Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα από τον Τοξότη  η μέρα χαρίζει ενθουσιασμό κι αισιοδοξία. Κατάλληλη μέρα για μια νέα αρχή αν και το ρίσκο επιφυλάσσει επικινδυνότητα για συγκρούσεις κι ανακατατάξεις σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

 

Κριός

Η σημερινή ημέρα σας δίνει την ευκαιρία για βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αν τηρήσετε το πρόγραμμά σας, μόνο θετικές εξελίξεις θα έχετε να περιμένετε. Δε θα λείψουν εντάσεις και προβλήματα, αλλά με ψυχραιμία τίποτα δεν πρέπει να σας ανησυχήσει. Προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας καθώς πολύ πιθανό να προκύψουν αναπάντεχα έξοδα.

 

Ταύρος

Δουλειά και κάποιες άλλες υποχρεώσεις είναι ιδιαίτερα βαρετές για εσάς σήμερα. Αισθάνεστε σαν να έχετε κάνει πάρα πολλά χωρίς να έχετε ανταμειφθεί κατάλληλα, γι’ αυτό καθόλου απίθανο να αδιαφορήσετε για σημαντικά πράγματα ή για κάποια σχέση σας μόνο και μόνο από αντίδραση ή κάποια μορφή συσσωρευμένης αισθηματικής δυσαρέσκειας. Η διασκέδαση με κάθε μορφή της σας ελκύει ιδιαίτερα σήμερα έστω κι αν δε σας ικανοποιεί πλήρως. Ο λόγος είναι πως θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της ή κάποια προσωρινή αισθηματική απογοήτευση.

 

Δίδυμοι

Ο αυθορμητισμός κι η δημιουργικότητά σας είναι πολύ ενεργοποιημένα αλλά προσέξτε μην κάνετε μακρόχρονες δεσμεύσεις εξαιτίας κάποιας παροδικής επιθυμίας ή ιδιοτροπίας. Ένταση και ξαφνικός εκνευρισμός στην αισθηματική ζωή. Μια ξαφνική ερωτική σχέση μικρής διάρκειας με δυσάρεστα αποτελέσματα. Οικονομική απώλεια εξαιτίας βιαστικών ενεργειών. Το ρίσκο υλικών αγαθών με σκοπό το γρήγορο κέρδος ή τη σύντομη οικονομική άνοδο θα αποτελέσει αποτυχημένη επένδυση. Πιθανός κι ένας ξαφνικός χωρισμός.

 

Καρκίνος

Ευκαιρίες και νέες δυνατότητες σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο σας παρουσιάζονται σήμερα. Οποιαδήποτε πρωτοβουλία ή ενέργεια αναλάβετε είναι πολύ πιθανό να την οδηγήσετε σε θετικά κι οριστικά οφέλη για εσάς. Συντροφικότητα, συνεταιρισμοί ή ενωμένες προσπάθειες με τους άλλους σας ευνοούν ιδιαίτερα. Η ενεργητικότητα κι η αυτοπεποίθησή σας είναι ανεβασμένες, κάτι που θα γίνεται εύκολα παραδεκτό και από τους άλλους που βρίσκονται γύρω σας. Οι συγγενείς ή φίλοι φαίνονται διατεθειμένοι να πάρουν το μέρος σας και να σας υποστηρίξουν στις προσπάθειές σας.

 

Λέων

Η φιλοξενία, η διασκέδαση κι η ανταλλαγή δώρων θα είναι συχνό φαινόμενο των ημερών. Οι φιλίες σας βαθαίνουν και μια αίσθηση αληθινής κατανόησης κι εκτίμησης αναπτύσσεται. Οι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες υποστηρίζουν ή αποδέχονται τις απόψεις σας ειδικά αν έχουν σχέση με τα συναισθήματά σας.

 

Παρθένος

Προσέξτε μια τάση που θα αποκτήσετε σήμερα στο να παραφέρεστε, να φτάνετε σε ακρότητες, ή να προσπαθείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας στους άλλους με παράδοξους ή καταναγκαστικούς τρόπους. Υποθέσεις άμεσα συνδεδεμένες με το σπίτι και την οικογενειακή κατάσταση θα εξελιχθούν μέσα από συνθήκες έντασης ή μεγάλων διαφωνιών. Οι άλλοι δε φαίνεται να υποστηρίζουν τις απόψεις σας. Ο συναισθηματικός έλεγχος θα είναι ανύπαρκτος. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις συναισθηματικού χαρακτήρα σήμερα.

