Στις 31 Μαΐου 2024, η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό φέρνει έναν άνεμο αλλαγής και καινοτομίας, αναδεικνύοντας την ικανότητά μας να συνδυάσουμε πρωτοποριακές ιδέες με μια πιο πρακτική σκοπιά. Αυτή η αστρολογική συγκυρία ευνοεί τη δημιουργικότητα και οξύνει τη σκέψη μας, επιτρέποντάς μας να σκεφτούμε έξω από τα συνηθισμένα και να βρούμε λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα με έναν νέο, ανατρεπτικό τρόπο. Ευκαιρία λοιπόν να εκμεταλλευτούμε αυτή την ημέρα για να εκφράσουμε όσα νιώθουμε και να ξεκινήσουμε εκ νέου πράγματα με πιο γερά θεμέλια.

O πλανήτης της επικοινωνίας του εμπορίου και της διάνοιας Ερμής, βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες στο υπομονετικό και αξιόπιστο ζώδιο του Ταύρου. Η θέση του Ερμή σε αυτό το ζώδιο μας κάνει να χειριζόμαστε πιο προσεκτικά το λόγο μας, να μην κάνουμε πράγματα τα οποία δεν είναι εξασφαλισμένα και να μη σκεφτόμαστε ιδέες που δεν έχουν καμία πρακτική εφαρμογή.

Από την άλλη, ο ανατρεπτικός Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, μπορεί να φέρει αλλαγές στο τρόπο με τον οποίο βγάζουμε χρήματα, ενίοτε με καινοτόμες ιδέες ή ακόμα και πρωτότυπες. Ακόμα, ο Ουρανός στο Ταύρο μπορεί να μας κάνει να αναθεωρήσουμε τις προσωπικές μας αξίες.

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού στις 24◦ του Ταύρου έρχεται για να μας βοηθήσει να σκεφτούμε έξω από συμβατικά «κουτάκια», να ακούσουμε και να εμπιστευτούμε αυτή τη φωνούλα μέσα μας και να γίνουμε ανοιχτοί σε νέους και αντισυμβατικούς τρόπους προσέγγισης των στόχων και των αξιών μας.

Η όψη αυτή θα επηρεάσει άμεσα τα ζώδια του τριγώνου της γης δηλαδή Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και του τριγώνου του νερού, δηλαδή Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς που έχουν γεννηθεί το Γ΄δεκαημερο, ειδικά τις πρώτες τέσσερις μέρες του δεκαημέρου. Εξυπακούεται ότι επηρεάζονται αντίστοιχα σε αυτές τις μοίρες και οι ωροσκόποι στα παραπάνω ζώδια καθώς και οι προσωπικοί πλανήτες. Η επιρροή της όψης άρχισε από τις 29 Μαΐου και θα τελειώσει 1 Ιουνίου.

 

Κριός

Για εσάς τους Κριούς είναι μια περίοδος που θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στο πως να αυξήσετε τους οικονομικούς σας πόρους. Διάφορες ιδέες σας έρχονται ως προς αυτό, απλά πρέπει να τις οργανώσετε σωστά μέσα στο μυαλό σας, για να δώσετε προτεραιότητες στις κινήσεις σας. Υπερβολική υπερένταση θα σας δημιουργήσει το άγχος σας, οπότε προσέξτε γιατί θα έχετε νευρικότητα μεγάλης διάρκειας μέσα στις πρώτες μέρες του καλοκαιριού.

 

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι αυτή την περίοδο θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούσαν αν τα κοιτάξετε μέσα από μια άλλη οπτική γωνία. Ιδέες σας έρχονται βροχή και δεν αποκλείεται να ακούσετε και μια είδηση που θα σας επιτρέψει να πετύχετε έναν προσωπικό στόχο. Ανοδική τάση θα έχουν τα οικονομικά σας. Όμως οι υποχρεώσεις σας θα σας φέρουν υπερβολικά έξοδα που θα σας ζορίσουν λίγο.

 

Δίδυμος

Με τη σύνοδο Ερμή-Ουρανού εσείς οι Δίδυμοι είναι πιθανόν να κάνετε ένα διάλειμμα από όλους και όλα ώστε να μπορέσετε να αφοσιωθείτε στις υποθέσεις που νιώθατε ότι είχατε αμελήσει το τελευταίο διάστημα. Μακριά από όλους και όλα θα μπορέσετε να δείτε πιο ξεκάθαρα και δεν αποκλείεται η λύση στα θέματα σας να έρθει ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένατε.

