Ο Ταύρος αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα, την πρακτικότητα και την ασφάλεια. Το ζώδιο του Ταύρου ανήκει στα γήινα και σταθερά, έτσι, αγαπάει τη φύση, τη γεύση και την καλοπέραση. Επιλέγει να περιτριγυρίζεται από όμορφα πράγματα, ενώ δεν του αρέσουν οι αλλαγές και οι ριψοκίνδυνες επιλογές. Ο Ερμής αντιπροσωπεύει την επικοινωνία μας αλλά και τον τρόπο μέσω της οποίας μεταφέρονται οι πληροφορίες, καθώς επίσης και την κατανόηση αυτών. Είναι ο πλανήτης του λόγου και της νόησης.

O Ερμής στον Ταύρο μπορεί να είναι νωχελικός, πεισματάρης κι εγωιστής, αλλά και πρακτικός, συστηματικός, συνεπής και προσεκτικός στις αποφάσεις. Ταυτόχρονα επιδιώκει την εξασφάλιση των θέλω του εύκολα κι επιδέξια χωρίς να ριψοκινδυνεύει. Κάπως έτσι λοιπόν θα είμαστε κι εμείς.

 

Κριός

Θα σας απασχολήσουν πρακτικά θέματα γύρω από την εργασία και τα οικονομικά σας καθώς και η επέκταση επιχειρηματικών σχεδίων, ενώ ευνοούνται περισσότερο οικονομικές διαπραγματεύσεις και νέες λύσεις ανακαλύπτονται για θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό.

Πρέπει να καταλάβετε ποια είναι η αξία σας και να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας, αποφεύγοντας ό,τι μπορεί να σας δημιουργήσει οικονομική ανασφάλεια. Η όψη θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τα χρήματα που επιθυμείτε με γνώμονα τη λογική, αλλά με πρωτότυπο τρόπο. Η τύχη δείχνει να είναι με το μέρος σας.

Όσο ευνοείται όμως η εισροή εσόδων, άλλο τόσο ελλοχεύει και η ξαφνική απώλεια τους και αυτά τα σκαμπανεβάσματα σας καθιστούν νευρικούς.

 

Ταύρος

Για εσάς αγαπημένοι Ταύροι, η ανάγκη για έκφραση της προσωπικότητάς σας είναι τόσο έντονη που σας οδηγεί να δοκιμάσετε κάθε τι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, προκειμένου να υπάρξει αλλαγή στις συνθήκες της ζωής σας αλλά και της εικόνας σας.

Αφεθείτε στις αλλαγές μέσα από ξαφνικά γεγονότα που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας αλλά και τη στάση σας απέναντι στη ζωή. Προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις και τάσεις για σπατάλες.

Είναι μια καλή στιγμή να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση.

 

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι βιώνετε μια περίοδο εσωστρέφειας κι αυτογνωσίας, ανακαλύπτοντας μυστικές και καλά κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητάς σας. Η αυξημένη σας διαίσθηση αυτή την περίοδο, σας αποκαλύπτει υποσυνείδητες εσωτερικές συγκρούσεις και φοβίες που πιθανόν να σας δυσκολεύουν να τις διαχειριστείτε μόνοι σας.

Προσοχή σε όσους δε σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Τεχνικές διαλογισμού και μείωσης της έντασης θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε φοβίες κι άγχη.

 

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα για κοινωνικοποίηση! Νέες γνωριμίες και επαφές θα εμφανιστούν αναπάντεχα και μέσα από τη συναναστροφή πιθανόν να αναπτυχθούν αδελφικές φιλίες.

Καθετί καινούργιο και προοδευτικό σας μαγνητίζει, ενώ τα προσωπικά σας πιστεύω χαρακτηρίζονται από πρωτοπορία και συλλογικότητα, ωθώντας σας να συμμετέχετε σε ομαδικές δράσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Η εφευρετικότητα και οι πρωτότυπες ιδέες σας, καθώς και η εξυπνάδα σας, αυξάνουν τον κύκλο σας και έλκετε ανθρώπους που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

 

Λέων

Η όψη Συνόδου Ερμή Ουρανού στον Ταύρο σας οπλίζει με επαναστατικότητα και δυναμισμό, ενώ ευφάνταστες ιδέες σας βοηθούν να εξελίξετε την καριέρα σας με πρωτοτυπία.

Ενδεχόμενη αμφισβήτηση και ηγετική συμπεριφορά μπορεί να επιφέρει σημαντικές καινοτομίες. Επαγγελματικές προτάσεις κι απογείωση της φήμης σας, σας χτυπούν την πόρτα!

Επεξεργαστείτε τις προτάσεις αυτές με συγκρατημένο ενθουσιασμό χωρίς βιαστικές αποφάσεις και επιπολαιότητα που μπορεί να βλάψουν τη δημόσια εικόνα σας.

