Με την Αφροδίτη να περνάει σήμερα στην πλεονεκτική θέση του Ζυγού και να φέρνει έντονη ευαισθησία, συναισθηματισμό και διπλωματία στις διαπροσωπικές μας σχέσεις καθώς κι η ανάγκη για συντροφικότητα, αυξάνουν τις πιθανότητες να βρούμε πλέον το άλλο μας μισό. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, αν κι η ατμόσφαιρα μυρίζει έρωτα για όλο το ζωδιακό κύκλο.

 

Κριός

Περιοδικές διαταραχές, ανησυχία στη συμπεριφορά σας ή ανυπομονησία, πολύ πιθανό να σας καταλάβει αυτή τη χρονική ημέρα. Αυτό ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι πιστεύετε πως δεν «κινείστε» όσο γρήγορα πρέπει ή ότι οι δραστηριότητες σας δεν είναι τόσο αποδοτικές όσο εσείς θα θέλατε να είναι. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να πιέσετε ορισμένες καταστάσεις και να περάσετε μια ημέρα έντασης και εκνευρισμού η οποία πολύ πιθανόν να έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στην υγεία ή ενασχόλησή σας.

 

Ταύρος

Αυτή είναι μια ημέρα πνευματικής και συναισθηματικής ανάτασης και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε. Συγχωρέστε τους άλλους και απελευθερώστε όλα τα παλιά πάθη σήμερα και θα δείτε πως όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν. Επειδή πολλά θέματα ξεκινούν απ’ τις πρώιμες σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας και ιδιαίτερα με τους γονείς, αυτή η διαδικασία της συγχώρεσης και απελευθέρωσης των αισθημάτων που πληγώνουν, μπορεί να δημιουργήσει τρομερές βελτιώσεις στη ζωή σας τελικά.

 

Δίδυμοι

Συνεργασία και πετυχημένες δραστηριότητες στον τομέα του επαγγέλματος ή της ενασχόλησής σας ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα. Ακόμα νομικές υποθέσεις (αν έχετε σε εκκρεμότητα) θα πρέπει να ξεκαθαριστούν οριστικά σήμερα. Πολλά πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει στη ζωή σας και ειδικά στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους. Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πολλές από τις εμπειρίες σας για να φέρετε τα πράγματα εκεί που εσείς θέλετε. Οι ουσιαστικές αλλαγές που έχουν αρχίσει εδώ και δύο χρόνια περίπου στη ζωή σας, θα αρχίζουν να αποδίδουν θετικά αποτελέσματα σήμερα.

 

Καρκίνος

Θα αισθάνεστε πολύ λιγότερο καταπιεσμένοι από τις περιστάσεις και με μεγάλη ευκολία θα προσαρμόζεστε στις συνθήκες που θα επικρατούν γύρω σας. Θα βρίσκετε πολύ εύκολο το να αποδεχτείτε σχέδια και ιδέες που πριν τις απορρίπτατε και θα επιθυμείτε να κάνετε εντελώς καινούργια πράγματα στη ζωή σας σήμερα.

 

Λέων

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, μπορεί να συμβούν αλλαγές στη ζωή σας, οι οποίες θα σας παρέχουν περισσότερη ελευθερία και ατομική έκφραση. Εκτίθεστε σε νέες ιδέες και καινούργιο περιβάλλον, τα οποία σας προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις στα συνηθισμένα σας πιστεύω και συνήθειες. Για παράδειγμα, μεγαλώνετε μέσα σ’ ένα κοινωνικό κύκλο φίλων και γνωστών, το οποίο είναι περισσότερο προοδευτικό απ’ τους ανθρώπους που συνήθως συναναστρέφεστε. Μπορεί να δεχτείτε μια νέα δουλειά ή νέα βάρδια σε μια ήδη υπάρχουσα εργασία η οποία σας παρέχει μεγαλύτερη ελευθερία ή δημιουργικά αποτελέσματα.

 

Παρθένος

Είναι πιθανό να μην αλλάξει στα σοβαρά η ζωή σας, αλλά η πιθανότητα για απρόσμενες αλλαγές στην καριέρα ή την οικογενειακή ζωή, συχνά συμβαίνει κατά τη διάρκεια αυτής της αστρολογικής επιρροής. Να είστε προετοιμασμένοι, όμως, για τις σημαντικές αλλαγές αν αυτές προκύψουν.

