Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Υδροχόο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις κοινωνικές επαφές, στις συλλογικές δραστηριότητες, δε θα λείψουν οι ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, αυθορμητισμός, ωστόσο ελλοχεύει κίνδυνος για υπερβολές, προσοχή στην υπεραισιοδοξία.

Σε θέματα οικονομικής φύσης τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και προσγειωμένα, οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένες και όχι παρορμητικές. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για κοινωνική δικτύωση, οι συναναστροφές θα διευρύνουν τον κύκλο γνωριμιών, δεν αποκλείεται κάποιοι να κάνουν καινούργιες φιλίες.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις, θα υπάρξουν ανοίγματα για βελτίωση και θετική εξέλιξη. Λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα, εύκολη θα είναι η εκδήλωση των συναισθημάτων, δε θα λείψουν τα ξεκαθαρίσματα και οι υποσχέσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό, πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, καινούργιες ιδέες θα ακουστούν, θα υπάρξει δυνατότητα για νέες συνεργασίες και νέες σχέσεις. Η αισιοδοξία και η ανάγκη για άμεση αλλαγή θα δώσουν την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές προσεγγίσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση, συγκατάβαση, και διάθεση για συμβιβαστικές ενέργειες.

 

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα, αγαπητέ Κριέ, μεγαλώνει την ψυχική σου ανάγκη για φιλικές και κοινωνικές επαφές. Νιώθεις μια συναισθηματική εξάρτηση από τον φιλικό σου κύκλο κι αν προσέξεις εγωιστικές και οξύθυμες συμπεριφορές, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τους φίλους σου σήμερα. Είσαι προσιτός, επικοινωνιακός, κοινωνικός και πιο συμπονετικός απ’ ότι συνήθως και σε διακατέχει ψυχική επιθυμία να ανήκεις σε κάποια κοινωνική ομάδα.

 

Ταύρος

Θα έχεις μια έντονη ανησυχία για την επαγγελματική σου εξέλιξη και σταδιοδρομία, αγαπητέ Ταύρε, σήμερα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Καλύπτεσαι συναισθηματικά μόνο αν πετυχαίνεις επαγγελματικές αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες και δίνεις πολλή σημασία στο τι πιστεύουν οι άλλοι για εσένα. Αφιερώνεσαι στην καριέρα σου, αλλά η οποιαδήποτε ανατροπή σχεδίου, λόγω υπέρμετρης σιγουριάς στον εαυτό σου, σε πληγώνει έντονα.

 

Δίδυμος

Σήμερα αισθάνεσαι ιδιαίτερα δυνατός πνευματικά και επικοινωνιακά, φίλε Δίδυμε, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Έχεις μια έμφυτη ανάγκη για μελέτη, διερεύνηση, επαφές και ταξίδια. Τα φυσικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου, έχουν ένα διαφορετικό αλλά έντονο «φως» σήμερα, που σε κάνει να νιώθεις εξελιγμένος διανοητικά. Συναναστρέψου με κόσμο, συζήτησε για πάσης φύσεως θέματα χωρίς να είσαι ισχυρογνώμων, γνώρισε νέα πρόσωπα και κάνε όσες περισσότερες μετακινήσεις μπορείς, για να αξιοποιήσεις τη σημερινή ημέρα.

 

Καρκίνος

Βαθύς συναισθηματισμός, σ3ξουαλική επιθυμία αλλά κι ανάγκη για οικονομική ασφάλεια είναι τα χαρακτηριστικά του ευαίσθητου ψυχισμού σου σήμερα, φίλε Καρκίνε, με τη Σελήνη στον Υδροχόο. Η συναισθηματική αλλά και η σ3ξουαλική σου κάλυψη, κρίνεται μόνο από την αίσθηση ασφάλειας που σου προσφέρει ο άλλος σε αυτούς τους τομείς, την οποία αν δεν τη λάβεις όπως εσύ θες, θα έχεις εκρήξεις ζήλιας, κτητικότητας και οξυθυμίας. Θες να φροντίσεις, επίσης, να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να λύσεις γενικά οικονομικά θέματα που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό.

 

Λέων

Ο συναισθηματικός προγραμματισμός στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου είναι το θέμα της σημερινής μέρας για σένα φίλε Λέοντα, με τη Σελήνη να βρίσκεται απέναντί σου, στο ζώδιο του Υδροχόου. Είσαι πιο ευαίσθητος από ό,τι συνήθως, σε αυτόν τον τομέα, ιδιαίτερα ρομαντικός και προσπαθείς για τη θετική ανάπτυξη της σχέσης ή των συνεργασιών σου, αν και ορισμένες στιγμές ίσως νιώθεις ότι προσπαθείς μόνο εσύ. Αν δε λάβεις την ανάλογη ανταπόκριση από τους άλλους, ο εγωισμός σου πληγώνεται εύκολα σήμερα κι ίσως προκαλέσεις εντάσεις και τσακωμούς, γι’ αυτό προσοχή.

