Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ημέρα με καλές επαγγελματικές προοπτικές η σημερινή. Βάλτε πρόγραμμα για να πετύχετε τους στόχους σας και θα δείτε ότι όλα γίνονται ευκολότερα όταν υπάρχει σχέδιο.

 

Κριός
Μην αφήνετε τις υπόχρεώσεις και το άγχος της ημέρας να επηρεάζεις τος σχέσεις σας με άτομα που σας νοιάζουν και σας αγαπούν. Ίσως νιώθετε πως σας πιέζουν και συναισθηματικά, ωστόσο πριν τους κατηγορήσετε για κάτια, φροντίστε να σιγουρευτείτε ότι δε μιλάει το καθημερινό στρες και η ανησυχία της δουλειάς. Είναι κρίμας να δημιουργήσετε εντάσεςι χωρίς λόγο.

 

Ταύρος
Πολύ πιθανόν μια απόφασή σας σχετικά με θέματα καριέρας ή και συμβίωσης με κάποιο άτομο να αποδειχτεί λανθασμένη σήμερα. Ίσως να αισθάνεστε ότι δε σας εκτιμούν όσο εσείς θα θέλατε οδηγώντας τον εαυτό σας σε καταστάσεις προσωρινής απογοήτευσης. Αποφύγετε τα έξοδα και τις ζήλιες με τον σύντροφο για θέματα ηθικής συμπεριφοράς. Προσέξτε την διατροφή σας.

Δίδυμοι
Έχετε την τάση να αντιδράτε εριστικά στις σχέσεις ή να γίνεστε υπερβολικά επιθετικοί στην συμπεριφορά σας. Μια ξαφνική επιθυμία ή μια εσωτερική ανάγκη για να απελευθερωθείτε ή να κάνετε ριζικές αλλαγές σε μια σχέση είναι πολύ πιθανή σήμερα. Επίσης, μια επιθυμία για το ασυνήθιστο και ασυμβίβαστο εμφανίζεται σήμερα. Μπορεί να διασκεδάζετε ή να ασχολείστε με πράγματα που δεν φανταζόσασταν πριν λίγο καιρό διαμέσου μιας έντονης επιθυμίας για αλλαγή.

Καρκίνος
Καθώς η ζωτικότητα, ενεργητικότητα και ο δυναμισμός σας βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο η πιθανότητα για να αποτύχετε σήμερα είναι πολύ μειωμένη ή σχεδόν μηδαμινή. Οι άλλοι θέλοντας και μη θα ακολουθήσουν τις συμβουλές αλλά και πράξεις σας σε μια προσπάθεια να αποφύγουν να βρεθούν έξω από τις επιτυχίες σας. Οι ευκαιρίες σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα θα είναι αυξημένες και εδώ θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα περιορίζοντας τις απώλειες στο ελάχιστο.

Λέων
Οι ζεστές οικογενειακές σχέσεις και οι θερμές προσωπικές και κοινωνικές επαφές προβάλλουν έντονες αυτή την ημέρα. Είναι η κατάλληλη ημέρα να δημιουργηθεί ένα κλίμα καλής θέλησης και εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σας και τους άλλους. Υπάρχει πολλή ευτυχία και καλή διάθεση στις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα. Αισθήματα αγάπης και αφοσίωσης εύκολα θα βρίσκουν ανταπόκριση από τους άλλους.

Παρθένος
Παλιές καταστάσεις, θαμμένα συναισθήματα, ξεχασμένες σχέσεις πολύ πιθανό να βγουν στην επιφάνεια κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας. Οι σποραδικές αλλά έντονες εσωτερικές συγκρούσεις οι οποίες πολλές φορές θα προέρχονται από τους άλλους θα καταλάβουν ένα σημαντικό μέρος της καθημερινής σας ζωής. Πράγματα τα οποία θεωρούσατε χαμένα, ξεχασμένα ή κρυμμένα έρχονται στην επιφάνεια σήμερα.

