Καλή Εβδομάδα σε όλους με μία Δευτέρα όπως πρέπει! Η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει το ενδιαφέρον μας στη δουλειά και μας σοβαρεύει! Ιδιαίτερα ευνοημένα είναι τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Σήμερα, Κριέ, θέλεις ν’ αλλάξεις την ποιότητα στη ζωή σου. Είσαι αποφασισμένος να μην κάνεις εκπτώσεις, αλλά να διεκδικήσεις καλύτερες καταστάσεις για τον εαυτό σου και γι’ αυτούς που αγαπάς. Θα ξεκινήσεις από απλά πράγματα, με στόχο να πας σε πιο σημαντικά, κάτι που σου επιτρέπεται. Έχεις όλες τις δυνατότητες και μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά. Βγάλε σήμερα την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις για να περάσεις πολύ όμορφα, ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, θα περάσουν από το μυαλό σου σκέψεις για κινήσεις που είχες κάνει στο παρελθόν και είχαν ως συνέπεια το να πετύχεις τους στόχους σου. Τις ίδιες ενέργειες θα δρομολογήσεις και σήμερα, για να διεκπεραιώσεις μία κατάσταση που το τελευταίο διάστημα σ’ έχει προβληματίσει έντονα. Στο τέλος, θα δεις ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά κι η επιτυχία θα είναι όλη δική σου. Θα προσπαθήσεις σήμερα να φέρεις ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου.

Δίδυμος
Είσαι ένα πάρα πολύ κοινωνικό άτομο, Δίδυμε, και η προτίμηση που σου δείχνουν οι γύρω σου, σε κάνει να αισθάνεσαι γεμάτος από ευχάριστα συναισθήματα. Έχεις κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη τους κι έτσι σήμερα ένα δικό σου άτομο θα σου ανοιχτεί και θα σου πει τι είναι αυτό που το απασχολεί, ώστε να του δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Η υπόλοιπη μέρα σου θα κυλήσει ήρεμα κι εσύ θα αισθανθείς ικανοποίηση. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Οι λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, είναι εφικτό να βρεθούν και μάλιστα, θα έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, θα ασχοληθείς με θέματα της οικογένειας που απαιτούν τη βοήθειά σου για να βρεθεί λύση. Η προθυμία σου είναι μεγάλη και δε θα νιώσεις πως κάνεις κάτι αναγκαστικά. Είσαι από τα ζώδια που θέλουν να έχουν ένα ήσυχο οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς προβλήματα κι εντάσεις. Μια άλλη υπόθεση που σε απασχολεί, επίσης θα βρει την καλύτερή της λύση. Πλησίασε σήμερα περισσότερο το σύντροφό σου και πες αυτά που νιώθεις, για να αισθανθείς καλύτερα κι εσύ.

Λέων
Σήμερα, Λέων, κάποια φιλικά σου πρόσωπα θα σε εμπλέξουν σε συζητήσεις για τρίτα άτομα, τα οποία δεν τους έχουν φερθεί καλά. Η συμβουλή μου είναι να μην πεις καθόλου την άποψή σου, για κανέναν και για τίποτε, διαφορετικά στο τέλος μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος για λόγια που δεν θα έχεις πει εσύ. Ασχολήσου με δικά σου θέματα, που δυστυχώς είναι πάρα πολλά και χρειάζονται άμεσες λύσεις. Αυτή είναι μια μέρα που μπορεί να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, κάποιο άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος θα έχει αρκετά επιθετική συμπεριφορά προς το φιλικό του περίγυρο. Εσύ δε θα κρατήσεις κακία και θα δικαιολογήσεις σε τρίτα πρόσωπα τη στάση του, αφού γνωρίζεις ότι περνάει μία δύσκολη περίοδο στη ζωή του. Θα δώσεις μία μικρή μάχη, για να πείσεις τους άλλους να δουν τα πράγματα με τα δικά σου μάτια κι ευτυχώς τελικά θα τα καταφέρεις. Μπορεί η σχέση σου σήμερα να πάρει μία τροπή που δεν περίμενες. Για ν’ αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, η ένοχη που θα δεις στο βλέμμα ενός φιλικού σου προσώπου, θα σε κάνει να διαπιστώσεις ότι δείχνει την ντροπή του για κάποια συκοφαντικά λόγια, που είχε πει στο παρελθόν για σένα. Θα προσπαθήσεις να πάρεις απαντήσεις, αλλά δυστυχώς μόνο φτωχές δικαιολογίες θ’ ακούσεις. Ξέρεις πάρα πολύ καλά τι σου γίνεται και στη συζήτηση που θα κάνεις μαζί του, θα του δώσεις να καταλάβει ότι δε θα έχετε ξανά συναναστροφές. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα. Συζήτησε με το σύντροφό σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου κι έκφρασε ανοιχτά τα παράπονα που ενδεχομένως έχεις.

