Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Η σημερινή ημέρα απαιτεί προσοχή  στις λέξεις και τις κινήσεις καθώς οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανές. Ελέγξτε τον τρόπο που εκφράζεστε καθώς ο αυθορμητισμός σας ίσως γίνει αιτία τριβών με ορισμένες επαφές σας. Το χθεσινό τετράγωνο Ερμή-Ουρανού εξακολουθεί να δημιουργεί εντάσεις,  αντιθέσεις και σύγχυση στην επικοινωνία.

 

Κριός

Η αδράνειά σας αρχίζει να κουράζει το περιβάλλον σας κι εμποδίζει την πορεία κι εξέλιξη των καταστάσεων. Ίσως η πίεση ορισμένων σας φέρει σε οριακό σημείο, φροντίστε να το αποφύγετε και με υπομονή κι επιμονή διεκδικήστε τους στόχους σας. Προσοχή στην ένταση της ημέρας, ίσως δεν ελέγξετε τα νεύρα σας και στεναχωρήσετε άθελά σας τον σύντροφό σας.

 

Ταύρος

Μέρα που θα αναθεωρήσετε για καταστάσεις που αφορούν τα προσωπικά σας η σημερινή. Ωστόσο έφτασε πια η στιγμή να πάρετε ορισμένες οριστικές αποφάσεις, που αν και δείχνουν αρχικά αρνητικές, μακροπρόθεσμα θα αποδειχθούν η καλύτερη λύση. Ίσως οι ρυθμοί, οι αποφάσεις και τα γεγονότα να σας κουράσουν ψυχικά και σωματικά, θα πρέπει, όμως, να σταθείτε δυνατοί. Οπλισθείτε με θάρρος και θέληση επιμένοντας στις θέσεις κι απόψεις σας.

 

Δίδυμοι

Η ρουτίνα σας απειλείται σοβαρά με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ημέρα αυτή επιφυλάσσει πολλές αναπόφευκτες αλλαγές, κάτι που θα σας οδηγήσει εντελώς εκτός προγράμματος. Πολύ πιθανό να τελειώσει οριστικά κάποια σχέση σας. Ένταση και δυσαρέσκεια σε γενικότερο προσωπικό επίπεδο, καθώς είναι πιθανό να συναντήσετε διάφορα προβλήματα με τον σύντροφό σας. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα σε θέματα αποφάσεων όσον αφορά τα πολύ προσωπικά σας και τις επιδιώξεις σας γι’ αυτά.

 

Καρκίνος

Ημέρα εξαιρετικής έντασης κι αναπόφευκτων αλλαγών η σημερινή. Εναλλαγές στη διάθεσή σας και κατά συνέπεια στις πράξεις σας, θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας. Αδυνατείτε να ελέγξετε τον εκνευρισμό και τη διαφωνία σας κι είναι πολύ πιθανό να φτάσετε στα άκρα σε προσωπικό επίπεδο, αδιαφορείτε εξάλλου για τις συνέπειες. Τα δεδομένα αλλάζουν κι εσείς μαζί με αυτά, είστε έτοιμοι να ακολουθήστε μια νέα πορεία. Συνεργασίες, συμφωνίες ή σχέσεις, θα κλονιστούν ιδιαίτερα κι είτε θα αλλάξετε τη δομή τους είτε θα τις τερματίσετε.

 

Λέων

Μην είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας και μην ξεχνάτε πως μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης σας κι αντιμετώπισης, είναι ικανή να μεταμορφώσει ριζικά τη ζωή σας. Μπαίνετε στον πειρασμό να μηδενίστε και να τα αρχίστε όλα απ’ την αρχή κι ίσως να είναι μια εξαιρετική ιδέα, ίσως, όμως, οδηγήσει σε απώλειες που δεν είχατε σκεφτεί κι ύστερα θα μετανιώσετε. Ζυγίστε, λοιπόν, τα δεδομένα και κι αποφασίστε τι είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο, αυτό που θα σας οδηγήσει στη δημιουργικότητα που πάντα ονειρεύεστε.

 

Παρθένος

Μια τέλεια μέρα για να ξεχωρίσετε απ’ το πλήθος ή να εναρμονιστείτε τέλεια με αυτό σε μία ομαδική προσπάθεια. Θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, σας γεμίζουν αυτοπεποίθηση που σας δίνει το βήμα να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια. Ίσως ανοίξετε την πόρτα σε άτομα και καταστάσεις που αποφεύγατε, που επιθυμούσατε, αλλά δεν τολμούσατε να αφήσετε να μπουν στη ζωή σας. Ιδανική μέρα για τις πιο καλλιτεχνικές φλέβες κι όχι μόνο, καθώς ευνοεί τη δημιουργικότητα και τους στόχους σας.

