Η Αφροδίτη προσγειώνεται από σήμερα και γίνεται ιδιότροπη και τελειομανής ερωτικά, περνώντας στο Ζώδιο της Παρθένου! Οι τυχεροί είναι σίγουρα Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Καρκίνοι τις επόμενες ημέρες, ιδίως τώρα που ο δοτικός Δίας είναι πλέον σε ορθή τροχιά!

Κριός
Μην αγχώνεσαι και προβληματίζεσαι συνέχεια για τις αναποδιές των άλλων, αφού έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματά της, που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν. Στον αισθηματικό τομέα, Κριέ μου, θα υπάρχουν μερικά προβλήματα με το σύντροφό σου, προερχόμενα από τη δική σου συμπεριφορά. Καλό είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

Ταύρος
Αυτή την περίοδο, Ταύρε μου, θα έχεις αρκετή ένταση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι πίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, για ν’ αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου και μη λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και προβληματίσουν.

Δίδυμος
Πριν βγάλεις συμπέρασμα για κάποιο θέμα και μιλήσεις, να σκεφτείς καλά. Πολλές φορές το μυαλό σου είναι τόσο γρήγορο, που οι άλλοι δεν μπορούν να το προφτάσουν. Στα αισθηματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις κάπως πιεστικός.

Καρκίνος
Οι ευθύνες που θα έχεις, θα είναι πάρα πολλές και οι υποχρεώσεις ανάλογες. Φρόντισε να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία και να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.

Λέων
Θα έχεις την κατάλληλη δυναμικότητα, για να τα τακτοποιήσεις όλα επιτυχώς. Μπορείς πάντα και τα βγάζεις εις πέρας μια χαρά. Σε αναταραχές κι εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα ήταν να μη συμμετέχεις. Η διάθεσή σου, Λέων, σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου κι η πορεία της στο εξής να γίνει πιο ομαλή.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν, μπορεί να αποδειχθεί ότι χρειάζονται λίγη προσπάθεια παραπάνω, αλλά μην ανησυχείς, αφού στο τέλος θα έχεις το ποθητό αποτέλεσμα. Απόφυγε να κάνεις με το ταίρι σου συζητήσεις που θα σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις μαζί του. Φρόντισε σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Ζυγός
Φιλικά άτομα θα χρειαστούν τη συνδρομή σου. Είσαι από τα ζώδια που θέλουν να πάντα βοηθούν, οπότε φρόντισε να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και σήμερα. Μερικά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν στη σχέση σου, Ζυγέ, θ’ αλλάξουν και θ’ αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις κατανόηση από το σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον.

Σκορπιός
Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από λανθασμένες αποφάσεις, άτομα που δε θέλουν το καλό σου και παρασκηνιακές καταστάσεις. Φρόντισε σήμερα, Σκορπιέ μου, να είσαι ήρεμος σε ό,τι πεις και προπάντων να μην απομακρύνεσαι από το σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα έξω απ’ τα δόντια, για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.

Τοξότης
Απόφυγε τις εντάσεις. Με πολύ χαμηλούς τόνους και μεγάλη επιμονή μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να βρεις τον εαυτό σου. Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, Τοξότη μου, σήμερα θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις.

Αιγόκερως
Φρόντισε να σκεφτείς θετικά κι απόφυγε να νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Η μέρα είναι πολύ εποικοδομητική σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος κι εκκρεμότητες που υπάρχουν με κάποια άτομα της οικογένειάς σου. Προσπάθησε σήμερα, Αιγόκερε, να είσαι καλά ψυχολογικά με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες.

Υδροχόος
Λίγη πειθαρχία χρειάζεται και να συγκρατήσεις το μυαλό σου, που τρέχει συνέχεια με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε άσχετα θέματα. Έχεις τη δύναμη και την εμπειρία που απαιτείται, για να πραγματοποιήσεις τα «θέλω» σου, και το μόνο που χρειάζεσαι είναι περισσότερη συγκέντρωση. Έχεις κάποια ερωτήματα από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, Υδροχόε μου. Καλό είναι να μην έχεις κάποιο ύφος, που υποδεικνύει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει.

Ιχθύς
Θα νιώσεις ότι όλα τα άτομα που είναι γύρω σου, δεν έχουν τις ίδιες καλές προθέσεις με σένα. Μπορεί να θέλουν να σταματήσουν την πορεία που έχεις βάλει στη ζωή σου. Φρόντισε να κάνεις το ιδανικότερο για σένα, χωρίς να αποσπάσαι από τους στόχους σου. Σήμερα, Ιχθύ μου, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα ν’ αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, αφού η περίοδος αυτή δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

Πηγή