Συζητήσεις, δημιουργικοί οργασμοί, ιδέες αλλά και έντονο παρασκήνιο. Ας σκεφτούμε καλά πριν βάλουμε υπογραφές, επαγγελματικού, συναισθηματικού ή συμβολικού χαρακτήρα.

Κριός

Αν είστε ερωτευμένοι, η σχέση σας σήμερα θα εμβαθύνει ή θα συμβεί κάτι που θα την κάνει πιο υπεύθυνη και σταθερή. Αμοιβαία κατανόηση και συνεργασία σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος δημιουργούν ένα καινούργιο πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να σας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσετε κάποια άλλα πράγματα που πριν δεν μπορούσατε για ειδικούς λόγους. Ίσως βέβαια να μην είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε αλλά η αισθηματική ευφορία σήμερα είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες σας ή τα κενά που είχαν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό. 

Ταύρος

Η αυθεντικότητά σας, τα σχέδιά σας και ο οραματισμός σας για να φέρετε κάποιο νέο “αίμα” μέσα στην ζωή “δική σας και των άλλων” συχνά θα βρίσκονται αντιμέτωπα με τον συντηρητισμό των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Αυτός ίσως είναι και ο βασικός λόγος που θα προχωρήσετε σε μία μεμονωμένη προσπάθεια ανατροπής των κανόνων αλλά με αμφίβολα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση θα συλλάβετε τον εαυτό σας να ρισκάρετε, πολλές φορές και κόντρα των πεποιθήσεών σας.

Δίδυμοι

Οι φιλοδοξίες και η καριέρα σας πλησιάζουν σε ένα κρίσιμο σημείο σήμερα. Εδώ είναι που οι αλλαγές της ημέρας και οι συνθήκες που υπάρχουν θα σας επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά. Αρχικά μπορεί να ζοριστείτε κάπως και να σας φανεί φορτικό, αλλά τελικά μακροχρόνια γίνεται πολύ ευνοϊκό για τις φιλοδοξίες, τους στόχους και τα υλικά οφέλη. Κάντε τις επιλογές σας και ξεκινήστε προσπαθώντας να σκεφτείτε το άμεσο μέλλον και όχι τις προσωρινές δυσκολίες.

Καρκίνος

Νέες ιδέες, ξαφνικά νέα και καινούργιες πνευματικές εμπειρίες είναι στα γεγονότα αυτής της ημέρας. Η επιθυμία σας για να δουλέψετε κάποιο καινούργιο και πρωτότυπο σχέδιο θα είναι μεγάλη και οι πιθανότητες να αποτύχετε πολύ περιορισμένες. Οι καινούργιες και έξυπνες ιδέες που θα έχετε σήμερα θα σας διευκολύνουν στο να πραγματοποιήσετε κάποιες ξαφνικές αλλαγές στην ενασχόλησή σας. Η πνευματική ένταση όμως δεν θα λείψει.

Λέων

Σήμερα η τύχη σας χτυπά την πόρτα. Ευκαιρίες σε πράγματα που πριν από αρκετό καιρό επιθυμούσατε εμφανίζονται σήμερα στην ζωή σας. Για παράδειγμα μπορεί να πάρετε κάποια δουλειά που θα σας αυξήσει σημαντικά τα εισοδήματά σας, αλλά θα είναι και ενδιαφέρουσα σαν ενασχόληση. Οι καλές ιδέες οι οποίες θα σας έρχονται με ξαφνικό τρόπο θα σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε τις υποθέσεις σας και τη ζωή σας καλύτερα.

Παρθένος

Είτε είστε άμεσα συνδεδεμένοι μ’αυτό το χώρο, είτε όχι, θα συναντήσετε φανταστική δουλειά, που θα σας εμπνεύσει και θα σας ανυψώσει ηθικά σήμερα. Η αίσθησή σας του δέους και του θαύματος θα αναπτυχθεί σήμερα, επιτρέποντάς σας να εκτιμήσετε τη ζωή περισσότερο. Θα συναντήσετε επίσης πρόσωπα που θα σας εμπνέουν και τόπους που θα δυναμώσουν την αίσθησή σας για τη μαγεία και το μυστήριο της ζωής. Τα ερωτικά, πνευματικά ή και πνευματιστικά σας ενδιαφέροντα σήμερα ανανεώνονται επίσης.

