Ο Νοέμβριος ξεκινά με χαμόγελα ανακούφισης κι ικανοποίησης! Η συνεργασία Δία και Χείρωνα φέρνει ψυχική ηρεμία και χαρά σε Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, σήμερα, πρωτομηνιά!

Κριός
Η εσωστρέφεια είναι το κύριο στοιχείο του χαρακτήρα σου, Κριέ, σε κάνει να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να έχεις μειωμένη κοινωνικότητα. Πρέπει να δεις τη ζωή με άλλη ματιά, αναθεωρώντας τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας σου με τους συνανθρώπους σου. Πλησίασε τους άλλους, δημιούργησε φιλίες και εμπιστεύσου τα κοντινά σου πρόσωπα Μπορείς σήμερα να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις κατάλληλα τις καταστάσεις, ώστε να εξελιχθεί καλύτερα η σχέση σου.

Ταύρος
Η μεγάλη σου ανάγκη για εξέλιξη και δημιουργία, Ταύρε, σε οδηγεί σε νέα μονοπάτια κι αναζητήσεις. Ψάχνεις ευκαιρίες για να εξελίξεις τις ικανότητές σου και να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Σήμερα, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να αναπτύξεις τον πνευματικό σου κόσμο. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε, λοιπόν, με τη συμπεριφορά σου να μη δημιουργήσεις μπερδέματα σε σχέση με το σύντροφό σου.

Δίδυμος
Απρόβλεπτες καταστάσεις και γεγονότα, Δίδυμε, έχουν κάνει την ανάγκη σου για μεγαλύτερη ανεξαρτησία κι ελευθερία, να είναι πια το βασικό ζητούμενο για τη ζωή σου. Διώξε, λοιπόν, ό,τι αρνητικό από το παρελθόν βαραίνει τη ζωή σου κι ανακόπτει την πορεία σου, και ξεκίνα για έναν νέο κόσμο, γεμάτο συγκινήσεις και καινούριες εμπειρίες. Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, για να μη στενοχωρήσεις τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι, με τον Ερμή να βρίσκεται στον Τοξότη και με την τόσο καλή επικοινωνία που έχεις, όλα θα πάνε μια χαρά.

Καρκίνος
Το παρελθόν σε ταλαιπωρεί, Καρκίνε μου, επειδή για κάποιον βαθύτερο εσωτερικό λόγο δεν μπορείς ν’ απεγκλωβιστείς απ’ αυτό. Έχει έρθει η ώρα ν’ αφήσεις πίσω σου τις επιτυχίες κι αποτυχίες του παρελθόντος και ν’ ανοίξεις καινούργιους δρόμους, οι οποίοι με νέες προσπάθειες θα σε οδηγήσουν εκεί που ονειρεύεσαι κι επιθυμείς. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσετε προβλήματα που σας ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Λέων
Έχεις ανάγκη, Λέων, να γνωρίσεις βαθύτερα τον εαυτό σου και να συμφιλιωθείς μαζί του, ν’ αρχίσεις να τον εμπιστεύεσαι και να πάψεις να υποτιμάς τις ικανότητες και δυνατότητές σου. Δες τον κόσμο με άλλη ματιά, αυτή της αισιοδοξίας, και άσε πίσω τις μίζερες και στενάχωρες σκέψεις. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε σένα, οπότε πάρε βαθιά ανάσα κι επιβεβαίωσέ τους με μια έκρηξη δημιουργίας και αυτοπεποίθησης. Η διάθεσή σου σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου κι άφησέ τον να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Παρθένος
Είσαι άτομο με πολλά όνειρα κι ιδανικά, Παρθένε, που σου αρέσει να τα μοιράζεσαι με τα κοντινά σου πρόσωπα και ν’ απολαμβάνεις το θαυμασμό και την εκτίμησή τους. Σε θέματα που σε προβληματίζουν, έχεις δίπλα σου αδελφικούς φίλους, οι οποίοι σε συνοδεύουν σε κάθε νέα προσπάθεια και βοηθούν σε οποιαδήποτε δυσκολία. Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που ίσως υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα στη σχέση σου.

