Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

O ερωτισμός βρίσκεται στα ύψη την ημέρα αυτή και υπάρχει αρκετά μεγάλη διάθεση για φλερτ. Εκμεταλλευτείτε το.

 

Κριός

Σας ελκύουν άτομα με πολύ διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές σας. Στην προσπάθειά σας να τα πλησιάσετε και να τα γνωρίσετε, ασπάζεστε απόψεις και θεωρίες που δε σας ταιριάζουν κι έρχονται σε αντίθεση με αυτά που πραγματικά πιστεύετε. Η αλλαγή αυτή δε θα διαρκέσει για πολύ, αφού κι εσείς δε θα αντέξετε να παριστάνετε κάποιον άλλον για καιρό.

 

Ταύρος
Σε γενικές γραμμές αυτή είναι μια καλή ημέρα για να εκπληρώσετε ορισμένες επιθυμίες σας, αλλά θα πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αφήσετε να παρασυρθείτε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό και τις εξωπραγματικές ή ακατόρθωτες ιδέες. Σε προσωπικό επίπεδο, αν δεν έχετε κάποια σχέση και ξεκινήσετε μια καινούργια, προσέξτε μη γίνετε υπερβολικοί ή δώσετε πολύ περισσότερα απ’ όσα θα μπορούσαν να σας προσφέρουν.

Δίδυμοι
Είναι υπέροχη στιγμή να κάνετε παρέες και να γνωρίσετε νέο κόσμο. Αισθάνεστε φιλόξενοι, αγαπητοί και χρειάζεστε να μοιραστείτε άνεση και στοργή με τους στενούς φίλους σας και την οικογένειά σας. Είναι ιδανική μέρα για φλερτ, αφού στα μάτια των τρίτων είστε πολύ γοητευτικοί.

Καρκίνος
Η προσωπική σας γοητεία και έλξη έχει θετικά αποτελέσματα στην ενασχόληση και σταδιοδρομία σας, τη φήμη ή και τη δημόσια εικόνα σας. Οι άλλοι σας βλέπουν σαν αξιαγάπητο και έμπιστο άτομο ή κάποιον/α που μπορούν να του έχουν απεριόριστη εμπιστοσύνη και να εμπιστεύονται τα βαθύτερα αισθήματά τους. Ακόμα, θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να συνεργαστούν μαζί σας για να εκπληρώσετε τους στόχους σας.

Λέων
Η ανάγκη σας για ατομική εξουσία, κατορθώματα και έλεγχο της ζωής σας είναι πολύ έντονη σήμερα. Ο «τύραννος» μέσα σας ξεσηκώνεται και ίσως γίνετε εξαιρετικά ισχυρογνώμονες, ηγεμονικοί και παρορμητικοί για ό,τι θέλετε να κάνετε. Αντιμάχεστε όποιον ή οτιδήποτε γίνεται εμπόδιο στην ατομική σας ελευθερία κινήσεων και ίσως προκύψουν κάποιες συγκρούσεις εγωισμού και ισχύος. Θα είσαστε πολύ σκληροί επίσης με τον εαυτό σας και τις αδυναμίες σας. Ίσως πιέζετε πολύ τον εαυτό σας και τους άλλους.

Παρθένος
Αναμνήσεις, σκέψεις και συζητήσεις γύρω από το παρελθόν και γύρω από προσωπικά σας ζητήματα, προβλέπονται γι’ αυτήν την ημέρα. Είναι κατάλληλη ημέρα να προσεγγίσετε τα μέλη της οικογενείας σας και να διατηρήσετε ένα καλό κανάλι επικοινωνίας μαζί τους. Οι θέσεις και απόψεις σας για κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημά σας φαίνεται πως θα βρουν εύκολα υποστήριξη από αυτούς.

 

Ζυγός

Αναποφάσιστοι για μια ακόμα φορά, αμφιταλαντεύεστε μεταξύ των επιλογών που έχετε. Κυρίως στα αισθηματικά, μετράτε μανιωδώς τα υπέρ και τα κατά των επιλογών σας, αλλά άκρη δε βγάζετε -ίσα ίσα που μπερδεύεστε και περισσότερο. Σ’ αυτήν την περίπτωση, ίσως να είναι καλύτερο ν’ αποφασίσει η άλλη πλευρά για εσάς, αφού δυσκολεύεστε τόσο.

Σκορπιός
Οι σχέσεις σας με τους άλλους φαίνεται πως θα περάσουν μέσα από μια ημέρα συναισθηματικής κρίσης με αρνητικά αποτελέσματα για την ψυχική σας ισορροπία. Το σπίτι σας δε σας χωράει σήμερα και η επιθυμία σας να βρίσκεστε συχνά έξω θα είναι πολύ έντονη. Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις σας απασχολούν πάρα πολύ λίγο ή έχετε την τάση να μην ενδιαφέρεστε καθόλου γι’ αυτές και τις συνέπειες που μπορεί να έχετε, αδιαφορώντας σχεδόν για τα πάντα.

 

Τοξότης

Ζορίζεστε αυτήν την ημέρα και φάινεται ότι η υπερβολική προσοχή που δίνουν κάποιοι σε λεπτομέρειες έχει αρχίσει να σας εξαντλεί. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δε δίνατε ιδιαίτερη σημασία στα ψιλά γράμματα, ωστόσο σήμερα σας αναγκάζουν οι άλλοι να το κάνετε κι αυτό μπορεί να γίνει εκνευριστικό. Μην αφήσετε τους άλλους να σας χαλάσουν τη μέρα και δώστε προσοχή εκεί που θέλετε.

Αιγόκερως
Οι σκέψεις σας είναι ονειροπόλες, φανταστικές και απόμακρες σήμερα. Η φαντασία και προαίσθησή σας είναι ισχυρές σήμερα και σ’ αυτό οφείλεται κάθε δημιουργική δουλειά που μπορεί να κάνετε. Η κρίση σας για συγκεκριμένα θέματα είναι λίγο αποσυντονισμένη με αποτέλεσμα να καθυστερείτε στην λήψη σοβαρών αποφάσεων.

 

Υδροχόος

Έχετε πολλές πρωτότυπες ιδέες και είστε αρκετά δημιουργικοί, ωστόσο σας λείπει το ρεαλιστικό πλάνο. Επικεντρώνεστε σε μια καλή ιδέα, αλλά δεν μπορείτε να τη φέρετε στα μέτρα σας έτσι ώστε να την πραγματοποιήσετε. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, ίσως αποφασίσετε να ενδώσετε σ’ έναν πειρασμό που σας ταλαιπωρεί καιρό τώρα.

Ιχθείς
Ίσως είναι κατάλληλη ημέρα για να συγκεντρωθείτε αποκλειστικά στα ενδιαφέροντα και τις ενασχολήσεις σας χωρίς να αναμιγνύετε άλλους από το άμεσο περιβάλλον σας. Μια ημέρα κρίσης για τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Πιθανό να προκύψει ένα δυσάρεστο γεγονός που επηρεάζει αρνητικά την αισθηματική ζωή κάποιου.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.