Ο Οκτώβριος μας καλωσορίζει και υπόσχεται να μας τα αλλάξει όλα! Με το Δία να περνάει στο Ζώδιο του Σκορπιού αυτό το μήνα, η τύχη έχει να κάνει με τα οικονομικά πια και μας γεμίζει με ερωτική διάθεση. Επιπλέον οι πλανήτες στο Ζυγό που θα κυριαρχήσουν τον Οκτώβρη θα μας κάνει και περισσότερο συντροφικούς!

 

Κριός

Είσαι πάντα πιστός και κάνεις βέβαια το καθήκον σου αλλά περισσότερο έλκεσαι από το καινούριο αμελώντας τις παρέες σου. Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.

 

Ταύρος

Είσαι πολύ δημιουργικός και μπορείς να θεωρηθείς μεγαλοφυΐα σε ένα προχωρημένο στάδιο στη ζωή σου.  Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

 

Δίδυμος

Σήμερα θα είσαι πάρα πολύ κοινωνικός και φαίνεται ότι τα πας καλά με όλους, ακόμα και με τους άλλους που σε χρησιμοποιούν προς ίδιον όφελος. Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

 

Καρκίνος

Είσαι επινοητικός και μπορείς να βρίσκεις λύσεις σε κάθε πρόβλημα πολύ γρήγορα.  Η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς αυτή την περίοδο να υπεραισιοδοξείς γιατί θα έρθει πολύ σύντομα η γνωριμία που ήθελες.

 

Λέων

Η γοητεία σου σε σώζει γιατί δύσκολα θα θυμώσει κάποιος μαζί σου. Δ Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο.

 

Παρθένος

Έλα πιο κοντά στον σύντροφο σου μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου που σε επηρεάζει θετικά πολύ γρήγορα θα έρθει αυτό που θέλεις.

 

Ζυγός

Σήμερα δε γίνεται να περάσεις απαρατήρητος σε μια κοινωνική συνεστίαση ή σε μια γιορτή. Έχεις αυτοπεποίθηση και φημίζεσαι για την τιμιότητα και την αίσθηση του καθήκοντος. Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Πέρασε την μέρα σου χαλαρά και ερωτικά.

 

Σκορπιός

Εάν είσαι φίλος αισθάνεσαι ελεύθερος να εμπιστευτείς. Έχεις στην ουσία συναισθηματική φύση και γι’ αυτό το λόγο παρότι δεν είσαι καθόλου αφελής πείθεσαι πολύ εύκολα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

 

Τοξότης

Σήμερα θα είσαι απαιτητικός και τελειομανής και ζητάς πολλά γιατί και εσύ προσφέρεις πολλά. Θα είσαι επίσης ευερέθιστος και αρκετές φορές δε σκέφτεσαι πριν μιλήσεις και μιλάς πολύ και έντονα.  Φρόντισε ότι έχεις να πεις στο ταίρι σου να τα πεις ήρεμα και προπάντων μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα έξω από τα δόντια για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.

 

Αιγόκερως

Σήμερα φρόντισε να μην γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης. Ειδικά οι παρέες σου, υπάρχουν άτομα που προσποιούνται ότι είναι φίλοι σου και πρέπει να τους προσέχεις. Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου.

 

Υδροχόος

Αν θες να αποκτήσει λίγη δράση η ζωή σου επίλεξε την φυγή. Ένα μακρινό ταξίδι μπορεί να μοιάζει μακρινός στόχος αλλά θα σε ανανεώσει. Θα υπάρξουν διαμάχες με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

 

Ιχθύς

Σου αρέσει το μυστήριο, τα παραμύθια και οι ιστορίες για το θάρρος και την αγάπη. Θα περάσεις μια ωραία μέρα με έντονες συγκινήσεις.  Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφό σου.

 

Πηγή