Ζυγός
Συνεργασία και υποστήριξη στις επιχειρήσεις σας ή την ενασχόλησή σας θα παρουσιάσουν μια προοδευτική πορεία σήμερα. Οι επαφές σας με τους άλλους και κάποιες προτάσεις επαγγελματικής φύσεως θα σας κάνουν πιο αισιόδοξους για τα μελλοντικά σας σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες απ’ όπου και αν προέρχονται.

Σκορπιός
Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να απολαύσετε κάποια πράγματα τα οποία από καιρό επιθυμούσατε και να παραμερίσετε έστω και προσωρινά τις ανησυχίες και στεναχώριες σας. Καθόλου απίθανο να περάσετε μια ευχάριστη ημέρα μαζί με φίλους ή ανθρώπους που πραγματικά σας εκτιμούν. Ακόμα, η συμμετοχή σας σε μια συνεργασία ή κάποια επιτυχία από μια ήδη υπάρχουσα είναι πιθανή. 

Τοξότης
Μεγάλο μέρος της δυσκολίας στο να αποφασίσετε αυτές τις ημέρες επικεντρώνεται στην απόφαση του τι πραγματικά αξίζει να επιμείνετε σ’ αυτό και αν θα το αφήσετε να χαθεί. Πρέπει να αποφασίσετε ανάμεσα στην παλιά οικεία καθημερινή ρουτίνα και στις διάφορες σχέσεις-προθέσεις σε αντίθεση με τις ευκαιρίες για καινούργια ανάπτυξη. Όπως ένα φίδι που απαλλάσσεται από το παλιό του δέρμα, πρέπει να είστε πρόθυμοι να αφήσετε το παλιό και το άχρηστο πίσω.

Αιγόκερως
Είναι πολύ καλή στιγμή για να πάτε στο θέατρο, σε καλλιτεχνικές εκθέσεις ή κοινωνικές συγκεντρώσεις. Θέλετε να βλέπετε ωραία πράγματα και να ανταλλάσσετε κολακείες με τους άλλους. Στην πραγματικότητα σας απασχολούν αισθηματικά ζητήματα και μπορεί να θέλετε να κάνετε ακόμα και τον προξενητή σήμερα. Οι σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον θα είναι αρμονικές και άνθρωποι μέσα από αυτό θα θελήσουν να σας βοηθήσουν σε κάποιες υποθέσεις σας.

Υδροχόος
Οι πολύ μικρές λεπτομέρειες της ζωής ίσως να μη σας απασχολούν ιδιαίτερα σήμερα. Ο ιδεαλισμός και η φαντασία σας, σας παροτρύνουν να αλλάξετε κάποια πράγματα στην ζωή σας ή να σχεδιάσετε πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε μελλοντικές καταστάσεις. Ακόμα ίσως αισθανθείτε κάπως ανέμελοι σήμερα και αποφασίσετε να το ρίξετε έξω κάνοντας πράγματα για σας ή κάποιους άλλους που σας ευχαριστούν ιδιαίτερα. Αυτό δεν είναι κακό αρκεί να μην υπερβείτε κάποια όρια. Για παράδειγμα, μπορεί να σας ζητήσουν να δανείσετε χρήματα που ίσως θα πρέπει να εξετάσετε αν μπορούν να σας τα επιστρέψουν όταν εσείς θα τα χρειαστείτε.

Ιχθείς
Βρίσκεστε σε ξεσπάσματα ενέργειας, είστε πιο σθεναροί, τολμηροί, σίγουροι και ανυπόμονοι αυτή τη στιγμή. Αισθάνεστε φιλόδοξοι και ικανοί να κάνετε πολλά και αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις της ζωής με επιτυχία. Αν όμως η θέλησή σας εμποδιστεί εξαγριώνεστε πιο εύκολα σήμερα. Είστε λιγότερο διατεθειμένοι να ικανοποιήσετε άλλους και να γνωρίσετε τους ανθρώπους. Η εγωπάθεια και ανταγωνιστικότητά σας θα είναι πολύ έντονες σήμερα.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.