Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Σήμερα καθοδηγείστε απ’ τον αυθορμητισμό σας και τα πάθη σας. Είναι η στιγμή να παραδεχτείτε και να εκφράσετε ανομολόγητα συναισθήματά σας, και σίγουρα δε θα βγείτε χαμένοι. Έντονα θετική ερωτική ημέρα με νέες γνωριμίες και παθιασμένες επανασυνδέσεις.

 

 Κριός

Ίσως να πρόκειται για μια χρονική ημέρα εξαιρετικής έντασης και συχνών αναπόφευκτων αλλαγών σε σχέση με τους άλλους. Το σπίτι ή η επιθυμία σας για ασφάλεια φαίνεται πως θα επηρεαστούν άμεσα απ’ τις εναλλαγές στις διαθέσεις και τις πράξεις σας. Ο εκνευρισμός κι η διαφωνία πολύ πιθανό να είναι ένα αποτέλεσμα της έντονης επιθυμίας σας για αλλαγές με οποιεσδήποτε συνέπειες ακόμα κι απώλειες.

 

Ταύρος

Η ανάγκη κατανόηση κι η συμπόνια σήμερα μεγαλώνουν. Είστε πιο καταδεχτικοί, ευαίσθητοι, κατανοητικοί και δεν επικρίνετε τους άλλους. Ακόμα κι αν συνήθως τα έχετε αυτά τα προτερήματα, θα ανακαλύψετε ακόμα, ότι σήμερα αποκτάτε μια νέα εκτίμηση και σεβασμό για ανθρώπους που πριν είχατε παραμελήσει, αγνοήσει ή παρεξηγήσει. Ιδανική μέρα για μια νέα συναισθηματική αρχή.

 

Δίδυμοι

Οι σκοποί και οι φιλοδοξίες σας βλέπετε πως έχουν πάρει το μονοπάτι της πραγματοποίησης. Ακόμα, στην πολύ προσωπική σας ζωή πολλά πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Μια σχέση καινούργια ή μια παλιά πολύ πιθανό να πάρει το δρόμο της νομιμοποίησης. Αυτό για τους ελεύθερους. Για τους δεσμευμένους κάτι σημαντικό και ευχάριστο μέσα στην οικογένεια.

 

Καρκίνος

Αυτή η ημέρα δεν είναι κι η πιο εύκολη διότι συμπεριλαμβάνει πολλές αναστατώσεις ή σκαμπανεβάσματα. Πολλά πράγματα που σχεδιάζατε θα γίνουν κάτω από εντελώς διαφορετικές συνθήκες απ’ ό,τι περιμένατε και με ένα τρόπο που θα είναι αδύνατο να επέμβετε. Το οριστικό τέλος κάποιας σχέσης είναι πολύ πιθανό. Εν συντομία θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα σε θέματα αποφάσεων, όσον αφορά τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις.

 

Λέων

Σ’ αυτό το σημείο της ζωής σας θα αναζητάτε περισσότερη ελευθερία κι ανεξαρτησία απ’ τις υποχρεώσεις και καθημερινές ανάγκες, αλλά μπορεί και να πιέσετε τα πράγματα και να ανακαλύψετε ότι απλά δεν μπορείτε ή δε γίνεται να είστε τόσο ελεύθεροι, όσο εσείς θα θέλατε να είστε. Η επιθυμία πολλές φορές δεν είναι αρκετή, όταν δε συμβαδίζει με τη φυσική ικανότητα. Μην επιτρέψετε στην ψυχολογική σας πίεση να φέρει εντάσεις στη σχέσεις σας.

 

Παρθένος

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, απορρίπτετε κάποιους απ’ τους παλιούς σας ρόλους, κι υιοθετείτε νέους. Προσεγγίζετε με καινούργιο ύφος τη ζωή, και η προσωπικότητά σας υποβάλλεται σε σημαντικές αλλαγές. Η θέση κι ο ρόλος σας σήμερα, σας φαίνονται περιοριστικά και πειραματίζεστε με καινούργιους τρόπους ζωής. Άτομα που θεωρούσατε σημαντικά, σας αποδεικνύουν πως πρέπει να επιλέγετε πιο προσεκτικά τους ανθρώπους στη ζωή σας.

