Ό,τι δε λύνεται, κόβεται! Αυτό να θυμάστε σήμερα που ο Άρης σχηματίζει ένα απειλητικό Τετράγωνο με τον Κρόνο. Πολλές κλονισμένες ή δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις θα έρθουν δυστυχώς στο τέλος τους και μάλιστα με άσχημο ή έντονο τρόπο. Επιστράτευση λογικής και ψυχραιμίας λοιπόν, κυρίως για τους Μεταβλητούς του 3ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Πρόσεξε να μην ζορίζεις καταστάσεις γιατί φτάνεις στα άκρα ή πιέζεις τον εαυτό σου πολύ σκληρά. Χρησιμοποίησε την τεράστια ψυχική σου ενέργεια σε κάτι παραγωγικό και χρήσιμο. Συζήτησε με το ταίρι σου τι παράπονα έχει και τι προβλήματα έχετε στην σχέση σας. Με χαμηλούς τόνους μπορείς να λύσεις τις αμφιβολίες που έχεις.

 

Ταύρος

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, η μέρα είναι ιδανική για κάθε δραστηριότητα που σε βοηθά να ξεφύγεις από το στρες και αφήσεις πίσω σου προβλήματα και δυσάρεστες καταστάσεις. Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέση σου. Διώξε τις αναστολές και άκουσε τι θέλει να σου πει.

 

Δίδυμος

Θα μπορούσες να υποστηρίζεις κάποιον ανώνυμα, κάνοντας πρόθυμα θυσίες γιαυτόν και να αισθάνεσαι καλά για αυτή σου την προσφορά. Εάν ενδιαφέρεσαι περισσότερο να συνεισφέρεις, είσαι στην καλύτερη ψυχική διάθεση σήμερα. Θα δημιουργηθούν σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι με χαμηλούς τόνους να δεις τι πρόβλημα αντιμετωπίζει μαζί σου.

 

Καρκίνος

Πολλά συμβαίνουν μέσα σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε. Οι σκέψεις σου τρέχουν με τρελές ταχύτητες μερικές φορές ενώ παράλληλα το μυαλό σου ονειροπολεί! Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό σου τομέα. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο και έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, καλό θα είναι να μην δώσεις άλλες αναβολές.

 

Λέων

Δεν εμπιστεύεσαι κανέναν και θέλεις να τα κάνεις όλα εσύ. Φρόντισε να βάλεις ένα σχετικό προγραμματισμό για να μπορέσεις να λύσεις τα θέματα που σε προβληματίζουν με τον καλύτερο τρόπο. Θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα αισθηματικά από το παρελθόν. Μην τα συζητήσεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με τον σύντροφο σου για το μέλλον.

 

Παρθένος

Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σήμερα στον αισθηματικό τομέα από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα και όμορφα, για να αποφύγεις τα προβλήματα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει γιατί θα κάνεις καινούργια γνωριμία με καλές προοπτικές.

 

Ζυγός

Μέσα σου, είσαι άτομο που έχεις αστείρευτη χαρά και αισιοδοξία. Μπορείς βεβαίως να μεταφέρεις αυτά τα καλά συναισθήματα στην καθημερινότητά σου. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλησε για το μέλλον και γίνε περισσότερο ρομαντικός.

 

Σκορπιός

Σήμερα είναι μια τέλεια μέρα για να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που σε εμπνέουν ή που εμπνέεις και θα είναι για εσένα αμοιβαίο να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.  Κατά το βράδυ θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να είσαι με το ταίρι σου και να περάσεις καλά. Φρόντισε να μην φορτίσεις το ταίρι σου με τα άγχη σου.

 

Τοξότης

Αν αισθάνεσαι υποχρεωμένος να αναφερθείς σε ένα πιο ευαίσθητο θέμα, πάρε επιπλέον χρόνο για να μπορέσεις να εκφραστείς πιο προσεκτικά. Μερικά γεγονότα μπορεί να είναι ανατρεπτικά σε σχέση με τον αισθηματικό σου τομέα. Πρέπει να προσέχεις σε εξελίξεις που μπορεί να έρθουν.

 

Αιγόκερως

Είσαι ικανός να πετύχεις πάρα πολλά πράγματα οπότε πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου για να έχεις και την προβλεπόμενη επιτυχία που σε ενδιαφέρει. Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις, που μπορεί να φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

 

Υδροχόος

Θα υπάρχει καλή ενέργεια για κοινωνικές αλλά και φιλικές επαφές. Η κοινωνική σου διάθεση θα είναι στα ύψη της. Μια καινούργια γνωριμία θα συγκλονίσει τους αδέσμευτους. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην πεις λόγια που μπορούν να σε εκθέσουν.

 

Ιχθύς

Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, υποδεικνύοντας ότι κάποιο άτομο μπορεί να είναι προάγγελος της αλλαγής σήμερα, ή μπορεί να είσαι πιο ανοικτός από το συνηθισμένο για να κάνει αλλαγές που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα ο αισθηματικός σου τομέας. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.

 

Πηγή