Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ημέρα συναισθηματικών εντάσεων κι απογοητεύσεων η σημερινή. Μην ξεχνάτε πως εσείς μπορεί να είστε ειλικρινείς με τους άλλους, αυτό δε σημαίνει όμως, πως θα σας φερθούν με τον ίδιο τρόπο.

 

Kριός
Η πρόοδος στη δουλειά και την καριέρα σας θα είναι πολύ σταθερή σήμερα. Η αυξημένη δραστηριότητα κι αισιοδοξία, σας βοηθούν να αναλάβετε εργασίες με ενθουσιασμό. Αυτή είναι καλή ημέρα για να συγκεντρωθείτε σε μια πολύπλοκη, δύσκολη σχέση. Είστε πρόθυμοι να προσπαθήσετε γι’ αυτήν και να διορθώσετε πράγματα που κάνετε λάθος.

 

Ταύρος
Αυτή είναι μια θετική ημέρα, για την καριέρα σας. Οπωσδήποτε θα γίνουν αλλαγές: μπορεί ν’αλλάξετε δουλειά, να πάρετε περισσότερη μόρφωση ή εκπαίδευση, που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, ή ν’αναπτύξετε μια νέα προσέγγιση στη δουλειά σας. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, ακούστε τα προβλήματα του συντρόφου σας και δείξτε του ότι μπορεί να σας εκμυστηρευτεί τα πάντα.

Δίδυμοι
Μπορεί να δουλεύετε σχεδόν μέχρι του σημείου της σωματικής εξάντλησης. Ξεχνάτε διασκεδάσεις και απολαύσεις επίσης, αν χρειάζεται. Αν αποτύχετε να δοθείτε σ’αυτό που κάνετε με απόλυτη αφοσίωση, πράγμα πιθανό, λόγω εσωτερικών παρεμβολών, τότε θα υπάρξει προσωπική κρίση κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας. Με λίγα λόγια να επιδιώξετε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς σας στόχους και σκοπούς με ζήλο και αφοσίωση.

Καρκίνος
Προσπαθήστε να μη δεχτείτε συμβιβασμό στην ερωτική σας σχέση, γιατί αργότερα θα χρειαστεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με την αδυναμία να λύσετε τους δεσμούς που φτιάξατε, πράγμα που πιθανόν να είναι δυσκολότερο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε σήμερα. Αν είστε σοβαρά δεσμευμένοι με κάποιον, τότε η σχέση σας θα υποστεί μερικές αλλαγές. Μπορεί να υπάρξουν πολλές αλλαγές, αλλά τυπικά, μια απ’ τις επόμενες συμβαίνει σε κάποιον ή και στους δυο σας.

Λέων
Οι επιθυμίες και τα πάθη σας βρίσκονται σε έξαρση και αυτή είναι ίσως μια ημέρα σεξουαλικής και συναισθηματικής ανανέωσης για μια στενή σας σχέση. Οπωσδήποτε δε χρειάζεται να διατυμπανίσετε τα συναισθήματά σας και είναι απόλυτα λογικό να τα κρύβετε απ’ τους άλλους σε κάποια δημόσια συγκέντρωση, αλλά πρέπει να βρείτε χρόνο μόνοι σας ή με τους δικούς σας να τα αναγνωρίσετε και να τα εκφράσετε. Το να μεταχειριστείτε αυτά τα αισθήματα είναι μια τέχνη που χρειάζεται λεπτότητα και ευαισθησία.

 

Παρθένος
Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί και να επικοινωνείτε ανοιχτά, μια και έχετε την τάση να ερευνάτε και να κάνετε ξαφνική «αλλαγή πολιτικής» χωρίς καμία εξήγηση. Κι οι άλλοι μπορεί να επαναστατήσουν εναντίον σας επίσης. Αυτή είναι η ημέρα, όπου υπάρχει μια διάχυτη ανυπομονησία για μεγαλύτερη ελευθερία στις σχέσεις, ανεξάρτητα από την πηγή ή τη φύση των περιορισμών.

