Η Σελήνη μετακινείται στο ζώδιο του Αιγόκερoυ, κι αυτό παραδοσιακά στην αστρολογία σημαίνει ότι βρίσκεται σε θέση «αδυναμίας»! Με τη Σελήνη λοιπόν να πορεύεται στο γήινο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, τον Αιγόκερω, θα νιώσεις από το ξεκίνημα της ημέρας κάπως βαριά και μελαγχολική τη διάθεσή σου! Οι βασικές δραστηριότητες που θα σε απασχολήσουν θα είναι τα επαγγελματικά, τα οικονομικά αλλά και τα οικογενειακά ζητήματα. Η μέρα είναι η ιδανική για να βάλεις ένα συνετό πρόγραμμα το οποίο και θα μπορέσεις να ακολουθήσεις, να αφιερώσεις το ενδιαφέρον σου σε θέματα επαγγελματικής ή προσωπικής προβολής και να επιμεληθείς οικονομικές υποθέσεις που σου προκαλούσαν ως τώρα άγχος!

 

Κριός

Μία ανησυχία και μία ανασφάλεια σχετικά με την επαγγελματική σου εξέλιξη θα έχεις, φίλε Κριέ σήμερα, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω. Δένεσαι συναισθηματικά με τον επαγγελματικό σου χώρο και λαμβάνεις πραγματική ικανοποίηση μόνο απ’ αυτόν. Γι’ αυτό το λόγο επιστρατεύεις τον δυναμισμό σου, προσπαθώντας για επαγγελματική επιτυχία, όμως πρέπει οπωσδήποτε να προσέξεις τις οξύθυμες και παρορμητικές σου αντιδράσεις, σε περίπτωση που τα γεγονότα δε θα γίνουν ακριβώς όπως τα θες, αλλιώς οι απώλειες θα είναι ακόμα περισσότερες.

 

Ταύρος

Ψυχική ανάγκη για επικοινωνία, μετακίνηση και επέκταση σκέψης και ιδεών, σου δημιουργεί φίλε Ταύρε, η σημερινή Σελήνη στον Αιγόκερω. Αποκτάς μία έμφυτη ανάγκη για μάθηση και διανοητικότητα, ιδιαίτερα μέσω των άλλων και γι’ αυτό κοινωνικοποιείσαι. Μην απογοητευτείς αν δεν έχεις τα αποτελέσματα που περιμένεις, αλλά εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα και την τυχερή της αύρα, για να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που επιθυμείς και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, έντονος συναισθηματισμός και σεξουαλικότητα σε διακρίνει, τα οποία όμως αν δεν ανταποδωθούν σε εσένα, απογοητεύεσαι πολύ. Είσαι πιο ευαίσθητος απ’ ό,τι συνήθως και αρκετά πιο ανασφαλής σε θέματα οικονομικά. Ασχολείσαι με όλες σου τις οικονομικές υποθέσεις σου για να λυθούν τυχόν εκκρεμότητες και δένεσαι σημαντικά με τα κεκτημένα και τα υλικά αγαθά σου. Συγκράτησε την ισχυρογνωμοσύνη σου σε συναισθηματικές σχέσεις.

 

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε σήμερα έχεις έντονα την επιθυμία να φροντίσεις την καλυτέρευση διαπροσωπικών σχέσεων και σημαντικών συνεργασιών σου, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Η προσοχή σου είναι στραμμένη προς το σύντροφο και είσαι υπερευαίσθητος απέναντι του. Πρόσεξε γιατί ο έντονος συναισθηματισμός σου και ο κυκλοθυμικός χαρακτήρα σου σήμερα, μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μεταξύ σας και να απογοητευτείς ή θα πληγωθείς.

 

Λέων

Ο επαγγελματικός τομέας και ιδιαίτερα η εργασιακή ρουτίνα και καθημερινότητα, θα απασχολήσει το ενδιαφέρον σου σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Νιώθεις ικανοποίηση μόνο όταν το εργασιακό σου περιβάλλον είναι αρεστό και όταν η απόδοσή σου είναι στα ύψη. Η ανταγωνιστικότητα που σε διακρίνει ως προσωπικότητα, πιθανόν να σε φέρει σε όρια υπερκόπωσης, γι’ αυτό προσοχή στην υπερπροσπάθεια αλλά και στη διατροφή σου.

