Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Χαλινάρι στα πάθη και τον παρορμητισμό επιβάλλει η σημερινή ημέρα καθώς ο κίνδυνος για εντάσεις και συγκρούσεις σε κάθε είδους σχέση είναι μεγάλος. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι η αιτία για αναπάντεχες συναντήσεις κι απρόσμενα ερωτικά μπερδέματα.  Ενώ ο τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη γεννά μια ασυγκράτητη νευρικότητα.

 

Κριός

Προσοχή σε οικογενειακά ζητήματα απαιτεί η σημερινή ημέρα. Γενικότερα υπάρχει ο κίνδυνος για λάθος κινήσεις σε συναισθηματικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Κρατήστε την έντονη αυτοπεποίθησή σας, περιορίστε όμως τον αυθορμητισμό σας καθώς μπορεί να γίνει η αιτία εντάσεων και συγκρούσεων στα προσωπικά σας. Πτυχές της σχέσης σας που είχαν αρχίσει να σας κουράζουν, θα βελτιωθούν.

 

Ταύρος

Τυχερή ημέρα η σημερινή με αναπάντεχες χαρές και θετικές εκπλήξεις. Εκμεταλλεύσου ο θετικό κλίμα των ημερών για αξιοποίηση μακροπρόθεσμων στόχων και μπες σε πρόγραμμα για την πραγματοποίησή τους. Η αισιοδοξία κι η καλή σας ψυχολογία θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Στα προσωπικά σας προσπαθήστε να γίνεται πιο δοτικοί και μην αφήνετε τόσα περιθώρια αμφιβολίας για τα αισθήματά σας.

 

Δίδυμος

Βρίσκεστε σε μία φάση υπερέντασης κι υπερβάλλοντα ζήλου. Κάτι που σας αγχώνει και δεν έχει προφανώς και θετικά αποτελέσματα. Το πρόγραμμά σας είναι απαιτητικό κι οι υποχρεώσεις σας πολλές, μην αφήνετε ωστόσο το άγχος να σας καταβάλλει ψυχολογικά και να σας απομακρύνει απ’ τους δικούς σας ανθρώπους. Δώστε χώρο και χρόνο στους φίλους και το σύντροφό σας, τους χρειάζεστε.

 

Καρκίνος

Οι μέρες αυτές δεν είναι κι οι πιο θετικές κι ευνοϊκές που θα μπορούσατε να συναντήσετε. Οι δυσκολίες πολλές κι οι δυσάρεστες εκπλήξεις δεν απουσιάζουν, ωστόσο μη χάνετε το θάρρος σας και τις ελπίδες σας. Είστε ικανοί και τα καταφέρνετε στα δύσκολα όπως έχετε αποδείξει και στο παρελθόν. Μην επιτρέψετε στην κακή σας διάθεση να μειώσει την απόδοση και τη δημιουργικότητά σας. Χρειάζεστε ποιοτικό χρόνο με τον άνθρωπό σας. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα.

 

Λέων

Εντάσεις και συγκρούσεις στα επαγγελματικά σας θα σας φέρουν σε άβολη θέση. Αποφύγετε να πάρετε μόνιμες αποφάσεις βασισμένοι σε στιγμιαία συναισθήματα. Δώστε χρόνο στις καταστάσεις μέχρι να διαμορφωθούν τα δεδομένα. Όσο αφορά τα προσωπικά σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε τις συζητήσεις που αποφεύγετε καιρό τώρα, προσοχή όμως στο ύφος σας, μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί και να δημιουργήσει εντάσεις και συγκρούσεις απ’ το πουθενά.

 

Παρθένος

Αναπάντεχες εντάσεις και ξαφνικοί καβγάδες θα παρουσιαστούν σήμερα στις προσωπικές σας σχέσεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους αν δε θέλετε να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας πρόσωπα ή ακόμα και να ρισκάρετε να τα  χάσετε. Το κυνήγι των στόχων σας, σας έχει κουράσει. Υπομονή κι επιμονή, είστε πολύ κοντά στην επίτευξή τους.

