Ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο στις 19 Απριλίου 2024 και ώρα 15:59 το μεσημέρι, αποχαιρετώντας τον δυναμικό, παρορμητικό Κριό, καθώς στο ζώδιο του Ταύρου θα αναζητήσουμε τη σταθερότητα και την ασφάλεια, αποκτώντας συναισθήματα πιο θετικά, που θα μας προσφέρουν ικανοποίηση, γιατί μέσα από αυτά θα νιώθουμε αυτοπεποίθηση. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να αξιολογήσουμε πράγματα και καταστάσεις, αξιοποιώντας τις ικανότητές μας κάνοντας σταθερά βήματα, αντιμετωπίζοντας με ρεαλισμό τις προκλήσεις. Χρόνια σας πολλά αγαπημένοι Ταύροι και να έχετε όσο αυτό είναι δυνατόν μια υπέροχη γενέθλια επιστροφή.

 Ας δούμε αναλυτικά πώς επηρεάζει η είσοδος του Ηλίου στον Ταύρο τα 12 ζώδια:

 

Κριός

Με την είσοδο του Ήλιου στο επόμενο ζώδιο από εσάς και στο 2ο ηλιακό σας σπίτι, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, ενώ θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους να διατηρήσετε ό,τι έχετε αποκτήσει. Ευνοούνται νέες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα σας αποφέρουν μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές. Θα περιορίσετε τον αυθορμητισμό και την παρορμητικότητά σας ώστε με υπομονή και σωστές κινήσεις να επιτύχετε σε υλικό κι οικονομικό επίπεδο.

 

Ταύρος

Χρόνια σας πολλά αγαπημένοι μου Ταύροι, με τον Ήλιο στο ζώδιό σας θα λάμψετε, θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε τι πραγματικά αξίζετε και όλη αυτή την εύνοια του Ήλιου να τη χρησιμοποιήσετε για να αναδείξετε την αξία σας και να κερδίσετε στους τομείς που εσείς επιθυμείτε. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, δε θα λείπουν οι ανατροπές κι οι αλλαγές για εσάς του 3ου δεκαημέρου, που σας δείχνουν ότι πρέπει να βγείτε από τη σταθερότητα και τη ρουτίνα σας και να αναλάβετε δράση για νέα ξεκινήματα, σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

 

Δίδυμοι

Για εσάς θα είναι ένα διάστημα που θα κάνετε βαθιά ενδοσκόπηση στον εσωτερικό σας κόσμο, καθώς ανασφάλειες θα βγουν στην επιφάνεια και ίσως ένα αίσθημα αβεβαιότητας για τις ερωτικές σας σχέσεις. Θα σας βοηθήσει όμως να επαναξιολογήσετε σχέδια και ιδέες που μπορεί να έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο και να προχωρήσετε με σύνεση κι ασφάλεια αργότερα. Ευκαιρία να ασχοληθείτε με την υγείας σας και τη διατροφή σας κάνοντας αλλαγές σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση.

 

Καρκίνος

Είναι μια ευχάριστη περίοδος για εσάς να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με μια ομάδα ατόμων και να προωθήσετε τις ιδέες σας. Θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ή κοινωνικές εκδηλώσεις, γίνεστε εξωστρεφείς και αποδέχεστε προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα, ενώ αποκτάτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτό το διάστημα που θα είναι ο Ήλιος στον Ταύρο, δε θα λειτουργείτε με παρορμητισμό, οπότε με αυτό τον τρόπο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πιο ώριμα τις καταστάσεις και να δουλέψετε τις σκέψεις σας.

 

Λέων

Σημαντική περίοδος που θα φέρει αλλαγές στα επαγγελματικά σας και θα διαμορφώσει εκ νέου τη δημόσια εικόνα σας, ενώ χρειάζεται να γίνετε πιο ευέλικτοι στις όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύψουν. Θα έχετε τη δυναμική να προωθήσετε τις ιδέες σας και μπορεί να δείτε τα σχέδιά σας να υλοποιούνται. Αναγνωρίζεται η δουλειά που έχετε κάνει και θα λάμψετε στον τομέα της καριέρας, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις κοινωνικές σχέσεις και τη φήμη σας.