 

Παρθένος

Έχεις ανάγκη για ερωτική επιβεβαίωση, χαλάρωση και διασκέδαση σήμερα, φίλε Παρθένε με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Αιγόκερω. Θες να προσφέρεις και να εκφράσεις πιο γενναιόδωρα από ό,τι συνήθως, τα συναισθήματά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Η τελειομανία σου ίσως δημιουργήσει σκιές στη θετικότητα της ημέρας, αν δεν πάρεις ακριβώς την ανταπόκριση που θες. Προσπάθησε να περάσεις όμορφα σήμερα, να ασχοληθείς με τα παιδιά και να προβάλλεις τη ζεστή πλευρά του εαυτού σου, όπως και τη δημιουργικότητά σου.

 

Ζυγός

Οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα σπιτιού μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου φίλε Ζυγέ, σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω. Νιώθεις πιο δεμένος συναισθηματικά με τους δικούς ανθρώπους και έχεις την ανάγκη να προσφέρεις στο σπίτι. Προτιμάς την οικογενειακή θαλπωρή τώρα, αλλά πρέπει να αποφύγεις δειλίες και αναποφασιστικότητα από μέρους σου για σημαντικές οικογενειακές υποθέσεις, για να αποφύγεις συγκρούσεις και προβλήματα μέσα στο σπίτι. Καλό θα ήταν να συγκρατηθείς συναισθηματικά για παρελθοντικές υποθέσεις σήμερα.

 

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ το μυαλό σου τρέχει χωρίς σταματημό και παίρνεις συναισθηματική τροφή μέσα από συζητήσεις και επαφές, λόγω της Σελήνης που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Είσαι πιο επικοινωνιακός και εκφραστικός απ’ ό,τι συνήθως και η αποδοχή από τον κοινωνικό σου περίγυρο είναι πολύ σημαντική για σένα. Απέφυγε την καυστική και σκληρή συνήθη στάση σου στις διάφορες επαφές σου και καλό θα ήταν σήμερα να σχεδιάσεις ή να ξεκινήσεις ένα ταξίδι.

 

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, η σιγουριά στον εαυτό σου και οι συναισθηματική σου ικανοποίηση, έρχεται μέσα από οικονομικές απολαβές και υλικά κεκτημένα. Επίσης οι συναισθηματικές σου ανάγκες για ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή αυξάνονται καθιστώντας σε ορισμένες φορές απαιτητικό και με υπερβολική αυτοπεποίθηση. Προσοχή στη ροπή σου για υπερκατανάλωση ως μέσο κάλυψης του ψυχικού κενού σου.

 

Αιγόκερως

Σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, φίλε Αιγόκερε, είσαι γεμάτος εκφραστικότητα, ενεργητικότητα αλλά και ευσυγκινησία και εξάρτηση από τους άλλους. Η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι αυξημένη και αποτελεσματική. Έχεις την ανάγκη να κάνεις αισθητή την παρουσία σου σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν, όμως όταν δεν το καταφέρνεις είσαι εύθικτος, δύστροπος και ίσως αρκετά γκρινιάρης κι απόλυτος, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατείσαι.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, σου δημιουργεί μία εσωτερική ψυχική σύγχυση, ενοχές και σκέψεις για το παρελθόν αλλά και μία τάση συναισθηματικής απόδρασης. Είναι καλή μέρα για να κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου και να ανανεωθείς ψυχικά ή να ανακτήσεις δυνάμεις. Μην αφήσεις φοβίες και άγχος να επηρεάσουν την αισιόδοξη φύση σου, ούτε να φρενάρουν τον πρωτοπόρο ιδεαλισμό σου.

 

Ιχθύς

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, σε διακρίνει συναισθηματισμός και ανάγκη για προσφορά και συμπαράσταση σε φιλικούς και κοινωνικούς κύκλους, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου. Βρίσκεις ικανοποίηση μέσα από τη συναναστροφή μαζί τους και αποζητάς την ανάλογη ανταπόκριση από αυτούς. Αν περιορίσεις λίγο την ευθιξία και την υπερευαισθησία σου, σήμερα μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

 

Πηγή: oroskopos.gr