Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ο Φεβρουάριος μπαίνει έντονα και δυναμικά, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Δε θα απουσιάσουν οι εντάσεις, ξαφνικοί καβγάδες, αντιθέσεις και απρόσμενες ειδήσεις. Προσοχή στην επικοινωνία, μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

 

Κριός

Μέρα αντιθέσεων η σημερινή. Το έντονο άγχος σας θα επηρεάσει τη διάθεση σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να το περιορίσετε καθώς και τις ανασφάλειές σας και λύσουν θα βρεθούν αφού όμως πρώτα ηρεμήσετε. Στα αισθηματικά σας τα πράγματα είναι πιο εύκολα κι ακόμα κι ενδεχόμενα προβλήματα θα βρουν πολύ εύκολα λύση.  Για τους μόνους, είναι η κατάλληλη στιγμή για μία σημαντική γνωριμία.

 

Ταύρος

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε παλιούς θυμούς, κακίες ή αισθήματα που πληγώνουν απ’ το παρελθόν. Μπορεί επίσης να περάσετε κάποιες αναστατώσεις ή σημαντικές αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή. Υπάρχει η πιθανότητα μίας μεγάλης αλλαγής είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο αλλά δε θα έπρεπε να σας αγχώνει καθώς είναι για καλό. Ακόμα κι αν κάποια σχέση φτάσει στο τέλος της, είστε κοντά σε μία πολύ θετική αρχή.

 

Δίδυμοι

Οδηγείστε περισσότερο από τα ένστικτα, παρά από τη λογική κρίση σήμερα. Καταλαμβάνεστε από μια σχεδόν απόλυτη και αυθόρμητη ανάγκη να κάνετε θεμελιακές αλλαγές στη ζωή σας. Οι αυθόρμητες ανάγκες σας, παίρνουν πολλές μορφές αλλά ιδιαίτερα δυνατή είναι η ανάγκη να απαλλάξετε τον εαυτό σας από τις οριοθετήσεις, περιορισμούς και εμπόδια. Θετική μέρα για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον άνθρωπό σας και να ανανεώσετε τη σχέση σας.

 

Καρκίνος

Καλή επαγγελματικά ημέρα η σημερινή. Άσχετα με το είδος της δουλειάς που κάνετε, θα κερδίσετε μια βαθύτερη κατανόηση, αυτές τις ημέρες, που θα σας βοηθήσει στο να χειριστείτε καλύτερα τις καταστάσεις που συναντάτε στην εργασία σας. Επίσης έχετε την ικανότητα να μιλάτε με αυτοπεποίθηση και πειθώ και μπορεί να βρεθείτε να συναγωνίζεστε τους άλλους, σε μια δεδομένη άποψη ή ιδέα. Μπορείτε σήμερα να το κάνετε αυτό, πολύ αποτελεσματικά. Ίσως αυτή η τάση σας να προκαλέσει εντάσεις στη σχέση σας αλλά θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα.

 

Λέων

Αυτή η χρονική ημέρα είναι γενικότερα πολύ θετική, γιατί διευρύνει τους ορίζοντές σας και σας φέρνει σ’ επαφή με περισσότερες ευκαιρίες κι επιλογές. Είστε πολύ λιγότερο δεσμευμένοι και περιορισμένοι και νιώθετε αισιοδοξία και θετικότητα για όλα. Στις επαγγελματικές συναλλαγές , αυτή είναι μια ημέρα κατάλληλη για επέκταση κι ανάπτυξη. Η μόνη αρνητική πιθανότητα, είναι η υπερβολικά γρήγορη ανάπτυξη, που είναι ανεξέλεγκτη και οδηγεί σε πολύ σπατάλη κι ανεπάρκεια. Μια επαφή απ’ το παρελθόν ίσως ταράξει την ερωτική ζωή σας.

 

Παρθένος

Επανάσταση κι ανεξαρτησία είναι τα θέματα κλειδιά, γι’ αυτή τη χρονική ημέρα. Είστε ανυπόμονοι και μάλλον παράτολμοι κατά καιρούς και κάνετε ξαφνικές αλλαγές στη ζωή σας. Αισθάνεστε σαν να ακολουθούσατε το πλήθος, για πάρα πολύ καιρό και σήμερα αναζητάτε έναν πιο υπεύθυνο, αυθόρμητο και δημιουργικό τρόπο ζωής. Σε φάση αλλαγών θα κάνετε ορισμένες συζητήσεις με τον άνθρωπό σας κι ίσως αναθεωρήσετε για τη στάση σας απέναντι σε κάποιους ανθρώπους που ενδεχομένως να πληγώσατε.