 

Παρθένος

Ο τομέας της εργασίας και της υγείας θα σε απασχολήσει έντονα σήμερα, φίλε Παρθένε, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Η εργατικότητα και η εξυπηρετικότητά σου, θα τονιστούν σήμερα, ώστε να μπορέσεις να νιώσεις ψυχικά καλυμμένος από το καλό εργασιακό περιβάλλον και την άριστη απόδοσή σου. Η αναλυτικότητα που σε διακρίνει, θα σε βοηθήσει πολύ στην επίτευξη των στόχων σου. Επίσης, μία υποσυνείδητη ανησυχία θα έχεις όσον αφορά θέματα υγείας που σε απασχολούν και σήμερα είναι πολύ καλή μέρα να τα διευθετήσεις.

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα η Σελήνη στον Υδροχόο, σου δίνει δυνατά ρομαντικά συναισθήματα και σε κάνει να επιθυμείς έντονα την καλυτέρευση της ερωτικής σου ζωής. Έχεις ανάγκη να σε αποδεχτούν και να λάμψεις σε οτιδήποτε κι αν κάνεις. Χρησιμοποίησε το έμφυτο καλό σου γούστο και τη σημερινή δημιουργικότητά σου για να πετύχεις αυτά που θες, αλλά μην παραβλέψεις την ευκαιρία για καλοπέραση, διασκέδαση και κοινωνική διάκριση. Καλή ημέρα για να ασχοληθείς με θέματα παιδιών, που ίσως σε απασχολούν.

 

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, στρέφεσαι προς την οικογένεια αλλά και προς τον εαυτό σου, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο τού Υδροχόου. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος, συναισθηματικός και έντονα νοσταλγικός. Οποιαδήποτε απογοήτευση αφορά σπίτι, οικογένεια ή παρελθοντικές υποθέσεις, σε κάνει να έχεις άσχημες συναισθηματικές αντιδράσεις, με καταστροφικές συνέπειες και στους άλλους αλλά και στον ξεχωριστό ψυχισμό σου, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός.

 

Τοξότης 

Η πνευματικότητά σου στα ύψη, η φαντασία σου τονισμένη και η επικοινωνία σου στα καλύτερα της σήμερα, φίλε Τοξότη, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο τού Υδροχόου. Ικανοποιείσαι συναισθηματικά μέσα από τις κοινωνικές σου επαφές και μετακινήσεις και οποιαδήποτε απογοητευτική είδηση ή συζήτηση, μπορεί να προκαλέσει τη συναισθηματική έκρηξή σου. Παρ’ όλ’ αυτά η επικοινωνιακή σου ικανότητα σήμερα και η διανοητικότητά σου, είναι οι καλύτερες προϋποθέσεις, για να γίνουν όλα όπως εσύ επιθυμείς.

 

Αιγόκερως

Η διευθέτηση της οικονομικής σου κατάστασης θα σε απασχολήσει σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, με σκοπό την εξασφάλιση της υλικής σου σταθερότητας και ασφάλειας, που είναι η εντονότερη ανάγκη σου σήμερα, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο. Οι διαθέσεις σου εξαρτώνται σημαντικά απ’ αυτόν τον τομέα, όπως και η αξία που δίνεις εσύ ο ίδιος στον εαυτό σου, γι’ αυτό θα ασχοληθείς αρκετά με τη διαχείριση των χρημάτων σου σήμερα. Η κτητικότητά σου αυξάνεται και πρόσεξε όσο μπορείς τις παράλογες, ίσως, απαιτήσεις σου.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σήμερα, φίλε Υδροχόε, σε καθιστά συναισθηματικό, εκφραστικό αλλά σου δημιουργεί και πολλές εναλλαγές διαθέσεων, που στηρίζονται κυρίως στην αποδοχή των άλλων. Επιθυμείς έντονα να προβάλλεις τον εαυτό σου, να εκφραστείς αποτελεσματικά κι εποικοδομητικά και να γίνεις απόλυτα κατανοητός από αυτούς που θα συναναστραφείς. Πρόσεξε τη σημερινή εγωκεντρική σου συμπεριφορά και συγκράτησε την ισχυρογνωμοσύνη σου κι όλα θα πάνε όπως επιθυμείς.

 

Ιχθείς

Σήμερα νιώθεις έντονα την επιθυμία να εναρμονιστείς με το υποσυνείδητό σου και τον βαθύ ψυχισμό σου, φίλε Ιχθύ, με τη Σελήνη να είναι στον Υδροχόο. Σε απασχολούν τα μυστικά, οι ενοχές και οι βαθιές σου επιθυμίες αποτραβώντας σε από τον «έξω» κόσμο. Σε χαρακτηρίζει η απομόνωση, η δυνατή διαίσθηση, η συμπόνια αλλά κι ένα αίσθημα μελαγχολίας. Επέλεξε να ζήσεις στον δικό σου κόσμο αυτή την ημέρα, χωρίς όμως να χάνεις την πραγματικότητα που συμβαίνει και μάζεψε όσες ψυχικές δυνάμεις μπορείς.