Το 2017 ξεκινά με τα όνειρα να γίνονται πραγματικότητα! Η Σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα μας ωθεί να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας και να τα κάνουμε αληθινά! Ωστόσο, προσέχουμε τις ψευδαισθήσεις και μένουμε προσγειωμένοι!
ΚριόςΤο επόμενο διάστημα θα χρειαστεί, αγαπητέ Κριέ, να δείξεις μεγάλη συγκέντρωση ώστε να αποφύγεις λάθη. Πολλά θέματα που σε άγχωναν στα αισθηματικά σου έχουν λυθεί με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα φρόντισε να κάνεις το ταίρι σου να αισθανθεί πολύ καλά μαζί σου.

 

Ταύρος

Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για θέματα που απαιτούν αλλαγές. Είναι πιθανό να αλλάξεις γνώμη μακροπρόθεσμα και να δυσκολευτείς. Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Υδροχόο στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις την Κυριακή σου με πολύ ερωτισμό και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο.

 

Δίδυμος

Τη σημερινή τελευταία μέρα της εβδομάδας, διώξε το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα και φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο στον αισθηματικό τομέα. Χαλάρωσε και ζήσε όμορφες στιγμές με το ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Σήμερα που είναι Πρωτοχρονιά, μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου και να περάσεις τη μέρα σου όσο όμορφα θα ήθελες. Αν δεν έχεις ταίρι, μην χάνεις το κουράγιο σου, γιατί με τις κινήσεις που κάνεις αυτή την περίοδο θα σου έρθουν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.

 

Λέων

Σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και προπάντων μην αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε ευνοεί, αισθηματικά, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Παρθένος

Είναι ώρα να θέσεις τα θέματα σε μία συζήτηση και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Αισθηματικά, θα τα πας πολύ καλά. Την πρώτη μέρα του χρόνου θα την περάσεις ερωτικά και θα πάρεις μεγάλη ευχαρίστηση.

 

Ζυγός

Μην διστάσεις να δράσεις με δυναμισμό και να διεκδικήσεις την επιτυχία. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά μαζί με το ταίρι σου, αρκεί να ξεχαστείς λίγο από την πίεση της εβδομάδας που πέρασε.

 

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για πολύ καλές στιγμές μαζί με το ταίρι σου. Κοίτα το μέλλον με αισιοδοξία και μην πιέζεσαι από άλλες καταστάσεις. Αν είσαι χωρίς ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σού δίνει όλη της την καλή ενέργεια, ώστε τα πράγματα να σου έρθουν όπως τα θέλεις στα αισθηματικά σου.

 

Τοξότης

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα αν κανόνιζες μια εκδρομή, για να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Φρόντισε να αξιοποιήσεις σωστά τις συνθήκες που θα δημιουργηθούν τώρα, προκειμένου να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση των επιδιώξεών σου. Διώξε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου. Τα αισθηματικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν. Φρόντισε να περάσεις ρομαντικά και όμορφα.

 

Υδροχόος

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου εγγυάται ότι θα περάσεις μια Κυριακή έτσι ακριβώς όπως τη θέλεις. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που περίμενες τόσο καιρό.

 

Ιχθύς

Οι νέες καταστάσεις θα σου δημιουργήσουν ευχάριστα συναισθήματα και θα απομακρύνουν οριστικά και αμετάκλητα από τη ζωή σου κάθε δυσάρεστη ανάμνηση. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Πηγή