Ιδανική μέρα για βαθιές, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, για οργάνωση αποδράσεων και για μια νύχτα μαγική. Αδράξτε την ευκαιρία.

Κριός

H ενέργειά σας χτυπάει κόκκινο! Βρίσκεστε σε μια φιλόδοξη και δυναμική φάση της ζωής σας. Η υγεία σας είναι άριστη. Πολλοί άνθρωποι, εμπνέονται να χτίσουν τη φυσική τους δύναμη, κατά τη διάρκεια αυτής της αστρολογικής όψης και αυτό είναι καλή ιδέα. Ιδανική μέρα για γυμναστική και για να ασχοληθείτε με το σώμα, την εμφάνιση και τη διασκέδασή σας.


Ταύρος

Το κλειδί σήμερα, είναι να συνειδητοποιήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο και την αίσθηση της αποστολής που έχετε. Αναπτύξτε ένα ρεαλιστικό σχέδιο για να πραγματοποιήσετε τους σκοπούς, που είναι στ’αλήθεια σημαντικοί για σας. Επίσης, αποφύγετε την τάση να γίνεστε πιεστικοί, κυριαρχικοί και μονόπλευροι.
Δώστε βάση και στους γύρω σας και όσα έχουν να σας πουν.
Κάποιοι έχουν παράπονα από εσάς.


Δίδυμοι

Η επικέντρωση των ενδιαφερόντων σας εξαρτάται από τα προσωπικά σας ταλέντα και το παρελθόν σας. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι απ’τη δουλειά ή ενασχόληση σας, ποτέ δεν είναι αργά για μια στροφή που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας. Ιδανική μερα για ξεκινήματα πάσης φύσεως και για σύντομες ταξιδιωτικές αποδράσεις.


Καρκίνος

Αν δεν είστε δεσμευμένοι, είναι πιθανόν ν’ αρχίσει σήμερα μια ερωτική σχέση. Ωστόσο, επειδή τα ερωτικά και σεξουαλικά σας κίνητρα είναι δυνατά, μπορεί να επιτρέψετε στον εαυτό σας να μπλέξει με κάποιον που βρίσκετε ελκυστικό αλλά που δεν συγκρίνεται με το δικό σας διανοητικό επίπεδο και με τον οποίο μοιράζεστε ελάχιστα γούστα και ενδιαφέροντα. 
Προσοχή στις επιλογές σας.

Λέων

Αν νιώθετε πως είστε ανειλικρινείς και ψεύτικοι σε κάτι, ή ότι έχετε πάρει λάθος αποφάσεις, τότε πρέπει να αποκτήσετε την εσωτερική δύναμη, να αναγνωρίσετε αυτά τα προβλήματα και να ξεκινήσετε απ’ την αρχή. Αποφύγετε την τάση να υπερβάλλετε με αισθήματα απόγνωσης και δυστυχίας. Ένας καλός τρόπος να προετοιμαστείτε γι αυτή την χρονική ημέρα, είναι να κάνετε τη ζωή σας όσο πιο σταθερή γίνεται. Εσείς βάζετε τις βάσεις.

Παρθένος

Είστε ιδιαίτερα επαναστατικοί ενάντια σε κάθε μορφή κοινωνικής καταπίεσης ή τυραννικής εξουσίας. Είστε επαναστατικοί απέναντι σε ανθρώπους στην προσωπική σας ζωή, όπως και απέναντι στην κοινωνία γενικότερα. Πιθανόν να νιώθετε πως κάποιος άλλος κυριαρχεί ή κατευθύνει την ζωή σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεφύγετε απ’ αυτούς τους περιορισμούς, γι’ αυτό αντιμετωπίστε αυτό το πρόβλημα σήμερα.

