Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Εντάσεις και νεύρα περιλαμβάνει η μέρα, αφού φαίνεται πως έχετε χάσει την επικοινωνία με τους γύρω σας. Μη λαμβάνετε τις μετρητοίς τις απόψεις των άλλων αν δεν τις καλοσκεφτείτε και ρισκάρετε, αν θέλετε να πετύχετε.

 

Κριός
Η φαντασίας σας τρέχει με γρήγορο ρυθμό παρασύροντάς σας σε ανεξέλεγκτες πράξεις ή ενέργειες κάτι που με άλλες συνθήκες δε θα γινόταν. Ισως προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας γυρνώντας την πλάτη σας σ’ αυτά, χωρίς να προσπαθήσετε πρώτα να επικοινωνήσετε ή να ακούσετε και τις απόψεις τρίτων.

 

Ταύρος
Η υγεία σας και η ζωτικότητά σας είναι καλές σήμερα, έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, είστε φιλόδοξοι, απολαμβάνετε τον αθλητισμό και τα σπορ πολύ σήμερα. Μπορεί να δοκιμάσετε κάποιο καινούργιο σπορ ή αθλητικό παιχνίδι, είστε ενεργητικοί και αισιόδοξοι χωρίς να είστε πολύ ανυπόμονοι. Όλα εξελίσσονται ομαλά σήμερα.

Δίδυμοι
Αυτή τη στιγμή περνάτε μια ελκυστική, γοητευτική και φιλόστοργη ημέρα που σας προσφέρει την δυνατότητα να αποκτήσετε κάποιους καινούργιους φίλους ή ακόμα και θαυμαστές. Θα κάνετε άριστη, πρώτη εντύπωση στους άλλους σήμερα. Είναι πιθανό να αλλάξετε το στιλ του ντυσίματός ή της προσωπικής σας εμφάνισης αυτή την ημέρα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

Καρκίνος
Αυτή μπορεί να είναι μια κενή ή μπλεγμένη χρονική ημέρα κατά την οποία δε θα ξέρετε τι κάνετε, τι αισθάνεστε ή το τι είστε ικανοί να κάνετε. Σε κάποιο επίπεδο θα πρέπει να προσαρμοστείτε με τις φυσικές σας ανάγκες και να μην κάνετε άσκοπες σπατάλες ενέργειας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, σύντροφο, συνεργάτη ή κάποιον που εκτιμάτε ιδιαίτερα δε θα είναι καλές ή θα βρεθούν μέσα σε αδιέξοδο. Αντίστροφα αν η ενασχόλησή σας είναι άμεσα συνδεδεμένη με κάτι καλλιτεχνικό φαίνεται πως αυτή η ημέρα σας ευνοεί ιδιαίτερα.

Λέων
Αισθάνεστε λίγο επιθετικοί και παρορμητικοί και ίσως ενεργήσετε σήμερα αυθόρμητα και νιώσετε αργότερα άσχημα γι’αυτό. Οι συναισθηματικές εκρήξεις είναι πολύ πιθανές ιδιαίτερα αν νιώθετε αρκετά αγχωμένοι και πιεσμένοι από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σας. Όπως και να’χει το πράγμα, προσέξτε να μην το βάλετε στα πόδια πριν προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας ή τουλάχιστον γνωρίστε τις συνέπειες που πιθανό να αντιμετωπίσετε στο άμεσο μέλλον.

Παρθένος
Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας νιώθετε έντονα την επιθυμία να αναζητήσετε ή να κατορθώσετε κάτι πολύ σημαντικό. Αυτή είναι πράγματι μια ημέρα των καλών ευκαιριών. Υπάρχει όμως η τάση να καταφεύγετε σε μη πραγματοποιήσιμες ελπίδες, να υπερβάλλετε και να σας λείπει η αίσθηση της πραγματικότητας.