 

Ζυγός

Δυσκολίες κι εντάσεις σε ζητήματα που αφορούν κυρίως τα οικογενειακά σας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα. Συναισθηματικά είστε απογοητευμένοι και κουρασμένοι, μην αφήνετε όμως αυτή την κακή σας ψυχολογία να σας καθορίσει. Συγκεντρωθείτε κι αφιερώστε την ενέργειά σας στην επίτευξη των στόχων σας και δε θα χάσετε. Καλύτερα να αποφύγετε σήμερα συζητήσεις με το σύντροφό σας, δε θα βοηθήσουν κι ίσως επηρεάσουν περισσότερο αρνητικά παρά θετικά. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα και τα πράγματα θα βελτιωθούν.

 

Σκορπιός

Μέσα σε όλη αυτή τη σημερινή ένταση, η ευκαιρία για να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο –πολύ πιθανόν και με τη βοήθεια άλλων– θα πρέπει να τη θεωρήσετε υπερβολική εύνοια για σας. Το αν τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως εσείς θα θέλετε ή όχι θα εξαρτηθεί πάρα πολύ από το πόσο προσεκτικά μπορείτε να χειριστείτε ορισμένες καταστάσεις σήμερα. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια ή τις οποιεσδήποτε δαπάνες. Δώσε προτεραιότητα στον άνθρωπό σας κι αφιερώστε του χρόνο.

 

Τοξότης

Ίσως να περνάτε μια περίοδο πεσμένης ενεργητικότητας ή κι οποιασδήποτε διάθεσης για συνεργασία σήμερα. Βασική αιτία μπορεί να είναι οι καταστάσεις που περάσατε με τις ιδιαίτερες σχέσεις σας ή ακόμα και μία πολύ μεγάλη απογοήτευσή σας από μια συνεργασία σας. Δεν είναι όμως κατάλληλη ημέρα για να εγκαταλείψετε τον αγώνα προς τους στόχους σας. Αποφύγετε συζητήσεις με το ταίρι σας, θα δημιουργήσουν καβγάδες.

 

Αιγόκερως

Θα εκτεθείτε σε «πιστεύω», ιδέες και φιλοσοφίες ασυνήθιστες, προοδευτικές ή επαναστατικές, διαφορετικές από όσες έχετε μέχρι σήμερα υιοθετήσει. Αν δεν είστε ανοιχτόμυαλοι και με ευέλικτη σκέψη, αυτή η ημέρα μπορεί να είναι γεμάτη αναστάτωση, όλος ο μέχρι σήμερα τρόπος σκέψης σας δοκιμάζεται κι οι απόψεις για τον κόσμο ανατρέπονται. Θετική μέρα για τα συναισθηματικά σας, αρκεί να εκδηλώσετε τα όσα νιώθετε.

 

Υδροχόος

Μια σχέση σας με κάποιο άτομο ίσως να γίνει πιο ποιοτική ή ακόμα και ψυχική σήμερα. Πολλά πράγματα ίσως να μην μπορείτε να τα εξηγήσετε, αλλά φαίνεται πως σας δίνουν μια ιδιαίτερη ικανοποίηση. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για μια σύντομη απόδραση κοντά στον τόπο κατοικίας σας, για να γεμίσετε μπαταρίες και να ξεδιαλύνετε τα άμεσα σχέδιά σας. Θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα βελτιώσει τα προσωπικά σας.

 

Ιχθείς

Μια ευχάριστη ημέρα για τη συναισθηματική σας ζωή σήμερα θα σας βοηθήσει στο να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Υποστήριξη από το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον ή από φίλους σήμερα θα αποδειχτεί πολύτιμη στο κοντινό μέλλον. Αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία όμως γιατί πολλά πράγματα είναι φαινομενικά θετικά σήμερα. Μείνετε μακριά από τις υπερβολές.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.