Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η Πανσέληνος Αγάπης στο ζώδιο του Καρκίνου, μας προσφέρει χαρούμενες, ζεστές, οικογενειακές στιγμές και μας θυμίζει το νόημα το νόημα των ημερών. Παράλληλα το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και στον Δία, χαρίζει χαρούμενες εκπλήξεις κι ευχάριστες ειδήσεις στα ζώδια της Γης και του Νερού.

 

Κριός

Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα προκαλώντας δυσάρεστα συναισθήματα τόσο σε εσάς, όσο και σε εκείνους. Προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τα αισθηματικά σας ξεπερνιούνται, αρκεί να έχετε κι εσείς τη θετική διάθεση να δοθείτε με μεγαλύτερη τρυφερότητα στον άνθρωπό σας.

 

Ταύρος

Επειδή αισθάνεστε ανήσυχοι κι ανυπόμονοι μπορεί να πάρετε κάποιες πολύ βιαστικές αποφάσεις οι οποίες θα σας κάνουν να μετανιώσετε μετά. Δε θα ‘πρεπε να μειώσετε τον ενθουσιασμό σας ή να περιορίσετε τις αναζητήσεις σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι προχωράτε αρκετά σιγά, σταθερά κι εξετάζετε τις καταστάσεις με ένα ρεαλιστικό τρόπο πριν δεσμευτείτε σε μια νέα περιπέτεια.

 

Δίδυμοι

Υπάρχει μια έντονη ποιότητα στα αισθήματα που έχετε σήμερα και μπορεί να ασκήσετε ακαταμάχητη έλξη σε κάποιον ή κάποια που αρέσετε αλλά και που σας θεωρεί μυστηριώδη προσωπικότητα. Είναι κατάλληλη στιγμή να φανερώσετε τα βαθύτερα αισθήματα, φόβους, ανάγκες κι επιθυμίες σας σε αυτούς που αγαπάτε. Πιθανός ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Μια ερωτική τρέλα. Υπερβολικός φανατισμός στις ερωτικές υποθέσεις.

 

Καρκίνος

Αυξημένη φυσική δύναμη, θάρρος κι ισχυρή αίσθηση για την περιπέτεια κάνουν αυτήν τη χρονική ημέρα της ζωής σας, πολύ ενδιαφέρουσα. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να κάνετε κάτι τολμηρό, ασυνήθιστο, πρωτότυπο κάτι που θα θέλατε να μείνει στην ιστορία. Αναζητάτε τη διέγερση, φυσική και σωματική. Το κύριο πεδίο δράσης σας θα είναι η ενασχόλησή σας και μια υπόθεση που εκκρεμεί απ’ το παρελθόν. Και στις δυο περιπτώσεις η πιθανότητα ξαφνικής επιτυχίας ή λύσης είναι πολύ πιθανή σήμερα. Ακόμα εκμεταλλευτείτε κάποιες ξαφνικές προτάσεις που θα σας γίνουν. Αναπάντεχη επαγγελματική καλή τύχη για κάποιους. Ένα ευχάριστο γεγονός που το χαρακτηρίζει η πρωτοτυπία ενδέχεται να συμβεί σήμερα.

 

Λέων

Κάθε δραστηριότητα που απαιτεί αυτοέλεγχο, αυτοπειθαρχία κι αυτοσυγκέντρωση ευνοείται αυτήν την ημέρα. Ευνοούνται επίσης οι σχέσεις με μεγαλύτερα άτομα. Έχετε τη διάθεση για ησυχία, σκέψη και διαλογισμό. Σοβαρά σχέδια ή επιθυμίες οι οποίες σας απασχολούσαν κατά το παρελθόν φαίνεται πως πλησιάζει ο καιρός να τις υλοποιήσετε και να τις κάνετε να δουλέψουν για εσάς. Η σκληρή προσπάθεια και δουλειά των τελευταίων ετών φαίνεται πως αρχίζει να αποδίδει σήμερα.

