Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Οι πλανήτες σήμερα χαμογελούν και χαρίζουν δυναμισμό κι αποφασιστικότητα σε όλο το ζωδιακό κύκλο. Το εξάγωνο Άρη-Πλούτωνα μας ωθεί σε σωστές επαγγελματικές κι ερωτικές κινήσεις, ενώ το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, βοηθά να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια του παρελθόντος.

 

Κριός

Ο έντονος επαγγελματικός σας ζήλος είναι η συνταγή της επιτυχίας σας, παράλληλα όμως σας απομακρύνει απ’ τους δικούς σας ανθρώπους. Ίσως δεχθείτε σημαντικές προτάσεις που αφορούν το μέλλον αλλά κάτι θα σας εμποδίζει να τις υλοποιήσετε. Δώστε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σας κι αφιερώστε του χρόνο, αρκεί για να διορθώσετε παρεξηγήσεις και να κάνετε μία νέα αρχή.

 

Ταύρος

Οι προσπάθειές σας για ριζικές αλλαγές ίσως να μη βρουν ανταπόκριση από τους άλλους σήμερα. Υπάρχουν πράγματα που μόνο εσείς μπορείτε να κατανοήσετε σε βάθος και κάθε προσπάθειά σας να πείσετε τους άλλους για την ωριμότητα των αποφάσεών σας πολύ πιθανό να αποβεί άκαρπη και σε πολλές περιπτώσεις να γίνει κι η βασική αιτία σοβαρών παρεξηγήσεων. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσεις που θα πάρετε γύρω από ένα θέμα ίσως να μην εξελιχθούν όπως εσείς θα θέλατε. Πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις και στη σχέση σας αν επιμείνετε.

 

Δίδυμοι

Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα παρουσιάσουν μια βελτίωση προς το καλύτερο και θα σταθεροποιηθούν σήμερα. Κάποιος μεγαλύτερος από σας σε ηλικία ή και φίλος σας, φαίνεται πως θα υποστηρίξει τις προσπάθειές σας στο να εκπληρώσετε κάποια σχέδια ή φιλοδοξίες σας. Οι αποφάσεις σας θα γίνουν πιο σταθερές κι η ικανότητά σας να επικοινωνείτε υπεύθυνα θα γίνει εμφανής στις σχέσεις σας με τους άλλους. Στα προσωπικά σας θα βρείτε επιτέλους αυτή τη γαλήνη που αναζητάτε.

 

Καρκίνος

Τα ξαφνικά ισχυρά συναισθήματα σε σχέση με κάποιο άτομο από εκεί που δεν το περιμένατε θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα και θα σας αναστατώσουν. Θέματα ενασχόλησης θα παρουσιάσουν ιδιαίτερη ένταση εξαιτίας κάποιας μικρής αλλαγής ή μετακίνησης σε έναν πιο ευχάριστο χώρο. Η ξαφνική βοήθεια από κάποιο φίλο σας πολύ πιθανόν να αποδειχτεί πολύτιμη σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την.

 

Λέων

Μέσα σε αυτή τη σημερινή ένταση η ευκαιρία για να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο θα πρέπει να τη θεωρήσετε υπερβολική εύνοια για ‘σας. Το αν τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως εσείς θα θέλετε ή όχι θα εξαρτηθεί πάρα πολύ από το πόσο προσεκτικά μπορείτε να χειριστείτε ορισμένες καταστάσεις σήμερα. Αποφύγετε όμως τα τυχερά παιχνίδια ή τις οποιεσδήποτε άσκοπες δαπάνες. Συζητήστε με τον σύντροφό σας και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις, η μέρα το ευνοεί.

 

Παρθένος

Έμπνευση, αυξημένη φαντασία και δημιουργικότητα είναι τα θέματα κλειδιά σήμερα. Η φαντασία σας κι η διαίσθησή σας είναι πολύ ανεπτυγμένες. Αν ασχολείστε με χώρους που έχουν σχέση με τη φαντασία όπως η τέχνη, η μουσική,  θα ανακαλύψετε πως καινούργια, νέα οράματα και δημιουργική έμπνευση δίνουν μια πρόσθετη αίγλη και πρωτοτυπία στη δουλειά σας. Αφιερώστε χρόνο στον άνθρωπό σας κι εκμεταλλευτείτε τη φαντασία της σημερινής ημέρας για να σχεδιάσετε κάτι μοναδικό, που σίγουρα θα σας ανανεώσει.