 

Παρθένος

Η είσοδος του Ηλίου στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Ταύρου θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς που αντιμετώπιζαν γραφειοκρατικά θέματα να βρουν λύσεις και νομικές υποθέσεις να πάρουν τον δρόμο τους. Θα ευνοηθούν φοιτητές σε θέματα σπουδών, ενώ πολλά κεφάλαια τώρα είναι η ώρα να κλείσουν για να έρθουν νέες αρχές. Ευκαιρίες να κάνετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ως διακοπές αναψυχής, προκύπτουν τώρα, ενώ ένας έρωτας από το παρελθόν ζητά μια δεύτερη ευκαιρία.

 

Ζυγός

Με οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τρίτους ή τον/τη σύντροφό σας και τη διαχείριση των χρημάτων αυτών θα απασχοληθείτε αυτό το διάστημα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε κληρονομικές υποθέσεις. Τώρα μπορείτε να ζητήσετε τραπεζικό διακανονισμό με ευνοϊκότερους όρους για κάποιο δάνειο που μπορεί να έχετε ή επιθυμείτε να πάρετε. Γενικότερα είναι καλή περίοδος να βάλετε σε μια τάξη τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες μπορεί να έχετε για να ξεκινήσετε με πιο σταθερά βήματα τους επόμενους μήνες.

 

Σκορπιός 

Απέναντί σας ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου, στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών και θα είναι μια περίοδος που θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση σας και θα αναζητήσετε τρόπους για καλύτερη επικοινωνία με το ταίρι σας, ή θα πάρετε την οριστική απόφαση μετά από ώριμη σκέψη να την τερματίσετε. Σχετικά με τις συνεργασίες σας, απρόσμενες αλλαγές και ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα θα σας βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείτε εάν αξίζει ή όχι να συνεχίσετε να είστε με τα ίδια πρόσωπα.

 

Τοξότης

Με θέματα της καθημερινότητας και πρακτικά ζητήματα θα ασχοληθείτε αυτή την περίοδο βρίσκοντας λύσεις. Κάποιοι ίσως θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, ενώ κάποιοι άλλοι θα θελήσετε να αλλάξετε τη διατροφή σας. Ταυτόχρονα θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με φίλους που χαθήκατε, ενώ η σχέση σας θα γίνει τώρα -κι επιτέλους- πιο ξεκάθαρη. Είναι μια πολύ καλή περίοδος να κάνετε ιατρικές εξετάσεις και να ασχοληθείτε με την υγεία σας.

 

Αιγόκερως

Ο Ήλιος στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει αυτή την περίοδο για όσους είναι γονείς πιο κοντά στα παιδιά σας, χρησιμοποιώντας εποικοδομητικά τον χρόνο σας μαζί τους. Γίνεστε δημιουργικοί, με πολλές ιδέες και καλλιτεχνική διάθεση. Παράλληλα γίνεστε και άκρως ερωτικοί με τον σύντροφό σας που του είχατε λείψει. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, θα έχουν πολλές κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα ενώ η χαρά και η διασκέδαση θα παίζουν πρωταρχικό ρόλο.

 

Υδροχόος 

Για άλλη μια φορά η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε θέματα οικογενειακά που αφορούν είτε τους γονείς σας είτε την ακίνητη περιουσία σας. Ο Ουρανός στον Ταύρο συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί με απρόσμενες αλλαγές μέσα στο σπίτι, κάποιοι θα μετακομίσετε, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή να κάνετε μια μικρή ανακαίνιση στον χώρο σας, κάτι που θα σας αλλάξει την ψυχολογία και θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα. Όσο για τα αισθηματικά σας, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα για λίγο ακόμη καιρό.

 

Ιχθύες

Ήρθε η περίοδος να προωθήσετε τον εαυτό σας, θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί, με το διαδίκτυο να παίρνει φωτιά. Νέες γνωριμίες, συζητήσεις αλλά και μια πολύ καλή περίοδος θα είναι τώρα για να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας με αδέρφια και συγγενείς και να λύσετε με θετικό αποτέλεσμα, τις όποιες παρεξηγήσεις μπορεί να είχαν προκύψει κατά το παρελθόν. Ευνοούνται τα κοντινά ταξίδια με φίλους ή το ταίρι σας που θα σας βγάλουν έστω και για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

 

Πηγή: christosarchos.gr