 

Ζυγός

Αυτή είναι μια ημέρα όπου αν εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν θα ανοίξετε το δρόμο στο να εκπληρώσετε κάποιες παλιές σας επιθυμίες. Εκεί όμως που θα πρέπει να δώσετε κάποια ιδιαίτερη προσοχή είναι ο τομέας της υγείας και της διατροφής σας. Η συνεχής ένταση λόγω ορισμένων υποχρεώσεων ίσως σας δημιουργήσει κάποια σωματική εξασθένηση με δυσάρεστα αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον. Γενικά όμως το κλίμα κι οι καταστάσεις που θα σας περιβάλλουν σήμερα θα είναι πολύ ευνοϊκές για να σχεδιάσετε ή να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους σας. Προσπαθήστε να αποφεύγετε τις υπερβολές βρίσκοντας κάποιο χρόνο για διασκέδαση ή πράγματα που σας ικανοποιούν ιδιαίτερα.

 

Σκορπιός

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα είστε πιο ανεκτικοί, γενναιόδωροι και θα συγχωρείτε πιο εύκολα. Αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας κι είστε συνήθως σε χαρούμενη διάθεση. Η οικογένεια κι οι υποθέσεις της είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς σήμερα και καθόλου απίθανο να αφιερώνετε κάποιο χρόνο με αυτούς ή με πολύ στενούς σας φίλους. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να κάνετε κάποια βελτίωση ή κάποιες ευχάριστες αλλαγές μέσα στον χώρο που ζείτε. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις μπορεί να αλλάξετε κατοικία και να μετακινηθείτε σε έναν πιο άνετο κι ευχάριστο χώρο.

 

Τοξότης

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι ευέλικτος και να αντικρούει τις παλιές κατεστημένες συνήθειες. Όμως υπάρχει μια λεπτή ισορροπία καθώς δε θέλετε επίσης να απαλλαγείτε από κάτι που αξίζει. Πρέπει να αποφασίσετε τι πραγματικά εκτιμάτε στη ζωή και να πάρετε την απόφαση. Αν μπορείτε να είστε τίμιος με τον εαυτό σας, η απόφαση θα είναι πολύ ευκολότερη. Οι άλλοι θα σας προσφέρουν μόνο περιορισμένη βοήθεια. Τελικά μόνος σας θα πρέπει ν’ αποφασίσετε.

 

Αιγόκερως

Η επιθυμία σας για αγάπη, συναδελφικότητα και στοργή κυριαρχεί σήμερα. Μια καινούργια φιλία ή δεσμός μπορεί να ξεκινήσει, ή μια παλιά σχέση μπορεί να ανανεωθεί και να καλυτερεύσει. Αν υπάρχει κάποιος που θέλετε να πλησιάσετε, κάντε το σήμερα που το κλίμα ευνοεί τη δημιουργία ζεστών σχέσεων κι αισθημάτων ανάμεσά σας και μπορεί να γίνει ή αρχή για κάτι όμορφο. Επίσης, αισθάνεστε την ανάγκη να περιβάλλεστε από ομορφιά κι αρμονία κι οι καλλιτεχνικές σας τάσεις διεγείρονται σήμερα.

 

Υδροχόος

Οι σχέσεις σας με τους άλλους ανεξάρτητα το πώς είναι, σήμερα θα βελτιωθούν προς το καλύτερο και θα υπάρχει ένα πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης με τους φίλους σας και τους ανθρώπους που ζείτε μαζί. Ακόμα, μια σημαντική σχέση σας μπορεί να νομιμοποιηθεί.

 

Ιχθείς

Έντονος ανταγωνισμός ή διαμάχη με τους άλλους είναι πολύ πιθανό να συμβεί σήμερα. Αισθάνεστε ότι πρέπει να αγωνιστείτε και να πολεμήσετε για τα δικαιώματά σας απέναντι σ’ οποιοδήποτε άτομο ή κατάσταση που εναντιώνεται στα σχέδιά σας. Μπορεί ακόμα να αναζητάτε μια «μάχη» για να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας. Προσέξτε όμως την απότομη συμπεριφορά σας, την επιθετικότητα ή τις βιαστικές πράξεις κι αποφάσεις γιατί όχι μόνο κινδυνεύετε να πληγώσετε τους άλλους αλλά πιθανό και τον ίδιο σας τον εαυτό. Πιθανότητα τραυματισμού ή ατυχήματος. Ένταση στις σχέσεις με τους άλλους κι ιδιαίτερα με την οικογένεια.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.