Έντονα δημιουργική μέρα, με έμπνευση και ιδέες που μπορούν να δώσουν λύσεις σε διάφορες υποθέσεις μας. Δεν θα λείψει το προσωρινό αίσθημα της απογοήτευσης, αφού η εσωστρέφεια αλλά και η συναισθηματική εγκράτεια θα παγώσουν προσωρινά τις εξελίξεις γύρω μας.

 

Κριός

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της στα αισθηματικά σου, ώστε η σχέση σου να γίνει ιδανική. Αν ακόμη ψάχνεις ταίρι, εκεί που δεν το περιμένεις, μια καινούργια γνωριμία θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

 

Ταύρος

Το ερχόμενο διάστημα οι καταστάσεις πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο για το ζώδιό σου και θα σου δοθεί η ευκαιρία να νιώσεις πιο ασφαλής. Κάτι σε προβληματίζει στα αισθηματικά σου και έχεις αρκετό εκνευρισμό. Κάνε μια συζήτηση με το ταίρι σου και ξεκαθάρισέ τα όλα.

 

Δίδυμος

Η σχέση σου έχει μπει σε μια καλή πορεία και έχεις και σύμμαχο την Αφροδίτη από τον Τοξότη, οπότε όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην ανησυχείς, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά, ώστε να σου έρθει το καλύτερο.

 

Καρκίνος

Η δημιουργικότητά σου, αγαπητέ Καρκίνε, βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα τον τελευταίο καιρό. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

 

Λέων

Περιορίσου στα απαραίτητα και μην βιαστείς να οδηγηθείς σε ρήξη με άτομα για τα οποία τρέφεις ιδιαίτερα συναισθήματα. Αισθηματικά, σήμερα φρόντισε να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου. Απόφυγε συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

 

Παρθένος

Σήμερα μπορείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου για τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σας στο μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη, γιατί κάτι πολύ καλό πρόκειται να συμβεί στα αισθηματικά σου.

 

Ζυγός

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσεις σε κάθε σου συνεργασία τον καλύτερο εαυτό σου. Αισθηματικά, σε προβληματίζουν πολλά πράγματα στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και πάρτε ριζικές αποφάσεις που θα δώσουν χαρά και στους δυο.

 

Σκορπιός

Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, παρά να απορείς στο τέλος γιατί δεν τα κατάφερες. Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και ο σύντροφός σου θα αρχίσει να περνάει πολύ καλά μαζί σου.

 

Τοξότης

Αισθηματικά, η Αφροδίτη θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το ταίρι σου δεν θα σου χαλάει κανένα χατίρι. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον, αυτή η περίοδος θα φέρει πολλές περιπτώσεις που θα σε ενθουσιάσουν.

 

Αιγόκερως

Βάλε αυστηρό πρόγραμμα, ούτως ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις στα απαιτούμενα επίπεδα. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσένα συνεχώς κάτι σου λείπει. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όμορφα και μην αγχώνεσαι.

 

Υδροχόος

Η οικογένεια σε φορτώνει με πολλές υποθέσεις, αγαπητέ Υδροχόε, που δεν σε αφορούν καθώς προέρχονται από λάθη που έγιναν ερήμην σου. Τα αισθηματικά σου ίσως έχουν κάποια προβλήματα αυτή την περίοδο, τα οποία θα είναι παροδικά. Παρ’ όλα αυτά, φρόντισε να μειώσεις αρκετά τον εκνευρισμό που έχεις αυτή την περίοδο.

 

Ιχθύς

Η δικαίωση θα έρθει με αργά και σταθερά βήματα, αλλά θα είναι καθοριστική και με διάρκεια. Τα αισθηματικά σου έχουν πάρει άλλη τροπή, πολύ καλύτερη απ’ ότι μέχρι τώρα. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς, γιατί ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

 

Πηγή