 

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους θεωρώ ότι αυτή η σύνοδος θα μπορέσει να επεκτείνει και άλλο τον κοινωνικό σας κύκλο. Θα γνωρίσετε άτομα τα οποία θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν να πετύχετε πράγματα ή μπορεί να κάνετε μια ξαφνική γνωριμία η οποία και θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία σας. Σε κάποια θέματα που είχατε, μπορείτε να βρείτε τη λύση τους στο διαδίκτυο.

 

Λέων

Είναι μια περίοδος που θα έχετε εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Αν περιμένατε μια πρόταση για συνεργασία αυτή είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσει. Αν ψάχνατε για δουλειά μπορεί να δεχτείτε ακόμα πρόσκληση για συνέντευξη. Τέλος, συμβόλαια και συνεργασίες ευνοούνται πολύ. Δεν χρειάζεται να χάσετε την ψυχική σας υγεία από τον έντονο ρυθμό της καθημερινότητάς σας. Αν αγχωθείτε κι άλλο, θα δημιουργήσετε μια αρνητική διάθεση στον εαυτό σας.

 

Παρθένος

Για εσάς τους Παρθένους μια ευκαιρία για σπουδές στο εξωτερικό ή ακόμα και για κάποιο online σεμινάριο θα εμφανιστεί στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Αν έχετε κάποια νομική υπόθεση σε εξέλιξη ετοιμαστείτε για ευχάριστες ειδήσεις. Τέλος, πιθανό να θεωρήσετε και πρόταση για ταξίδι αναψυχής.

 

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί μπορείτε να ασχοληθείτε με γραφειοκρατικά ζητήματα αλλά και με την αποπληρωμή χρεών και άλλων εκκρεμοτήτων που έχουν συσσωρευτεί κυρίως από το χώρο εργασίας σας. Η όψη αυτή, θα σας επιτρέψει να βρείτε νέους τρόπους ώστε να κάνετε πιο αποδοτικά τη δουλειά σας και να κλείνετε τις υποθέσεις σας.

 

Σκορπιός

Σε θέματα σχέσεων θα εστιάσει η σύνοδος αυτή για εσάς τους Σκορπιούς. Συγκεκριμένα, αν είστε σε σχέση, θα μπορέσετε να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας, βάζοντας νέες βάσεις σε αυτή. Αν είστε αδέσμευτοι, μια ξαφνική γνωριμία με προοπτικές είναι πιθανό να εμφανιστεί. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όσο μπορείτε ακόμα κι όταν βλέπετε τις παράλογες συμπεριφορές των συνανθρώπων σας. Έχετε μία μεγαλειώδη ηρεμία λόγω της αξιόλογης ψυχολογικής σας δύναμης, μην το ξεχνάτε.

 

Τοξότης

Μικρή ανάπτυξη θα έχουν τα οικονομικά σας. Ωστόσο, είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα μπορέσετε να βρείτε νέους τρόπους να κάνετε πιο εύκολη την καθημερινότητά σας. Ιδιαίτερα, αν υπήρχε ένα θέμα στη δουλειά, είναι πολύ πιθανό αυτό να λυθεί ξαφνικά, ενώ δεν αποκλείεται να βρείτε και τρόπους να κοιτάξετε και τη φυσική σας κατάσταση. Περιορίστε τον εγωισμό σας και διασκεδάστε μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους.

 

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι είστε σε μια φάση δημιουργική και θα έχετε όρεξη να κάνετε πράγματα για να διασκεδάσετε. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να τολμήσετε να κάνετε πράγματα πέρα από τα τετριμμένα και να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας. Αν είστε αδέσμευτοι αυτό το διάστημα, δεν αποκλείεται να γίνει μια γνωριμία η οποία και να σας ανανεώσει.

 

Υδροχόος

Για εσάς τους Υδροχόους νομίζω είναι ένα διάστημα που πρέπει να εκμεταλλευτείτε ειδικά αν ψάχνετε να αλλάξετε σπίτι. Μια σχετική ευκαιρία είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί οπότε είναι καλό να δράσετε άμεσα. Απο την αλλη, μια συζήτηση με τα συγγενικά σας άτομα μπορεί να σας ξαφνιάσει ευχάριστα.

 

Ιχθείς

Η σύνοδος Ερμή-Ουρανού θα σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε το τρόπο επικοινωνίας σας προς τους άλλους και μέσα από τις πρωτότυπες ιδέες σας να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Αν είστε αδέσμευτοι, θεωρώ ότι θα περάσετε μια περίοδο έντονου φλερτ. Είστε επικοινωνιακά άτομα και δεν θέλετε να κάνετε παρέα με απαισιόδοξους και με ιδιότροπους ανθρώπους. Πλησιάστε πιο χαρούμενα πρόσωπα που θα εκτιμήσουν τη συντροφιά σας και το χιούμορ σας.

 

Πηγή: christosarchos.gr