 

Ζυγός

Αυτό που είναι βέβαιο σήμερα είναι πως θα συμβούν αλλαγές στην καριέρα σας κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας κι ίσως έχουν μακροπρόθεσμη ισχύ. Αν προσπαθήσετε ν’ αντισταθείτε στην παρόρμηση να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική ή προσωπική σας ζωή σήμερα, θα γίνετε πολύ ανήσυχοι και δυσαρεστημένοι. Κάντε χώρο στις αλλαγές και δε θα το μετανιώσετε. Με λίγη δημιουργική φαντασία και εφευρετικότητα, πιθανό να μπορέσετε να κάνετε αλλαγές στη δουλειά και την καριέρα σας, οι οποίες επιτρέπουν πολύ περισσότερη δημιουργικότητα και ελευθερία.

 

Σκορπιός

Αναζητάτε τη ζωή με πιο ραφιναρισμένες κα ευαίσθητες αξίες σήμερα. Είστε λιγότερο ανήσυχοι για τα υλικά αγαθά όπως το σπίτι, το αυτοκίνητο, η βιτρίνα και η γνώμη των άλλων για εσάς και ασχολείστε περισσότερο με πιο αλτρουϊστικούς σκοπούς στη ζωή σας, όπως το να εξυπηρετείτε τους άλλους και το να κάνετε σημαντικές εισφορές, για ένα πιο όμορφο κι αρμονικό κόσμο. Η ευαισθησία και τα έντονα φιλανθρωπικά αισθήματα θα σας χαρίσουν ηθική ικανοποίηση κι ηρεμία. Μία επαφή απ’ το παρελθόν ίσως σας ταράξει.

 

Τοξότης

Μέρα σημαντικών αποφάσεων και μέρα που φέρνει αλλαγές κυρίως σε θέματα ερωτικά και συναισθηματικά. Δεν αποκλείεται τρίτοι να προσπαθήσουν να σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά σας και θα πρέπει να τους αντιμετωπίσετε με αποφασιστικότητα και στρατηγική. Με το να καθίσετε και να επανεξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες, μπορείτε να αποφύγετε πολλά προβλήματα και επιπλοκές. Μη βιαστείτε επομένως και μη λειτουργήστε παρορμητικά.

 

Αιγόκερως

Η φαντασία σας ανάβει κι ονειρεύεστε μεγάλα επιτεύγματα. Η τρέχουσα κατάσταση των υποθέσεών σας, φαίνεται υπερβολικά μέτρια και περιορισμένη. Τείνετε να ταλαντεύεστε ανάμεσα σε αισθήματα πληθωρικότητας και αισιοδοξίας σχετικά με νέες ιδέες, για το πώς θα εκπληρώσετε τα όνειρά σας και τα αισθήματά απελπισίας, όταν τα εμπόδια που σας παρουσιάζονται, φαίνονται αξεπέραστα. Αποφύγετε να αγχωθείτε κι απομακρυνθείτε από πιθανές εντάσεις. Καλό  θα ήταν να μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις με τον άνθρωπό σας.

 

Υδροχόος

Σήμερα σας προσελκύουν ευσεβείς κρυμμένοι πόθοι που είχατε βάλει στην άκρη για πολύ καιρό. Βρίσκεστε σε εξομολογητική διάθεση και νιώθετε πως δεν μπορείτε να κρατήσετε άλλο μέσα σας τα συναισθήματά σας. Επιτέλους έχετε τη δυνατότητα ασχοληθείτε με τις ανάγκες σας και όσο κι αν είναι έξω από τα νερά σας, να χτίσετε κάποιες σταθερές βάσεις. Το μυαλό σας ωστόσο ταξιδεύει σε κάτι έρωτες παλιούς, έρωτες ονειρικούς. Το νου σας, ίσως επιστρέψουν.

 

Ιχθείς

Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ρισκάρετε ή να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, για να νιώσετε μόνο πώς είναι. Ωστόσο, μείνετε μακριά από ανθρώπους που είναι τοξικοί για εσάς και που σας βγάζουν το χειρότερο εαυτό σας. Ξεχάστε για λίγο το χαρακτηριστικό σας να βοηθάτε τους πάντες και βοηθήστε εσάς. Μια καλή ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό εκτός από χαλάρωση θα ήταν ένα μικρό ταξίδι ή έστω μία μικρή χρονικά απομόνωση.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.