Article of the day: Η Κέλλυ Ιακωβίδου μας εξηγεί, γιατί στον χωρισμό επιβάλλεται ν’ ακούσεις Άντζελα. Δες εδώ!

poly834

Με μία Σελήνη στον Υδροχόο να κοντράρεται σήμερα με την Αφροδίτη στον Ταύρο, ίσως υπάρξουν κάποιες ερωτικές ή και οικονομικές πιέσεις ή απογοητεύσεις, ιδίως για τα Σταθερά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία, για να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση πολλών θεμάτων, που σε ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό καιρό. Απόφυγε, Κριέ μου, να φορτίζεις το ταίρι σου με τα ίδια θέματα. Θα κουραστεί και θα ακούσεις παράπονα. Φρόντισε να περάσετε χαλαρά και όμορφα.

Ταύρος
Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις, ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις όμως, αφού οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου. Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στη σχέση σου, Ταύρε μου. Μπορείς σήμερα να οριοθετήσεις ένα νέο ξεκίνημα.

Δίδυμος
Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Μην χρονοτριβείς με θέματα που δεν έχουν σημασία. Είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου, Δίδυμέ μου, αν διώξεις το άγχος και την ένταση που σε κυριεύουν συνέχεια.

Καρκίνος
Διάφορα ορόσημα που έχεις θέσει για να πετύχεις τους στόχους σου, πλησιάζουν γρήγορα και θα αρχίσεις ν’ απολαμβάνεις τις επιτυχίες που θα σε κατακλύζουν! Αφιερώσου λίγο περισσότερο στο ταίρι σου, Καρκίνε μου, και άφησε τις άλλες υποχρεώσεις, αφού δε θέλεις να το δεις να απομακρύνεται.

Λέων
Διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και σε βεβαιώνω, ότι θα σου έρθουν και τα καλύτερα! Συζήτησε σήμερα με το ταίρι σου για κάποια κοινά σας θέματα, Λέων, εμβαθύνοντας στην ουσία τους και δες το καλύτερο για τη σχέση σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, αφού η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε ευνοεί, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Παρθένος
Θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου σε πολλά άτομα. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά μην ανησυχείς, αφού τελικά όλα θα πάνε πολύ καλά. Στασιμότητα αλλά και γκρίνια, Παρθένε μου, μπορεί να υπάρξει σήμερα στη σχέση σου, αν αδιαφορήσεις για κάποια θέματα που λέει το ταίρι σου.

Ζυγός
Κοίτα να έχεις τεταμένη την προσοχή και τη διορατικότητά σου, για να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως να έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται σήμερα εγρήγορση απέναντι σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις. Φρόντισε, Ζυγέ, σήμερα να μην εκφράσεις αντίρρηση σε κάποια πράγματα που θέλει το ταίρι σου, διαφορετικά δε θα αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Σκορπιός
Θα ανταμειφθείς για αυτό, αφού κάποιες καταστάσεις που σε κούραζαν και σε καταπίεζαν, τώρα θα πάρουν τέλος. Σήμερα, Σκορπιέ, θα κάνετε με το ταίρι σου πολλές συζητήσεις, για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, οι ελεύθεροι θα έχετε τόσο ανεβασμένη γοητεία, που σίγουρα θα έρθει κι η ποθητή γνωριμία.

Τοξότης
Φρόντισε να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά, αφού αξίζει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα. Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι, διότι η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου! Για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, Τοξότη μου, καλό είναι, σήμερα να συζητήσεις μαζί του και μην κάνεις κινήσεις, που μπορεί να μην ξέρει.

Αιγόκερως
Οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν, αφού θα αποδειχθούν πολύ συμφέρουσες. Ανασκουμπώσου, κάνε τις κινήσεις που πρέπει και σε βεβαιώνω, ότι θα βαδίσεις σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να περάσεις πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, Αιγόκερε. Απόφυγε πάντως να κοντράρεις το ταίρι σου, για να αποφύγεις προστριβές.

Υδροχόος
Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου, Υδροχόε, χωρίς να κάνεις συζητήσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο βοηθά, να γίνει η σχέση σου ιδανική.

Ιχθύς
Ψηλά το κεφάλι, αφού όσα προβλήματα και να υπάρχουν, στο τέλος όλα θα πάνε καλά και θα δεις το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα, να εμφανίζεται ζωηρό και πολύχρωμο στον ουρανό. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, Ιχθύ μου, αρκεί όταν είστε μαζί, να μη μιλάς για άλλα θέματα, που φαίνεται να το φορτίζουν.

Πηγή