 

Παρθένος

Ανώτερες σπουδές και ταξίδια στο εξωτερικό προάγουν την επαγγελματική σας ταυτότητα. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας κι ακολουθήστε τα όνειρά σας με επινοητικότητα, και γιατί όχι αφεθείτε στην περιπέτεια ενός μακρινού ταξιδιού σε εξωτικό προορισμό που θα σας συναρπάσει. Ευνοούνται μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, καθώς και φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Δώστε προσοχή σε προφητικά όνειρα που πιθανόν να δείτε, κάτι σας αποκαλύπτουν.

Προσοχή στον φανατισμό και τη δογματικότητα. Αποφύγετε δικαστικές διενέξεις.

 

Ζυγός

Έμπνευση, διορατικότητα και διεισδυτική ικανότητα σας ωθούν να ανακαλύψετε νέους δρόμους διερεύνησης των εσωτερικών θεμάτων τόσο των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν, όσο και του δικού σας ψυχισμού.

Μια καλή στιγμή για τακτοποίηση χρεών κι οφειλών, ίσως κι αναζήτησης δανείων, καθώς επίσης και διαχείρισης χρημάτων της οικογένειας. Κάποια φαεινή ιδέα σας δίνει μια ανέλπιστη λύση σε οικονομικά θέματα που σας απασχολούν έντονα το τελευταίο διάστημα.

Η ενασχόληση με υπαρξιακά θέματα και η αναζήτηση της πραγματικής ψυχικής δύναμης σας, σας ωθεί να ανακαλύψετε νέους τρόπους ενδοσκόπησης.

 

Σκορπιός

Διαπροσωπικές σχέσεις μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας αυτό το διάστημα καθώς μέσα από αυτές επιζητείτε να επιλύσετε τα προβλήματά σας.

Προσοχή σε εντάσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα συνεργασίας κι συνύπαρξης με τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σας.

Πιθανόν να αντιμετωπίσετε δυσκολία στο να λειτουργήσετε μόνοι σας, ενώ ταυτόχρονα νιώθετε πώς τα αγαπημένα σας πρόσωπα δε σας καταλαβαίνουν, καθώς περιμένετε από τους άλλους να είναι ευφυείς και διεισδυτικοί όσο εσείς.

 

Τοξότης

Επικεντρώνετε την προσοχή σας στην εργασία σας σαν διέξοδο στη νευρικότητά σας αυτό το διάστημα. Τεχνικές χαλάρωσης και διαχείρισης άγχους είναι απαραίτητες καθώς κι εναλλακτικές θεραπευτικές προσεγγίσεις σας βοηθούν να ενισχύσετε την υγεία σας.

Η πρωτότυπη αντίληψη που έχετε πιθανόν να προκαλέσει σύγκρουση με το κατεστημένο και να σας ωθήσει να ανακαλύψετε την ανάγκη για νέους τρόπους διαχείρισης της ζωή σας.

Καλή περίοδος για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση καθώς και για προληπτικό έλεγχο υγείας.

 

Αιγόκερως

Η όψη συνόδου Ερμή Ουρανού στο φιλικό σας Ταύρο, σας γεμίζει αισιοδοξία και διάθεση για φλερτ εμπλουτίζοντάς σας με άπλετη γοητεία, τόση που δε σας αντιστέκεται κανείς, ενώ με αντισυμβατικότητα αναζητάτε νέες μορφές ικανοποίησης και νέες διεξόδους της δημιουργικότητάς σας.

Η καθημερινότητά σας ρέει ευχάριστα και σας καθιστά δημιουργικούς κι εφευρετικούς, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή.

Ιδανική περίοδος για να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και την καλλιτεχνική σας έκφραση.

 

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι είναι ώρα να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένειά σας αλλά και να ασχοληθείτε με τα υλικά σας αποκτήματα και την ακίνητη περιουσία σας.

Οργανώστε μία οικογενειακή συγκέντρωση και εκφράστε τα συναισθήματά σας στους αγαπημένους σας, καθιστώντας τους σαφές πόσο σημαντική είναι για εσάς η ανεξαρτησία κι η ελευθερία επιλογής ακόμα κι αν αυτό αντίκειται στις οικογενειακές παραδόσεις.

Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σε παλιές παγιωμένες καταστάσεις. Επιλέξτε χαμηλούς τόνους και διαχειριστείτε την επαναστατική σας διάθεση.

 

Ιχθείς

Απρόσμενες συναντήσεις καθώς και ευνοϊκές εξελίξεις για θέματα που επιδέχονται μελέτη σας ανταμείβουν, μίας κι αυτή την περίοδο σας διακατέχει εκκεντρικότητα, ιδιομορφία αλλά και έντονη οξυδέρκεια.

Συναντήσεις, επαφές κι ενασχόληση με υποθέσεις συγγενών και γειτόνων πιθανόν να σας δυσκολέψουν καθώς είστε αμείλικτοι στη χρήση του λόγου και λέτε τα πράγματα με το όνομά τους.

Μεγάλη προσοχή στο νευρικό σας σύστημα.

 

Πηγή: christosarchos.gr