 

Παρθένος

Αισθήματα νοσταλγίας, συναισθηματισμού και μια λαχτάρα για στενή επαφή ή μια αίσθηση συναισθηματικής συμπάθειας προς κάποιο άλλο πρόσωπο ανακινούνται σήμερα. Το να βρεθείτε με ανθρώπους που σας συνέδεε κάτι στο παρελθόν ή φίλους παλιούς, ίσως αποδειχτεί προσοδοφόρο σήμερα. Τα οικονομικά σας κι η δημιουργική σας ικανότητα θα βρίσκονται σε καλό επίπεδο ή πολύ σύντομα θα βελτιωθούν προς το καλύτερο. Στις γυναίκες μια καλή ημέρα για τεκνοποίηση. Στους άνδρες η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για βελτίωση των συνθηκών εργασίας ή η εκπλήρωση κάποιας επιθυμίας.

 

Ζυγός

Οι υπευθυνότητες κι οι οικογενειακές υποχρεώσεις ίσως γίνουν πιο έντονες σήμερα στη ζωή σας. Ίσως να αισθάνεστε ότι οι άλλοι δεν εκτιμούν σωστά το τι κάνετε για αυτούς ή ότι δεν κάθονται ούτε καν να το σκεφτούν. Αυτό είναι αλήθεια αλλά κι εσείς αυτήν την ημέρα ίσως φαίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι στην κριτική ή περιμένετε πολύ περισσότερα πράγματα από τους άλλους σε σχέση με αυτά που είναι σε θέση να σας προσφέρουν.

 

Σκορπιός

Κατά συνέπεια μπορείτε και βλέπετε τρόπους να επεκτείνετε τη σταδιοδρομία σας και τους στόχους σας και να προωθήσετε τον εαυτό σας σε ευκαιρίες και πηγές που μέχρι σήμερα παραβλέπατε. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μακρινά ταξίδια, ή να αρχίσετε μια αλληλογραφία με το εξωτερικό επιδιώκοντας κάποιο μεγαλύτερο όραμα για τον εαυτό σας. Αυτού του είδους οι επαφές είναι πολύ ευνοϊκές αυτές τις ημέρες για εσάς.

 

Τοξότης

Ενδιαφέρεστε περισσότερο να κάνετε κάτι καινούργιο απ’ το να ασχολείστε με το καθημερινό, το τετριμμένο και τις συνηθισμένες δραστηριότητες αυτές τις ημέρες. Η εσωτερική ένταση αν υπάρχει μπορεί να χαλαρώσει σήμερα και πολύ πιθανό να εμφανιστούν καινούργιες αντιλήψεις ή απόψεις σε θέματα οικογενειακά. Καθόλου απίθανο να λάβετε κάποιο δώρο ή κάποια προσφορά για συνεργασία η οποία θα σας αποδώσει σημαντικά οφέλη στο άμεσο μέλλον. Η έμπνευσή σας σε θέματα επαγγελματικά και προσωπικά θα είναι πάρα πολύ καλή.

 

Αιγόκερως

Είναι μια ημέρα που θα σας είναι δύσκολο να ακολουθήσετε μια δίαιτα, ένα πρόγραμμα οικονομικό και θα έχετε την τάση να επιδεικνύεστε με όμορφα ή ακριβά πράγματα και να διασκεδάζετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Θέλετε άνεση και ποικιλία κι έχετε την τάση να ξοδεύετε ή να επενδύετε πάνω απ’ τις οικονομικές σας δυνατότητες.

 

Υδροχόος

Αυτές τις ημέρες θα διευρύνετε τον κύκλο των επαφών και γνωριμιών σας και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να εκπληρώσετε κάποια φιλοδοξία σας. Μια καινούργια σχέση μπορεί να αποτελέσει το σημείο εκκίνησης μιας καινούργιας ιδέας ή ενός διαφορετικού τρόπου ζωής για σας. Οι άνθρωποι που θα εμφανιστούν σήμερα στη ζωή σας ίσως παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο για εσάς τα επόμενα χρόνια.

 

Ιχθείς

Ισχυρά σεξουαλικά αισθήματα ή και ρομαντικά πάθη ενεργοποιούνται σήμερα και η επιθυμία σας να βρεθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι πολύ αυξημένη. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιον/α, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, οι πιθανότητες για να αποκτήσετε είναι μεγάλες. Καλλιτεχνική και δημιουργική έκφραση ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα αρκεί να μη γίνετε υπερβολικοί ή απότομοι στις αποφάσεις σας.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.