά μία περίοδος ενθουσιασμού και αλλαγών για το ζώδιο του Ταύρου, καθώς η Πανσέληνος αυτή είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πνευματική ανάπτυξη και την περιπέτεια. Ο πόθος για νέες εμπειρίες και γνώσεις είναι εμφανής. Παράλληλα, αποκτά τη δύναμη και την ενέργεια βελτιώσει οτιδήποτε συμβάλλει θετικά στην εσωτερική του ευημερία και ασφάλεια. Αντιμετωπίζει ανασφάλειες και κατανοεί τις πραγματικές του επιθυμίες. Ταυτόχρονα, εξερευνά νέες κατευθύνσεις στη ζωή του, με έμφαση στην ανάπτυξη της πνευματικής και προσωπικής του εξέλιξης.

 

Δίδυμος

Μια εποχή δυναμικών αλλαγών για το ζώδιο των Διδύμων, ξεκινά, καθώς ο Τοξότης είναι συνδεδεμένος με την ευελιξία και την περιέργεια, αυξάνοντας την επιθυμία για νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Η Πανσέληνος βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, προσφέροντας τη δύναμη να αλλάξουν το πώς αντιμετωπίζουν τις σχέσεις τους και πώς αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους. Ανακαλύπτουν την εσωτερική τους δύναμη, καλλιεργούν αυτοπεποίθηση και ως αποτέλεσμα, γίνονται πιο ελκυστικοί και μεταβάλλουν προς το καλύτερο την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.

 

Καρκίνος

Για τους Καρκίνους, ζητήματα εσωτερικής αναζήτησης και οικονομικών, έρχονται στο προσκήνιο. Η Πανσέληνος στον Τοξότη αποτελεί διάστημα αυτογνωσίας και αλλαγών. Δίνουν έμφαση αμφότερα στην επαγγελματική επέκταση και την πνευματική ανάπτυξη, αναζητώντας την εσωτερική τους αλήθεια. Δεν είναι καλή περίοδος να φλυαρούν, αφού η αποκάλυψη τυχόν μυστικών είναι πιθανή, όμως σε γενικές γραμμές είναι μία περίοδος όπου γίνεται προσεκτική ενδοσκόπηση με στόχο να ξεκινήσουν ένα νέο ‘ταξίδι’ στη ζωή τους με δυνατές προοπτικές όχι μόνο στον ψυχισμό τους, αλλά και στην ενδυνάμωση της οικονομικής τους κατάστασης.

 

Λέων

Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα φέρει μια περίοδο ενθουσιασμού κι αλλαγών για τους Λέοντες. Θα νιώσουν την αυξημένη ανάγκη να εκφράσουν τον εαυτό τους με πάθος και δημιουργικότητα, επηρεάζοντας θετικά τις διαπροσωπικές τους σχέσεις και την κοινωνική τους δραστηριότητα. Αντίστοιχα, έρχονται πιο κοντά με τα παιδιά τους, αφού επιλέγουν να εισέλθουν σε μία διαδικασία πιο ουσιαστικής επικοινωνίας. Όσοι Λέοντες είναι ελεύθεροι, τυχόν κρυφοί θαυμαστές αναμένεται να αποκαλυφθούν, ενώ αντίστοιχα και οι ίδιοι παίρνουν το θάρρος να αποκαλύψουν την αγάπη και το θαυμασμό που αισθάνονται.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα φέρει μια περίοδο ενθουσιασμού και αλλαγών για το ζώδιο του Παρθένου, παραμένοντας συνδεδεμένη με την πνευματική ανάπτυξη και την περιπέτεια. Παρατηρούνται αλλαγές στον τρόπο αντιμετώπισης των καθημερινών τους υποχρεώσεων και της επαγγελματική τους ζωής, υιοθετώντας μία πιο χαλαρή κι αισιόδοξη προσέγγιση, χωρίς να χάνουν ίχνος της αποδοτικότητάς τους. Η μεγαλύτερη εύνοια υφίσταται σε θέματα εργασιακών και ευεξίας, όπου οι σωματικές τους αντοχές αυξάνονται και αναγνωρίζονται οι προσπάθειές τους από πελάτες και συναδέλφους.

