Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ημέρα απολογισμού και σκέψης η σημερινή. Ό,τι κι αν έχει συμβεί, μη μελαγχολείτε και σκεφτείτε αισιόδοξα για το μέλλον. Υποδεχθείτε τις νέες καταστάσεις με χαμόγελο και θετική αύρα.

 

Κριός
Σταματήστε να υποτιμάτε τον εαυτό σας και μην κρίνετε τόσο σκληρά τις πράξεις σας. Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος και κανείς δεν είναι τέλειος. Αναγνωρίστε στον εαυτό σας τη σκληρή προσπάθεια και δικαιολογήστε τον όπου χρειάζεται.Οι σχέσεις σας θα περάσουν μέσα από μια δύσκολη περίοδο και ειδικά σε θέματα κατανόησης.

 

Ταύρος
Ίσως υπάρξει μια ημέρα που ο περιορισμός στα αισθηματικά θέματα εξαιτίας των άλλων θα είναι και η βασική αιτία κάποιας απαισιοδοξίας που θα σας καταλάβει σήμερα. Θέματα σπιτιού θα αποτελέσουν πολύ πιθανόν μια επιπρόσθετη πηγή δυσκολιών στη ζωή σας. Στιγμές που θα πρέπει να θυσιάσετε πολλά πράγματα από την προσωπική σας ζωή για να κατορθώσετε να εξισορροπήσετε την κατάσταση.

Δίδυμοι
Συγκινησιακή πίεση που ασκείται από το περιβάλλον σας, θα σας φέρει σε σύγκρουση με τον εαυτό σας και πολύ πιθανόν να σας δημιουργήσει επιπρόσθετα προβλήματα στη δουλειά σας. Η πειθαρχία εδώ ίσως αποτελέσει το σημαντικότερο όπλο σας σήμερα. Αποφύγετε συστηματικά να ανακατέψετε τα αισθηματικά σας με τη δουλειά σας ή τους φίλους σας. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις οι οποίες δε θα επηρεάζουν τρίτους.

 

Καρκίνος
Έλλειψη διανοητικής πειθαρχίας ή και αυτοσυγκέντρωσης είναι πολύ πιθανή σήμερα. Πνευματική καταπίεση εξαιτίας κάποιας ιδιαίτερα δύσκολης εργασίας πολύ πιθανόν μέσα στο χώρο της ενασχόλησής θα σας αλλάξει πολλές από τις καθημερινές σας συνήθειες. Διανοητική καταπίεση, άσχημα νέα και προβλήματα με τους εργοδότες είναι πολύ πιθανά σήμερα.  Αποφύγετε την κριτική, τις συμφωνίες και διαπραγματεύσεις.

Λέων
Μια αρκετά καλή ημέρα για να μεγαλώσετε τους ορίζοντες των γνώσεών σας. Το μυαλό σας θα είναι πολύ καθαρό και οι σκέψεις σας θα περιβάλλονται από μία οργανωτική ικανότητα. Οποιεσδήποτε συμφωνίες σε σχέση με συνεργασία ή οικονομικά ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Παρθένος
Πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν σήμερα από τον τρόπο που θα σταθεροποιήσετε τις αποφάσεις σας. Οι επαφές και σχέσεις σας με τους άλλους θα παρουσιάσουν κάποια βελτίωση, αλλά αποφύγετε την υπερβολική μυστικότητα στις διαπραγματεύσεις σας σήμερα. Πιθανή αναγνώριση για κάποια πνευματική εργασία σας ή κάποια ιδιαίτερη συμφωνία.

Ζυγός
Μια εύνοια ερωτική ή οικονομική αλλά κάτω από ιδιόρρυθμες και μυστικές συνθήκες. Πολλά πράγματα ακόμα και βοήθεια από τους φίλους θα συμβάλλουν στο να αποκτήσετε μια πολύ καλή αισθηματική κατάσταση σήμερα. Επαφές επαγγελματικές οι οποίες θα περιέχουν και κάποια μορφή διασκέδασης είναι πολύ πιθανές. Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας αν υπάρχει με το να ασχολείστε με τους ανθρώπους που πραγματικά σας εκτιμούν και τους είχατε παραμελήσει προσωρινά.

Σκορπιός
Όχι και τόσο καλή ημέρα για τον αισθηματικό σας κόσμο σήμερα. Από τη μία η αίσθηση καθήκοντος και από την άλλη οι αισθηματικές συγκρούσεις. Ημέρα που ίσως χρειαστεί να κάνετε πολλές θυσίες στη ζωή σας. Οικονομικά προβλήματα που θα συνοδεύονται με κάποια εξασθένηση της υγείας είναι πολύ πιθανά. Βασική αιτία όλων αυτών η ερωτική απογοήτευση ή και κάποιος χωρισμός από τον σύντροφο της ζωής.

 

Τοξότης
Οι καταστάσεις σήμερα φαίνεται πως αρχίζουν και σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε ορισμένα πράγματα. Ίσως να μην είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε αλλά η αισθηματική ευφορία σήμερα είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες σας ή τα κενά που είχαν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό. Ένα καινούργιο άτομο στη ζωή σας αρχίζει και αποσπά ένα μέρος της στοργής σας. Η δουλειά ή ενασχόλησή σας θα παρουσιάσει μια αισθητή άνοδο προς το καλύτερο σήμερα.

Αιγόκερως
Μια δύσκολη ημέρα για τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας σήμερα. Τα γεγονότα μοιάζουν να μπλοκάρουν τα οικονομικά σας και πολύ πιθανόν εξαιτίας μιας όχι και τόσο πετυχημένης συμφωνίας. Πολλά πράγματα φαίνεται πως θα εξαρτηθούν και από άλλους αυτή τη στιγμή. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να βγείτε λιγότερο ζημιωμένοι. Αποφύγετε σήμερα τις οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις με τους συγγενείς και φίλους.

Υδροχόος
Αισθηματικές σχέσεις και προσωπικά ζητήματα θα χρειαστεί να περάσουν από μια δοκιμαστική φάση σήμερα. Ίσως κατάλληλη ημέρα να αναπτύξετε μια ιδιαίτερη αίσθηση υπομονής σε αυτό τον ευαίσθητο χώρο της ζωής σας. Αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας ή τις υπερβολές σήμερα. Μόνο προβλήματα μπορείτε να δημιουργήσετε με μια τέτοια συμπεριφορά. Πιθανές οικονομικές δυσκολίες εξαιτίας τους επαγγέλματος, θα επηρεάσουν αρνητικά την οικογενειακή σας ζωή.

Ιχθείς
Έχετε μια προαίσθηση ότι πλησιάζετε μια κρίσιμη περίοδο στη ζωή σας σήμερα. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις ανάγκες σας στα απαραίτητα και αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά ή επαγγελματικά ανοίγματα. Απαραίτητος ο αυτοέλεγχος σήμερα επάνω στους περισσότερους τομείς της ζωής σας.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.