 

Ζυγός

Αυτή είναι θαυμάσια ευκαιρία για να αποκόψετε παλιές συνήθειες που ξέρετε πως δε σας κάνουν καλό, αλλά που δεν είχατε τη δύναμη της θέλησης για ν’ απαλλαχθείτε απ’ αυτές. Μπορεί ν’ ανακαλύψετε πως σήμερα μπορείτε να αλλάξετε μια κακή διατροφή ή κακές συνήθειες όπως το υπερβολικό ποτό και το κάπνισμα ενώ μερικοί τείνουν να γίνουν μάλλον ασκητικοί εξαιτίας αυτής της αστρολογικής όψης. Με την Αφροδίτη να μπαίνει το απόγεμα στο ζώδιό σας, φέρνει έντονη κίνηση στα ερωτικά σας  και κάτι αλλάζει στην προσωπική σας ζωή.

 

Σκορπιός

Μπορείτε να κάνετε λάθη, ιδιαίτερα όταν προσπαθείτε να αναγνωρίσετε την πηγή των εμπνεύσεων και των εμπειριών σας ή όταν αναπτύσσετε μια φιλοσοφία στην οποία βασίζετε αυτές τις εμπειρίες. Αφήστε τη φαντασία και τα ιδανικά σας να ανυψωθούν, αλλά προσέχετε την τάση σας στο να θεοποιείτε, καταστάσεις και ανθρώπους, να εξιδανικεύετε, ή να έχετε κάποιες αυταπάτες τις οποίες μετά δυσκολίας αναγνωρίζετε. Αλλαγές και συναισθηματικές μεταπτώσεις.

 

Τοξότης

Αν απομακρυνθείτε απ’ τον σύντροφο σας και τη σχέση σας, μην κατηγορήσετε εκείνον ότι απέτυχε ν’ ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Προσπαθήστε να συζητήσετε ειλικρινά μαζί του τις δυσαρέσκειές σας και να βρείτε λύση. Να είστε ειλικρινείς.

 

Αιγόκερως

Ίσως όχι και τόσο ευχάριστη ημέρα για σας. Πολλά πράγματα που είχατε συμφωνήσει με κάποιους πολύ πιθανόν να μην πραγματοποιηθούν. Βασική αιτία κάποια λανθασμένη επιλογή από μέρους σας πριν από καιρό. Αν και από τη φύση σας είσαστε γεμάτοι διανοητική ενέργεια, θα είναι δύσκολο να τη χρησιμοποιήσετε πρακτικά και ωφέλιμα σήμερα. Η επικοινωνία, το γράψιμο, οι ιδέες δε θα περνούν εύκολα στην πράξη. Αποφύγετε προσωρινά τις διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στην ενασχόλησή σας.

 

Υδροχόος

Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα για να κάνετε αλλαγές στις μεθόδους και στις προσεγγίσεις σας, έτσι ώστε οι πελάτες και οι άλλοι παράγοντες της δουλειάς σας να εξυπηρετούνται πιο αποτελεσματικά. Επειδή σήμερα μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες σας καλύτερα, απ’ την άποψη του πελάτη, είστε ικανοί να επιτύχετε αλλαγές, οι οποίες θα φέρουν σημαντικές βελτιώσεις. Έμπνευση και πολλά επαγγελματικά σχέδια, θα υπάρξει βοήθεια από άλλους την κατάλληλη στιγμή, θετική ημέρα για μια έξυπνη επαγγελματική κίνηση.

 

Ιχθείς

Η ένταση της ημέρας ίσως να είναι κάτι το φυσιολογικό για σας μιας και γεννηθήκατε μέσα σε αυτήν. Ίσως σήμερα να συνειδητοποιήσετε ότι πολλά πράγματα στη ζωή σας έπρεπε να γίνουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο και να ξεκινήσετε κάποιες ουσιαστικές –αλλά μακρόχρονα ευνοϊκές– αλλαγές. Εκμεταλλευτείτε ορισμένα πλεονεκτήματα από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, ώστε να θέσετε καινούργιες βάσεις στους στόχους αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.