Article of the day: Η Θάλεια Διαμαντούλη μάς μιλάει για την ΜπάρμπαραΔες εδώ!

sofia859

Προσωπικοί στόχοι κι επιπολαιότητα δεν πάνε μαζί. Με προσοχή, σκληρή δουλειά και σχέδιο, οι κόποι σας θα αποδώσουν και θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Κριός
Μια στάση ανυπομονησίας για γρήγορη εκπλήρωση στόχων σας πολύ πιθανό να προσκρούσει στις αντιρρήσεις ορισμένων ανθρώπων από το άμεσο περιβάλλον σας. Βασικός λόγος είναι ότι δεν υπάρχει από πουθενά υποστήριξη σήμερα ή στη χειρότερη περίπτωση επιπρόσθετα εμπόδια μπορούν να παρουσιαστούν στα σχέδιά σας αν ζητήσετε από τους άλλους να σας βοηθήσουν. Μια ημέρα σκληρής δοκιμασίας ή έντασης η οποία προέρχεται από τους άλλους.

Ταύρος
Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα, για να συζητήσετε με μέλη της οικογένειάς σας, φίλους ή συνεργάτες, από τους οποίους κρατούσατε απόσταση, ή είχατε παρεξηγηθεί μαζί τους. Είστε επίσης πιο πρόθυμοι να συχωρέσετε τα λάθη του παρελθόντος. Θα δείτε ότι αυτές τις ημέρες, σας είναι σχετικά εύκολο να συγχωρήσετε τους άλλους και να παραμερίσετε τις παλιές διαφορές και αντιπάθειες.

Δίδυμοι
Οι επαγγελματικές συμφωνίες ή καινούργιες συνθήκες μέσα στη δουλειά σας πολύ πιθανόν να σας δώσουν την ευκαιρία για κάποιες αλλαγές στο χώρο διαμονής σας προς το καλύτερο. Παλιά σχέδια θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται σήμερα με καλύτερες προοπτικές από ότι αρχικά υπολογίζατε. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται σήμερα για να οργανώσετε καλύτερα τις μελλοντικές συνθήκες στη ζωή σας.

Καρκίνος
Αυξημένος ενθουσιασμός και δημιουργικότητα θα σας ανοίξει το δρόμο για να πραγματοποιήσετε πράγματα που σχεδιάζατε από καιρό. Ιδιαίτερα καλή ημέρα της ζωής σας σήμερα. Οι αλλαγές που θα γίνονται φαίνεται πως σας ευνοούν ιδιαίτερα. Μια ημέρα που την ονειρευόσασταν ή την επιθυμούσατε ιδιαίτερα. Ακόμα, η ξαφνική αναγνώριση σε έναν ξεχωριστό τομέα της ζωής είναι πολύ πιθανή.

 

Λέων
Αν θέλετε να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας, ανεξάρτητα αν πρόκειται για δουλειά ή σχέση, φρόνιμο θα ήταν σήμερα να ρίξετε μια ματιά πίσω σας και να δείτε οι τυχόν αλλαγές σε αυτόν τον τομέα μην έχουν επιπτώσεις σε κάποιους άλλους οι οποίοι δεν είναι σε θέση να τις αντιμετωπίσουν. Δηλαδή, λάβετε υπόψη και τη γνώμη των άλλων, ίσως έτσι να έχετε την συνείδηση καθαρή στην περίπτωση που υπάρξουν αρνητικά αποτελέσματα ή τα πράγματα έλθουν αντίθετα απ’ ό,τι αρχικά πιστεύατε.

Παρθένος
Σήμερα είναι ο καιρός να σπάσετε μερικά από τα καλούπια στα οποία είστε συνηθισμένοι να ζείτε. Ακόμα κι αν η θέση και ο ρόλος σας στη ζωή είναι ικανοποιητικά και φυσιολογικά υπάρχει ακόμα η ανάγκη να εξερευνήσετε νέες νοοτροπίες, προσεγγίσεις και τρόπους. Μη συγκρατείτε αυτόν τον αυθορμητισμό. Αυτή η ημέρα της ζωής σας είναι πολύ ασταθής και συχνά θα βρεθείτε μπροστά σε μερικές αναπάντεχες αλλαγές.