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος του Μάη θα επηρεάσει τους Ζυγούς σε θέματα επικοινωνίας και ΙΧ. Όσοι αντιμετώπιζαν προβλήματα με το όχημά τους, πλέον είναι καλή στιγμή να κάνουν ένα γενικό έλεγχο και να τα διορθώσουν. Αντίστοιχα, η επικοινωνία τους ενδυναμώνεται κι εκφράζονται δημιουργικά. Ανακαλύπτουν νέες πτυχές του εαυτού τους μέσα από την ανοικτή επικοινωνία με τον περίγυρό τους, ενώ όσοι ξεκίνησαν κάποια δημιουργικά σχέδια, είναι πιθανό να τα ολοκληρώσουν τώρα με επιτυχία.

 

Σκορπιός

Για τους Σκορπιούς τα θέματα παρελθόντος και οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο. Δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να εκφραστούν και να αισθανθούν ασφάλεια και οικειότητα με το άμεσο περιβάλλον τους. Αποχαιρετούν άσχημες στιγμές του παρελθόντος κι ενισχύουν τους δεσμούς τους με την οικογένεια και τους αγαπημένους τους. Όσοι είχαν αναστατωθεί σε θέματα οικογενειακής ή οικονομικής φύσεως, ενδέχεται τώρα να βρουν λύσεις και να επιτύχουν εξομάλυνση στις σχέσεις τους.

 

Τοξότης

Οι Τοξότες με την Πανσέληνο να ρίχνει επάνω τους φως σε θέματα προσωπικής ταυτότητας και στόχων ζωής. Αυτό το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για δυναμικές αλλαγές στην αντίληψη τους για τον εαυτό τους και τις φιλοδοξίες τους. Έτσι, αναμένεται να αναθεωρήσουν τους προσωπικούς τους στόχους και να ανακαλύψουν νέες πτυχές της προσωπικής τους ταυτότητας. Ως αποτέλεσμα, επιλέγουν να καλλιεργήσουν πιο λειτουργικές διαπροσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις.

 

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα επηρεάσει δυναμικά τους Αιγόκερους σε θέματα υποσυνείδητου και κρυφών πληροφοριών. Κάνουν εσωτερικές μεταστροφές κι αλλαγές στον τρόπο που αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους και το υποσυνείδητό τους, ενώ διαχειρίζονται καλύτερα τα μυστικά τους. Είναι θετική περίοδος και για τα οικονομικά τους, όπου ανακαλύπτουν κάποιες πηγές εσόδων που παλαιότερα παρέβλεπαν ή κάνουν πιο προσεκτικό προϋπολογισμό. Παραμένοντας πιο ευαισθητοποιημένοι σε ψυχολογικά θέματα, ενισχύουν την πνευματική τους ανάπτυξη κι ανεβάζουν τις ενεργειακές δονήσεις τους.

 

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι επηρεάζονται σε θέματα ατομικής ταυτότητας και κοινωνικής αναγνώρισης. Μάλιστα, ο Πλούτωνας στο δικό τους ζώδιο είναι υπεύθυνος για τις δυναμικές αλλαγές στον τρόπο που αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους και αναζητούν αναγνώριση στην κοινωνία και τις παρέες τους. Εντοπίζουν νέους στόχους και πολύ πιθανό να επαναξιολογήσουν τους υφιστάμενους. Δεν αποκλείεται να επικεντρωθούν περισσότερο στις προσωπικές τους φιλοδοξίες και να δραστηριοποιηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση με πιο αποφασιστικό τρόπο.

 

Ιχθύς

Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα επηρεάσει τους Ιχθείς σε θέματα υποσυνείδητου και καριέρας, αφού η συμμετοχή του Πλούτωνα δημιουργεί το έδαφος για εσωτερικές μεταμορφώσεις και αλλαγές στην επαγγελματική τους ζωή. Μέσα από ορισμένες αναστατώσεις ή αβεβαιότητες σχετικά με τις επαγγελματικές τους προοπτικές, αυτή η Πανσέληνος θα τους προσφέρει τη δύναμη να αναλάβουν τον κατάλληλο ρόλο ώστε κόσμο της εργασίας τους, αναλαμβάνοντας επαγγελματικές ευκαιρίες ή αναζητώντας τρόπους για εξέλιξη στην τρέχουσα καριέρα τους.

 

Πηγή: Oroskopos.gr