Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα. Ευκαιρίες, δυνατότητες βελτίωσης και νέα ξεκινήματα για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες, φέρνει η ημέρα.

 

Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, καταφέρνεις και τακτοποιείς ζητήματα που έχουν να κάνουν με έμπρακτη προσφορά βοήθειας, προσωπική υγιεινή, φροντίδα και καθαριότητα σπιτιού, οργάνωση χρόνου και γενικά βελτίωση της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος, στο φλερτ είσαι αρκετά εγκρατής και μάλλον σε χαρακτηρίζει συναισθηματική καταστολή. Αν είσαι δεσμευμένος, θα λάβεις λεκτικά ή έμπρακτα, τον θαυμασμό του συντρόφου σου! Πρόσεξε μόνο μην πέσεις στην παγίδα της τελειομανίας και έχεις συνεχώς απαιτήσεις.

 

Tαύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς. Έχεις ιδιαίτερη τύχη σχετικά με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, θέματα παιδιών, θέματα καρδιάς, καλλιτεχνικές δράσεις και δημιουργικές απασχολήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, είσαι ιδιαίτερα ρομαντικός, γοητευτικός, παθιασμένος και λαμπερός σήμερα, γεγονός που θα φέρει πολλές κατακτήσεις στα πόδια σου. Αν είσαι δεσμευμένος, σε χαρακτηρίζει αστάθεια στην συμπεριφορά σου και ίσως κάποιες στιγμές χαρακτηρίζεσαι από έπαρση ή εγωισμό.

 

Δίδυμος

Σήμερα φίλε Δίδυμε, είναι μια ιδανική ημέρα, για να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο, το σπίτι και την οικογένεια σου. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι υπερπροστατευτικός με τον σύντροφο σου και ίσως υπερβολικά παραπονιάρης! Προσπάθησε να μην πιέζεις καταστάσεις, ιδίως συναισθηματικά. Αν είσαι ελεύθερος θα κάνεις σήμερα, μια συνειδητή προσπάθεια για να προσεγγίσεις ένα άτομο του παρελθόντος. Ωστόσο, καλύτερα να περιμένεις από τον άλλο το πρώτο βήμα, ώστε να αποφύγεις απογοητεύσεις.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα ξέρεις πώς να εκφράσεις αυτό που σκέφτεσαι και οποιαδήποτε συζήτηση επιδιώξεις, θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα σε ικανοποιήσει συναισθηματικά και ψυχικά. Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, ιδίως να επιδιώξεις μία ήρεμη και ομαλή συζήτηση με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται μία ημέρα γεμάτη, φλερτ, ερωτικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις, αλλά και ευκαιρίες για καινούργιες γοητευτικές γνωριμίες.

 

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, προσπάθησε να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, ώστε να ανακτήσεις την αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας, που τόσο έχεις ανάγκη. Αν είσαι δεσμευμένος, η θετική πλευρά της ημέρας είναι σαφώς η αισθησιακή και παθιασμένη ατμόσφαιρα, που οφείλεις να εκμεταλλευτείς, μαζί με το άλλο σου μισό, ενώ η αρνητική πλευρά, αφορά την τάση σου για κτητικότητα, ζήλια και ισχυρογνωμοσύνη, χαρακτηριστικά τα οποία θα φέρουν κόντρες χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος, δεν θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

 

Παρθένος

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, μπορείς εύκολα να γίνεις ο επικεφαλής των καταστάσεων και κινήσεις εσύ τα νήματα, σε υποθέσεις που θες καιρό να δρομολογηθούν. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σήμερα αυξημένη διαίσθηση και ευαισθησία στον ερωτικό τομέα και στηρίζεσαι στο ένστικτο περισσότερο, παρά στην λογική σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε ψέματα και μυστικά.

 

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, θα διαπιστώσεις ποιοι πραγματικά σε αγαπούν, ποιοι είναι ειλικρινείς και ποιοι όντως θέλουν το καλό σου! Μην διστάσεις να στηριχτείς στην διαίσθησή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, είτε θες να προστατέψεις την ευτυχία σου με τον σύντροφο σου, κρατόντας την κρυφή από τα αδιάκριτα μάτια, είτε ένας απαγορευμένος έρωτας σου τραβά τώρα το ενδιαφέρον.  Αν είσαι ελεύθερος και περιμένεις τηλεφώνημα ή μήνυμα, από το άτομο που σε ενδιαφέρει, ετοιμάσου να το λάβεις!

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα η συναισθηματική επαφή με φίλους θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, ιδίως αν θες να πεις ή να συζητήσεις κάτι συγκεκριμένο με κάποιον από αυτούς. Αν είσαι ελεύθερος, έντονη επίδραση στην ερωτική σου ζωή, θα έχει κάποιος φίλος σου σήμερα, αφού θα σου μεταφέρει μία είδηση από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος, επίσης ένας φίλος θα σε συμβουλέψει σχετικά με την σχέση σου, ώστε να λύσεις προβλήματα.

 

Τοξότης

Σήμερα φίλε Τοξότη, η γνώμη των άλλων σε ενδιαφέρει λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως και θα νιώσεις αρκετές φορές σαν να περνάς από κριτική επιτροπή. Αν είσαι δεσμευμένος και είχατε τελευταία μία διαφωνία με τον σύντροφο σου, καλό θα ήταν να κάνεις το πρώτο βήμα εσύ, είτε για να τον προσεγγίσεις, είτε για να λύσετε τυχούσες διαφορές μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, είναι πολύ πιθανός σήμερα.

 

Αιγόκερως

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, ξυπνάς με κέφι και αισιοδοξία! Σχεδίασε λοιπόν ένα ταξίδι, οργάνωσε μία κοινωνική έξοδο, βρες καινούργιους τρόπους να εμπλουτίσεις τα ενδιαφέροντά σου. Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κινήσει το ενδιαφέρον σου ένα άτομο που θα σε συναρπάσει με ποικίλους τρόπους. Αν είσαι δεσμευμένος, μην κλειστείτε στο σπίτι με τον σύντροφο σου! Κάντε μία βόλτα ή βγείτε για φαγητό σε ένα εστιατόριο ή διασκεδάστε σε ένα κέντρο ψυχαγωγίας.

 

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, προσπάθησε να αποφύγεις παρεξηγήσεις, επειδή πιθανόν να γίνεις λίγο πιο αδιάκριτος και αγενής, από ό,τι συνήθως. Θα βιώσεις διαθέσεις και συναισθήματα, τα οποία θα σε κάνουν να αντιμετωπίσεις διαφορετικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου σήμερα για έντονες συναισθηματικές εμπειρίες.Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε αισθησιασμό και την σεξουαλικότητα κι όχι στη ζήλια!

 

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, αν θες σήμερα ενδυνάμωση σχέσεων, ο σωστός τρόπος είναι η προσαρμοστικότητα και όχι η ανούσια κόντρα. Κράτα χαμηλούς τόνους και θα μπορέσεις να απολαύσεις την αρμονία και την γαλήνη που επιθυμείς την σημερινή ημέρα. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις έντονα την ανάγκη από συντροφικότητα, ασφάλεια και συναισθηματική υποστήριξη στην ερωτική ζωή σήμερα.  Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για υπερβολικές απαιτήσεις.

 

Πηγή