Μια μέρα σύγχυσης, εσωστρέφειας, ερωτηματικών και καχυποψίας. Νιώθουμε μόνοι, νιώθουμε ανασφαλείς, νιώθουμε αδύναμοι. Μια μέρα είναι, θα περάσει.

Κριός

Δεν ενδιαφέρεστε για παροδική ικανοποίηση ή επιπολαιότητα σήμερα. Ξοδεύετε “πολύτιμο χρόνο” με κάποιον παλιό και έμπιστο φίλο/φίλη ή απολαμβάνετε την συντροφιά ενός έμπειρου και ώριμου προσώπου που έχει πολλά να σας προσφέρει. Δεν αποκλείονται ακόμη και σχέσεις με αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας. Σας γοητεύει το μυστήριο, το άγνωστο, το απροσπέλαστο.

Ταύρος

Είναι η κατάλληλη στιγμή για την βελτίωση στο σπίτι, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν την εμφάνιση και την καλαισθησία του χώρου σας. Διακόσμηση και αλλαγή επίπλων για να δημιουργηθεί ένα περισσότερο αρμονικό και ευχάριστο περιβάλλον είναι ευνοϊκές. Οι ερωτικές σχέσεις είναι πολύ ικανοποιητικές και τρυφερές και μπορεί επίσης να επιθυμείτε να περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας απ’ ότι συνήθως. 

Δίδυμοι

Το επίπεδο ενέργειάς σας, η αυτοπεποίθησή σας είναι ψηλά σήμερα. Είστε γεμάτοι ιδέες και μπορεί να φτάσετε στα άκρα αν δεν μπορέσετε να πετύχετε αρκετά, ή αν η παρούσα θέση δεν σας δίνει αρκετά περιθώρια, ή αν αυτοί που βρίσκονται πάνω από σας δεν σας επιτρέπουν να παίρνετε πρωτοβουλίες και να ενεργείτε όπως θέλετε. Επίσης, σήμερα έχετε την τάση να υπερεκτείνετε και να θεωρείτε ότι μπορείτε να κάνετε περισσότερα απ’ ότι πράγματι μπορείτε.

Καρκίνος

Η απόκτηση όσων πραγματικά αναζητάτε και η επίτευξη των στόχων που είναι σημαντικοί για σας, ίσως περικλείουν κάποια πράγματα της ζωής σας ή σημαίνουν τον αποκλεισμό κάποιων άλλων, όπως την απαλλαγή σας από μια κατάσταση ή μια δέσμευση που σας περιόριζε. Νιώθετε ελεύθεροι να συγκεντρωθείτε σε πράγματα που είναι πολύ σημαντικά για σας. Σημαντικές μακροπρόθεσμες αλλαγές μπορούν να ξεκινήσουν σήμερα με επιτυχία – μια αλλαγή στον τρόπο ζωής σας, μια δίαιτα, ή μια καινούργια ενασχόληση.

Λέων

Τονισμένη είναι αυτή την ημέρα η επαφή σας με τον έρωτά σας και τους φίλους. Είναι επίσης καλή ημέρα να εδραιώσετε κάποιες φιλικές σχέσεις στη δουλειά. Το κουτσομπολιό γύρω από ασήμαντα πράγματα είναι πειρασμός για σας και τους άλλους σήμερα και πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργήσει μικρο- παρεξηγήσεις. Προσοχή σε όσα μοιράζεστε, ειδικά όσα αφορούν προσωπικές σας κι ευαισθητες πληροφορίες.

Παρθένος

Η φαντασία σας, σας οδηγεί σε μια έντονη επιθυμία για να “δραπετεύσετε” από το άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον σας. Το σπίτι σας φαίνεται πως θα παίξει ουσιαστικό ρόλο “θετικό ή αρνητικό” σε αυτή την ημέρα της συναισθηματικής αναστάτωσης ή σύγχυσης. Πολλές φορές θα συλλάβετε τον εαυτό σας να νοσταλγεί ανθρώπους και καταστάσεις, όνειρα και ελπίδες απραγματοποίητες. Ίσως να μην είναι τόσο καλή ημέρα για να πάρετε αποφάσεις μακρόχρονες ή ουσιαστικών αλλαγών. Καλύτερα να περιμένετε λίγο.