Ζυγός
Η καθημερινή σας ρουτίνα και οι προσωπικές σας συνήθειες είναι αρκετά θετικές και παραγωγικές σήμερα. Είστε ικανοί να κρατήσετε μια τάξη μέσα και έξω από το σπίτι σας και η επιθυμία σας για μικρο-αλλαγές θα συνοδεύεται από επιτυχία. Στη δουλειά σας ή ενασχόλησή σας σήμερα, φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια θετικά αποτελέσματα τα οποία οφείλονται στις προσπάθειές σας των τελευταίο καιρό.

Σκορπιός
Είναι πολύ καλή ημέρα για να ταξιδέψετε, να επισκεφθείτε καινούργιους τόπους και να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Ακόμα μπορεί να ακούσετε ή συζητήσετε κάτι το οποίο θα αλλάξει πολλά πράγματα στις απόψεις σας για την ζωή και ορισμένους ανθρώπους. Δεν πρέπει να συγκρατείτε τις αποφάσεις σας ή να λαμβάνετε τις μετρητοίς τις απόψεις των άλλων αν δεν τις καλοεξετάσετε πρώτα. Ούτε όμως και να παραβλέπετε τις λεπτομέρειες οι οποίες μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση των στόχων σας. Οι ιδέες και η επικοινωνία σας θα τρέχει πολύ γρήγορα σε σας σήμερα, κάτι που εγκυμονεί κινδύνους όταν χρειάζεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Τοξότης
Αυτή είναι μια ημέρα απελευθέρωσης, περιπέτειας και δημιουργικότητας επάνω σε καινούργια πράγματα. Ένα νέο κύμα αισιοδοξίας σας παρασύρει στο να ασχοληθείτε με μια καινούργια επαγγελματική δραστηριότητα στην οποία πιστεύετε πάρα πολύ. Αν έχετε αποφασίσει να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στη ζωή σας σήμερα ίσως είναι η καταλληλότερη ημέρα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ο ενθουσιασμός και η έμπνευσή σας πολύ ψηλά, κάτι που θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στο να κάνετε τις επιλογές σας. Ακόμα, αυτή την ημέρα μπορείτε να ρισκάρετε ορισμένα πράγματα και να γίνετε ασυμβίβαστοι.

Αιγόκερως
Συναισθηματικός αυτοέλεγχος και αισθήματα μοναξιάς ή περιορισμού χαρακτηρίζουν αυτή την ημέρα της ζωής σας. Ίσως πιο ψυχροί με τους φίλους σας, τα αγαπητά σας πρόσωπα ή και τον σύντροφο της ζωής σας. Πολλά πράγματα στη ζωή σας και ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα θα αρχίσουν να παίρνουν μια δυσάρεστη μορφή ή εξέλιξη. Αρκετά αυστηροί και κριτικοί με τον εαυτό σας και τους άλλους.

Υδροχόος
Πολύ καλή ημέρα για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο στην καριέρα σας ή την προσωπική σας ζωή. Αν δεν έχετε παιδιά και αν η ηλικία σας το επιτρέπει σήμερα η πιθανότητα να αποκτήσετε είναι πολύ μεγάλη. Ακόμα θα υπάρξει μεγάλη εύνοια σε θέματα αισθηματικά ή σπουδών. Ένα ταξίδι το οποίο από καιρό σχεδιάζατε είναι πιθανό να εκπληρωθεί σήμερα.

Ιχθείς
Η επιθυμία σας να κάνετε μια καινούργια αρχή, να πάρετε πρωτοβουλίες και να δράσετε εντελώς μόνοι θα γίνει πολύ έντονη σήμερα. Η φυσική σας ενέργεια, η θέληση και το κουράγιο εντείνονται. Αν δεν κατευθύνετε την άφθονη ενέργειά σας σε θετική δράση ή σκληρή δουλειά τότε ατυχήματα, θυμός και εριστικότητα είναι πολύ πιθανά αυτές τις ημέρες.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.