Ζυγός
Αν έχετε ενεργήσει με ακεραιότητα και είχατε στηριχτεί σε γερά θεμέλια, πιθανόν οι προσπάθειές σας θα σας αποφέρουν καρπούς, αν όχι όμως, αυτή θα είναι μια σκληρή ημέρα τιμωρίας και ήττας. Και στις δύο περιπτώσεις ωθήστε σε ένα κύκλο στον οποίο σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την επόμενη φάση της ζωής σας και τις φιλοδοξίες σας θα χρειαστεί να ληφθούν.

Σκορπιός
Αν και τα ενδιαφέροντά σας φαίνονται ασήμαντα, ωστόσο στην πραγματικότητα είναι πολύ σημαντικά για την εσωτερική σας ανάπτυξη και θα πρέπει να επιμείνετε στη διαίσθησή σας. Αυτή η αστρολογική επίδραση, είναι θετική και το μεγαλύτερο πρόβλημά της είναι, ότι απλά ίσως διώξετε τις ζωηρές και δυνατές σας διαισθήσεις και εμπνεύσεις, επειδή τις θεωρείτε ανόητες και ασήμαντες.

Τοξότης
Η διανοητική σας περιέργεια και η πνευματική σας ανησυχία βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και ίσως τρέχετε από τη μια δραστηριότητα στην άλλη και περνάτε πολύ καιρό συζητώντας και κάνοντας κοινωνικές επαφές. Είναι μια γεμάτη δραστηριότητες ημέρα της ζωής σας. Μην προσπαθήσετε να κρύψετε τα αισθήματά σας από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Αιγόκερως
Αν μπορείτε να αποφύγετε να μπερδεύετε ή να επηρεάζεστε απ’ τους άλλους, τότε αυτή μπορεί να είναι η ημέρα, όπου θα βρείτε τρόπους να εκφράσετε περισσότερα απ’ τα ιδανικά σας στην καθημερινή σας ζωή και να γίνετε πιο ανεκτικοί και βοηθητικοί προς τους άλλους. Προσέξτε ωστόσο, όταν παίρνετε πρακτικές αποφάσεις. Εχετε την τάση να προβάλλετε τα ιδανικά και τις φαντασιώσεις και να μην μπορείτε να διακρίνετε μερικά από τα ελαττώματα και τα προβλήματα.

Υδροχόος
Οι διαμάχες που αφορούν τα αισθηματικά σας βρίσκονται στο επίκεντρο αυτήν την ημέρα και εσείς τείνετε να αντιδράτε παρορμητικά και απρόσεχτα όσον αφορά τέτοιου είδους ζητήματα. Επίσης τυχόν διαφωνίες με αφορμή ζήλιες είναι ίσως η αφορμή για κάποιες άλλες βαθύτερες συγκρούσεις ανάμεσα σ’ εσάς και το σύντροφό σας, όπως για παράδειγμα ζητήματα προσωπικής ισχύος και ελέγχου στη σχέση σας.

Ιχθείς
Μόλις νιώσετε το πρώτο κύμα αισθημάτων, πιθανόν να προσπαθήσετε να τα αγνοήσετε. Τότε θα ανακαλύψετε ότι αυτά είναι πολύ δυνατά για να τα αγνοήσετε, αλλά και πάλι ίσως προσπαθήσετε να τα κρύψετε απ’ τους άλλους. Τελικά θα καταλάβετε ότι έχετε καταληφθεί από αισθήματα που δεν πρόκειται να φύγουν και δεν μπορούν να κρυφτούν. Θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με κάθε τρόπο. Αν όχι, τότε θα γίνουν ακόμα πιο έντονα και θα είναι ακόμα περισσότερο διασπαστικά όταν τελικά τ’αντιμετωπίσετε.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.