Ζυγός
Χρειάζεται, Ζυγέ, να αναζητήσεις τον εαυτό σου στον εσωτερικό σου κόσμο, που σε καλεί να τον προσέξεις. Κοίτα βαθύτερα μέσα σου και βγάλε στην επιφάνεια όλα όσα καταπιέζεις τόσο καιρό, ακολουθώντας στερεότυπα και υποδείξεις άλλων. Κάνε πράξει τα «θέλω» σου, ικανοποίησε τις δικές σου ανάγκες και βρες την ψυχική σου ηρεμία. Μπορείς σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και άλλες προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να βοηθήσεις τη σχέση σου.

Σκορπιός
Πρέπει να ανακαλύψεις τι προσμένεις απ’ τη ζωή, Σκορπιέ μου, και να βάλεις τις προτεραιότητές σου. Η μεγάλη σου προσπάθεια για ασφάλεια, που βγαίνει από μία εσωτερική σου ανάγκη, βάζει φρένο στις φιλοδοξίες σου. Το άγνωστο και ο φόβος για οποιοδήποτε ρίσκο, σε κρατάνε μακριά από την κορυφή που ονειρεύεσαι για τον εαυτό σου και σε κάνουν να αναλώνεσαι σε μικρά και ανούσια θέματα. Μπορείς σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο αφού ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.

Τοξότης
Η ηρεμία, η γαλήνη και το όμορφο περιβάλλον, Τοξότη, είναι αυτά που σου αρέσει να ζεις. Οι φίλοι σου είναι άνθρωποι με πράο χαρακτήρα και αισιοδοξία. Σήμερα, θα απεχθάνεσαι τις έντονες καταστάσεις, που σε αγχώνουν και σου προκαλούν στρες. Ιδανικές για σένα είναι οι συζητήσεις που βοηθούν την πνευματική σου ανάπτυξη. Στα αισθηματικά σου πολλά κακώς κείμενα θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις νέες καταστάσεις.

Αιγόκερως
Ονειρεύεσαι ν’ ανοίξεις τα φτερά σου, Αιγόκερε, και να πετάξεις μακριά, μέχρι να συναντήσεις την περιπέτεια, που από παιδί είναι η μεγάλη σου επιθυμία. Πάψε, λοιπόν, να μένεις με τα πόδια κολλημένα στη γη κι ανάτρεψε όλα αυτά που σε παγιδεύουν. Τελείωσε τις υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα δημιουργήσει, εξήγησε στα κοντινά σου πρόσωπα τις επιθυμίες σου και είναι σίγουρο, ότι θα καταλάβουν την ανάγκη σου. Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.

Υδροχόος
Όλα όσα επιθυμείς, Υδροχόε μου, μπορούν να γίνουν πραγματικά μονό με δουλειά και επιμονή. Δεν μπορείς να ονειρεύεσαι πράγματα και να μην κάνεις προσπάθεια για να τ’ αποκτήσεις. Δεν υπάρχουν μαγικοί τρόποι, γι’ αυτό πρέπει να σηκωθείς και να αγωνιστείς. Απόδειξε σε όλους την αξία σου και θα νιώσεις υπέροχα. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα είναι σε στασιμότητα. Κάποιες στιγμές, βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Ιχθύς
Η ανασφάλεια και ο φόβος για τη μοναξιά, Ιχθύ μου, σε κάνουν να προσπαθείς να είναι όλοι ικανοποιημένοι μαζί σου, για να μη χαθούν από τη ζωή σου. Για να τηρείς τις ισορροπίες, καταπιέζεις τα δικά σου «θέλω» και κρατάς φυλακισμένα εκείνα που εσύ επιθυμείς. Πρέπει όμως να δεις και τι είναι ωφέλιμο για σένα. Φρόντισε από σήμερα ν’ αλλάξεις τακτική. Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα, αν δε βλέπεις εγωκεντρικά μερικές καταστάσεις.

Πηγή