Ζυγός
Άσχετα με τη φιλοσοφική σας έφεση ή την έλλειψη αυτής, αυτή είναι μια ημέρα, που ίσως κάνετε μεγάλα λάθη σε πρακτικές υποθέσεις. Αν έχετε σοβαρές αμφιβολίες, για την ανάληψη κάποιας υπόθεσης σήμερα, τότε ίσως είναι καλύτερα να την καθυστερήσετε λίγο και να αναλύσετε το κατά πόσο, αυτή η ανάληψη αντανακλά αυτό που πραγματικά θέλετε, ή περιλαμβάνει πάρα πολλούς συμβιβασμούς.

Σκορπιός
Γενικότερα η κρίση σας για τα περισσότερα πράγματα είναι φτωχότερη απ’ ό,τι συνήθως και κυρίως για την κρίση σας όσον αφορά τον ίδιο σας τον εαυτό. Τα ιδανικά και οι πνευματικές σας φιλοδοξίες θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Είστε λιγότερο επικριτικοί και σκεπτικιστές απ’ ό,τι συνήθως και είστε περισσότερο ευαίσθητοι σε πνευματικές εμπνεύσεις και φυσικές εμπειρίες.

Τοξότης
Σήμερα ανοιχτά επιβάλλετε τις ιδεαλιστικές σας φαντασιώσεις στους άλλους. Μπορεί να ερωτευτείτε τρελά κάποιον και να μην μπορέσετε να διακρίνετε κάποια ελαττώματα στην προσωπικότητά του. Όταν όμως αυτή η αστρολογική όψη εξασθενίσει, θα μπορέσετε να δείτε σταδιακά τον άλλο πιο ρεαλιστικά, κάτι που θα είναι πολύ απογοητευτικό. Αν ερωτευτείτε κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής ημέρας, καλύτερα να αναβάλλετε το γάμο ή άλλη σοβαρή δέσμευση για κάποια μελλοντική στιγμή.

Αιγόκερως
Αυτές τις ημέρες θα αισθάνεστε ότι ορισμένες απόψεις σας για συγκεκριμένα πράγματα θα πρέπει να τις ξαναεξετάσετε και αν χρειαστεί να τις αλλάξετε ολοκληρωτικά. Ατυχώς αυτές τις ημέρες μην περιμένετε οι άλλοι να συμφωνήσουν μαζί σας ή να συμμεριστούν τα προβλήματά σας, με αποτέλεσμα να διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι το να συζητάτε μαζί τους δεν βοηθάει σε τίποτα.

Υδροχόος
Επιπροσθέτως, δεν είστε μόνο λιγότερο επιθετικοί, αλλά και περισσότερο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων και είστε πιο έτοιμοι να τρέξετε να βοηθήσετε. Αυτή είναι μια πολύ θετική χρονική ημέρα, όπου είστε πολύ συνεργάσιμοι και ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων. Η τάση σας να ακούτε και να κατανοείτε τα προβλήματα των άλλων σας κάνει πιο ελκυστικούς. Εκμεταλλευτείτε το.

Ιχθείς
Οι προσωπικές φιλοδοξίες, σκοποί, και ενδιαφέροντα συναντούν αναπάντεχες δυσκολίες ή διακυμάνσεις. Ημέρα μεγάλων γεγονότων, η οποία σας έχει καταβάλλει ψυχολογικά. Πολλές φορές θα πιστεύετε πως εδώ βρίσκεται το τέλος και η αρχή κάποιας άλλης πραγματικότητας. Συγκλονιστικές εμπειρίες μαζί με άλλους ανθρώπους και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.