 

Ζυγός

Μερικές απ’ αυτές τις αλλαγές μπορεί να γίνονται ασυνείδητα, αλλά συνήθως οφείλονται στην έλλειψη ενθουσιασμού κι ενδιαφέροντος, που έχετε για τα συνηθισμένα πράγματα που αγαπάτε και θέλετε. Μπορεί να είναι ημέρα για μεγάλες αμφιβολίες, αναθεώρηση, αυτό-αμφισβήτηση, και μπερδέματος σχετικά με πράγματα που υπήρξαν σημαντικά για εσάς. Παρά την αμφισβήτηση, οι σταθερές σας και τα δεδομένα σας μένουν ίδια.

 

Σκορπιός

Αυτή επίσης είναι μια ημέρα, όπου τα αισθήματα για τον εαυτό σας μπορούν να γίνουν μη ρεαλιστικά. Μπορεί, είτε να χάσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας ή να υποφέρετε από αυταπάτη και μεγαλομανία. Και στις δυο περιπτώσεις, το πρόβλημα τίθεται στο αν θα πρέπει να αφήσετε τις φαντασιώσεις σας να πάρουν από σας ή να πείσετε τον εαυτό σας, ότι πρέπει να ακολουθήσετε τον τρόπο ζωής των άλλων, έστω και αν δεν τον εγκρίνετε.

 

Τοξότης

Αν είστε παντρεμένοι ή έχετε κάποιο δεσμό, θα ερωτευτείτε ακόμα περισσότερο το σύντροφό σας ή θα απομακρυνθείτε εντελώς από κοντά του. Τα αισθήματά σας, θα σας οδηγούν από το ένα άκρο στο άλλο, απλά και μόνο, γιατί δεν είστε ευχαριστημένοι με τίποτα λιγότερο, από την υπεροχή του παραμυθιού και τη μαγεία μιας ρομαντικής σχέσης.

 

Αιγόκερως

Η έλλειψη διανοητικής πειθαρχίας ή κι αυτοσυγκέντρωσης είναι πολύ πιθανή σήμερα. Οι σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον σας, θα περάσουν μέσα από μια δύσκολη ημέρα κι ειδικά σε θέματα κατανόησης. Αποφύγετε την κριτική, τις συμφωνίες και διαπραγματεύσεις σήμερα. Δώστε προσοχή στα θέματα που απασχολούν το ταίρι σας κι ακούστε όσα το προβληματίζουν.

 

Υδροχόος

Είστε πιο ταπεινοί, δεκτικοί και λιγότερο επιθετικοί στη δουλειά σας σήμερα. Οι άλλοι είναι πιο πρόθυμοι να σας συμβουλέψουν και να σας ασκήσουν κριτική γιατί δεν είστε τόσο αμυντικοί και κλειστοί όσο παλιά. Ακόμα αν και συνήθως είστε πολύ ανεκτικοί κι ανοιχτοί σε προτάσεις, θα ανακαλύψετε πως σ’ αυτή την ημέρα, τα πάτε ακόμα καλύτερα με τους συναδέλφους σας. Στο ίδιο κλίμα προόδου και α συναισθηματικά σας καθώς είστε πρόθυμοι να κάνετε μία συζήτηση που αποφεύγετε καιρό.

 

Ιχθείς

Πολλά πράγματα γύρω από το σπίτι σας και τα συναισθήματά σας θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσετε σήμερα. Οριστικές αποφάσεις δυσάρεστου χαρακτήρα θα πρέπει να παρθούν για το καλό σας. Ίσως βρίσκεστε σε μια κατάσταση αδυναμίας, αλλά εδώ είναι που πρέπει να αποδείξετε τη δύναμή σας. Οπλισθείτε με θάρρος και θέληση επιμένοντας στις θέσεις και τις απόψεις σας.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.