Ζυγός

Σήμερα είναι καλή ημέρα για να απολαύσετε ή να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν ιδιαίτερα. Ο τρόπος ζωής σας είναι λιγότερο αγχώδης και φαίνεται πως θα ενοχλείστε λιγότερο από τις αναποδιές ή κάποια άτομα που με άλλες συνθήκες δε θα τα ανεχόσασταν καθόλου. Αυτό ωστόσο είναι πολύ θετικό γιατί μπορεί επιτέλους να δώσετε ευκαιρίες σε ανθρώπους που όντως αξίζουν κι έψαχναν τρόπο να σας προσεγγίσουν.

Σκορπιός

Αν υπάρχει κάτι το οποίο επιθυμούσατε πάρα πολύ και αισθανόσασταν ότι δεν μπορείτε να το αποκτήσετε σήμερα φαίνεται πως η στιγμή που θα το κάνετε δικό σας πλησιάζει. Τα αισθήματά σας, η ανάγκη σας για ερωτική πληρότητα και ορισμένες κρυφές επιθυμίες θα εκπληρωθούν σήμερα. Βρίσκεστε σε χαρούμενη διάθεση σήμερα. Οι κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες οι οποίες πολύ πιθανό να συνδυάζουν και κάποια υλική ικανοποίηση θα βρεθούν στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας σήμερα.

Τοξότης

Αυτή η αστρολογική επιρροή στη δουλειά σας σήμερα δεν είναι πολύ ισχυρή, αλλά σας τείνει στο να είστε ανήσυχοι και ανικανοποίητοι με την παρούσα κατάστασή σας. Αισθάνεστε περιορισμένοι από τις ευθύνες σας και ανυπόμονοι να πετύχετε τους ευρύτερους στόχους σας. Προσπαθήστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις διότι η επιτυχία δεν γίνεται να βεβιαστεί πρόωρα. Ένα ξεκαθάρισμα για το ποιοι στόχοι είναι πραγματικά σημαντικοί για σας είναι πιθανό αυτό τον καιρό.

Αιγόκερως

Αποφύγετε να πιστεύετε τους άλλους σήμερα. Προσπαθήστε να καταπιάνεστε με πράγματα που τα γνωρίζετε καλά έστω και αν δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις δεσμευτικές σήμερα. Μη γίνετε δύσπιστοι απέναντι σε όλους, αλλά μάθετε να φιλτράρετε σοφά τις πληροφορίες που φτάνουν στ’ αυτιά σας. Ειδικά στα ερωτικά σας, δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να σας παραπληροφορήσουν.

Υδροχόος

Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις από τις οποίες πολλά πράγματα στην προσωπική σας ζωή αλλά και στην καριέρα σας θα προσδιορίσουν το μέλλον για σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα βελτιωθούν και κάποια καινούργια γνωριμία που θα εμφανιστεί σήμερα στη ζωή σας θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα σχέδιά σας. Μην την υποτιμήσετε.

Ιχθείς

Αυτές τις ημέρες θα αισθάνεστε ότι ορισμένες απόψεις σας για συγκεκριμένα πράγματα θα πρέπει να τις ξανά-εξετάσετε και αν χρειαστεί να τις αλλάξετε ολοκληρωτικά. Ατυχώς αυτές τις ημέρες μην περιμένετε οι άλλοι να συμφωνήσουν μαζί σας ή να συμμεριστούν τα προβλήματά σας με αποτέλεσμα να διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι το να συζητάτε μαζί τους δεν βοηθάει σε τίποτα. Ωστόσο αυτό είναι ένα συναίσθημα παροδικό.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.