Ζυγός

Αν αποφασίσετε να κάνετε μια δραστική κίνηση, όπως το να χωρίσετε, είναι δύσκολο να πούμε αν θα μετανιώσετε για την απόφασή σας ή όχι, μιας και δείχνει να υπάρχει ένας έντονος εσωτερικός “πόλεμος” στο μυαλό σας. Αυτή η αστρολογική επιρροή δημιουργεί την ανάγκη για αλλαγή και ελευθερία και φέρνει εναλλακτικές λύσεις. Ωστόσο, δεν δείχνει ότι οι καινούργιες εναλλακτικές λύσεις είναι καλύτερες ή χειρότερες απ’την προηγούμενη κατάσταση.

Σκορπιός

Σήμερα σας έχει ξυπνήσει η κλασική σας ανάγκη. Να εκδικηθείτε, να τα πείτε, να φωνάξετε, να τα βγάλετε από μέσα σας. Μην το κάνετε ωστόσο ή έστω μην το κάνετε ακόμα. Το παρασκήνιο τρέχει, πολλά πράγματα που ίσως αγνοείτε, έρχονται να βγουν στην επιφάνεια και ίσως σας σοκάρουν. Παρ’ τε το χρόνο σας και μελετήστε όλα τα κομμάτια του παζλ. Α! Και μην πιστεύετε στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

Τοξότης

Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αλλά είναι καλύτερα σήμερα να επανελέγξετε προσεκτικά όλα τα σημαντικά ζητήματα. Είστε λίγο ευκολόπιστοι και μπορείτε εύκολα να κατευθυνθείτε ή να εξαπατηθείτε, γι’αυτό να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με τους άλλους. Να αποφεύγετε οποιαδήποτε συμφωνία ή συναλλαγή με ανθρώπους, που φαίνονται κάπως ανειλικρινείς ή ανέντιμοι, γιατί πιθανώς και να είναι.

Αιγόκερως

Στην πραγματικότητα, αυτή είναι καλή ημέρα, για να κερδίσετε νέες προοπτικές, για το πώς θα πετύχετε τους στόχους σας. Τείνετε να ρισκάρετε, να παραβλέπετε λεπτομέρειες και να έχετε μια όχι ρεαλιστική άποψη, για το τι μπορεί να επιτευχθεί. Είστε ευάλωτοι στο να πέσετε με τα μούτρα σε μια έρωτα ή μια ιδέα, όπου τελικά ο θησαυρός ίσως αποδεχτεί άνθρακας. Πιστέψτε περισσότερο σε εσάς και μόνο.

Υδροχόος

Σήμερα βρίσκεστε σε μια ανεκτική και γενναιόδωρη διάθεση. Συγχωρείται εύκολα τους άλλους για τα λάθη τους και είστε διατεθιμένοι να παραβλέψετε ατέλειες στις προσωπικότητες των άλλων. Η ανεκτική, δεκτική σας συμπεριφορά, κάνει τις σχέσεις σας με τους άλλους ευχάριστες και θετικές. Απολαύστε το γιατί μέσα από την τόση θετικότητά σας, όντως ελκύετε άκρως ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Ιχθείς

Εμπνευση, εκκεντρικότητα και φαντασία είναι τα θέματα κλειδιά, γι’αυτή τη χρονική ημέρα. Πιθανότατα να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάτι εντελώς έξω απ’τα συνηθισμένα. Μην πολεμάτε αυτή σας την ανάγκη. Αφήστε τον εαυτό σας να γίνει λίγο τρελούτσικος . Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να αποδεσμευτείτε από τους συνηθισμένους τρόπους, που ενεργείτε και να γίνετε πιο εκκεντρικοί και αστείοι.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.