Μία μέρα με έντονη δημιουργικότητα, έμπνευση, όμορφες ιδέες και ευχάριστες επικοινωνίες που φέρνουν ένα γλυκό συναίσθημα στην καρδιά! Το σημερινό εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα,  μας βοηθά να κάνουμε όνειρα γεμάτα ευχαρίστηση και φαντασία! Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι εκπρόσωποι των ζωδίων του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι,  Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου.

 

Κριός

Αισθηματικά, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε απασχολούν. Μίλα του χωρίς δισταγμούς. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένει μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Ταύρος

Αισθηματικά, σήμερα καλό θα είναι να δείξεις τις ρομαντικές και ερωτικές πλευρές του εαυτού σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, πολύ σύντομα σε περιμένουν πολλές ευκαιρίες που θα φέρουν και την καινούργια γνωριμία.

 

Δίδυμος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κενό που υπάρχει στη σχέση σου από το παρελθόν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα λάβει τέλος, καθώς θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Καρκίνος

Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που γίνονται στη σχέση σου. Όμως με χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να βρεις τη χρυσή τομή. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τώρα έρχονται τα καλύτερα για σένα στον αισθηματικό τομέα.

 

Λέων

Δες τον σύντροφό σου με περισσότερο ρομαντισμό και πες του πράγματα που θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή, αισθηματικά, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Παρθένος

Αισθηματικά, μπορείς να δώσεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου, αρκεί να τον κάνεις να το καταλάβει. Μην έχεις ερωτηματικά. Αν δεν έχεις ταίρι, περίμενε ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες.

 

Ζυγός

Σήμερα μίλα με το ταίρι σου για το πώς βλέπεις τη σχέση και την πορεία της. Έτσι πολλά πράγματα θα βελτιωθούν στα αισθηματικά σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην προβληματίζεσαι, γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

 

Σκορπιός

Αισθηματικά, το ταίρι σου μπορεί να σου δώσει πάρα πολλά, αρκεί να μπορέσεις να το δεις. Μην έχεις μονίμως κριτική στάση. Αν δεν έχεις ταίρι, ξαφνικά θα προκύψει μια καινούργια γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει αρκετά.

 

Τοξότης

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, αυτή την περίοδο το ταίρι σου αγωνίζεται για να τακτοποιήσει κάποιες δικές του ανάγκες. Φρόντισε να του σταθείς και να το κάνεις να νιώσει καλύτερα ψυχικά.

 

Αιγόκερως

Αξιοποίησε στο μέγιστο την κριτική σου ικανότητα, προκειμένου να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα. Αισθηματικά, σήμερα θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης. Καλό θα είναι να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

 

Υδροχόος

Απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για προβλήματα της σχέσης σας, γιατί στο τέλος θα καταλήξουν σε εντάσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν να πάνε χαμένες, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στα αισθηματικά σου.

 

Ιχθύς

Κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σε ικανοποιήσουν αρκετά και θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου. Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για να περάσετε και οι δύο καλά.

 

Πηγή