Όλα τα ζώδια έχουν ψυχολογικές διακυμάνσεις κι άγνωστες πτυχές του εαυτού τους που πολλές φορές αγνοούν. Τα άστρα αποκαλύπτουν την πιο σκοτεινή σας πλευρά κι αν δεν τη γνωρίζατε μέχρι τώρα, ίσως αν δοκιμάζατε να την αγκαλιάσετε να φώτιζε λιγάκι περισσότερο.

 

Κριός

Ο Κριός μπορεί εύκολα να ξεκινήσει μαζί μια διένεξη μόνο και μόνο επειδή βαριέται εκείνη τη στιγμή και θέλει να ανάψει λίγο τα αίματα. Γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μαζί του. Θα μαλώσει και θα ξαναμαλώσει για να νιώσει ζωντανός, πολλές φορές ξεφεύγοντας από τα όρια.

 

Ταύρος

Η σκοτεινή πλευρά του Ταύρου είναι η λαγνεία-απληστία που γεννιέται από την έντονη επιθυμία του να ικανοποιήσει κατώτερα ένστικτα κι ενώ είναι συντηρητική φύση σε γενικές γραμμές, αυτοπαγιδεύεται και ριψοκινδυνεύει συναισθηματικές σχέσεις ή χρήματα. Θα τελειώσει μια σχέση, μόνο και μόνο για να ξεκινήσει μια άλλη χωρίς να τον ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

O Δίδυμος πιστεύει ότι η αλήθεια εξαρτάται κάθε φορά από τις συνθήκες που επικρατούν κι είναι αρκετά εύπλαστοι οπότε δεν μπορείτε σίγουρα να βασιστείτε πολύ επάνω τους εάν θέλετε να μάθετε τα πράγματα με το όνομά τους. Αγαπούν το ψέμα γιατί δε θεωρούν πως είναι κάτι αρνητικό, αλλά μια ακόμη ευκαιρία για να δημιουργήσουν μια διαφορετική διάσταση της πραγματικότητας.

 

Καρκίνος

O Καρκίνος νιώθει μόνιμα προδομένος και πιστεύει ότι θα του τη φέρουν με την πρώτη ευκαιρία γι΄αυτό δεν εμπιστεύεται εύκολα και πρέπει να κάνετε τα πάντα για να τον κερδίσετε. Θα είναι καχύποπτος κι ανασφαλής, θα γίνει ελεγκτικός και ζηλιάρης, δε θα δώσει χώρο και χρόνο από ανασφάλεια μήπως τον εγκαταλείψετε.

 

Λέων

Η σκοτεινή πλευρά του Λέοντα είναι η αλαζονεία που τον οδηγεί να υποτιμά τους άλλους και δύσκολα προσαρμόζεται. Θεωρεί συνέχεια ότι υπερέχει και έτσι πολλές φορές απομακρύνει σημαντικά πρόσωπα από τη ζωή του. Είναι νάρκισσος και δεσποτικός και δε θα διστάσει να ξεπεράσει κάθε όριο για να γίνει το δικό του.

 

Παρθένος

Ο Παρθένος θα ασκήσει σε όλους κριτική εκτός από τον εαυτό του. Είναι ο χειρότερος κριτής όλων και δε θα διστάσει να σας βάλει στον τοίχο ακόμη και για το παραμικρό. Δεν κάνει ποτέ αυτοκριτική και μονίμως φταίνε οι άλλοι οι οποίοι κάποτε κάπως τον αδίκησαν. Είναι σχεδόν αδύνατον να αναλάβει ευθύνη.

 

Ζυγός

Η σκοτεινή πλευρά του Ζυγού είναι ο ναρκισσισμός κι αυτό τον οδηγεί συχνά στην απιστία και σε αναπόφευκτους χωρισμούς και ρήξεις. O Ζυγός παίζει τον ρόλο του ταπεινού καρδιοκατακτητή, ο οποίος όμως όταν σας κερδίσει, μπορεί να αλλάξει εντελώς συμπεριφορά και να σας αφήσει στα κρύα του λουτρού.

 

Σκορπιός

Η πιο σκοτεινή πλευρά του Σκορπιού είναι η εκδικητικότητά του, από την οποία αντλεί απόλαυση. Γι’ αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τη συμπεριφορά σας γιατί μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγηθεί χωρίς να έχετε καταλάβει καν το γιατί. Κι άπαξ και μπεις στη μαύρη λίστα του Σκορπιού, δε βγαίνεις.

 

Τοξότης

Η σκοτεινή πλευρά του Τοξότη είναι η υπέρμετρη αγάπη που τρέφει για τον εαυτό του, καθώς ταυτίζεται με τα θέλω του και την εκπλήρωση των στόχων του και ξεχνάει, αδιαφορεί για το περιβάλλον του. Ίσως τον διακατέχει έλλειψη ενσυναίσθησης, οπότε σε μια δύσκολη στιγμή το πιο πιθανό είναι να μην είναι δίπλα σας.

 

Αιγόκερως

Η σκοτεινή πλευρά του Αιγόκερου είναι η ροπή προς την ανομία κι αυτό είναι το παράδοξο, καθώς έχει εμμονή με την εξουσία και τα κοινωνικά πρέπει. Όμως πολλές φορές θα ακολουθήσει την πλάγια οδό, έτσι και για να πετύχει τον σκοπό του κι αντλεί ικανοποίηση από ανήθικες και παράνομες πράξεις που ξέρει ότι δε θα πιαστεί γι’ αυτές.

 

Υδροχόος

Η σκοτεινή πλευρά του Υδροχόου είναι η αδιαλλαξία του και έτσι δύσκολα αλλάζει γνώμη κι άποψη, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και τους συνεργάτες του. Δε συμβιβάζεται και δεν μπορεί να δεχτεί την γκρίζα ζώνη με αποτέλεσμα να γίνεται πολλές φορές απόλυτος και προσβλητικός.

 

Ιχθείς

Η σκοτεινή πλευρά του Ιχθύ είναι η ανευθυνότητα, καθώς πολλές φορές αποφεύγει τις ευθύνες του ή καταπατά τις υποσχέσεις του. Φυγάς από τη φύση του είναι ο Ιχθύς και πηγαίνει πάντα με το συμφέρον του. Πιθανόν κι αναξιόπιστος, πράγμα το οποίο γνωρίζει και το διασκεδάζει.

 

Πηγή