 

Ζυγός

Μέρα που ίσως θελήσετε να απομονωθείτε η σημερινή. Έχετε λιγότερο χρόνο για κοινωνικές συναναστροφές καθώς επικεντρώνεστε στις πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής σας που απαιτούν προσοχή και τόνωση. Ίσως σήμερα νιώθετε έτοιμοι να κάνετε προσωπικές δεσμεύσεις και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στις σχέσεις σας, βασιζόμενοι στην εκτίμηση των πραγματικών σας αναγκών και της ικανότητάς σας να δίνετε.

 

Σκορπιός

Μπορείτε να φτάσετε σ’ ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο ευαισθησίας και διαίσθησης απ’ όσο είναι συνήθως δυνατόν. Αυτή η αυξημένη ευαισθησία οφείλεται στον τρόπο ζωής σας και είναι πολύ εμφανής όταν κάνετε κάτι που τραβάει τη φαντασία σας, όπως κάποια δημιουργική δραστηριότητα. Θετική μέρα για τα αισθηματικά σας κι ιδιαίτερα για τους μόνους, καθώς σας περιμένει μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Τοξότης

Έρχεστε σε επαφή περισσότερο με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας κι ερευνάτε νέες μόδες, καλλιτεχνικές τάσεις, φαγητά και καλλιτεχνικά είδη. Τα ταξίδια αυτή την ημέρα είναι πολύ πιθανά, ή οι σχέσεις σας με τις ξένες χώρες με τη μορφή σπουδών ή αλληλογραφίας είναι σχεδόν σίγουρες. Η τάση για αλλαγή δε θα επηρεάσει τα προσωπικά σας, στα οποία δείχνετε πολύ σταθεροί και συνειδητοποιημένοι για τις επιλογές σας.

 

Αιγόκερως

Φοβερή ψυχολογική κι εσωτερική ανάπτυξη συμβαίνει σήμερα. Αν κι αυτές οι αλλαγές δεν θα έχουν σοβαρά αποτελέσματα στην εξωτερική σας κατάσταση, είναι πολύ σημαντικές και ωφέλιμες. Σήμερα είστε ικανοί να διακρίνετε παράγοντες στην αρχή της ζωής σας με τους γονείς σας, οι οποίοι έχουν διαμορφώσει τη σημερινή σας προσωπικότητα. Συζητήσεις με το έτερον ήμισυ, ίσως μια ενδεχόμενη νέα αρχή ή έστω μία ανανέωση στην προσωπική ζωή σας.

 

Υδροχόος

Αν ήσασταν παθητικοί κι όχι προκλητικοί σχετικά με ζητήματα επαγγελματικά, οικονομικά και θέματα υλικής ασφάλειας, θα ξεκινήσετε να είστε περισσότερο ενεργητικοί, με θετική συμπεριφορά απέναντι σ’ αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Αυξημένες φιλοδοξίες και προσπάθειες είναι πολύ πιθανά, αλλά διαφωνίες πάνω στα οικονομικά θα είναι συχνότερες σήμερα απ’ ό,τι συνήθως.  Ήρεμη και θετική ημέρα για τα αισθηματικά σας καθώς οι διεκδικήσεις σας για νέες ισορροπίες ανάμεσα σας θα βρουν θετικό αποτέλεσμα.

 

Ιχθείς

Λεπτή ευαισθησία είναι απαραίτητη για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις και τα συναισθήματα που παρουσιάζονται σήμερα. Είναι καλό να απελευθερώνετε τα αισθήματα που έρχονται στην επιφάνεια, αλλά μην το παρακάνετε γιατί ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή απογοητεύσεις. Αφού ελευθερωθεί η ενέργεια, προσπαθήστε ν’ αναλύσετε την κατάσταση και ν’ ανακαλύψετε την πηγή του προβλήματος. Στήριγμα στις αποφάσεις σας οι φίλοι κι η οικογένειά σας.

 

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.