Ζυγός

Είναι μια ημέρα μεσουρανήματος, καρποφορίας και τελειοποίησης όπως επίσης και μεγαλύτερων απαιτήσεων, ευθυνών και αναγνώρισης στον επαγγελματικό σας τομέα. Αρχίζετε να αποκομίζετε τους καρπούς στον κλάδο που ακολουθούσατε για τα τελευταία χρόνια. Έτσι αυτή θα είναι είτε μια ημέρα επιτυχίας και επιτευγμάτων, ή μια μέρα κατά την οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε την αποτυχία των προσπαθειών σας. 
Προς το βράδυ ωστόσο ευνοούνται οι ευχάριστες βαθιές συζητήσεις και νέες γνωριμίες.

Σκορπιός

Τη σημερινή μέρα μπορεί να ενδιαφερθείτε πολύ για κάποια φάση της ιστορίας ή για ένα συγκεκριμένο είδος τέχνης ή μουσικής. Επίσης ένα ιδιαίτερο είδος θρησκευτικού συμβολισμού, ίσως σας τραβήξει την προσοχή. Η διαίσθησή σας σήμερα ίσως να φέρει μεγαλύτερα επίπεδα ευαισθησίας και ίσως βρεθείτε μπροστά σε συμπεράσματα που θα σας αλλάξουν κατά πολύ την αντίληψη σας και τη γνώμη σας, τόσο για καταστάσεις όσο και για ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Μέρα που πέφτουν οι μάσκες.

Τοξότης

Αυτή την ημέρα κάνετε πολλές σκέψεις και συζητήσεις για οικονομικά θέματα και εμπορικές πράξεις, προσωπικά περιουσιακά σας στοιχεία και υλική ασφάλεια. Σκέφτεστε πώς να ξοδέψετε τα χρήματα και να διαχειριστείτε τις πηγές σας. Είναι μια καλή ημέρα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον οικονομικό σας προγραμματισμό, να τακτοποιήσετε τις καθημερινές σας εκκρεμότητες, να φτιάξετε ένα πλάνο, να οργανώσετε τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις.

Αιγόκερως

Αν από τη φύση σας τείνετε να είστε οπαδός παρά ηγέτης, πιθανότατα να οδηγηθείτε σήμερα από μαγνητικές ή κυρίαρχες προσωπικότητες. Μη γίνεστε τόσο πράοι, ώστε να πάψετε να σκέπτεστε για τον εαυτό σας. Επειδή σήμερα εντυπωσιάζεστε εύκολα, μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να αποφασίσετε, τι πραγματικά θέλετε να κάνετε με τον εαυτό σας και τι ζητάτε απ’ τη ζωή σας.

Υδροχόος

Αυτή την ημέρα είστε λιγότερο πρόθυμοι να συμβιβαστείτε ή να παραβλέψετε τις διαφορές για χάρη της αρμονίας στις σχέσεις σας, λιγότερο πρόθυμοι να θυσιάσετε τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Κάποιες εντάσεις που έχουν συσσωρευτεί στη σχέση ή σε κάποιες συνεργασίες σας είναι πιθανόν να ξεσπάσουν σήμερα. Αν είστε απ’την φύση σας αντιδραστικοί, οι διαμάχες και οι αντιπαραθέσεις θα είναι περισσότερο συχνές. Προσπαθήστε να φερθείτε διπλωματικά.

Ιχθείς

Οπωσδήποτε δεν χρειάζεται να διατυμπανίσετε τα συναισθήματά σας και είναι απόλυτα λογικό να τα κρύβετε απ’ τους άλλους, αλλά πρέπει να βρείτε χρόνο μόνοι σας ή με τους δικούς σας να τα αναγνωρίσετε και να τα εκφράσετε. Το να μεταχειριστείτε αυτά τα αισθήματα είναι μια τέχνη που χρειάζεται λεπτότητα και ευαισθησία.
Μην ξεχνάτε ότι το μοίρασμα και η ανταπόδωση έρχονται μετά από εξομολογήσεις.
Αφεθείτε για να γευτείτε τους καρπούς των συναισθημάτων σας.