 

Ζυγός

Η πραγματικότητα μοιάζει πολύ σκληρή για τον ονειρικό εσωτερικό σας κόσμο. Προσπαθήστε, λοιπόν, να βάλετε εσείς τη φαντασία και το χρώμα που τελευταία μοιάζει να λείπει απ’ τη ζωή σας. Έχετε μια τάση για έξοδα, γι’ αυτό φροντίστε τουλάχιστον να τα αξιοποιήσετε έτσι ώστε να αλλάξετε την ψυχολογία σας, διακοσμήστε για παράδειγμα το σπίτι ή το γραφείο σας. Στα προσωπικά σας, το παρελθόν είναι αυτό που γυρίζει συνεχώς στο μυαλό σας, γεμίζοντάς σας με δεύτερες σκέψεις, ενώ μοιάζετε αδύναμοι κι έτοιμοι να υποκύψετε. Προσοχή!

 

Σκορπιός

Μια εξαιρετική μέρα για να μοιραστείτε στιγμές με φίλους κι οικογένεια που οι ρυθμοί της καθημερινότητας ή μια παρεξήγηση, σας απομάκρυναν. Μοιάζετε πρόθυμοι να συγχωρήστε λάθη του παρελθόντος. Γενικότερα, αυτές τις μέρες έχετε μια επιθυμία να λύσετε παρεξηγήσεις σε προσωπικό επίπεδο και να έρθετε κοντά με άτομα που τελικά δε θέλατε να χάσετε απ’ τη ζωή σας. Παλιές διαφορές κι αντιπάθειες, μπαίνουν κι αυτές στην άκρη.

 

Τοξότης

Η ημέρα σας θέλει ρομαντικούς κι ιδεαλιστές, όσο ποτέ άλλοτε. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε κάποιον και να αγνοήσετε κάθε αρνητικό κομμάτι του. Όταν, όμως, αυτή η αστρολογική όψη θα εξασθενίσει, θα βρεθείτε προ εκπλήξεως καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε με περισσότερο ρεαλισμό τα δεδομένα, κάτι που θα φανεί απογοητευτικό. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις που αφορούν τα προσωπικά σας, όπως γάμος ή κάποια άλλη σοβαρή δέσμευση. Αφήστε το καλύτερα για μια μελλοντική χρονική στιγμή.

 

Αιγόκερως

Θαυμάσια μέρα για να αλλάξετε μεθόδους και προσεγγίσεις, ώστε να ικανοποιήσετε καλύτερα τους γύρω σας. Η σημερινή μέρα σας θέλει ικανούς για εύστοχες αλλαγές που θα φέρουν σημαντικές βελτιώσεις σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Έμπνευση κι εύνοια για μια σημαντική επαγγελματική κίνηση. Οι δικοί σας άνθρωποι είναι δίπλα σας, πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

 

Υδροχόος

Ιδανική μέρα για να κόψετε παλιές συνήθειες που ξέρετε πως δε σας κάνουν καλό, αλλά δεν είχατε ως σήμερα τη δύναμη να τις αποχωριστείτε. Πολύ καλή ευκαιρία για να κόψετε το τσιγάρο η σημερινή μέρα. Ευνοϊκή η μέρα και σε ερωτικό επίπεδο, καθώς απομακρύνεστε απ’ τις αναστολές και τις θεωρίες σας κι είστε έτοιμοι να ζήσετε όσα επιθυμείτε.

 

Ιχθείς

Αλλαγές στα συναισθηματικά σας, θα φέρει η σημερινή ημέρα. Κατά συνέπεια θα διαφοροποιηθεί κι η συμπεριφορά σας. Αυτές οι αλλαγές μοιάζουν αρκετά ριζικές, με αποτέλεσμα να φέρουν στην επιφάνεια εμπειρίες απ’ το παρελθόν, τις οποίες είχατε σχεδόν ξεχάσει. Ευνοούνται έτσι οι τάσεις για δεύτερες ευκαιρίες και σκέψεις για άτομα που είχατε θεωρητικά ξεπεράσει. Είναι επίσης πιθανόν συχνά να σας καταβάλλουν ασυνήθιστα συναισθήματα και να μην έχετε ιδέα, γιατί σας συμβαίνει αυτό.

 

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.