Σκορπιός
Οι υποθέσεις που έχεις αναλάβει, Σκορπιέ, είναι πάρα πολλές και δυστυχώς χρειάζονται άμεσες λύσεις. Δεν σε φοβάμαι όμως, αφού είσαι πάρα πολύ δυναμικό άτομο και το μυαλό σου παράγει διαρκώς ιδέες αντιμετώπισης απέναντι στα προβλήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Στο τέλος της ημέρας θα έχεις ολοκληρώσει επιτυχώς πάρα πολλές από αυτές τις υποθέσεις. Χρειάζεται να μιλήσεις ανοικτά για να νιώσεις πιο ήρεμα σε σχέση με το σύντροφό σου. Μερικές φορές νιώθει ότι η συμπεριφορά σου τον απομακρύνει. Άλλαξε στάση και γίνε πιο ρομαντικός.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη μου, θα υπάρχει μία μικρή ασυνεννοησία στο οικογενειακό σου περιβάλλον και αυτό θα σου δημιουργήσει έντονο θυμό. Προσπάθησε να τους δώσεις με πιο απλά λόγια να καταλάβουν τι είναι αυτό που ζητάς. Έτσι, τα πράγματα θα βρουν καλύτερες λύσεις κι εσύ θα ηρεμήσεις ψυχικά. Κάποια υπόθεση που σε απασχολεί και καθυστερεί, να ξέρεις ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως ο Ερμής στο ζώδιό σου θα βελτιώσει την επικοινωνία και την κοινωνικότητά σου, οπότε θα έρθει κι η γνωριμία που θέλεις.

Αιγόκερως
Είσαι από τα άτομα, Αιγόκερε, που δεν ξεχνούν εύκολα, ούτε το καλό, αλλά ούτε και το κακό. Σήμερα θα θελήσεις να τιμήσεις ένα φιλικό σου πρόσωπο, το οποίο σ’ είχε βοηθήσει στο παρελθόν. Να ξέρεις, ότι κι εσύ θα πάρεις την ανάλογη ανταμοιβή. Για κάποιες υποθέσεις, οι οποίες σε απασχολούν και θέλεις να τελειώσεις, μπορείς να συζητήσεις με κάποιο άτομο δικό σου, για να σου δώσει τη συμβουλή του και ν’ απεμπλακείς ακόμη πιο γρήγορα. Έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα σε σχέση με τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα προκύψει κάποιο μικρό πρόβλημα, το οποίο απαιτεί άμεση λύση, πράγμα που θα σε αγχώσει πολύ. Προσπάθησε να μη δείξεις πανικό και θυμήσου ότι είσαι από τα ζώδια που έχουν μεγάλη δυναμικότητα. Στο τέλος μία ιδέα σου θα αποδειχθεί λύση του προβλήματος, ενώ κι ένα φιλικό σου άτομο θα θέλει να σου δώσει την αμέριστη βοήθειά του. Θα αισθανθείς σήμερα λίγο απομονωμένος και προβληματισμένος από το ταίρι σου. Μίλα μαζί του, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ, μην ασχοληθείς με πράγματα τα οποία δεν έχουν μεγάλη σημασία για τις δικές σου υποθέσεις. Έχεις ανοίξει αρκετά μέτωπα και πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με αρκετή ψυχραιμία κι ηρεμία. Λύσεις τελικά δίνονται σε κάθε θέμα που σε απασχολεί και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Ειδικά, κάποιο ζήτημα που έχει προκύψει στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα βρει την καλύτερή του αντιμετώπιση. Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφο σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και προτιμήσεις να είσαι ρομαντικός και τρυφερός.

Πηγή